Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
monkakk
Postów 2829
Data rejestracji 15.01.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aleksiak
Postów 971
Data rejestracji 28.08.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
defed
Postów 4825
Data rejestracji 14.01.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale jest jeszcze drugi typ, co w komentarzu pod Piotrka gratulacjami sobie ulżył...
delvitto
Postów 1781
Data rejestracji 14.03.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jednak zauważyłam, że fejsowa poczta pantoflowa trafia do znajomych od znajomych, stąd profil nieosobowy, bo samo się sprzedawało co zalegało i to było super, ale nie sądziłam, że ktokolwiek totalnie obcy będzie chciał mnie podglądać i że moja kolekcja będzie na językach... Jakoś tam szybko się wszystko wydarzyło. Nauczka na przyszłość
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hejt tyczyl sie nagrod wystawionych do wiadomosci publicznej na fb
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: giuliettaX
mczarna
Postów 3025
Data rejestracji 03.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
nie głosuję
Gość: giuliettaX
"Lekarz w pośpiechu przyjechał doszpitala, gdy został wezwany z powodu pilnego przypadku. Szybko zmienił ubranie
i pobiegł na blok operacyjny.
Na korytarzu czekał naniego zrozpaczony ojciec.
- Dlaczego Pana nie było?Mój syn umiera, a Pan zjawia się po godzinie! Nie wie Pan co to znaczy
odpowiedzialność?
Lekarz uśmiechnął się iodpowiedział:
- Przyjechałem najszybciej,jak tylko mogłem. Teraz proszę usiąść, uspokoić się i pozwolić mi wykonywać
moją pracę.
- Uspokoić się?! Co by Panzrobił, gdyby to Pana syn teraz umierał? - krzyczał ojciec, a łzy ciekły mu po
policzkach.
- Pan pozwoli mi zacytowaćHioba: "Prochem jesteś i w proch się obrócisz". Lekarz to nie Bóg.
Bóg jest tylko jeden. Proszę usiąść i pomodlić się w ciszy o zdrowie syna.
- Tak łatwo jest dawaćporady w sprawach, o których nie ma się pojęcia - wyszeptał załamany ojciec.
Operacja trwała kilkadługich godzin. Doktor wyszedł z sali późnym wieczorem, obudził mężczyznę na
krzesełku i powiedział mu, że jego syn przeżył i za kilka tygodni powinien
wrócić do sił.
- Muszę już iść. Jeślibędzie Pan miał jakieś pytania, proszę spytać pielęgniarkę.
Gdy pojawiła się siostra,mężczyzna spytał:
- Dlaczego ten lekarz jesttaki niemiły? Nie chciał nawet poczekać kilku minut, by powiedzieć mi coś
więcej o stanie zdrowia mojego dziecka?
Pielęgniarka zalała sięłzami i łamiącym się głosem odpowiedziała:
- Kilka dni temu doktorstracił jedynego syna w wypadku samochodowym. Był na pogrzebie w momencie, gdy
do niego zadzwoniliśmy w sprawie pańskiego dziecka. Teraz, gdy ocalił mu życie,
pojechał do domu, by dokończyć pożegnanie własnego syna.
Mężczyzna zbladł i nicwięcej nie powiedział. Tydzień później odwiedził lekarza i zaniósł kwiaty na
grób jego syna. Przeprosił go za swoją arogancję i uścisnął mocno, dziękując mu
za uratowanie życia drugiego człowieka.
Morałz tej historii? Nigdy nikogo nie oceniaj, ponieważ nie wiesz, przez co ta osoba
może w danej chwili przechodzić..."
taalvikki
Postów 1167
Data rejestracji 31.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też chciałam o to zapytać, bo post aleksiak zabrzmiał tak, jakby "naszych" nie można było krytykować. aczkolwiek jeżeli to była "krytyka" bez argumentów to nic, tylko olać.
we must suffer to free our pain
norweska20
Postów 3820
Data rejestracji 02.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zamiast czekać zacznij żyć- coś w tym jest
29renata
Postów 2983
Data rejestracji 02.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
myszania
Postów 693
Data rejestracji 15.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kupiłam czekolady Wedla (ktorych i tak nie jem i rozdalam, i na dodatek w promocyjnych biore raz na ruski rok). Stary liczył w głowie,a skoro po matematyce to mu uwierzyłam. Wczoraj chce zgłosic paragon i co...4 gr za mało..... cenzura! To chyba znak, zeby w promocyjnych nie grac.
delfinka101
Postów 5757
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane