Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#6777260 Napisano: 23.04.2021 13:00:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

superloser napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

sks900 napisał(a):

Ponad miesiąc od losowania, a na stronie loterii Milka nie ma zwycięzcy głównej nagrody. Rezerwę zweryfikowali. 

https://www.loteriamilka.pl/after

Poprzednio chcieli w Milce wszystkie paragony więc jeśli zwycięzcy brakowało choć jednego to nagroda zostanie do dyspozycji organizatora. Fundatorzy nagród powinni od razu zastrzegać u organizatora, że mają wybierać zwycięzce do upadłego- no ale kto by się tym przejmował. Organizatorzy szczęśliwi, że tyle nagród im zostaje, szczególnie tych wartościowych  emotka

Czas to kasa emotka
Moze piwinni losowac glowna tylko z grajacych jednym paragonem, bo mniej problemow z paragonami  emotka Jak nie wydadza tej glownej, to bedzie kasa na kolejna loterie  emotka

Wszyscy organizatorzy dobrze wiedzą, że tym zapisem nagrody z 90%  konkursów u nich zostają. Regulaminy pisane są przecież pod dobro organizatora a nie klienta  emotka

Kasa ZOSTAJE u Sponsora a nie w Agencji  emotka
Agencje musza sie co do grosza, kubka i skarpetki wyliczyc z nagrod  emotka
Ze zapis " pozostaja do dyspozycji Organizatora" jest mylny, to oczywiste... Ale ani wlasciciel czy pracownik odpowiedzialny za promo, nie odjedzie sobie rowerem Hortex czy Tymbark z oszoma emotka

Nie wiem jak to jest, bo sam w tym nie siedzę, ale z tego co mi wiadomo, to agencje niekoniecznie muszą się rozliczać. Byliśmy na wygranych zakupach w Paryżu ze stylistką i właścicielką agencji. W tej loterii były też do wygrania karty 1000 zł, mówiła, że kilka jej zostało, a zleceniodawca jej powiedział, że co ma niby z nimi zrobić, jak już wszystko zapłacone, więc (na tamtą chwilę) te karty „leżały w szufladzie w agencji”.
Ps: Jak dla mnie znaczenie ma na kogo w regulaminie przechodzi nagroda, jak na organizatora, którym jest agencja, to nic dziwnego, że będą utrudniać jej wydanie... Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6777055 Napisano: 22.04.2021 16:16:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olunka napisał(a):

superloser napisał(a):

superloser dla mnie drukowanie paragonów po wygraniu czy coś, to czarna magia. Nie wiem, o czym piszesz (w sensie dokładnym, bo ogólnie coś mi obiło o uszy, ale nigdy nie zgłębiałam tematu).

Ostatio w Tesco ludzie mieli paragony z datami z poprzednich dni. Poslizg jakies 12 godzin.
Masz swoj sklepik to sobie mozesz ustawic zegar o 10-15 minut wczesniej, od rzeczywistego.
Zagrasz o 16ej i wygrywasz... to sobie kupujesz produkt konkursowy, a na paragonie masz 15:50 emotka  Regulaminowy zakup "przed" zgloszeniem  emotka
Nie wygrasz, to nie wydajesz kasy na przegrane zgloszenia  emotka
Pochodz sobie po malych sklepikach i lookaj na godziny na paragonach, czy zawsze Ci sie zgodza z telefonem emotka  

W losowaniu sklepiki zglosza tylko te paragony, ktore klient zostawi emotka

a co w sytuacji jak ostatnio w loterii Haribo, że najpierw były bramki ,a potem samochód losowali? co wtedy taki sklepikarz zrobi?

Po pierwsze musi być wylosowany do tego samochodu, poza tym ryzyko kombinatorstwa- nachapie kilka dziennych, ale głównej nie dostanie, jeśli nie wylosowano któregoś ze zgłoszeń, które wygrały już dzienną. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6776777 Napisano: 21.04.2021 12:45:38 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
sks900 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

tereniagno napisał(a):

aurorcia napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Czy wszyscy już dostali przelewy z majonezu dekoracyjnego z Winiar?
Wygrałam jedyne 50 zł 28 lutego i do dziś nie mam przelewu?

Chyba jeszcze nic nie wysyłali emotka

Dzięki emotka ,czyli czekamy,coś długo od lutego emotka

Oni zawsze mają taki zapłon  emotka

Tydzień przed terminem z regulaminu wyślą.

Jak to... Unique zawsze wysyła dużo wcześniej, choć tym razem rzeczywiście coś zwlekają Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6776631 Napisano: 20.04.2021 17:53:35 w Wkurza mnie...
... że coś ostatnio zwlekają z robieniem przelewów, że Advalue na ostatnią chwilę, to w sumie standard, ale Unique...? A ja wydałem wszystkie pieniądze na urządzanie i bieda mnie dopadła Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6775851 Napisano: 15.04.2021 23:34:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
flinta_13 napisał(a):

halliday napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

karlik napisał(a):

kalinea napisał(a):

W loterii Tigera ten samochód rzeczywiście jest tyle wart?

raczej 1/3 tego i to maksymalnie.

