Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#6780209 Napisano: 10.05.2021 15:20:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
eee2021 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

margo1 napisał(a):

Jak kupić tu te bony Auchan,skoro odbiera się je w wybranym sklepie z dowodem tożsamości? Kto wie,niech napisze,bo chętnie kupię

Ktoś poda Twoje dane i sama odbierzesz zapewne

no może i tak,ale jak dana osoba odebrała swój zestaw to na inny nr może drugi ?

O tym mowy nie było. Jedna osoba identyfikowana tym samym numerem i mailem może otrzymać jedno 50 i jedno 100. Ciekawe, jak będą to weryfikować...  Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6780205 Napisano: 10.05.2021 15:05:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
margo1 napisał(a):

Jak kupić tu te bony Auchan,skoro odbiera się je w wybranym sklepie z dowodem tożsamości? Kto wie,niech napisze,bo chętnie kupię

Ktoś poda Twoje dane i sama odbierzesz zapewne Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

visserarthur

#6780081 Napisano: 09.05.2021 20:03:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wraithbeauty napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

jokan napisał(a):

Czy z Delicji była przewidziana rezerwa, wie ktoś może? Regulamin mi się nie otwiera a robię porządek z paragonami. Poza tym nie widać kto wygrał główną, a losowanie już było... emotka

Głowna pewnie w rękach organizatora skoro większość zgłoszeń to wirtualne paragony od właścicieli sklepikow emotka

O co chodzi z tymi wirtualnymi paragonami?

Można rzec "nieistniejącymi" Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6779870 Napisano: 08.05.2021 00:26:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewa-maz-spoko-pl napisał(a):

Czy dostaliście e mail z potwierdzeniem wygranej z Auchan (bony bez kupowania)

Jakieś pół godziny musisz poczekać Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6779609 Napisano: 07.05.2021 01:18:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dokładnie, regulamin nie przewidywał także wysyłki poza terminem, więc skoro działają pozaregulaminowo, Ty możesz mieć pozaregulaminowe żądanie. 
Smolar kiedyś sam proponował ekwiwalent za bon na gry, albo Albedo za smycze dla psów i problemu nie mieli, że nie było tego w regulaminie. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6779446 Napisano: 06.05.2021 13:16:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asper01 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

olabas napisał(a):

asper01 napisał(a):

Ja dziś świętuję! "Półrocznica", albo modnym, propagandowym określeniem - szósta miesięcznica!;) PS5 od Jagera. Tyle na nią już czekam. Leci trzeci miesiąc po regulaminowym terminie (a co niektórzy narzekają na kilka dni u Smolara;)). Dobrze, że mam jeszcze butelkę Jagera, więc jest czym to opijać;). Kto ze mną?!;)

Ja też nadal czekam na PS5 emotka

Jak ich nie ma, to trzeba czekać. Swoją, od Smolara (wysłaną w terminie) sprzedałem prawie 2x drożej, także spoko.

No właśnie, jak ich nie ma. Jakoś np. Smolar ma emotka . I uwierz, po pół roku też byś się irytował. A w takim tempie to ani nie pogram, ani nie sprzedam, choćby w cenie wyjściowej.

Pewnie, że bym się irytował, ale że mnie gry nie "jarają", to zażądałbym ekwiwalentu pieniężnego. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6779429 Napisano: 06.05.2021 12:06:50 w SZUKAM....
mamimamu napisał(a):

takie pytanie: voucher na okaziciela na pobyt w hotelu - czyli przypisany do konkretnej osoby?

Czyli przypisany do osoby, która go ma.

imienny= na konkretną osobę
na okaziciela= obojętnie kto Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6779420 Napisano: 06.05.2021 11:41:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olabas napisał(a):

asper01 napisał(a):

Ja dziś świętuję! "Półrocznica", albo modnym, propagandowym określeniem - szósta miesięcznica!;) PS5 od Jagera. Tyle na nią już czekam. Leci trzeci miesiąc po regulaminowym terminie (a co niektórzy narzekają na kilka dni u Smolara;)). Dobrze, że mam jeszcze butelkę Jagera, więc jest czym to opijać;). Kto ze mną?!;)

