Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#6542396 Napisano: 27.10.2018 12:53:40 w Wkurza mnie...
Nie wkurza mnie, ale jestem wręcz zdruzgotany, że mam już drugiego karniaka w niedługim okresie i to za prostowanie głupot i błędów, które głoszą tu, uczestnicy... regulamin co innego, ale niektórzy mają zdolność do tworzenia swoich teorii... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6539954 Napisano: 18.10.2018 19:09:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W nestle płatki można wygrać kilka razy na jedna osobę? Bo dostałam dwa emaile z wygrana...

Powyższego pytania też nie rozumiem- skoro wygrałaś raz, tzn. podawałaś raz dane, to chyba otrzymanie dwóch maili nie upoważnia do dwóch nagród... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6539953 Napisano: 18.10.2018 19:03:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

visserarthur napisał(a):

asantesana napisał(a):

masza napisał(a):

więc najpierw sobie zaczęli wczoraj od rozdania 12 tys ksiązeczek - a dopiero wsród tej  znikomej reszty - rozlosowali torty...

Niezupełnie, bo te same osoby maja na koncie książeczki i torty, zupełny brak kontroli tego co się robi emotka

Przecież w regulaminie jest napisane, że osoby wylosowane jako pierwsze, otrzymują nagrody wyższego rzędu, więc nie rozumiem tej teorii. Kolejność poinformowania znaczenia nie miała.

Ja też nie rozumiem tej teorii, bo żadnej teorii nie wystosowałam w powyższym zdaniu emotka

Tak, wiem, że to "przedmówczyni" napisała. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6539869 Napisano: 18.10.2018 15:13:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

masza napisał(a):

więc najpierw sobie zaczęli wczoraj od rozdania 12 tys ksiązeczek - a dopiero wsród tej  znikomej reszty - rozlosowali torty...

Niezupełnie, bo te same osoby maja na koncie książeczki i torty, zupełny brak kontroli tego co się robi emotka

Przecież w regulaminie jest napisane, że osoby wylosowane jako pierwsze, otrzymują nagrody wyższego rzędu, więc nie rozumiem tej teorii. Kolejność poinformowania znaczenia nie miała. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6539754 Napisano: 18.10.2018 12:26:50 w SZUKAM....
basku napisał(a):

hej, napiszcie prosze jak myslicie odnosnie testu sensodyne, czy jesli mam paragon z 4 pazdz to wyslac dzis czy lepiej jutro emotka
i drugie - odnosnie nutella b ready - wysylacie np 2 zgloszenia na to samo nazwisko ale inne numery kont? tzn zastanawiam sie czy mozna poslac na siebie i meza - bo tam nigdzie nie podaje sie zadnych danych typu adres tylko imie i nazwisko i nr konta emotka
tylko nie piszcie mi prosze ze moze jeszcze na chomika bym chciala poslac, bo nie chce emotka pytam po prostu bo sie zastanawiam czy moge kupic na zwrot 2 opakowania tych batonikow emotka emotka

"Drugie: Możesz, bo przysyłają bardzo szybko, że zgłoszenie pozytywnie zweryfikowane, a wysłane były przeze mnie 3 zgłoszenia na to samo nazwisko (inne imiona i konta). Wyświetl w wątku >>
1 basku 0

visserarthur

#6539602 Napisano: 17.10.2018 22:56:26 w moje dzisiejsze wygrane :)
2 torty Kinder, ale w sumie jeden, bo na ten sam numer (osobę), a można wygrać jedną nagrodę w etapie... Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6538378 Napisano: 15.10.2018 15:05:09 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

To i ja pierwszy raz ponarzekam, może coś to da emotka

Dało to coś. emotka
Zostałeś wciągnięty na listę narzekających na byt. emotka

Niemniej i tak liczę na poprawę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6538310 Napisano: 15.10.2018 13:00:30 w Wkurza mnie...
To i ja pierwszy raz ponarzekam, może coś to da emotka ... Z 40 paragonów z Ferrero Rocher i nic... Dobrze chociaż, że zakupy zrobione "na zamówienie", więc koszt w zasadzie żaden, no może stracony czas na np. zakupy, wszak czas to pieniądz emotka Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6537104 Napisano: 11.10.2018 13:48:21 w moje dzisiejsze wygrane :)
2/2 doładowania T-mobile 25 i nawet bardzo cieszą, bo wysiłku nie było w sumie żadnego. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6535768 Napisano: 08.10.2018 00:04:04 w SZUKAM....
tereniagno napisał(a):

W jakich sklepach można kupić płatki Nestle promocyjne z kodem? W żadnym sklepie jeszcze nie trafiłam emotka

Carrefour, u mnie stoi cała wyspa płatków, w marche też mi się obiły o oczy. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6534847 Napisano: 04.10.2018 14:02:20 w SZUKAM....
Claudia77 napisał(a):

iszhara napisał(a):

