Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#6786425 Napisano: 07.06.2021 19:01:47 w SZUKAM....
asantesana napisał(a):

domika napisał(a):

nikos napisał(a):

Szukam osób, które niedawno wysyłały rower. Czym najtaniej wysłać zapakowany w karton?

pocztexem - wyszło mnie 15 zł (paczka do 15 kg nie przekraczajaca długości 150 cm)

Można wiedzieć w jaki sposób zamawiałaś kuriera? Przez jaką stronę?

Też Pocztexem tanio udało mi się wysłać przez Sendit, ale rower był w „kawałkach” Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6785040 Napisano: 31.05.2021 20:54:12 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Mail od Fedex, że firma Arfol nadała przesyłkę, to karty Ikea z Delicji? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6784454 Napisano: 28.05.2021 12:29:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rare85 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

rare85 napisał(a):

poprostuja napisał(a):

Hej , czy dobrze widzę czy na Hortex Auchan wysyła się ksero dowodu zakupu ? 

Właśnie przygotowałam paragony, i rzeczywiście w regulaminie mowa o kserokopiach a w sms o kopii dowodu zakupu.

A kserokopia i kopia to coś innego?

Oczywiście, że to samo, i to napisałam, że i w regulaminie i w smsie nie ma mowy o oryginale dowodu zakupu

To jakoś nie po „polskiemu” ta wypowiedź- zamiast „a” powinno być „i”- wtedy można by to zrozumieć tak jak chciałaś, by jednak było zrozumiane Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6784373 Napisano: 27.05.2021 23:09:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rare85 napisał(a):

poprostuja napisał(a):

Hej , czy dobrze widzę czy na Hortex Auchan wysyła się ksero dowodu zakupu ? 

Właśnie przygotowałam paragony, i rzeczywiście w regulaminie mowa o kserokopiach a w sms o kopii dowodu zakupu.

A kserokopia i kopia to coś innego? Wyświetl w wątku >>
2 mia, asper01 0

visserarthur

#6783835 Napisano: 25.05.2021 22:28:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

samuraj napisał(a):

domika napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Nie wiem czy jest w zapowiedziach, bo nie mam dostępu - ale można dodać emotka   emotka

jest emotka ale loteria hmmm dziwna hehe

Pierwsza loteria w której nie będę brał udziału!Powodzenia   A jak oni zamierzają zweryfikować, czy ktoś się faktycznie zaszczepil? Będą komus kazali okazać zaświadczenie o byciu zaszczepionym?

Chyba w systemie pacjent.gov.pl będą mieli takie info. Osobiście loteria do szczepienia mnie nie zachęci, jakoś nie mam przekonania do czegoś robionego na szybcika (te szczepionki) Wyświetl w wątku >>
2 joan, nkba 0

visserarthur

#6783741 Napisano: 25.05.2021 15:51:02 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

visserarthur napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Kurde sama osobiście kasowałam produkty na kasie i nie mam knora nabitego. Sprawdziłam już że 100 razy ten paragon i nie ma tej pozycji. Dziwne ,że bramki nie piszczały jak wychodziłam 

emotka Myślisz, że bramki są takie genialne, że piszczą, bo produkt nie jest zeskanowany? emotka

Piszcza. Osobiście się przekonałam w  Carrefourze. Stałam gadałam z koleżanką i nie wyjęłam z koszyka majonezu czy Keczupu i piszczała jak przechodzilam

Nie ma opcji. Czasem naklejają paski na np. gumy do żucia, więc może na majonezie miałaś, wózku, albo coś w torebce Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6783729 Napisano: 25.05.2021 15:09:47 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

