Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6756550 Napisano: 06.01.2021 17:07:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alan84 napisał(a):

Jeżeli chodzi o ballantines to nie dostałem maila ze zwrotka... Miał ktoś tak i wygrał? Czy pisać do nich?

a w spamie nie ma? bo np. na onecie do mnie wszystko do spamu od nich przychodzi... i potwierdzenie i gratulacje Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6756547 Napisano: 06.01.2021 16:14:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
harnas napisał(a):

kumulacja napisał(a):

ziolko napisał(a):

pioge7 no tak... nie dojrzałam tego zapisu w opisie konkursu... echh.. czyli trzymanie kciuków na darmo  :zakreconyA ja k

ziolko napisał(a):

pioge7 no tak... nie dojrzałam tego zapisu w opisie konkursu... echh.. czyli trzymanie kciuków na darmo  emotka

Nie rozumiem, dlaczego zakup litra jest gorszy niż zakup 0.7 l? Przecież więcej wydałyśmy, więc dochód ze sprzedaży wzrasta.
Rozumiem, gdyby ktoś kupił 0.5 l . A ja mam na paragonie cenę bez podania pojemności. Czy ktoś wie, ile kosztuje w Żabce
0,7 l?

a widział ktoś tę edycję w litrowych butelkach?
bo w tym konkursie chodzi o promowanie tych dwóch wariantów

po wpisaniu Ballantiness Brasil 1l wyskakują mi strony ze sklepami zagranicznymi, więc u nas chyba nie występuje ten wariant, aczkolwiek, mogę się mylić. Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6756541 Napisano: 06.01.2021 15:38:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ziolko napisał(a):

Mam paragon z Ballantines 1 litr za 69.99.
Jak myślicie, mogę go zgłosić do konkursu?
Paragon znaleziony. W sklepie przede mną ktoś kupił i nie wziął paragonu  emotka   a ja nie spojrzałam, jaki rodzaj kupił, bo trzymałam kciuki, żeby paragon został  emotka   i teraz mam dylemat...

Macie dokładny opis rodzaju u siebie? Jakie ceny? 

Zakup promocyjny- jednorazowy zakup whisky marki Ballantine’s Passion lub Ballantine’s Brasil o pojemności 0,7 litra.

więc jeśli jest na paragonie napisane, że to 1 l, to nie przejdzie, bo regulamin mówi o 0,7l
Na moim rachunku jest:
Ballantines Passion 0,7l - 69,30 zł
kupowane w jakimś osiedlowym sklepiku, nagroda już w domu Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6756036 Napisano: 04.01.2021 05:26:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

kitu napisał(a):

Czy Ballantines prosi o wysłanie oryginału zwycieskiego paragonu tradycyjną pocztą?

Odpowiem tak: lubię wysyłać paragony pocztą na nagrody wartości min 300zł. 
Dlaczego?>
Bo dzięki temu czasami coś wygram, najczęściej w rezerwie...
Dlaczego w rezerwie?
...a no właśnie co innego paragon mieć a co innego "go zrobić"

Nie trzeba. Wystarczy ten skan który wysyłasz przy zgłoszeniu. Jeśli wygrasz, masz info na emaila o wybranej, potem już o nic nie proszą.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6755870 Napisano: 02.01.2021 20:35:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Diana02 napisał(a):

[quote=tutaj emotka

pioge7]

Diana02 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

anaesth napisał(a):

pikawka napisał(a):

anaesth napisał(a):

pikawka napisał(a):

Nivea baby. Czy jak wchodzicie w zakładkę: zobacz swoje zgłoszenia. Widzicie swoje?  U mnie nic nie ma  emotka

Nie, wraca do strony głównej emotka

O dziękuję. Pół dnia myślę, czy to moje zgłoszenie poszło czy nie  emotka

Najlepiej niech się wypowie ktoś jeszcze. Żeby się nie okazało, że i moje, i Twoje nie poszło emotka Chcę tę walizkę! emotka

ja mogę sprawdzić ale nie widzę w ogóle zakładki takiej emotka emotka

U mnie też odsyła na stronę główną, więc albo poszło, albo we trzy mamy pecha i nie poszło nam emotka

a gdzie ta zakładka jest ?

kurcze to u mnie czegoś takiego nie ma emotka pod tym głownym obrazkiem jest puste i są od razu zasady emotka
Edit:
na innej przeglądarce wyszło to... na firefoxie nie ma, a na chromie są te zakładki.
a więc tak
I ETAP gdzie wygrałem walizkę- przenosi na główną stronę klikając w to
II ETAP: zgłoszenie z innego konta, także przenosi...
więc to pewnie ich usterka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6755861 Napisano: 02.01.2021 20:24:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Diana02 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

anaesth napisał(a):

pikawka napisał(a):

anaesth napisał(a):

pikawka napisał(a):

Nivea baby. Czy jak wchodzicie w zakładkę: zobacz swoje zgłoszenia. Widzicie swoje?  U mnie nic nie ma  emotka

