Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#6845596 Napisano: 19.02.2022 14:03:34 w SZUKAM....
jomico napisał(a):

kodów do ikei na 40 zł stacjononarnie. są na kontach emotka

Nie wszyscy dostali, chyba ci, którzy nie robili dawno zakupów (tak podejrzewam) Wyświetl w wątku >>
1 jomico 0

visserarthur

#6845560 Napisano: 19.02.2022 02:05:56 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam:
* elektroniczne bony:
Decathlon 1000 zł- za 900 zł
Empik 100 zł- za 90 zł

Telefon Samsung Galaxy A32 5G 4GB/64GB- 850 zł
Telefon Samsung Galaxy S21 5G 8GB/128GB- 2500 zł
Ekspres automatyczny Krups Arabica EA811E- 1250 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6845545 Napisano: 18.02.2022 23:44:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
melancholia napisał(a):

Strona Zima z Lidlem padła?

Nie biorę udziału, ale u mnie działa Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6845537 Napisano: 18.02.2022 23:23:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

Znalazlam w Lidlu paragon z napisem Donut Milka, ale rozumiem, że ten paczek podchodzi pod mleczna kanapkę i nie bierze udziału?

Donuta nie produkuje Mondelez, więc lepiej nie zgłaszać Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6845484 Napisano: 18.02.2022 18:45:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elewandowska25 napisał(a):

Czy ktoś dostał wezwanie do wysłania dowodów zakupu Prince Polo w terminie 3 dni od otrzymania wezwania.

A to na pewno jest z PP? Bo takie maile wyrywkowo wysyła Unique One Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6845072 Napisano: 17.02.2022 12:59:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

gizoon napisał(a):

A Ty myślałaś, że do zwycięzcy będą dzwonić, aż do skutku? Praktycznie w każdym konkursie dzwonią po losowaniu parę razy w różnych odstępstwach czasowych i koniec ... Jeśli kontakt ze zwycięzcą jest niemożliwy najczęściej dzwonią do rezerwy. W regulaminie loterii jest napisane, że do każdego zwycięskiego losu są przypisane 3 osoby rezerwowe. Jeśli one również nie odbiorą, nagroda staje się własnościom organizatora. 

Ja to myślałem, że pani na kasie w Biedronce przy kolejnych zakupach mi przekaże wygraną emotka  czerwony dywan, płatki róż i chórek jeszcze do tego emotka

A co w wypadku,gdy dana karta nie jest zarejestrowana przez internet tylko pobrana z kasy i używana. (Znam.starszych ludzi którzy nawet nie myślą jej rejestrować a np los im się drukuje ) hmmm

Zgodnie z regulaminem musi posiadać aktywną, zarejestrowaną kartę.Podejrzewam, że jak nie jest zarejestrowana ani przez internet, ani przez telefon to wypada z losowania.
Raczej nie losowaliby z kart bez numeru, chociaż... kto ich wie emotka

A to nie jest tak, że niezarejestrowana karta nie działa, nawet nie zrabatuje produktów (więc i nie "zapyta", czy wydrukować kod)? Kilka razy zdarzyło mi się coś takiego słyszeć, że kasjerki pytały klientów, czy karta była rejestrowana (gdy rabatu na coś nie naliczyło)- moja jest zarejestrowana, więc nic takiego mi się nie przydarzyło. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6844670 Napisano: 15.02.2022 20:07:58 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
deva napisał(a):

500 Lays VI etap 😃

U mnie VII etap (na mbanku) Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6844487 Napisano: 14.02.2022 23:41:39 w Wkurza mnie...
anaesth napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Bylam dzis w Żabce, chciałam kupic 1 Prince Polo i 2 Grzeski i faktycznie takie produkty przyniosłam ze sklepu.W domu się zorientowałam, ze na paragonie mam 3 razy Grzeski.Wczoraj z kolei kupilam w Biedronce 2 Grzeski i jedno Prince polo i jeszcze kilka innych rzeczy do domu. Szybko chciałam załadować produkty do torby, by nie blokować kasy, kasjerka dala mi do ręki paragon.W chacie okazalo się, że pani mi podała dowod zakupu innej osoby. Dobrze, ze bylo na tym nie moim chociaż Ptasie mleczko,he,he. Nigdy juz chyba nie kupię juz nic na żaden konkurs, wrr

