Wkurza mnie...

monkakk

#6255199 Napisano: 15.09.2016 22:24:44
defed napisał(a):

No i doczekałam się hejtu... 
Tak macie rację, niepotrzebnie się wystawiłam  emotka  Aż do dnia dzisiejszego moja lista na tacy pozwalała mi na reklamę towaru, który chciałam i mogłam szybko opchnąć wśród bliskich znajomych, a potem nie wiem skąd tyle obcych osób zaczęło mnie lajkować i obserwować...
Cóż, widzę, że nadszedł czas na totalnie anonimowe ogłoszenia na OLX lub gdzieś w gazetach lokalnych... Ciężki żywot konkursowicza.

Już nie ma wpisu i  nie przejmuj się emotka
2 defed, brucee 0

aleksiak

#6255200 Napisano: 15.09.2016 22:26:09
bruce napisał(a):

defed napisał(a):

Tak macie rację, niepotrzebnie się wystawiłam  emotka  Aż do dnia dzisiejszego moja lista na tacy pozwalała mi na reklamę towaru, który chciałam i mogłam szybko opchnąć wśród bliskich znajomych, a potem nie wiem skąd tyle obcych osób zaczęło mnie lajkować i obserwować...
Cóż, widzę, że nadszedł czas na totalnie anonimowe ogłoszenia na OLX lub gdzieś w gazetach lokalnych... Ciężki żywot konkursowicza.

Nade wszystko - bez nerw. emotka Kochana, zawiść istniała zawsze. Jak świat światem. emotka emotka

ooo czyżby osoba hejtująca to jednak ktoś z forum? Był post i ni ma postu  emotka
2 defed, brucee 0

defed

#6255202 Napisano: 15.09.2016 22:27:49
monkakk napisał(a):

Już nie ma wpisu i  nie przejmuj się

Własnie zauważyłam, że Mister Goła Klata usunął się w cień emotka
Ale jest jeszcze drugi typ, co w komentarzu pod Piotrka gratulacjami sobie ulżył... 

delvitto

#6255206 Napisano: 15.09.2016 22:31:11
defed napisał(a):

olej typków emotka  nikt i nic ich nie przekona, jak to jest w tym "biznesie", trudno się nie przejmować złośliwościami, ale postaraj się;) swoją drogą, jesteś odważna, by podawać do wiadomości publicznej swoje wygrane... Teraz takie czasy, że za kawałek ołówka zjedzą człowieka;( 
1 brucee 0

defed

#6255207 Napisano: 15.09.2016 22:33:17
bruce napisał(a):

TAKĄ KSYWĘ ma ten gość?

nie - to skrócony opis jego fotki z profilu emotka
1 brucee 0

defed

#6255211 Napisano: 15.09.2016 22:39:31
delvitto napisał(a):

olej typków  nikt i nic ich nie przekona, jak to jest w tym "biznesie", trudno się nie przejmować złośliwościami, ale postaraj się;) swoją drogą, jesteś odważna, by podawać do wiadomości publicznej swoje wygrane... Teraz takie czasy, że za kawałek ołówka zjedzą człowieka;(

Nie mam i nie miałam nigdy profilu na fb, bo nie chciałam,
jednak zauważyłam, że fejsowa poczta pantoflowa trafia do znajomych od znajomych, stąd profil nieosobowy, bo samo się sprzedawało co zalegało i to było super, ale nie sądziłam, że ktokolwiek totalnie obcy będzie chciał mnie podglądać i że moja kolekcja będzie na językach... Jakoś tam szybko się wszystko wydarzyło. Nauczka na przyszłość emotka
1 brucee 0

defed

#6255217 Napisano: 15.09.2016 22:54:21
cb656 napisał(a):

aleksiak napisał(a):

Ech i nagonka na naszą forumowiczkę  emotka

a że "nasza" to już "święta nietykalna krowa" czy jak, bo nie ogarniam? emotka Nagonka za co konkretnie? Pytam, bo materiału po podanym linkiem niet. Ale jeśli za plagiat/inne naruszenie, to w czym rzecz? Pytam, bom nietutejszy emotka