Też tak sądzę, zamiast nowe samochody dać to odpicowane stare gruchoty...  emotka
Ani tym na miasto nie wyjedziesz 

chociaż by dali 100% sprawny, a zapewne będzie trzeba od razu jechać z nim do mechanika.

więcej włoży w to człowiek pieniędzy, czasu i pracy niż to warte  emotka

To w Blacku od 01.05 będą dwa Porsche do wygrania (chyba nowe emotka )- przed chwilą reklama w TV leciała Wyświetl w wątku >>
2 mia, flinta_13 0

visserarthur

#6774147 Napisano: 07.04.2021 21:57:55 w Co można dostać gratis?
https://paczkadlazwierzaczka.pl/
Odbierając przesyłkę z Paczkomatu w przeciągu 2 godzin wspiera się wybrane schronisko, oraz otrzymuje kod rabatowy na 10% do zooplus.pl Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6773658 Napisano: 05.04.2021 18:57:32 w SZUKAM....
ivanotta napisał(a):

maverick napisał(a):

Informacji czy czeka jeszcze ktoś na bony 100zł z konkursu Wspólne Chwile z Wedel w Intermarche? 

sprawdzałeś skrzynkę na listy? niby list polecony ale leżał w skrzynce. Nawet bym nie wiedziała że przyszedł..

Od czasów wirusa mogą wrzucać zwykłe polecone do skrzynki... Taka głupota. Gdyby był za zwrotnym potwierdzeniem odbioru, to by nie wrzucili. Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

visserarthur

#6773415 Napisano: 02.04.2021 12:37:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
"Salatino zmieniło regulamin w trakcie trwania konkursu. Początkowo na stronie loterii był zamieszczony regulamin bez informacji..."- Brałaś udział w konkursie, czy loterii emotka

Edit: Widzę, że edytowałaś, więc nie mieszaj pojęć, bo ja o LOTERII pisałem. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6773390 Napisano: 02.04.2021 10:44:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Moja wypowiedź dotyczyła ogólnie forumowych zagrywek, a odnosząc się do tego, co napisałaś, to skoro udział biorą produkty marki Jacobs, to nawet gdyby ktoś dostał negatywną weryfikację (z powodu zakupu małej kawy), to byłoby to niezgodne z tym zapisem.
Ps: Oni chyba o weryfikacji nie informują- przynajmniej ja nic takiego nie mam (a wygrana za kawę w słoiku).

To jutro jednak kupię taką malutką, "pomogę szczęściu". Dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam

Przyznam, że ja niby gram na te małe (bez powodzenia), ale tez jakoś nie jestem przekonana na 100%... Również byłabym wdzięczna, gdyby któryś z forumowiczów potwierdził, że na taką saszetkę dostał poprawną weryfikację (bądź nagrodę na konto). Mamy ostatnio przykład z Salatino, że z agencjami różnie bywa. W regulaminie nic nie było o tym, że paragon musi być z danego etapu, oni twierdzili, że jednak tak, po czym zmienili sobie nagle regulamin i tyle.

Regulaminu loterii nie da się ot tak zmienić, także nie ma obaw Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6773376 Napisano: 02.04.2021 01:29:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Moja wypowiedź dotyczyła ogólnie forumowych zagrywek, a odnosząc się do tego, co napisałaś, to skoro udział biorą produkty marki Jacobs, to nawet gdyby ktoś dostał negatywną weryfikację (z powodu zakupu małej kawy), to byłoby to niezgodne z tym zapisem.
Ps: Oni chyba o weryfikacji nie informują- przynajmniej ja nic takiego nie mam (a wygrana za kawę w słoiku). Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6773374 Napisano: 02.04.2021 00:15:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
"W Loterii udział biorą produkty marki Jacobs"- czasem mam wrażenie, że niektórzy specjalnie sieją zamęt, by zniechęcić konkurencję... Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

visserarthur

#6772666 Napisano: 29.03.2021 19:20:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalinea napisał(a):

Chciałam wziac udział w nadchodzącym konkursie z eksperckim składem ciesz się ładem w Rossmannie ale mój szwagier pracuje w Rossmannie (mieszkamy razem) i nie wiem czy w takiej sytuacji moge wziac udział? Napisałam do Smolara ale nie odpisał.

O szwagrach tam nic nie napisali. Mam nadzieję, że nie tłumaczyłaś, dlaczego mieszkasz ze szwagrem emotka Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6772628 Napisano: 29.03.2021 15:48:13 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Zwroty z Coccolino Wyświetl w wątku >>
1 mili05 0

visserarthur

#6772374 Napisano: 27.03.2021 15:29:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
harnas napisał(a):

santi333 napisał(a):

Chyba rzeczywiście jest dokładnie tak jak napisałeś emotka Masakra jednym słowem  emotka  Nigdy nie miałem do czynienia z obsługą kas fiskalnych, więc nie miałem pojęcia, że można sobie na nich dowolnie godziny ustawiać i nie jest to jakoś systemowo zabezpieczone. Wychodzi na to, że świetnym interesem, z punktu widzenia tychże osób, jest prowadzenie działalności gospodarczej (nawet niezbyt rentownej), bo profit z loterii i tak będzie. Jeszcze dodatkowo może wpadnie jakieś 100 tysięcy albo Merc i można nawet szwagierke zatrudnić na drugiej kasie...