A ja ostatnio chciałam kupić na parapetówkę Mirindę i Pepsi w C4, żeby przy okazji mieć paragon na konkurs. Tak jak zawsze robię scan&go, tak tym razem poszłam do kasy z obsługą, bo chciałam wydać wygrane bony, no i co? Kasjerka zeskanowała Mirindę, a Pepsi już nie. Niby 5zł oszczędności, ale paragon do kosza. Mam nauczkę, żeby konkursowe zakupy robić zawsze na kasie samoobsługowej albo przez aplikację, co i Tobie polecam emotka Na szczęście mój Lidl, hipermarket C4, Leclerc i wszystkie Biedronki mają samoobsługę i chwała im za to! Przydałyby się jeszcze w Kauflandzie emotka

W nowych Kauflandach są samoobsługowe, w starych też wprowadzają, także trzeba czekać na przebudowę... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6843646 Napisano: 10.02.2022 12:51:14 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
ikropka napisał(a):

Czy czeka jeszcze ktoś na kody z loterii Glade?

Ja Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6843566 Napisano: 10.02.2022 00:59:11 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
tereniagno napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Czy ktoś czeka jeszcze na bony z loterii "SMSy ślij do Nestle,bo nagrody ma lepsze!" w ITM ?z listopada? Organizator Unique

Czy ktoś jeszcze czeka na bony ?Termin wysyłki maja do 10 lutego(chyba, nie chce się otworzyć regulamin)

Proponuję napisać- osoba zajmująca się tą akcję, to chyba jakiś nieogar- przyszedł mail o negatywnej weryfikacji, bo chyba w swej niedokładności postanowiła potraktować dwa mieszkania z jednego bloku, jako jeden adres, ale szybko udało się to wyjaśnić. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6843032 Napisano: 07.02.2022 16:24:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kerocna napisał(a):

visserarthur napisał(a):

kerocna napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Czy ktoś może się orientował w loterii Oyakata chcą pesel i numer dowodu- bez przesady... do 500 zl, 100 zł i 50 zł. Może ktoś ich o to pytał...?

Do 50 zł nie chcę nr dowodu ani pesel, do wyższych nagród nie wiem.

No ale oni mają (z tego co widzę) tylko jeden formularz... To skąd wiadomo, kiedy chcą, a kiedy nie...Edit: Już mi odpisali, ze to opiekuna osoby "nieletniej" dotyczy- szkoda, że tego nie zaznaczyli  emotka

Jest tam adnotacja "(...) poniższe należy wypełnić tylko w sytuacji, gdy oświadczenie wypełniane jest przez przedstawiciela ustawowego/opiekuna prawnego Laureata."

Już rozumiem, chociaż mogli dać gwiazdkę przy każdym z tych niewymaganych (tak się zazwyczaj robi), bo tak to myślałem, że im "o poniższe" to o imię i nazwisko opiekuna chodzi, że nie trzeba, a resztę już trzeba. 
Dzięki za pomoc. Wyświetl w wątku >>
1 kerocna 0

visserarthur

#6843024 Napisano: 07.02.2022 16:08:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

Na kasie samoobsługowej wyskakuje komunikat czy chcesz brać udział w loterii i jak naciśniesz tak to się te numer sam drukuje na końcu paragonu.Inna sprawa,że zakup za minimum 99 zł i jest przypisany do numeru karty biedronki.Więc jak ktoś zbierze paragony nie będzie miał fizycznie przypisanej do numeru loteryjnego karty biedry.Ale czy to będą sprawdzać przy odbiorze trudno powiedzieć.Ale mnie rozśmieszyło,że maksymalnie 10 zakupów za minimum 99 zł dziennie ma jedną kartę.Nawet ja mistrz zakupów nie podołam 10 razy dziennie:P Takie trochę szansę na wygraną jak w lotto na mniejszą skalę.

