Wkurza mnie...

teodozja

#6140850 Napisano: 05.01.2016 14:24:32
batistutek123 napisał(a):

Ja nie żartuje! Jak widzę że obok jest grób pełny kwiatów i zniczy, a u mnie pusto po porządkach to biorę 2 znicze i daje do siebie. To chyba normalne że tak powinno się robić, przynajmniej ma to sens. Mówię szczerze i nie czuję się złodziejem! Taka powinna być cywilizacja oparta na dobrze wspólnym jakiś ideałach, pomocy a nie na kapitalizmie i bogaceniu się kosztem biednych. Dlatego będe tak dalej robił.

No masakra! Czytam i oczom nie wierzę! Widocznie nie trzeba daleko szukać złodziei.
0 0

Bimbusia

#6140876 Napisano: 05.01.2016 15:18:25
Wkurza mnie, że koszulka z Lay'sów jest nadal dla mnie nieosiągalna. Już tyle prób, bilety są dla męża a koszulki nadal nie umiem wygrać emotka  Macie jakąś malutką wskazówkę oprócz tego, że jedna osoba może wygrać tylko jedną nagrodę? 
0 0

ankasss

#6140934 Napisano: 05.01.2016 16:25:06
@Bimbusia napisał(a):

Wkurza mnie, że koszulka z Lay'sów jest nadal dla mnie nieosiągalna. Już tyle prób, bilety są dla męża a koszulki nadal nie umiem wygrać emotka  Macie jakąś malutką wskazówkę oprócz tego, że jedna osoba może wygrać tylko jedną nagrodę? 

1 osoba może wygrać 1x koszulkę i 1xbilety
0 0

Bimbusia

#6140938 Napisano: 05.01.2016 16:27:42
ankasss napisał(a):

@Bimbusia napisał(a):

1 osoba może wygrać 1x koszulkę i 1xbilety

Jak to? a punkt 4.3 regulaminu mówi, że ...Jeden Uczestnik może zostać Laureatem tylko jednej Nagrody. Ale to w zasadzie niczego nie zmienia. Jakoś nie umiem wygrać tej koszulki i denerwuje mnie to niebywale...
0 0

Bimbusia

#6140974 Napisano: 05.01.2016 17:50:30
tomniewkurza napisał(a):

@Bimbusia napisał(a):

Wkurza mnie, że koszulka z Lay'sów jest nadal dla mnie nieosiągalna. Już tyle prób, bilety są dla męża a koszulki nadal nie umiem wygrać emotka

Jakoś nie umiem wygrać tej koszulki i denerwuje mnie to niebywale...

Nie mam z tym problemu - 21 trafień. To znaczy - jest na liście nagrodzonych koszulką po kilka razy ta sama osoba, aczkolwiek potwierdzam - jedna osoba=jedna koszulka. Trzy już przysłane, na dwie kolejne czekamy, a reszta... cóż - poza satysfakcją wygranej przyjdzie obejść się smakiem, bo Regulamin obowiązuje.
Aha - w tym 2 razy bilety emotka

Gratuluję skuteczności:) nam się udało tylko jeden raz bilety. No cóż, jeszcze mam dwie szanse:) a jak się nie uda, jakoś będę musiała z tym żyć emotka
0 0

Bimbusia

#6140986 Napisano: 05.01.2016 17:59:57
tomniewkurza napisał(a):

@Bimbusia napisał(a):

Gratuluję skuteczności:) nam się udało tylko jeden raz bilety. No cóż, jeszcze mam dwie szanse:) a jak się nie uda, jakoś będę musiała z tym żyć emotka

A czytałaś na przykład to?
http://www.e-konk...9994/p/629/#p6138671

Czytałam, ale zanim przeczytałam defed zamknęła ofertę emotka
0 0

Gość: mkmadzia7

#6140990 Napisano: 05.01.2016 18:05:08
stamp2 napisał(a):

dodałem wczoraj konkurs który jest na stronie pasazer.com-przyszła odpowiedz ,,dziekujemy wkrótce konkurs zostanie opublikowany.Skoro dostaje taka odpowiedz to dlaczego tego konkursu jakoś nie moge znalezc w bazie i nie został mi zaliczony?emotka pewnie nie ma co liczyć na jakieś wyjaśnienia ze strony Pionasa czy zdolnej bestii bo oni tylko czatują komu by tu karniaka przyp......emotka

Hmm....

chyba chodzi o ten konkurs emotka
https://www.e-kon...45.html#.Vov2TE8_juQ

Jeśli tak, to przez moje ręce przechodził, i usunęłam go, bowiem już w bazie był on (to zgłoszenie do ktorego odnośnik podałam wyżej)...
a w tym zgłoszeniu usuniętym był tylko link - wpis w aktualnościach czy jakoś tak, gdzie należało przejść do strony konkursowej emotka

Więc ten sam konkurs emotka
0 0

defed

#6140999 Napisano: 05.01.2016 18:21:25
stamp2 napisał(a):

a to ciekawe bo jeśli dobrze widze to dziś ktoś po raz kolejny dodał konkurs w kauflandzie z toyotą i nikt nie odrzucił? emotka

To zgłoś ten fakt administratorom, którzy są ludźmi i nie zawsze wychwycą wszystkie nieprawidłowości
0 0

#6141003 Napisano: 05.01.2016 18:25:35
stamp2 napisał(a):

a to ciekawe bo jeśli dobrze widze to dziś ktoś po raz kolejny dodał konkurs w kauflandzie z toyotą i nikt nie odrzucił? emotka