Kurde sama osobiście kasowałam produkty na kasie i nie mam knora nabitego. Sprawdziłam już że 100 razy ten paragon i nie ma tej pozycji. Dziwne ,że bramki nie piszczały jak wychodziłam 

emotka Myślisz, że bramki są takie genialne, że piszczą, bo produkt nie jest zeskanowany? emotka Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

visserarthur

#6783387 Napisano: 23.05.2021 23:33:44 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Rower Romet Turing 3s szary:1000 zł+kw Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6783248 Napisano: 22.05.2021 23:46:03 w Auchan
Zgłaszam paragon- "sesja wygasła", zgłaszam drugi raz "paragon zgłoszony" emotka , ale przy bonach były podobne akcje typu "dziś już grałeś" Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6783212 Napisano: 22.05.2021 19:42:48 w Dziś cieszę się z.....
bezaczek7 napisał(a):

Z zakupu "nowego" auta. Moje ukochane sie sypie, doslownie, progi zardzewialy, a wlozylismy 2 tyg temu w "drobne" naprawy 1000zl  emotka  po czym mechanik nas oswiecil, ze progi sie sypia i moze nie przejsc przegladu  emotka  takze milo z jego strony. No ale "nowe" uzywane wyglada calkiem spoko. Tylko czemu teraz takie drogie sa auta??

No niestety... Ode mnie za naprawę mojego "10-latka" mieli wziąć 2200, ale znaleźli jeszcze coś i 3300, a miałbym już np. lodówkę i pralkę (teraz wszystko przeznaczam na wyposażenie...) Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6783175 Napisano: 22.05.2021 16:06:28 w Wkurza mnie...
ktosiek1 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Wkurzające, gdy ktoś wpisuje się w mdz, ale nie raczy wpisać w „Informują”. Powinien być karniak dla pierwszej osoby, która się pochwali, ale nie wpisze się w Informują!

czepianie. No jak jest wpis w MDW że wygrana, to chyba oczywiste, że informowali. Nie ma obowiązku wpisywania się we wszystkich wątkach. Fajnie, że ktoś w ogóle się pochwalił, bo niedługo to już nikt się chwalił niczym nie będzie, no może poza wygranymi skarpetkami. Ostatnio często trzeba się po kilka razy dopytywać w "czy informowali" aby ktoś w ogóle się odezwał, że już pozamiatane. To może takim karniaka dać emotka

No no, a później w mdw są pytania jak? z kiedy? i wtedy są karniaki. Jakiś czas temu wpisywałem też tutaj te „wasze” pisanie w mdw- ktoś napisał 100 zł z Nestle i zastanawiaj się człowieku, czy chodzi o bon z Nestle, czy może jednak jest loteria Nestle, gdzie do wygrania jest 100 zł. Zaraz wpiszę sobie na listę tych, co są anty i tych, którzy „lubią” i zobaczymy, kiedy padnie od was pytanie typu „z jakiego dnia?” „jak informowali”

no wiesz tak byłoby idealnie, ale w takim razie najpierw trzeba by było jak zielonaszpilka wspomniała pilnować tego i dawać karniaki wszystkim, którzy chwalą się, że nagroda dotarła a nie dodali wpisu w Informują lub MDW. Tak samo w wątku sprzedam. Trzeba by było wprowadzić nakaz wpisywania z jakiego konka nagroda i czy ktoś dodał o niej wpis w Informują lub MDW. Jak nie to karniaki. Moim zdaniem większym problemem jest nie to że ktoś wpisał w MDW, a w Informuję już nie, ale to coraz częściej brak wpisów czy to w Informują czy to w MDW. Więc mnie wkurza, że często się dopytuję w Czy informują/informowali bo wszyscy kiszą info o wygranej i coraz mniej osób się chwali. Twoja propozycja może w idealnym świecie byłaby ok. Natomiast skutek będzie taki że nie będziesz miał info ani w MDW ani w Informują i będziesz się dopytywał w Czy informują/informowali najpierw o to czy w ogóle informowali, a potem z jakiego dnia, numeru, itp..... a ostatni na forum zgasi światło emotka

Przecież to nie nowość, że tu ludzie donoszą- admini nie są w stanie wyłapać każdego wpisu nie w tym wątku, a jednak „jakoś” wyłapują Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6782962 Napisano: 21.05.2021 15:28:09 w Wkurza mnie...