Nagonka za to, ze wygralam w kilku konkursach wiecej, niz hejter, ktory juz sie usunal w cien... Zero konkretow, argumentow, czysty hejt. Zarzuty za to, ze wygralam. Ot co.
0 0

dolly

#6255218 Napisano: 15.09.2016 22:54:43
cb656 napisał(a):

aleksiak napisał(a):

a że "nasza" to już "święta nietykalna krowa" czy jak, bo nie ogarniam? emotka Nagonka za co konkretnie? Pytam, bo materiału po podanym linkiem niet. Ale jeśli za plagiat/inne naruszenie, to w czym rzecz? Pytam, bom nietutejszy emotka

emotka  emotka
Hejt tyczyl sie nagrod  wystawionych do wiadomosci publicznej na fb
0 0

defed

#6255222 Napisano: 15.09.2016 23:02:46
Temu samemu sluzyl mi ten lans, co tu na forum sluzy forumowiczom. Ale glownie po to, by zainteresowac osoby, ktore chca cos okazyjnie odkupic. Nieumiejetnie posluzylam sie fejsem, teraz juz widze, ze o ustawieniach prywatnosci trzeba pamietac i zapraszac na swoje podworko tylko mile widzianych gosci.

defed

#6255225 Napisano: 15.09.2016 23:11:53
Juz nie bede pisac o nagrodach na fb, wroce do starych metod, bede slac do znajomych ze znajomosciami tabelki z ofertami na maila, choc moze bezpieczniej byloby poczta tradycyjna... Bo jesli hejterzy to takze hakerzy... Wkurzajacy wieczor dzis mam.

defed

#6255233 Napisano: 15.09.2016 23:21:53
bruce - w ogole nie obawiam sie nalotu policji czy skarbowki, bo jak wspominasz nie mam nic do ukrycia. Pod koniec roku sobie zagladam do mojej "kolekcji" gdy rozliczam sie z US zeby o niczym nie zapomniec.. Mialam tam linki do interesujacych mnie regulaminow, zeby nie musiec szperac po necie. Pomocne mi bylo to miejsce w wielu plaszczyznach. Ulozylam sobie tam konkursowy mikro seiat, ale zbyt wiele pisalam publicznie. Zachowalam sie jak nieodpowiedzialna gowniara.

defed

#6255239 Napisano: 15.09.2016 23:30:20
bruce - no ale jedenz nich "postraszyl mnie", ze zna moje imie i nazwisko + zawisc = donos do US emotka
0 0

Gość: giuliettaX

#6255241 Napisano: 15.09.2016 23:31:45
bruce napisał(a):

defed napisał(a):

Temu samemu sluzyl mi ten lans, co tu na forum sluzy forumowiczom. Ale glownie po to, by zainteresowac osoby, ktore chca cos okazyjnie odkupic. Nieumiejetnie posluzylam sie fejsem, teraz juz widze, ze o ustawieniach prywatnosci trzeba pamietac i zapraszac na swoje podworko tylko mile widzianych gosci.

Ja odbieram to całkiem inaczej: pisałaś otwarcie o wygranych, bo nie masz nic do ukrycia. Spotkała Cię z tego powodu przykrość i bezczelne oszczerstwa, teraz pewnie spojrzysz na to z innego punktu widzenia i będziesz ostrożniejsza, ale to nie znaczy, że jesteś czemuś winna. Żadnej wygranej nie musisz się obawiać/ukrywać jej, żadna nie została zdobyta podstępnie/niesprawiedliwie/podejrzanie, jak to sugerowano. Skoro o tym pisałaś na tym forum, jak wielu z nas, to przecież tylko po to, aby poinformować innych, że organizatorzy: informują, wysyłają, że nagrody są już przydzielane, bo przecież między innymi temu służy to forum. Bądź spokojna, niczego złego nie zrobiłaś. Naiwność i wiara w innych ludzi to nie przestępstwo. emotka emotka

dokładnie emotka  też mam konto typowo konkursowe, bo to moja pasja, taka działalność w social media jest sto razy lepsza niż prywatne konta z prywatnymi fotkami i komentarzami emotka  takie konta są jak blogi, takie świadectwo Twojej pasji, moja zaczęła się przypadkowo po wielkiej życiowej tragedii... i wciągnęła emotka  nigdy nie zrozumiem zazdrośników, którzy zamiast tracić czas na życie życiem innych powinni zainwestować w siebie i ćwiczyć umysł w bibliotece a nie ciało na siłowni emotka  przeczytałby taki jeden z drugim setki książek to by mu hasła same się układały i też miałby tyle nagród emotka  
2 defed, brucee 0

