Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Jestemnowa

Jestemnowa

#7258568 Napisano: 06.05.2025 11:20:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maverick napisał(a):

Są u was w Lidlach Fuze Tea? a jak to to gdzie się znajdują i jaka pojemność/cena? emotka

U mnie stały zaraz na początku alejki z napojami ,
0,5 l - 3 ,49 zł Wyświetl w wątku >>
1 maverick 0

Jestemnowa

#7258560 Napisano: 06.05.2025 11:11:14 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Dostał ktoś weryfikację na rower elektryczny  ten z loterii  coca cola w Dino  ? Bo na bony to mam ale z rowerem cisza . Dajcie znać czy macie weryfikację proszę 🙂 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7258549 Napisano: 06.05.2025 10:44:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
apacz_ napisał(a):

Hej : )
Inter/ żabka/ delikatesy/ biedronka. Gdzie znajdę dobrze opisany paragon Tymbark?

W Biedronce spoko opisy
MusTymbarkJabłko Wyświetl w wątku >>
1 apacz_ 0

Jestemnowa

#7258542 Napisano: 06.05.2025 10:18:35 w Wygraj mi / Wygram za...
PPPet-er napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

rufus napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

isiulka napisał(a):

Pepa napisał(a):

darq1991 napisał(a):

Próbujcie w godzinach wieczornych, około 22:00, mam wrażenie że wtedy łatwiej się wstrzelić w bramkę

No to dzisiaj wszyscy na 22.00😂.

to mi się znowu wydaje, że najwiecej nagród jest popołudniami.
Ale tu się liczy czysta statystyka, widzisz wpisy w mdw ale nie widzisz tych zapasów batoników na półkach, u mnie średnio na 10 paragonów jest jedna wygrana, bez względu na porę dnia. Myślę, że najwytrwalsi mają po kilkanaście nagród i teraz pomnóż to *10 i wyobraź sobie jak to wyglada w praktyce.

Ja z kit kat dałam spokój jak zobaczyłam ,że tam można zgłaszać ten sam paragon w nieskończoność bo to otwiera bramy dla tych osób , które celowo to robią ( dobitnie widać to w Smolarowej loterii tolpa po nr telefonów ) rezerw nie ma więc można myśleć ,że ktoś ma cel w tym . Dajmy na to ,że Smolar ma 1000 zestawów wysłać a po weryfikacji ma do wysłania 600 no to już oszczędność jest ! To samo w kit kat .

Ale jak, jesli wpisuje sie nr i zdjecie paragonu?

No właśnie po to żeby nagród nie wydac . Negatywna weryf , nagroda zostaje do dyspozycji organizatora 😉

Sensu brak jesli grajacy ma IQ trzy cyferki +
bo I tak nagrody nie dostanie, a gra dla siebie przeciez a nie dla sponsora

zawsze jest sens jakikolwiek ale jest 
mniej nagród do wydania albo coś w stylu ja nie trafię to nikt nie trafi i takie tam 🤭
szkoda ,że tych rezerw nie ma 😔 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7258536 Napisano: 06.05.2025 10:05:44 w Wygraj mi / Wygram za...
rufus napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

isiulka napisał(a):

Pepa napisał(a):

darq1991 napisał(a):

Próbujcie w godzinach wieczornych, około 22:00, mam wrażenie że wtedy łatwiej się wstrzelić w bramkę

Ale tu się liczy czysta statystyka, widzisz wpisy w mdw ale nie widzisz tych zapasów batoników na półkach, u mnie średnio na 10 paragonów jest jedna wygrana, bez względu na porę dnia. Myślę, że najwytrwalsi mają po kilkanaście nagród i teraz pomnóż to *10 i wyobraź sobie jak to wyglada w praktyce.

Ja z kit kat dałam spokój jak zobaczyłam ,że tam można zgłaszać ten sam paragon w nieskończoność bo to otwiera bramy dla tych osób , które celowo to robią ( dobitnie widać to w Smolarowej loterii tolpa po nr telefonów ) rezerw nie ma więc można myśleć ,że ktoś ma cel w tym . Dajmy na to ,że Smolar ma 1000 zestawów wysłać a po weryfikacji ma do wysłania 600 no to już oszczędność jest ! To samo w kit kat .

Ale jak, jesli wpisuje sie nr i zdjecie paragonu?

No właśnie po to żeby nagród nie wydac . Negatywna weryf , nagroda zostaje do dyspozycji organizatora 😉 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7258532 Napisano: 06.05.2025 10:02:01 w Wygraj mi / Wygram za...
isiulka napisał(a):

Pepa napisał(a):

darq1991 napisał(a):

Ja z kit kat dałam spokój jak zobaczyłam ,że tam można zgłaszać ten sam paragon w nieskończoność bo to otwiera bramy dla tych osób , które celowo to robią ( dobitnie widać to w Smolarowej loterii tolpa po nr telefonów ) rezerw nie ma więc można myśleć ,że ktoś ma cel w tym . Dajmy na to ,że Smolar ma 1000 zestawów wysłać a po weryfikacji ma do wysłania 600 no to już oszczędność jest ! To samo w kit kat . Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7258337 Napisano: 05.05.2025 15:17:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Macie problem z żywcem w biedrze ? Daje pierwsze  zgłoszenie a tu ,że przekroczyłam limit dzienny emotka

a co to za konkurs?