Ja też nadal czekam na PS5 emotka

Jak ich nie ma, to trzeba czekać. Swoją, od Smolara (wysłaną w terminie) sprzedałem prawie 2x drożej, także spoko. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6778127 Napisano: 28.04.2021 17:25:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

Działa Wam aplikacja Delikatesów Centrum? Mam kilka nagród z loterii do odebrania i na każdym kroku wywala mi błędy. Przeinstalowanie nic nie dało. Nie działa zarówno na Androidzie, jak i iOS emotka

A potrzebna Ci ona do czegoś (no chyba, ze nie wiesz, co masz do odebrania)? Dzisiaj odbierałem nagrody i tylko numer telefonu trzeba było wbić na terminalu  Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

visserarthur

#6778095 Napisano: 28.04.2021 15:19:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

visserarthur napisał(a):

superloser napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Czy w loterii Tiger https://www.e-konkursy.info/konkurs/loteria-tiger-power-2021.html#.YIksyiXo6Ec Smolar tym razem nie będzie rozlosowywał nierozdysponowanych nagród...? Trochę chamówa- ostatnio przy piwnej loterii, gdy też wygrywało co któreś zgłoszenie było sporo rozlosowanych nagród.

Tu masz puszke za 2 zeta a tam chyba bylo 4 piwa  emotka
500-600 zgloszen dziennie na 100% bedzie  emotka

No, tylko piwo łatwiej mi upłynnić, więc 2 czy 10 zł nie robi różnicy, jak Tiger ma mi zalegać...

Ale to nie jest pod Ciebie robione  emotka

Ale tamto było... emotka ? Muszę Smolara zapytać, kiedy "pode mnie robią" emotka Wyświetl w wątku >>
1 ita1987 0

visserarthur

#6778087 Napisano: 28.04.2021 14:40:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Czy w loterii Tiger https://www.e-konkursy.info/konkurs/loteria-tiger-power-2021.html#.YIksyiXo6Ec Smolar tym razem nie będzie rozlosowywał nierozdysponowanych nagród...? Trochę chamówa- ostatnio przy piwnej loterii, gdy też wygrywało co któreś zgłoszenie było sporo rozlosowanych nagród.

Tu masz puszke za 2 zeta a tam chyba bylo 4 piwa  emotka
500-600 zgloszen dziennie na 100% bedzie  emotka

No, tylko piwo łatwiej mi upłynnić, więc 2 czy 10 zł nie robi różnicy, jak Tiger ma mi zalegać... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6778055 Napisano: 28.04.2021 11:40:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w loterii Tiger https://www.e-konkursy.info/konkurs/loteria-tiger-power-2021.html#.YIksyiXo6Ec Smolar tym razem nie będzie rozlosowywał nierozdysponowanych nagród...? Trochę chamówa- ostatnio przy piwnej loterii, gdy też wygrywało co któreś zgłoszenie było sporo rozlosowanych nagród. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6777870 Napisano: 27.04.2021 12:55:38 w WC - rozmowy o wszystkim
nanajka81 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

pikawka napisał(a):

visserarthur napisał(a):

kermit napisał(a):

slavek napisał(a):

Pomóżcie, ile się teraz daje chrześniakowi na 18-stkę?

Ooo Podpinam się pod pytanie. Ktoś pomoże?

Ja swojej siostrzenicy (nie jest moją chrześnicą) zrobiłem "taki" tort z "10" i "20"- łącznie 1800 zł, tak że niby 18 (*100). Był gwiazdą wieczoru. Moja siostra jako chrzestna dała 1000 zł w kopercie.
https://m.demotywatory.pl/4320301

Rewelacja!! 

Dodam, że moja niespełna 6 letnia bratanica powiedziała "mamo, też chcę taki"- dostała ode mnie na swoje (już wtedy właśnie "6") urodziny, ale taki malutki, a banknoty nie były pozwijane tylko w całości założone jeden na drugi (łącznie 300 zł)

pomysł świetny ale szczerze - daje się tyle ile może się dać. Jak kogoś stać to może i 2 tysiące dać. Ja osobiście od swojej chrzestnej nie dostałam nic poza zegarkiem na komunie świętą i nie mam o to żalu. I od razu chrzestnym moich dzieci zapowiedziałam że nie wymagam od nich kredytów ani bogatych prezentów - oby dali radę odwiedzić nas raz na jakiś czas. Każdy ma sytuację jaką ma, nie rozumiem tego podejścia "chrześniak to trzeba mu kasy kupę dać".