mczarna

#6255242 Napisano: 15.09.2016 23:33:33
bruce napisał(a):

defed napisał(a):

bruce - w ogole nie obawiam sie nalotu policji czy skarbowki, bo jak wspominasz nie mam nic do ukrycia. Pod koniec roku sobie zagladam do mojej "kolekcji" gdy rozliczam sie z US zeby o niczym nie zapomniec.. Mialam tam linki do interesujacych mnie regulaminow, zeby nie musiec szperac po necie. Pomocne mi bylo to miejsce w wielu plaszczyznach. Ulozylam sobie tam konkursowy mikro seiat, ale zbyt wiele pisalam publicznie. Zachowalam sie jak nieodpowiedzialna gowniara.

emotka No coś Ty?! Ja wcale nie mam na myśli urzędów i mundurowych, ja mam na myśli tego gościa i jego kumpla, o którym sama wspominałaś. emotka

po**b... ich?Mi słow brakło, sorry
1 brucee 0

Gość: giuliettaX

#6255243 Napisano: 15.09.2016 23:38:05
świetne przesłanie z fb dla takich wściekłych, zazdrosnych, agresywnych, pieniaczy itp. (niestety wymaga inteligencji aby je zrozumieć....) emotka

"Lekarz w pośpiechu przyjechał doszpitala, gdy został wezwany z powodu pilnego przypadku. Szybko zmienił ubranie
i pobiegł na blok operacyjny.
Na korytarzu czekał naniego zrozpaczony ojciec.
- Dlaczego Pana nie było?Mój syn umiera, a Pan zjawia się po godzinie! Nie wie Pan co to znaczy
odpowiedzialność?
Lekarz uśmiechnął się iodpowiedział:
- Przyjechałem najszybciej,jak tylko mogłem. Teraz proszę usiąść, uspokoić się i pozwolić mi wykonywać
moją pracę.
- Uspokoić się?! Co by Panzrobił, gdyby to Pana syn teraz umierał? - krzyczał ojciec, a łzy ciekły mu po
policzkach.
- Pan pozwoli mi zacytowaćHioba: "Prochem jesteś i w proch się obrócisz". Lekarz to nie Bóg.
Bóg jest tylko jeden. Proszę usiąść i pomodlić się w ciszy o zdrowie syna.
- Tak łatwo jest dawaćporady w sprawach, o których nie ma się pojęcia - wyszeptał załamany ojciec.
Operacja trwała kilkadługich godzin. Doktor wyszedł z sali późnym wieczorem, obudził mężczyznę na
krzesełku i powiedział mu, że jego syn przeżył i za kilka tygodni powinien
wrócić do sił.
- Muszę już iść. Jeślibędzie Pan miał jakieś pytania, proszę spytać pielęgniarkę.
Gdy pojawiła się siostra,mężczyzna spytał:
- Dlaczego ten lekarz jesttaki niemiły? Nie chciał nawet poczekać kilku minut, by powiedzieć mi coś
więcej o stanie zdrowia mojego dziecka?
Pielęgniarka zalała sięłzami i łamiącym się głosem odpowiedziała:
- Kilka dni temu doktorstracił jedynego syna w wypadku samochodowym. Był na pogrzebie w momencie, gdy
do niego zadzwoniliśmy w sprawie pańskiego dziecka. Teraz, gdy ocalił mu życie,
pojechał do domu, by dokończyć pożegnanie własnego syna.
Mężczyzna zbladł i nicwięcej nie powiedział. Tydzień później odwiedził lekarza i zaniósł kwiaty na
grób jego syna. Przeprosił go za swoją arogancję i uścisnął mocno, dziękując mu
za uratowanie życia drugiego człowieka.
Morałz tej historii? Nigdy nikogo nie oceniaj, ponieważ nie wiesz, przez co ta osoba
może w danej chwili przechodzić..."

taalvikki

#6255245 Napisano: 15.09.2016 23:41:24
defed napisał(a):

cb656 napisał(a):

aleksiak napisał(a):

Nagonka za to, ze wygralam w kilku konkursach wiecej, niz hejter, ktory juz sie usunal w cien... Zero konkretow, argumentow, czysty hejt. Zarzuty za to, ze wygralam. Ot co.

