Wkurza mnie...

Gość: giuliettaX

#6140039 Napisano: 03.01.2016 20:28:02
elotta napisał(a):

giulietta napisał(a):
 a to, że "radio" się nie odmienia wie już 3-latek.. 

Kiedyś się nie odmieniało, podobnie jak słowo studio, ale to już przeszłość. Teraz można nawet powiedzieć, że właśnie nieodmienianie tych słów jest błędem.

tak wiem, dużo wyrazów z "moich czasów" po reformie "polszczyzny" zmieniło formę, odmianę jednak to tylko reforma narzucona prze ludzi,która za kolejne x lat może się znów zmienić lub wrócić do pierwowzoru jak 7 latki do szkół   emotka  

tomniewkurza  nie poznałam Cię   emotka emotka   mój motywujący demotywator to całokształt, a nie jakieś radio  emotka  a co do regulaminu w/w konkursu pisałam tylko o nazwie organizatora i odpowiedziałam z doświadczenia na post dziewczyny o takich konkach na lewe lajki   
0 0

#6140045 Napisano: 03.01.2016 20:41:28
tomniewkurza napisał(a):

giulietta napisał:
wiem, dużo wyrazów z "moich czasów" po reformie "polszczyzny" zmieniło formę, odmianę jednak to tylko reforma narzucona prze ludzi,która za kolejne x lat może się znów zmienić lub wrócić do pierwowzoru jak 7 latki do szkół

...wolę wierzyć w to, co widzę, a nie w to, cio mi się usiłuje wcisnąć na siłę emotka
Widzę, że zachowujesz się jak dziecko, a nie jak osoba "z czasów, kiedy RADIO było nieodmienne. Bo to było przed wojną emotka

hm... to np. oglądasz memy z wesołymi, nierealnymi napisami i w to wierzysz? nikt na siłę na wciska, a widzisz to co widzisz, a ja nie, bo zawsze szukam prawdy dlaczego taki napis, a nie prawdziwy emotka  a co do wieku to fakt młoda nie jestem, chociaż na 20 wyglądam, ale bez przesady....  emotka
0 0

#6140052 Napisano: 03.01.2016 20:59:51
tomniewkurza napisał(a):

giulietta napisał(a):

hm... to np. oglądasz memy z wesołymi, nierealnymi napisami i w to wierzysz?

emotka
Zapominasz, że tego mema podałaś jako własne "postanowienie noworoczne", a we własnej stopce nawiązujesz do wierzeń numerologicznych...
Nie, sorry - dla mnie to WYSTARCZY do wyrobienia sobie opinii. emotka

a skąd tego mema wytrzepałeś? cytat to nie mem emotka  a gdybyś dogłębnie wczytał? pojął? chciał dokształcić? czy co?  się w moją stopkę to nawet nie byłoby tej odpowiedzi emotka   a gdybyś znał FAKTY z mojego życia, niektórzy znają z pw, może nawet nie byłoby Cie tutaj 
0 0

#6140056 Napisano: 03.01.2016 21:08:33
tomniewkurza napisał(a):

giulietta napisał(a):

a gdybyś znał FAKTY z mojego życia, niektórzy znają z pw, może nawet nie byłoby Cie tutaj 

JESTEŚ JEZUSEM, CZY ELVISEM?
emotka

wiesz co? lubię Cię emotka  jednak nie zamierzam tracić swojego postanowienia zaledwie 3 dnia roku   http://demotywato...-kontaktu-z-durniami  a jak już się dogłębnie dokształcisz zapraszam na pw  emotka
0 0

asantesana

#6140069 Napisano: 03.01.2016 21:33:17
Wkurza mnie ten wielomiesięczny festiwal wzajemnego oceniania i uzurpowanie sobie praw do wszechprawdy. 
Jakże prawdziwe staje się powiedzenia "Uderz w stół, a nożyce się odezwą".
To tak w temacie.
0 0

jokan

#6140103 Napisano: 04.01.2016 07:54:55
wkurza mnie beznadziejny początek roku - i tu nie chodzi mi o konkursy:(
0 0

nanajka81

#6140227 Napisano: 04.01.2016 13:57:45
jokan napisał(a):

wkurza mnie beznadziejny początek roku - i tu nie chodzi mi o konkursy:(

heeh ja o północy w nowy rok pokłóciłam się z mężem o  jakiś głupi kawałek ręcznika papierowego emotka miejmy nadzieję że nie skończy się tym iż cały rok będę się o głupoty kłócić...
0 0

Gość: rachel

#6140245 Napisano: 04.01.2016 14:23:15
Moze nie wkurza ale przykra jest ta gorycz przegranych w konkursach swiayeczno noworocznych
0 0

kalka

#6140249 Napisano: 04.01.2016 14:35:15
A mnie wkurzył pierwszy niby fajny konkurs w tym roku, wydawał się ok, a okazało się, że nie podaje się  nr paragonów-jak dla mnie  BEZNADZIEJA emotka  Czekam na następne, ale takie z nr dow. zakupu emotka
0 0

kumarek

#6140267 Napisano: 04.01.2016 15:00:24
androm napisał(a):

gosposia07 napisał(a):

kumarek napisał(a):