Nie twierdzę, że trzeba dać więcej, niż można. Były pytania w temacie „18”, więc opisałem swoje doświadczenie w temacie. Odnośnie pomysłu, to mając papierowe „jednodolarówki” można tort obłożyć dużo niższym kosztem. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6777803 Napisano: 27.04.2021 00:52:31 w SZUKAM....
aniolka2310 napisał(a):

Szukam kodu do  Zooplusa na 10% - z konkursu Inpost (może ktoś ma, a nie użyje. Chętnie przygarnę emotka  )

Ja mam, tylko nie wiem, czy wiesz, ale tam trzeba zrobić zakupy za 129 zł, a nie za minimum 8 zł (chyba, że już naprawili jakoś ten błąd) Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6777797 Napisano: 26.04.2021 23:05:35 w WC - rozmowy o wszystkim
pikawka napisał(a):

visserarthur napisał(a):

kermit napisał(a):

slavek napisał(a):

Ja swojej siostrzenicy (nie jest moją chrześnicą) zrobiłem "taki" tort z "10" i "20"- łącznie 1800 zł, tak że niby 18 (*100). Był gwiazdą wieczoru. Moja siostra jako chrzestna dała 1000 zł w kopercie.
https://m.demotywatory.pl/4320301

Rewelacja!! 

Dodam, że moja niespełna 6 letnia bratanica powiedziała "mamo, też chcę taki"- dostała ode mnie na swoje (już wtedy właśnie "6") urodziny, ale taki malutki, a banknoty nie były pozwijane tylko w całości założone jeden na drugi (łącznie 300 zł) Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

visserarthur

#6777795 Napisano: 26.04.2021 22:50:37 w WC - rozmowy o wszystkim
kermit napisał(a):

slavek napisał(a):

https://m.demotywatory.pl/4320301 Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6777533 Napisano: 25.04.2021 13:54:36 w SZUKAM....
O, super, dzięki za pomysły. Może przy okazji potrzebnych zakupów uda się coś ugrać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6777525 Napisano: 25.04.2021 13:11:07 w SZUKAM....
Jest jakiś konkurs/ loteria z Lenor, Fairy, jakimiś szamponami, pastą do zębów (wiem o Colgate Natura), żelem do WC, żelem pod prysznic? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6777518 Napisano: 25.04.2021 12:49:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

visserarthur napisał(a):

„Kiedyś dotarły tu chipsy z loterii z nagrodami. W opakowaniach były prawdziwe banknoty i wszyscy pracownicy chcieli być zaangażowani do ręcznego otwierania torebek.”
Z artykułu „Cmentarzysko fast foodu”: https://wiadomosci.wp.pl/cmentarzysko-fast-foodu-tu-koncza-zycie-produkty-zbyt-malo-doskonale-dla-polaka-6631733314390976a

Marketing pluje na prawo i lewo DOSKONAŁYMI produktami, to te fizycznie "uszkodzone" ida w ferment  emotka
Lepsze, zdrowsze, kształtne, udoskonalone... po 20 latach, prawie kazdy Polak uważa to za normalnosc  emotka
Kiedys świeza bułka o zapachu piekarni, wystarczyla ludziom do życia ... dzis mrozone bulki karmia miliony  emotka   w promocji, bo schna szybko  emotka

W sklepiku fabrycznym Lionów kilka lat temu (nie wiem czy nadal) sprzedawali batony, niespełniające kryteriów jakościowych, bez opakowań, w workach po 100 sztuk za kilka zł... nie wiem, czy wszyscy producenci tak robią. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6777511 Napisano: 25.04.2021 12:20:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
„Kiedyś dotarły tu chipsy z loterii z nagrodami. W opakowaniach były prawdziwe banknoty i wszyscy pracownicy chcieli być zaangażowani do ręcznego otwierania torebek.”
Z artykułu „Cmentarzysko fast foodu”: https://wiadomosci.wp.pl/cmentarzysko-fast-foodu-tu-koncza-zycie-produkty-zbyt-malo-doskonale-dla-polaka-6631733314390976a
Wyświetl w wątku >>