Miałam czas, to wtedy każde zgłoszenie dokładnie przejrzałam emotka

Dziś nie wiem, kto dodawał konkurs ...
ale już biegnę sprawdzić co tam się pokrywa emotka

A jeśli widać jakies "usterki" można zgłaszać emotka
 od razu poprawimy emotka
0 0

sylzab2294

#6141012 Napisano: 05.01.2016 18:36:54
stamp2 napisał(a):

mkmadzia7 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

dodałem wczoraj konkurs który jest na stronie pasazer.com-przyszła odpowiedz ,,dziekujemy wkrótce konkurs zostanie opublikowany.Skoro dostaje taka odpowiedz to dlaczego tego konkursu jakoś nie moge znalezc w bazie i nie został mi zaliczony?emotka pewnie nie ma co liczyć na jakieś wyjaśnienia ze strony Pionasa czy zdolnej bestii bo oni tylko czatują komu by tu karniaka przyp......emotka

Hmm....

chyba chodzi o ten konkurs emotka
http://www.e-konk...45.html#.Vov2TE8_juQ

Jeśli tak, to przez moje ręce przechodził, i usunęłam go, bowiem już w bazie był on (to zgłoszenie do ktorego odnośnik podałam wyżej)...
a w tym zgłoszeniu usuniętym był tylko link - wpis w aktualnościach czy jakoś tak, gdzie należało przejść do strony konkursowej emotka

Więc ten sam konkurs emotka

ano ciekawe...ja próbowałam dodać jak jeszcze nie było konkursu w bazie, ale widocznie osoba która widnieje jako pierwsza dodająca była szybsza emotka  A tu dziś niespodzianka...Konkurs ponownie dodany do bazy emotka
0 0

#6141021 Napisano: 05.01.2016 18:42:38
tomniewkurza napisał(a):

mkmadzia7 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

Miałam czas, to wtedy każde zgłoszenie dokładnie przejrzałam emotka
A jeśli widać jakies "usterki" można zgłaszać emotka   od razu poprawimy emotka

No własnie, potwierdzam emotka Trochę duplikatów się zgłosiło, no nie? emotka emotka

ehe ... każdorazowo ktoś reagował i poprawiał wszelkie usterki więc ... wszystko jest do zrobienia

a co do Kauflandu ...

dlatego przyjmuje konkurs, bo każdorazowo jest inny link, bo informacja o konkursie pojawia się w wielu miejscach emotka

W bazie było z "columbita czy coś, jakaś ulotka, no a dziś na stronie Kaufland
Więc dodając konkurs warto też spojrzeć nie tylko na link, ale słowo kluczowe wrzucić do przeglądarki emotka
0 0

#6141033 Napisano: 05.01.2016 18:48:04
No i wtedy można podesłać tylko informaje nam, aby uzupełnić linki, bo wiadomo ... o promocjach często w wielu miejscach piszą emotka
0 0

sylzab2294

#6141035 Napisano: 05.01.2016 18:50:20
mkmadzia7 napisał(a):

No i wtedy można podesłać tylko informaje nam, aby uzupełnić linki, bo wiadomo ... o promocjach często w wielu miejscach piszą emotka

emotka
już się nie wkurzam emotka
0 0

#6141039 Napisano: 05.01.2016 18:55:58
sylzab2294 napisał(a):

emotka
już się nie wkurzam emotka

Jak miło emotka
0 0

batistutek123

#6141143 Napisano: 06.01.2016 00:54:14
teodozja napisał(a):

Ja nie żartuje! Jak widzę że obok jest grób pełny kwiatów i zniczy, a u mnie pusto po porządkach to biorę 2 znicze i daje do siebie. To chyba normalne że tak powinno się robić, przynajmniej ma to sens. Mówię szczerze i nie czuję się złodziejem! Taka powinna być cywilizacja oparta na dobrze wspólnym jakiś ideałach, pomocy a nie na kapitalizmie i bogaceniu się kosztem biednych. Dlatego będe tak dalej robił.

No masakra! Czytam i oczom nie wierzę! Widocznie nie trzeba daleko szukać złodziei.

Ale ja nie jestem złodziejem i wolał bym zakończyć ten temat. Przeczytaj sobie moje wyjaśnienie dlaczego tak napisałem, co sądzę o grzebaniu ciała w ziemi. Nie robię tego w złej mierze, jak również nie chce być tak odbierany.
0 0

evita

#6141151 Napisano: 06.01.2016 01:24:27

Ale ja nie jestem złodziejem i wolał bym zakończyć ten temat. Przeczytaj sobie moje wyjaśnienie dlaczego tak napisałem, co sądzę o grzebaniu ciała w ziemi. Nie robię tego w złej mierze, jak również nie chce być tak odbierany.

To pewnie w złej cerze emotka
0 0

androm

#6141154 Napisano: 06.01.2016 02:35:24
evita napisał(a):

To pewnie w złej cerze emotka

zmawiając pacierze
a jak znicz jest, to bierze
0 0

Gość: gosia16

#6141184 Napisano: 06.01.2016 10:36:58
Ktoś buszował na moim koncie po północy i usiłował zmienić hasło. !!!!!!!! Oby mu ręka uschła.
0 0

arya

#6141185 Napisano: 06.01.2016 10:41:27
Wkurza mnie, że zostałam znokautowana bólem w tylnej części uda i huk wie dlaczego nie mogę wstać emotka
0 0

staszek

#6141322 Napisano: 06.01.2016 15:49:28
Kilka dni temu dodałam konkursy do bazy i nie dodało mi ich na konto emotka
0 0