mniej więcej tak to działa, kiedyś sieć lokalnych sklepików z Aleksandrowa Łódzkiego wymiatała na tym polu emotka  
Reasumując: dla firmy wzrostów sprzedaży nie ma, bo szaraczki nie wygrywają, więc dalej nie kupują, a bogacą się właściciele sklepów, czyli efekt marketingowy żaden

Z Aleksandrowem była kilka lat temu ciekawa akcja, że w loterii Milka gdzie chyba narty i kaski były do wygrania, organizowanej przez Iq, zniknęli z listy zwycięzców... Nie wiem dlaczego. Wyświetl w wątku >>
3 notta, mia, emi 0

visserarthur

#6772340 Napisano: 27.03.2021 02:30:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie sprawdzałem tych list, ale skoro tak, to może sponsorzy jakoś się temu przyjrzą... Wyświetl w wątku >>
1 emi 0

visserarthur

#6772338 Napisano: 27.03.2021 02:11:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie znamy wielu danych o loterii, np. ile zgłoszeń jest, w jakich godzinach najwięcej, więc nie można wychodzić z założenia, że trzeba klepać zgłoszenia non stop, tym bardziej, że 10x Anna S. to nie jest dużo, tym bardziej, że nie wiemy, czy to ta sama Anna Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6772335 Napisano: 27.03.2021 01:37:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
santi333 napisał(a):

Chodzi mi o to, że wbija ten 584 i nie trafia i ten sam już jej nie przejdzie drugi raz. Także co wbija 585, 586, 587, 588, 589 itd. Jeżeli siedzi przy kompie i wbija co chwile kody to może dojść np. do numeru 1584 i co wtedy? Żeby nabić na niego delicje musi najpierw wydrukować 1000 poprzednich paragonów...

Przecież nie musi nabijać non stop, może to robić np. po każdym kliencie. Wklepuje 584- wygrywa, to klepie delicje, wklepuje 584- nie wygrywa, to z tym numerem ma paragon klient.
Możliwości jest wiele, skoro nawet ludzie robili sami paragony...  Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6772333 Napisano: 27.03.2021 01:22:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
santi333 napisał(a):

Racja, umknęło mi to, że główna jest losowana z wszystkich zgłoszeń po zakończeniu loterii, więc to raczej odpada. Teraz jednak zaciekawiło mnie coś innego, bo jak pisał superloser godzinę można sobie ustawić na kasie (dzień i nr kasy musi być prawidłowy), ale przecież potrzebny jest inny numer paragonu, bo ta osoba nie wie czy danym paragonem akurat coś trafi? To co, można sobie tak drukować setki kolejnych paragonów bez żadnych konsekwencji? Taka osoba zgłasza np. dany paragon "przyszłościowy" powiedzmy o numerze 111111, to przecież on drugi raz już nie przejdzie, bo data i nr kasy są niezmienne. Więc drukuje następny 111112 i tak dalej i potem robi zwroty?

Masz sobie kasę z tą godziną- kasjerka wie, że kolejny numer będzie 584, wbija na stronie 584, jak wygrywa (tam są nagrody natychmiastowe, więc od razu wie, czy wygrała= czy paragon z takim numerem jest jej potrzebny, czy nie), to kupuje sobie np. Delicje... Jaki problem emotka ? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6772331 Napisano: 27.03.2021 01:04:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
santi333 napisał(a):

Chyba rzeczywiście jest dokładnie tak jak napisałeś emotka Masakra jednym słowem  emotka Nigdy nie miałem do czynienia z obsługą kas fiskalnych, więc nie miałem pojęcia, że można sobie na nich dowolnie godziny ustawiać i nie jest to jakoś systemowo zabezpieczone. Wychodzi na to, że świetnym interesem, z punktu widzenia tychże osób, jest prowadzenie działalności gospodarczej (nawet niezbyt rentownej), bo profit z loterii i tak będzie. Jeszcze dodatkowo może wpadnie jakieś 100 tysięcy albo Merc i można nawet szwagierke zatrudnić na drugiej kasie...

Merc czy 100 tysięcy odpada, bo druk jest raczej tylko na nagrodę natychmiastową, jeśli o takim przypadku mówimy...
Ps: Gdzie tam masz prawie codziennie- naliczyłem z 10 razy... Kto wie, czy to ta sama Anna S... Wyświetl w wątku >>
1 santi333 0

visserarthur

#6771564 Napisano: 23.03.2021 12:06:56 w Czy informują/ informowali?
rettib napisał(a):

Czy informowali może z konkursu Lindt https://www.e-kon...021-biedronka.html 

Nie mogę coś znaleźć informacji emotka

Tak, w nocy jakieś trzy tygodnie temu Wyświetl w wątku >>
0 0