Loteria  Żywiec w biedrze ale już widzę ,że nie ma go w bazie . Wyświetl w wątku >>

Jestemnowa

#7258335 Napisano: 05.05.2025 15:13:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Macie problem z żywcem w biedrze ? Daje pierwsze  zgłoszenie a tu ,że przekroczyłam limit dzienny emotka Wyświetl w wątku >>

Jestemnowa

#7257352 Napisano: 30.04.2025 10:46:13 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Iloska napisał(a):

Ktoś już dostał 200 od balcerzaka? Po przekazaniu numeru konta było info, że do dziś.

Ja też czekam na przelewy  😉 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7256162 Napisano: 25.04.2025 11:15:54 w co chcielibyście wygrać?
Walizkę kit kat 😁 a najdziwniejsze jest to ,że nie mam pojęcia dlaczego 🤭 Wyświetl w wątku >>

Jestemnowa

#7255985 Napisano: 24.04.2025 15:14:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
InkaR napisał(a):

Kojarzy ktoś w której to loterii aktualnie trwającej jest tak, ze im więcej paragonów tym jakby kolejne liczą się podwójnie?

Nescafe Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7255766 Napisano: 23.04.2025 17:50:12 w Czy informują/ informowali?
Air Wick było już info z głównymi ? Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7255647 Napisano: 23.04.2025 09:37:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBsebastian3 napisał(a):

Nelusia102 napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

FBsebastian3 napisał(a):

Winiary chce dodać długaśny paragon z 10 pozycjami winiary i żadnym znanym mi sposobem nie chce przejsc. Macie jakis pomysł dlaczego?

Skladasz

Połóż Paragon na podłodze i zrób zdjęcie telefonem - na pewno obejmiesz aparatem cały a zdjęcie będzie się powiększało na podglądzie.

Kazdy paragon tak mamma

Mają jakiś błąd , ja też tak mam 😉 Wyświetl w wątku >>

Jestemnowa

#7255642 Napisano: 23.04.2025 09:24:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
taylors napisał(a):

W Nutelli który numer podajemy? W poprzedniej loteria był ten na dole i było zdjęcie przykładowe a teraz nic nie ma czyli ten u góry?

Jak dobrze spojrzysz to zobaczysz ,że ten dolny 😉 Wyświetl w wątku >>
1 taylors 0

Jestemnowa

#7255556 Napisano: 22.04.2025 18:44:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Działa wam skaner fuzetea ? Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7255498 Napisano: 22.04.2025 15:02:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
myszania napisał(a):

Tymbark, który to numer dowodu zakupu? Ten z góry? Nie mogę znaleźć w regulaminie info.

Ja dałam ten z góry i nagrodę przysłali 😉 Wyświetl w wątku >>

Jestemnowa

#7253936 Napisano: 14.04.2025 13:47:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bianka33 napisał(a):

Czy też wam się tak zrobiło na stronie wyników Smolara i loterii Develey? emotka Nawet nic tam nie zgłosiłam jeszcze.

To u Smolara jakiś problem jest 😉 Wyświetl w wątku >>
1 bianka33 0

Jestemnowa

#7253636 Napisano: 13.04.2025 00:22:22 w Smolar
visserarthur napisał(a):

Smolarze, numer nie jest zarejestrowany na mnie i co mi zrobisz... Osoba, na którą numer jest zarejestrowany, udostępniła mi go, nie wyraża zgody na przekazywane "danych rejestracyjnych". Ps: Gdzie konstytucyjne prawo do prywatności? Im bardziej "ich" czytam, tym bardziej mnie bawią.

No ale czy to nie jest tak ,że zgłaszając się do ich akcji potwierdzasz zapoznanie się z regulaminem , akceptujesz itd ? Przecież zazwyczaj pisze ,że mogą poprosić o takie dane , że niedozwolone jest zgłaszanie się w im osób trzecich a skoro nr nie jest twój to zgłaszasz się jako kto . 

Ostatnio np takie albedo wysłało mi SMS w piątek późnym popołudniem ,że mam im dosłać skany wszystkich zgłoszonych paragonów i mam na to czas do niedzieli to dopiero jest super sprawa zwłaszcza ,że jedna nogą byłam już na wyjeździe ale co miałam zrobić jak taki zapis był w regulaminie, wysłałam bez gadania i już . Znaczy  paragony wysłałam ,nagrodę dostałam ,trochę im nawciskałam i już nic u nich nie wygrałam  😅 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7252830 Napisano: 09.04.2025 18:39:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
isiulka napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

isiulka napisał(a):

Macie od razu weryfikację na coca coli & Heinz?

Od wczoraj czekam 🫤 jakiś błąd jest

To mam to samo, no to czekamy. Pewnie jak naprawią to gwarantowane znikną w moment emotka

Ja tylko 1 los na działkę z altanką😁 bo hamaki  i grille to mi nie potrzebne 😅 Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7252797 Napisano: 09.04.2025 16:33:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
isiulka napisał(a):

Macie od razu weryfikację na coca coli & Heinz?

Od wczoraj czekam 🫤 jakiś błąd jest Wyświetl w wątku >>
0 0