Wkurza mnie...

mia

#6052428 Napisano: 03.08.2015 18:58:11
sylzab2294 napisał(a):

a mnie wkurza również dwulicowość i jest mi przykro, że spotykam takich ludzi na swojej drodze emotka
Do tego to, że jestem najstarsza z rodzeństwa i wszyscy obarczają mnie swoimi problemami, a gdzie w tym wszystkim ja i moje problemy??
Przecież też mam rodzinę i swoje problemy emotka

Ale masz też nas. emotka emotka
0 0

petunija1

#6052452 Napisano: 03.08.2015 20:14:17
luckymen napisał(a):

Vivacia napisał(a):

petunija1 napisał(a):

Szlag mnie zaraz trafi.Ani mnie,ani męża anie ma na liście laureatów w konkursie Grill&Travel gdzie do wygrania było koce piknikowe.
Nie znoszę tej Agencji (IQ Marketing),tylko u nich zawsze są takie jazdy(pamiętna loteria Cif)
.Kogoś również nie ma? Jakby co to proszę PW. Będę wieczorem.

Na pocieszenie Ci powiem, że następną akcję Knorra robi już Smolar, a i Dove loteria u Smolara się dziś pojawiła, co też poprzednio robiło IQ. Więc powoli Smolar podbiera im klientów emotka W życiu nic u nich nie wygrałam, ale jak widzę, jak często ktoś pisze o odrzuconych paragonach i jak krótkie są ich listy laureatów (w porównaniu z regulaminową ilością nagród), to mnie też szlag trafia.

mnie też nie ma, napisałem na prv emotka

Oczywiście odpisali mi lakonicznie zasłaniając się ochroną danych osobowych.Wysłałam maila do  firmy Unilever.
Już pal licho te koce, w Aldi były jakiś czas temu świetne i niedrogo-nie lubię po prostu  jak ktoś robi ze mnie ułomną.
Generalnie wychodzi na to,że w ich konkursach panuje zbiorowy debilizm.Ludzie nagle wpisują złe numery paragonów,złe daty-cuda wianki.
0 0

Monika11

#6052503 Napisano: 03.08.2015 21:56:23
magnus napisał(a):

petunija1 napisał(a):

luckymen napisał(a):

Vivacia napisał(a):

petunija1 napisał(a):

Szlag mnie zaraz trafi.Ani mnie,ani męża anie ma na liście laureatów w konkursie Grill&Travel gdzie do wygrania było koce piknikowe.
Nie znoszę tej Agencji (IQ Marketing),tylko u nich zawsze są takie jazdy(pamiętna loteria Cif)
.Kogoś również nie ma? Jakby co to proszę PW. Będę wieczorem.

Na pocieszenie Ci powiem, że następną akcję Knorra robi już Smolar, a i Dove loteria u Smolara się dziś pojawiła, co też poprzednio robiło IQ. Więc powoli Smolar podbiera im klientów emotka W życiu nic u nich nie wygrałam, ale jak widzę, jak często ktoś pisze o odrzuconych paragonach i jak krótkie są ich listy laureatów (w porównaniu z regulaminową ilością nagród), to mnie też szlag trafia.

mnie też nie ma, napisałem na prv emotka

Oczywiście odpisali mi lakonicznie zasłaniając się ochroną danych osobowych.Wysłałam maila do  firmy Unilever.
Już pal licho te koce, w Aldi były jakiś czas temu świetne i niedrogo-nie lubię po prostu  jak ktoś robi ze mnie ułomną.
Generalnie wychodzi na to,że w ich konkursach panuje zbiorowy debilizm.Ludzie nagle wpisują złe numery paragonów,złe daty-cuda wianki.

Wiem ,ze to nie pocieszenie, ale taki niestety jest IQemotka
Mnie  (wielu osobom z forum podobnie) w Cifie przepadły 3 nagrody, pomimo prawidłowych paragonów, oni mieli inneemotka , tylko ciekawe skądemotka .
Za mała kwota żeby się sądzić, ale w sumie przydałaby im się nauczkaemotka

a może ktoś podać linka do wyników z kocami ?
0 0

Gość: chochliczka

#6052514 Napisano: 03.08.2015 22:20:25
Sylwia masz nas, po burzy zawsze wychodzi słońce pamietaj o tym emotka Trzymaj się kochana wysylam Ci pozytywne myśli emotka
0 0

bridget

#6052516 Napisano: 03.08.2015 22:24:33
ja jestem na kocach i krzeselko tez dostalismy, ale poprzedni z cifem konkurs był porazka - nie było  3 nagrod, 2 przywrócili jedna odebrali,
0 0

petunija1

#6052521 Napisano: 03.08.2015 22:41:52
bridget napisał(a):

ja jestem na kocach i krzeselko tez dostalismy, ale poprzedni z cifem konkurs był porazka - nie było  3 nagrod, 2 przywrócili jedna odebrali,

Ja akurat w Cifie dostałam 2/2 nagrody.
Nawet byłam zdziwiona,że takie problemy inni mieli.No to teraz sobie o mnie przypomnieli.emotka
0 0

misiamisiam

#6052527 Napisano: 03.08.2015 23:03:21
u mnie w kauflandzie jest 1 koc a powinny być 2 a wcześniej z tą Agencją nie miałam problemów emotka
0 0

snowflake

#6052539 Napisano: 03.08.2015 23:24:32
Upały emotka
0 0

petunija1

#6052900 Napisano: 04.08.2015 19:53:14
Wkurzona drążę temat IQ.
Czy w loterii nie miały być przyznane 84 grille?
Ja widzę na liście tylko 18 nazwisk...chyba,że ślepa jestem...

https://grillandt...norr_hellmanns.pdf  emotka
0 0

Vivacia

#6052908 Napisano: 04.08.2015 20:13:11
petunija1 napisał(a):

Wkurzona drążę temat IQ.
Czy w loterii nie miały być przyznane 84 grille?
Ja widzę na liście tylko 18 nazwisk...chyba,że ślepa jestem...

https://grillandt..._knorr_hellmanns.pdf  emotka

No bo to jest lista osób, którzy według IQ spełnili warunki otrzymania nagrody emotka Widać na 84 osoby tylko 18 było na tyle ogarniętych, żeby nie pomieszać nic w zgłoszeniu emotka
0 0

ziolko

#6052963 Napisano: 04.08.2015 22:42:52
ja bym na Waszym miejscu zgłosiła tą agencję do rzecznika praw konsumenta albo do sponsorów lub do innej instytucji, bo to kpina, żeby za każdym razem aż tylu laureatów nie spełniało warunków regulaminu i wysyłało złe paragony. Rozumiem jeden lub kilku, ale większość???? 
0 0

visserarthur

#6052983 Napisano: 04.08.2015 23:49:09
ziolko napisał(a):

ja bym na Waszym miejscu zgłosiła tą agencję do rzecznika praw konsumenta albo do sponsorów lub do innej instytucji, bo to kpina, żeby za każdym razem aż tylu laureatów nie spełniało warunków regulaminu i wysyłało złe paragony. Rozumiem jeden lub kilku, ale większość???? 

To wcale nie o to chodzi, te "brakujące" zgłoszenia, to zgłoszenia zwycięzców nagród głównych, bo klepali zgłoszenia, ale nie odsyłali na grille- wystarczy porównać z wynikami z Delmy- południe Polski emotka .

http://promocjade..._Lista_Laureatow.pdf
0 0

sylzab2294

#6052988 Napisano: 05.08.2015 00:10:14
visserarthur napisał(a):

ziolko napisał(a):

To wcale nie o to chodzi, te "brakujące" zgłoszenia, to zgłoszenia zwycięzców nagród głównych, bo klepali zgłoszenia, ale nie odsyłali na grille- wystarczy porównać z wynikami z Delmy- południe Polski emotka .

ale nie do końca się zgodzę...
Mnie również nie ma na liście, a odesłałam jak trzeba było i paragon też miałam dobry...
Ale oni wiedzą lepiej...
Szkoda nerwów, choć nie powiem jest to bardzo wkurzające, że przez ich "widzi mi się" nagród nie ma... emotka
0 0

visserarthur

#6052991 Napisano: 05.08.2015 00:21:20
sylzab2294 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

ziolko napisał(a):

Mnie również nie ma na liście, a odesłałam jak trzeba było i paragon też miałam dobry...
Ale oni wiedzą lepiej...
Szkoda nerwów, choć nie powiem jest to bardzo wkurzające, że przez ich "widzi mi się" nagród nie ma... emotka

Napisz skargę do Izby Celnej, że nie otrzymałaś nagrody i nawet nie możesz poznać powodu tej decyzji, bo w reklamacji Ci takiej odpowiedzi nie udzielili (jeśli pisałaś). Powinni się tym zająć- Izba z Poznania kiedyś moją sprawą się zajęła, tutaj chyba trzeba pisać do Warszawskiej.
0 0

Gość: nouvelle

#6053008 Napisano: 05.08.2015 08:01:34
visserarthur napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

ziolko napisał(a):

Ale oni wiedzą lepiej...

Napisz skargę do Izby Celnej, że nie otrzymałaś nagrody i nawet nie możesz poznać powodu tej decyzji, bo w reklamacji Ci takiej odpowiedzi nie udzielili (jeśli pisałaś). Powinni się tym zająć- Izba z Poznania kiedyś moją sprawą się zajęła, tutaj chyba trzeba pisać do Warszawskiej.

Oczywiście. Nie zapominając o mailach do sponsora, bo to wpływa również na jego wizerunek.
Niech na przyszłość wie, że nie znajomości a nie niski koszt, tylko KOMPETENCJA agencji się liczy. Bo takie rzeczy podważają wizerunek samej firmy.
https://www.kaufl...1_Kontakt/index.jsp?
Oczywiście cudownym faktem jest, że nagrody przechodzą na rzecz agencji emotka Jakaś farsa! Już dawno powinno się zrobić z IQ porządek.
0 0

oryginalny80

#6053578 Napisano: 06.08.2015 13:31:18
Sam na siebie się wkurzyłem. Zrobiłem zakupy na konkurs który zaczyna się dopiero w przyszłym tygodniu   emotka
0 0

Gość: nice

#6053585 Napisano: 06.08.2015 13:46:35
Wkurza mnie nie działająca poczta na  gazeta.pl ( a Administratorzy agory nawet się nie wypowiedzieli w tej kwestii) emotka
0 0

ilonaxx5

#6053597 Napisano: 06.08.2015 14:10:40
upały chcę deszczuemotka natychmiast
0 0

pszczola

#6053598 Napisano: 06.08.2015 14:11:29
ilonaxx5 napisał(a):

jestem za!
0 0

Gość: haz0r

#6053599 Napisano: 06.08.2015 14:12:45
pszczola napisał(a):

ilonaxx5 napisał(a):

jestem za!

Jak będzie padać będziecie wołać słońca?:)
0 0