też chciałam o to zapytać, bo post aleksiak zabrzmiał tak, jakby "naszych" nie można było krytykować. aczkolwiek jeżeli to była "krytyka" bez argumentów to nic, tylko olać.
0 0

norweska20

#6255248 Napisano: 15.09.2016 23:53:45
defed napisał(a):

defed ja tam bym nie rezygnowała ze stronki- dla mnie fajna sprawa i tyle emotka  sama zapracowałaś na te nagrody -to co się przejmujesz..a zazdrość ludzka była, jest i będzie
2 kemli, brucee 0

29renata

#6255308 Napisano: 16.09.2016 09:25:03
giulietta napisał(a):

świetne przesłanie z fb dla takich wściekłych, zazdrosnych, agresywnych, pieniaczy itp. (niestety wymaga inteligencji aby je zrozumieć....)  emotka

"Lekarz w pośpiechu przyjechał doszpitala, gdy został wezwany z powodu pilnego przypadku. Szybko zmienił ubranie
i pobiegł na blok operacyjny.
Na korytarzu czekał naniego zrozpaczony ojciec.
- Dlaczego Pana nie było?Mój syn umiera, a Pan zjawia się po godzinie! Nie wie Pan co to znaczy
odpowiedzialność?
Lekarz uśmiechnął się iodpowiedział:
- Przyjechałem najszybciej,jak tylko mogłem. Teraz proszę usiąść, uspokoić się i pozwolić mi wykonywać
moją pracę.
- Uspokoić się?! Co by Panzrobił, gdyby to Pana syn teraz umierał? - krzyczał ojciec, a łzy ciekły mu po
policzkach.
- Pan pozwoli mi zacytowaćHioba: "Prochem jesteś i w proch się obrócisz". Lekarz to nie Bóg.
Bóg jest tylko jeden. Proszę usiąść i pomodlić się w ciszy o zdrowie syna.
- Tak łatwo jest dawaćporady w sprawach, o których nie ma się pojęcia - wyszeptał załamany ojciec.
Operacja trwała kilkadługich godzin. Doktor wyszedł z sali późnym wieczorem, obudził mężczyznę na
krzesełku i powiedział mu, że jego syn przeżył i za kilka tygodni powinien
wrócić do sił.
- Muszę już iść. Jeślibędzie Pan miał jakieś pytania, proszę spytać pielęgniarkę.
Gdy pojawiła się siostra,mężczyzna spytał:
- Dlaczego ten lekarz jesttaki niemiły? Nie chciał nawet poczekać kilku minut, by powiedzieć mi coś
więcej o stanie zdrowia mojego dziecka?
Pielęgniarka zalała sięłzami i łamiącym się głosem odpowiedziała:
- Kilka dni temu doktorstracił jedynego syna w wypadku samochodowym. Był na pogrzebie w momencie, gdy
do niego zadzwoniliśmy w sprawie pańskiego dziecka. Teraz, gdy ocalił mu życie,
pojechał do domu, by dokończyć pożegnanie własnego syna.
Mężczyzna zbladł i nicwięcej nie powiedział. Tydzień później odwiedził lekarza i zaniósł kwiaty na
grób jego syna. Przeprosił go za swoją arogancję i uścisnął mocno, dziękując mu
za uratowanie życia drugiego człowieka.
Morałz tej historii? Nigdy nikogo nie oceniaj, ponieważ nie wiesz, przez co ta osoba
może w danej chwili przechodzić..."

Podpisuję się pod tym obiema rękami!

myszania

#6255399 Napisano: 16.09.2016 12:14:59
Zła jestem.
Kupiłam czekolady Wedla (ktorych i tak nie jem i rozdalam, i na dodatek w promocyjnych biore raz na ruski rok). Stary liczył w głowie,a  skoro po matematyce to mu uwierzyłam. Wczoraj chce zgłosic paragon i co...4 gr za mało..... cenzura! To chyba znak, zeby w promocyjnych nie grac.
0 0

delfinka101

#6255401 Napisano: 16.09.2016 12:17:28
defed   super stronka i powiem Ci,ze ja nigdy nie zostawiłam regulaminu,bo nie przyszło mi do głowy aby coś do US płacić...Też miałam supr nagrody.  Strona rewelacyjna..aż mnie korci by zrobić podobną i wysłać zaproszenie do kogoś ..niech się skręci z zazdrości:)
1 brucee 0