Najlepiej niech się wypowie ktoś jeszcze. Żeby się nie okazało, że i moje, i Twoje nie poszło emotka Chcę tę walizkę! emotka

ja mogę sprawdzić ale nie widzę w ogóle zakładki takiej emotka emotka

U mnie też odsyła na stronę główną, więc albo poszło, albo we trzy mamy pecha i nie poszło nam emotka

a gdzie ta zakładka jest ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6755857 Napisano: 02.01.2021 20:11:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

pikawka napisał(a):

anaesth napisał(a):

pikawka napisał(a):

ja mogę sprawdzić ale nie widzę w ogóle zakładki takiej emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6755484 Napisano: 31.12.2020 12:41:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
flamur napisał(a):

Miła26 napisał(a):

mia napisał(a):

Miła26 napisał(a):

W Konkursie Pepsi Lidl bot nie działa emotka

Możesz zadzwonić do nich:
https://www.avanti.waw.pl/kontakt
Jest szansa, że to jeszcze dzisiaj naprawią - bo tak to pewnie najwcześniej w sobotę się za to wezmą.
P.S.
O ile faktycznie nie działa - wczoraj koło 23-ej było ok.

Może coś robię nie tak emotka

U mnie działa. A zagadujesz go sama? Trzeba chociaż "kropkę" albo jakąś buźkę wysłać, żeby się uruchomił. 

Napisz cokolwiek do nich 
albo start albo buźkę 
zaczna pisać  Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

pioge7

#6754311 Napisano: 24.12.2020 05:26:40 w Życzenia na święta i nie tylko
Zdrowia i spokoju na święta i nie tylko.
Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6754078 Napisano: 22.12.2020 19:18:20 w Oddam za darmo
0 0

pioge7

#6753662 Napisano: 20.12.2020 21:19:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ladyinred napisał(a):

Pytanie do zgłaszających życzenia Kubus Kaufland.

Czy widac w jakis sposób, ze zdjecie jest dołączone? Podglad? Nazwa zdjęcia?

U mnie to wyglada jakby nic nie bylo? 

po paru sekundach ten napis: dodaj plik w jpg itp. zmienia się w nazwę dodanego pliku.

Także jeśli ci się nie zmieniło, to się nie załączyło Wyświetl w wątku >>
1 ladyinred 0

pioge7

#6753287 Napisano: 18.12.2020 11:52:24 w Pomocy!!!!
Poleci ktoś fajną płytę indukcyjną? Zmieniamy gazową na indukcję i nie mam pojęcia na co zwrócić uwagę emotka Wyświetl w wątku >>
0 1 gizoon

pioge7

#6753197 Napisano: 17.12.2020 21:13:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rene napisał(a):

LUBELLA Intermarche doczytal ktos czy ma jakies ograniczenia w znakach?bo ja nie widze zadnej wzminki emotka

wykona zadanie konkursowe, tzn. dokończy zdanie: Dzięki Lubelli święta mają smak.... Zgłoszenie konkursowe SMS może liczyć dowolną liczbę znaków. Wyświetl w wątku >>
1 ReneK 0

pioge7

#6752911 Napisano: 16.12.2020 21:04:25 w Pomocy!!!!
magdalena_g napisał(a):

Czy ktoś wie dlaczego nie można płacić bonami które dziś przyszły do Polomarketu x konkursu Benecol. Widnieje na nich tylko data ważności 31.08.21 ale na kasie wyskoczyło, że są zablokowane. 

Pisali w emailu że bony będą aktywne od piątku 18.12.2020 emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6752789 Napisano: 16.12.2020 16:38:37 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon pepsi Auchan Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6752746 Napisano: 16.12.2020 15:54:16 w Informują
Informują z Konkurs "Myszka Miki: Zamieszani w przygody Disneya"

Rodzaj powiadomienia: Email
Dodatkowe informacje:
Walizka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6752566 Napisano: 16.12.2020 11:12:16 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

Co dziś wozi DHL ? 

Lindor intermarche od Amooco? Albo coś innego od Amooco ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6751998 Napisano: 14.12.2020 13:28:54 w SZUKAM....
ivanotta napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

szukam kogoś kto korzysta z google dysku i potwierdzi czy jest jakaś ogólna awaria czy tylko u mnie jest klops?

Chyba awaria. Dysk nie działa, nawigacja od Google nie działa, gmail się ładuje od 5 minut... Google mają jakąś awarie chyba 

uff.. to dobrze, bo całe swoje konkursowe zapisy mam w google dokumentach  emotka

https://tvn24.pl/biznes/tech/awaria-google-w-polsce-uzytkownicy-maja-problemy-z-uslugami-gmail-i-youtube-4776405

oficjalnie, to awaria  Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

pioge7

#6751986 Napisano: 14.12.2020 13:12:25 w SZUKAM....
ivanotta napisał(a):

szukam kogoś kto korzysta z google dysku i potwierdzi czy jest jakaś ogólna awaria czy tylko u mnie jest klops?

Chyba awaria. Dysk nie działa, nawigacja od Google nie działa, gmail się ładuje od 5 minut... Google mają jakąś awarie chyba  Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

pioge7

#6751961 Napisano: 14.12.2020 12:16:38 w Paragony na trwające konkursy
Paragon Pepsi Tesco lub Kawa Intermarche (bede mieć jutro)
wymienie na Pepsi Auchan emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0