Wkurza mnie to że kupiłam 2 pudła lodów Carte Dor z Bierdy, zjedliśmy i razem z mężem i synem rozchorowaliśmy się. I nawet nie zadzwonili do mnie i nie dali Karty w ramach rekompensaty! emotka

U mnie trzy pudełka emotka lodów i też zonk.

dziewczyny, ale co se lodów pojadłyście, to Wasze:)

I dwa tygodnie pochorowałam i nadal nie przechodzi... Bokiem mi wyszły te Crate Dory!emotka
0 0

ruda88

#6140273 Napisano: 04.01.2016 15:29:22
Wkurza mnie, że dostałam właśnie maila od Princes :: Konkurs  i się napaliłam jak cygan na zasiłek, że wygrałam toster, a to zwykłe przypomnienie o konkursie emotka
0 0

elotta

#6140275 Napisano: 04.01.2016 15:32:28
I nie wygrywam, i nie mam weny grać... Jeszcze dopadła mnie choroba emotka  Fatalny początek stycznia/ roku...
0 0

kumarek

#6140276 Napisano: 04.01.2016 15:33:56
ruda88 napisał(a):

Wkurza mnie, że dostałam właśnie maila od Princes :: Konkurs  i się napaliłam jak cygan na zasiłek, że wygrałam toster, a to zwykłe przypomnienie o konkursie emotka

No ja się prawie posikałam że mnie wybrali a tu lipa.. przypominajka...
0 0

batistutek123

#6140461 Napisano: 04.01.2016 20:41:09
wkurza mnie że prawie po roku przerwy, po powrocie tak niemiło zostałem przyjęty przez kilka osób!
0 0

dolly

#6140467 Napisano: 04.01.2016 20:58:35
batistutek123 napisał(a):

wkurza mnie że prawie po roku przerwy, po powrocie tak niemiło zostałem przyjęty przez kilka osób!

Przeciez sam sobie  taki"pijar" zrobiłeś
0 0

kachakacha

#6140526 Napisano: 04.01.2016 22:13:30
@asante napisał(a):

Wkurza mnie ten wielomiesięczny festiwal wzajemnego oceniania i uzurpowanie sobie praw do wszechprawdy. 
To tak w temacie.

Gdybyś siedziała teraz koło mnie, przybiłabym Ci piątkę, wyprzytulała lub chociaż popatrzyła na Ciebie porozumiewawczo.

A w temacie - deneruje mnie nowy rozkład jazdy pociągów oraz ciągłe drżenie "czy zdążę dzisiaj do pracy czy pociąg znów będzie opóźniony 100 minut?"
0 0

sosna

#6140531 Napisano: 04.01.2016 22:26:13
kachakacha napisał(a):

@asante napisał(a):

To tak w temacie.

Gdybyś siedziała teraz koło mnie, przybiłabym Ci piątkę, wyprzytulała lub chociaż popatrzyła na Ciebie porozumiewawczo.

A w temacie - deneruje mnie nowy rozkład jazdy pociągów oraz ciągłe drżenie "czy zdążę dzisiaj do pracy czy pociąg znów będzie opóźniony 100 minut?"

Dzisiaj  pociąg z Katowic do Ustronia przyjechał z 90 min opóźnieniememotka
0 0

Gość: babulaagula

#6140548 Napisano: 04.01.2016 22:54:23
Wkurza mnie moje zostawianie wszystkiego na ostatnią chwilę. Tym sposobem dziś kończy się 5 konkursów, w których chciałam zagrać, jest godzina 23, a ja mam pustkę we łbie emotka
A tak przy okazji się witam, bo nie miałam jeszcze okazji. To mój pierwszy post tutaj, ale jak tak patrzę, to wydaje mi się, że się zadomowię na dłużej emotka .
0 0

ziolko

#6140549 Napisano: 04.01.2016 22:57:52
batistutek123 napisał(a):

a ja się dziwię, że się wkurzasz o takie przyjęcie emotka
Pewno  te osoby (w tym ja) nie lubią sępów i złodziei. 
Kurcze... jakbym zobaczyła, że ktoś bierze sobie znicza, którego właśnie zapaliłam, albo moja ciocia.. na grobie moich dziadków i stawia u siebie to bym się wkurzyła.
Nawet biedne osoby potrafią wydać KILKADZIESIĄT GROSZY (bo po tyle są już najtańsze znicze, albo wkłady) na znicz, żeby postawić u kogoś bliskiego, a Ty normalnie piszesz, że bierzesz i stawiasz na "swoim" grobie??? no bo po co wydać 1 zł na znicz, skoro można ukraść taki za kilkanaście zł albo i więcej??
Kogo stać, to kupuje, jego sprawa... nawet kilkadziesiąt takich samych emotka  a jak nie stać, to się kupuje najtańsze, albo wcale. 
Ale widać, że uczciwość w Twoim przypadku to określenie ze słownika wyrazów obcych... emotka
0 0

asantesana

#6140556 Napisano: 04.01.2016 23:04:57
kachakacha napisał(a):

@asante napisał(a):

To tak w temacie.

Ja poproszę to wyprzytulanie emotka
0 0