Nie ma co zbierać bo gdzieś w FAQ czytałem, że nawet tych swoich nie trzeba zbierać- wystarczy mieć wpisany dobry numer telefonu i odebrać połączenie. W każdym razie się nie jaram, bo tu trudniej wygrać niż np. dom w Almette emotka Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6843020 Napisano: 07.02.2022 16:06:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kerocna napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Czy ktoś może się orientował w loterii Oyakata chcą pesel i numer dowodu- bez przesady... do 500 zl, 100 zł i 50 zł. Może ktoś ich o to pytał...?

Do 50 zł nie chcę nr dowodu ani pesel, do wyższych nagród nie wiem.

No ale oni mają (z tego co widzę) tylko jeden formularz... To skąd wiadomo, kiedy chcą, a kiedy nie...

Edit: Już mi odpisali, ze to opiekuna osoby "nieletniej" dotyczy- szkoda, że tego nie zaznaczyli  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6842997 Napisano: 07.02.2022 15:57:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś może się orientował w loterii Oyakata chcą pesel i numer dowodu- bez przesady... do 500 zl, 100 zł i 50 zł. Może ktoś ich o to pytał...? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6842713 Napisano: 05.02.2022 16:22:34 w SZUKAM....
@gnieszk@ napisał(a):

aniaaa131 napisał(a):

Szukam kogoś kto zna język niemiecki 🙂 potrzebuje przetłumaczyć 3 słowa 🙂

Skoro 3 słowa to wystarczy google tłumacz

Pewnie napisał Ci iś libe diś 😜 Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6842652 Napisano: 05.02.2022 02:36:44 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam elektroniczne bony:
Empik 100 zł (90 zł)
Decathlon 1000 zł (900 zł)- ostatni. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6841931 Napisano: 01.02.2022 22:23:57 w Smolar
Jak jest rezerwa od Smolara, to wrzucają do wyniki.smolar.pl czy tylko do laureaci.smolar.pl? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6840818 Napisano: 27.01.2022 14:22:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie mają obowiązku dać pieczątki...? Aż tak to mi nikt nie powiedział, ale jak mają jakieś "ale", to im mówię, że mają potwierdzić prawdę, a nie nieprawdę i zawsze jakoś daje radę. Nigdy nie tłumaczę, że na konkurs- można pofantazjować, wystarczy ruszyć głową. "Najlepsza" jest jedna z kierowniczek kasjerek w C4- ona potrafi zwołać "konsylium" i debatować, chyba po to, by na monitoringu się nagrało, że sama decyzji nie podejmowała. Z rok temu w akcji bonami za zabawki też stwierdziła, że mam rację, tylko oni tak maja mówić Klientom, bo dyrektor tak kazał (tylko, że dyrektor w ograniczony sposób interpretował regulamin), na moje pytanie, czy inni Klienci się nie "rzucają" odparła, że tak im mówią i "sobie idą", ale pan jest inteligentny emotka - rozbawiło mnie to. Wyświetl w wątku >>
2 joan, monnikk 0

visserarthur

#6840429 Napisano: 26.01.2022 11:59:51 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Karta Decathlon 1000 zł (elektroniczna) za 900 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6840059 Napisano: 25.01.2022 10:50:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sks900 napisał(a):

kajeczka napisał(a):

Przy odbiorze kart Winiary/Lidl są jakieś dokumenty do podpisania? emotka

Nie. Jest info na email, że przesylka odebrana, a karty były w skrzynce.

Kurier z reguły nie wrzuca do skrzynki, także to inwencja kuriera musiała być. Wyświetl w wątku >>
0 0