visserarthur

#6782717 Napisano: 20.05.2021 18:09:32 w Wkurza mnie...
Tak samo jak w „Informuję” nie ma obowiązku wpisywania, tak samo nie ma w mdw, tyle że więcej dobrego zrobi ktoś, kto wpisze się (zgodnie z wytycznymi) pierwszy w „Informują”, niż 30 osób zdawkowo w mdw. Sam ostatnio wpisywałem w „Informuję”, bo to chyba bardziej Forumowiczów interesuje, niż to, że wygrałem, wpisując się w mdw. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6782513 Napisano: 19.05.2021 22:26:56 w Wkurza mnie...
No i o to mi chodziło: powinien być karniak (tzn. wpisany w regulamin), bo niejasny wpis sieje zamęt. Ile to sam dostałem ostatnio karniaków od zdolnabestia za prostowanie „niejasnych” wpisów, a według mnie za wprowadzający w błąd wpis powinien być bardziej karniak. Na tym zakończę, swoje zdanie wyraziłem. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6782503 Napisano: 19.05.2021 21:58:16 w Wkurza mnie...
kermit napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Wkurzające, gdy ktoś wpisuje się w mdz, ale nie raczy wpisać w „Informują”. Powinien być karniak dla pierwszej osoby, która się pochwali, ale nie wpisze się w Informują!

Chyba żartujesz? To jakiś obowiązek czy co? Jeszcze parę takich komentarzy i już nikt się w MDW nie będzie wpisywał... Chyba oczywiste, że skoro ktoś wygrał to informowali? Chcesz wiedzieć jak i kiedy -zawsze możesz spróbować dopytać.

A pytanie w odpowiednich wątkach to też obowiązek, czy zakaz szukania paragonu na zakończony konkurs? To zasady, które mają wprowadzać jakiś porządek... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6782502 Napisano: 19.05.2021 21:54:24 w Wkurza mnie...
ktosiek1 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

czepianie. No jak jest wpis w MDW że wygrana, to chyba oczywiste, że informowali. Nie ma obowiązku wpisywania się we wszystkich wątkach. Fajnie, że ktoś w ogóle się pochwalił, bo niedługo to już nikt się chwalił niczym nie będzie, no może poza wygranymi skarpetkami. Ostatnio często trzeba się po kilka razy dopytywać w "czy informowali" aby ktoś w ogóle się odezwał, że już pozamiatane. To może takim karniaka dać emotka

No no, a później w mdw są pytania jak? z kiedy? i wtedy są karniaki. Jakiś czas temu wpisywałem też tutaj te „wasze” pisanie w mdw- ktoś napisał 100 zł z Nestle i zastanawiaj się człowieku, czy chodzi o bon z Nestle, czy może jednak jest loteria Nestle, gdzie do wygrania jest 100 zł. Zaraz wpiszę sobie na listę tych, co są anty i tych, którzy „lubią” i zobaczymy, kiedy padnie od was pytanie typu „z jakiego dnia?” „jak informowali” Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6782486 Napisano: 19.05.2021 20:38:21 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

azaflora napisał(a):

superloser napisał(a):

visserarthur napisał(a):

A nie bedzie wkurzajace, kazdego dnia wpis w Informuja "Kinder Cards"
za poniedzialek
za wtorek
za .......  emotka

I to tak przez kolejne 23 dni  emotka

Na takie bzdety jest wątek
https://www.e-kon...dla-kazdego/strona/4

Przeceniasz ludzi. Zobacz jaki smietnik jest w watku "dyskusje o konkursach" emotka chociaz sa pieknie opisane watki "czy juz informowali" albo "gdzie kupic...", "szukam"

