Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: sylwiaws
Gość: krzyszu
sambolera
Postów 3758
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
a masz swojego mężczyznę marzeń?
Gość: krzyszu
No mam
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Już był wątek FORUMOWI OSZUŚCI
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
Gość: archidues
Ale założenie, niech nawet się nazywa wątek Osoby godne polecenia ma chyba o wiele bardziej pozytywny wydźwięk i o wiele bardziej będzie efektywny, bo nikt chyba nie będzie starał się kłócić i zaprzeczać, że można mu zaufać
mariwanna
Postów 1560
Data rejestracji 30.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
przez to wkurzenie pomyliłam cyferkę w nicku - kasiaw1431.
na szczęście nie ma użytkowniczki ...1430, więc nikogo nie uraziłam. ale nie zmienia to powodu mojego wkurzenia... mam nauczkę, teraz będę uważać z kim robię interesy
(dziękuję baraba za zwrócenie mi uwagi)
https://www.obiadgotowy.pl/
Gość: magma6
maja awarie systemu na rossnecie bo dzwonilam tam
Gość: chochliczka
juz dawno mowilam by z ta osoba nie robic interesow-oszukala mnie bezczelnie
sylzab2294
Postów 4540
Data rejestracji 04.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
brak pracy u męża
brak sprawiedliwości i zrozumienia
i chciwość ludzi oraz ich niesamowita chęć oszukania drugiej osoby,oczywiście na swoją korzyść....
ja znam jeszcze jedna osobę, o której wy na forum złego słowa nie powiedzielibyście.....
Gdy już myślisz, że wszystko się układa...Nagle w drewnianym kościele, kolejna cegła na Ciebie spada...
Gość: gemma
pewnie siebie, jak to facet
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja znam klika takich osób
merp
sylzab2294
Postów 4540
Data rejestracji 04.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
dzieki za słowa otuchy...
szkoda, że nie potrafie sobie samej pomoc....
temat tematem a kto pomaga w KLINIJCIE to pomaga i chwała mu za to:)
Jest takich osób cała rzesza...
mahuska
Postów 6331
Data rejestracji 25.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Święta prawa.Kusior dla Ciebie Sylwia
Gość: agava
Gość: muzulmanka
da się- ja tak robiłam i niestety współczuję- nie, że prywatnie (choć na pewno sporo kosztuje) ale z powodu bólu
Gość: zuziamichalska
Oszustka!!!
is77
Postów 2038
Data rejestracji 17.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wymiana nie tego?
Gość: zuziamichalska
a wymiany nie polecam
Gość: swibek