Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
sambolera
Postów 3758
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Gość: matejank
Gość: melisa
a trza się było nie bawić, to by się nie zepsuła
ale wszystko należy posprawdzać, guziczki, efekty, itp. itd. a potem że się popsuła
żartuję, niestety zostaje ci stary, poczciwy aparat cyfrowy
jagatu
Postów 487
Data rejestracji 12.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie tez oszukała kasiaw1431
is77
Postów 2038
Data rejestracji 17.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: chochliczka
niektorzy nie wiedza co to wstyd...
wkurzaja mnie oszusci tacy jak pani z nikiem kasiaw1430
1431
is77
Postów 2038
Data rejestracji 17.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jedna cyferka w tę czy w tamtą
olus15
Postów 2141
Data rejestracji 19.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: finessa
Gość: psitulmamki
samantha22
Postów 1407
Data rejestracji 31.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mi kasiaw1431 chciała pomóc dając paragon, który mój młotek zgubił
Gość: jolcia12
i ja staję w obronie kasi, która mi wygrała bezinteresownie i za darmo toster stovit,
wkurza mnie ze nie potraficie takich spraw załatwić między sobą i wywlekacie wszystko na wierzch robiac z kasi czarną owcę
Gość: rafi323raf
hehe jak mieli załatwić między sobą, jak się ona nie odzywała??
brak jakiejkolwiek reakcji. pisałam do niej kilkakrotnie, ale nie raczy odpowiedzieć...
czyli dobrze ze wywlekają, bo nie dało się między sobą załatwić.
A to że raz komuś pomogła, a kilka razy oszukała się nie wyrównuje.
Gość: kasiaw1431
mam potwierdzenie nadania paczki do mariwanny i gdyby nie to że są tam podane dane osobowe jak nazwisko i adres tylko dlatego tego nie zrobiłam a pisała do mnie na PW jak byłam na wczasach a kompa ze sobą nie wiozłam wystarczyło sprawdzić że nie ma mnie na forum wcale przez jakiś czas kiedy pisała Pw.
dodatkowy fakt że umawiałysmy się na wysłanie żelu a wysłałam jej zestaw kosmetyków i chyba tu popełniłam błąd
jeżeli mariwanna chce moge zamieścić tu jej potwierdzenie bo jakoś ucichła i na PW nie odpowiada
dla mnie temat jest zakończony
Ale dla mnie temat nie jest zakonczony i juz nie chodzi nawet o to,ze dalam Ci kody,ale o to ze oszustwa trzeba tepic.Ja juz sie nie nabiore i nie pozwole by nabrali sie inni.Po takim czasie nawet przepraszam nie uslyszalam.
Rafi-nie badz taki madry z ta pania nie da sie nic zalatwic,bo ona oszukuje jak najeta,klamstwo goni kolejnym klamstwem.
Gość: aneczkar10
Wkurza mnie że osoba, której nie znam obraża mnie na forum i oskarża o oszustwa. Nie mam nic współnego z ta osobą
Gość: rafi323raf
przecież to właśnie napisałem, ze nie odpowiadała
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Prawda, Rafi tak napisał
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
Gość: finessa