Wiesz, tam jedną z rubryk jest „za jaki dzień”, więc zainteresowani zapewne będą zadowoleni, jeśli będzie wiadomo, z jakiego dnia info (ileż to pytań w ciągu dnia pojawia się, czy info jest z dnia X, Y czy Z). Sam wczoraj wpisałem, że info z 15.05 Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6782472 Napisano: 19.05.2021 19:13:02 w Wkurza mnie...
zielonaszpilka napisał(a):

visserarthur napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Pewnie piszesz o Finishu. Wybacz mi, nie wiedziałam, że jest obowiązek wpisywać się i tu i tu. Zazwyczaj wpisuję albo MDW albo informują, a że smsa o wygranej miałam już kilka godzin temu, a dostęp do forum dopiero teraz, to wpisałam się tylko w MDW. Ale obiecuję poprawę następnym razem emotka

nie wpisuje w informują bo po zmianie nie ogarniam i tyle

Ja akurat ogarniam, ale dla mnie nie ma to znaczenia czy o tym, że informują z jakiegoś konkursu dowiem się z MDW czy z wątku Informują, bo z oboma jestem na bieżąco, ale jeśli dla kogoś to ma znaczenie, to mogę wpisywać i tu i tu emotka  co by nerw oszczędzić niektórym emotka

Tak, teraz chodziło o Finish, ale to nie jest pierwszy przypadek. Nie ma obowiązku, ale po coś jest ten wątek i zrobione od jakiegoś czasu konkretne rubryki, aby informacja była konkretna. Jak dla mnie jest różnica, bo w mdw nikt raczej nie pisze np. jaka forma informowania.

Tylko w tym konkretnym konkursie forma informowania jest oczywista, bo to był konkurs sms, a w regulaminie jest informacja, że również smsowo będą informować o wygranej emotka  Poza tym to Columbit to agencja, która powinna być znana staremu wyjadaczowi konkursowemu, który pewnie wie, że jak oni organizują konkurs sms to informacja o wygranej też jest smsem emotka  Ale już się poprawiłam, żeby nikogo nie wkurzać i odpowiednia informacja jest i postaram się na przyszłość, żeby była też w Informują emotka

Z Columbitem oczywiste to nie jest, bo np. rezerwę informują dzwoniąc, co według nich jest ok, mimo, że w regulaminie było „po otrzymanym sms”, także przytyk o „wyjadaczu konkursowym, który pewnie wie” nie ma tu zastosowania, bo co powinno być, a jest, to dwie różne sprawy (regulamin ma przestrzegać uczestnik, organizator nie), co wyjadacz konkursowy powinien przecież wiedzieć Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6782470 Napisano: 19.05.2021 18:57:36 w Wkurza mnie...

agakaz2 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Pewnie piszesz o Finishu. Wybacz mi, nie wiedziałam, że jest obowiązek wpisywać się i tu i tu. Zazwyczaj wpisuję albo MDW albo informują, a że smsa o wygranej miałam już kilka godzin temu, a dostęp do forum dopiero teraz, to wpisałam się tylko w MDW. Ale obiecuję poprawę następnym razem emotka

nie wpisuje w informują bo po zmianie nie ogarniam i tyle

Ja akurat ogarniam, ale dla mnie nie ma to znaczenia czy o tym, że informują z jakiegoś konkursu dowiem się z MDW czy z wątku Informują, bo z oboma jestem na bieżąco, ale jeśli dla kogoś to ma znaczenie, to mogę wpisywać i tu i tu emotka  co by nerw oszczędzić niektórym emotka

Tak, teraz chodziło o Finish, ale to nie jest pierwszy przypadek. Nie ma obowiązku, ale po coś jest ten wątek i zrobione od jakiegoś czasu konkretne rubryki, aby informacja była konkretna. Jak dla mnie jest różnica, bo w mdw nikt raczej nie pisze np. jaka forma informowania. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6782448 Napisano: 19.05.2021 17:45:22 w Wkurza mnie...
Wkurzające, gdy ktoś wpisuje się w mdz, ale nie raczy wpisać w „Informują”. Powinien być karniak dla pierwszej osoby, która się pochwali, ale nie wpisze się w Informują! Wyświetl w wątku >>
0 1 slavek