Za jednego Uczestnika na potrzeby Loterii poczytuje się tą samą osobę fizyczną,niezależnie, jakimi danymi identyfikacyjnymi, adresowymi, numerami telefonu, IP,itp. się posługuje w Loterii. Z jednego adresu zamieszkania może wygraćmaksymalnie trzech Uczestników, z tym zastrzeżeniem, że z jednego adresumożna wygrać tylko jedną Nagrodę Główną.  - frosta 

Za jednego Uczestnika na potrzeby Loterii poczytuje się tą samą osobę fizyczną,niezależnie, jakimi danymi identyfikacyjnymi, adresowymi, numerami telefonu, IP,itp. się posługuje w Loterii. Z jednego adresu zamieszkania może wygraćmaksymalnie trzech Uczestników, z tym zastrzeżeniem, że z jednego adresumożna wygrać tylko jedną Nagrodę Główną.  - frosta  - macie to samo ip, ten sam adres, to samo konto bankowe - czyli jesteście jedną osobą!!!

Źle interpretujesz ten regulamin, lub chcesz wprowadzić w błąd. Unique interesuje TYLKO imię i nazwisko osoby. Tym bardziej irracjonalna jest ta odpowiedź, skoro piszą jasno, że z jednego adresu mogą wygrać 3 osoby. Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

visserarthur

#6532122 Napisano: 26.09.2018 15:45:36 w Dyskusje o wynikach konkursu
No to napsocił emotka

Ogólnie foto jest ciekawe, ale nie ta tematyka raczej... Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

visserarthur

#6532096 Napisano: 26.09.2018 15:07:48 w Dyskusje o wynikach konkursu
Również nie komentuję, ale fajnie byłoby wiedzieć, gdzie oni ujrzeli "psotną zabawę" na większości zdjęć emotka Wyświetl w wątku >>
3 jokan, mia, benasia 0

visserarthur

#6532075 Napisano: 26.09.2018 14:30:26 w Albedo Marketing
No niestety szwankuje u nich przepływ informacji, albo pan i pani na infolinii wymyślają na poczekaniu. Mi w wakacje powiedzieli, że moja przesyłka zaginęła w terminalu odbiorczym w moim mieście, a po kolejnym telefonie po około miesięcu powiedzieli, że przesyłka nie została przeze mnie odebrana i wróciła do nich. 
A z bonami z powyższego E, to wczoraj pani mi mówiła, że dotrą w tym tygodniu, a powyżej czytam, że ktoś dostał info, że zostały wysłane 18.09. Chyba znowu kolejna agencja myli "zlecenie wysyłki" z "fizyczna wysyłką"... Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

visserarthur

#6531608 Napisano: 25.09.2018 11:42:42 w Dyskusje o wynikach konkursu
gagapn napisał(a):

gagapn napisał(a):

lubie-konkursy napisał(a):

gagapn napisał(a):

Winiary- laureat rezerwowy. Czy ktoś został wybrany z takowej listy? Skąd wiecie, który paragon odesłać?

Ja wygrałam. Po 16 dniach dostałam kolejnego meila, że wygrałam. Miałam tylko jeden paragon więc nie miałam problemu.

No właśnie mam więcej paragonów i nie wiem który odesłać.

Skoro nie wiesz, wysyłasz wszystkie... Wyświetl w wątku >>
1 lager 0

visserarthur

#6531231 Napisano: 24.09.2018 12:09:30 w Albedo Marketing
estrelitta napisał(a):

monek22 napisał(a):

Czy bony 100 z Kaufa/Poczuj bogactwo zapachu/ ktoś już dostał ????

Ja czekam na dwa i ni widu emotka

Właśnie, dzisiaj powinny docierać, bo wysyłka do piątku była... Chyba trzeba im przypomnieć. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6530425 Napisano: 21.09.2018 00:24:13 w SZUKAM....
maverick napisał(a):

emotka  informacji dlaczego kod do new balance od Hilcona wg strony "nie istnieje" emotka

Nie wiem, jak teraz wygląda zakup, ale kiedyś wpisywało się kod z vouchera w uwagach... Wyświetl w wątku >>
2 mia, maverick 0

visserarthur

#6529769 Napisano: 19.09.2018 00:46:50 w Dyskusje o wynikach konkursu
No cóż, rzeczywiście psotnych zabaw tam niewiele, ale że nie mam zwyczaju komentowania "poczucia dobrego smaku" jury i zgodności tego "smaku" z regulaminem i "zleconym" zadaniem (czy to hasło, rysunek, czy zdjęcie), to i tym razem tego nie zrobię. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6529369 Napisano: 18.09.2018 10:39:31 w SZUKAM....
Dzięki, to zadzwonię. Kody na pewno nie są wykorzystane, a termin zakończenia też widziałem 21.09... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6529356 Napisano: 18.09.2018 10:15:03 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Jakie to są te kody L&M? Mam 3, ale wyskakują mi przy nich krzyżyki, czyli, że błędne...

kody są 8 cyfrowe...

Dzięki, mam takie. To je trzeba wysłać smsem, bo wpisując na stronie wychodzi, że złe...? Wyświetl w wątku >>
0 0