Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6742275 Napisano: 06.11.2020 20:12:37 w WC - rozmowy o wszystkim
agusiac87 napisał(a):

witam
Czy ktoś z Was przechodził kwarantannę bez instalowania aplikacji? Pytam bo w rodzinie jest taki przypadek ze nie ma możliwości instalacji tej apki z powodu telefonu starej daty....

koleżanka z pracy była na kwarantannie i wszyscy z jej domu, a w tym jej TATA, który ma taki telefon właśnie starej daty.
Dostał SMS z informacją, że ma zainstalować aplikację, nie zainstalował, dostał drugiego i też nie reagował.
Na drugi dzień zadzwoniła do niego Pani (tylko nie wiem skąd) i mówi, że nie mają od jego numeru zainstalowanej aplikacji, wtedy on jej powiedział, że on na telefonie ma tylko cyferki i zieloną i czerwoną słuchawkę i że to bardzo stary model telefonu. Pani odpowiedziała coś w stylu: "aha, dziękuję za informację, zapisuję to w komputerze". Kwarantanna się im skończyła, nikt już się nie kontaktował w sprawie tej aplikacji. Nie miał żadnych nieprzyjemności związanych z nie instalowaniem tej aplikacji.

i dodam jeszcze informację: kwarantannę przechodzili w sierpniu, więc nie wiem czy to na tej samej zasadzie teraz, ale chyba nie mogą zmusić kogoś do kupienia nowego telefonu, żeby apkę zainstalować. A poza tym to instalacja jest chyba ZALECANA a nie WYMAGANA. Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6742182 Napisano: 06.11.2020 14:19:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

slomkab napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Wawel o jednym czasie rozsyła emaile czy na raty? 

o jednej godz. Czyli już po ptokach emotka

Jak wygląda zwycięski e-mail? Ja dostałam niedawno "Dziękujemy za udział w konkursie "Jedna to za mało".
Państwa dane zostały zapisane" a zgłoszenie wysłane tydzień temu. Czy oni w ogóle czytają te zgłoszenia? emotka

email wygląda następująco:

W związku z wzięciem udziału w konkursie Wawel "Jedna to za mało" organizowanej przez firmę "Fortuna PS Sp. z
o.o.", chcieliśmy serdecznie pogratulować wygrania nagrodyprzyznanej
dnia 3 listopada 2020 roku:

- bon Sodexo o wartości 100 zł

Zwycięzca w celu odbioru nagrody zobowiązany jest uzupełnić prawidłowo,
we wszystkich miejscach formularz internetowy dostępny pod poniższym
linkiem:

TUTAJ LINK
oraz jako załącznik do opisanego wyżej formularza należy dołączyć czytelny
skan/zdjęcie paragonu z kasy sklepu, na podstawie którego
dokonano zgłoszenia do konkursu.

Oświadczenie należy wypełnić do dnia 13 listopada 2020r.W przypadku, gdy zwycięzca
nie wykona obowiązków, o których mowa powyżej, traci prawo do nagrody!

Dziękujemy za udział w Konkursie oraz GRATULUJEMY wygranej!

Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6742181 Napisano: 06.11.2020 14:18:19 w Biedronka
pikawka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Aby wziąć udział w konkursie należy:

• dokonać zakupu przynajmniej dwóch dowolnych produktów marki COLGATE, w tym produktów marki COLGATE objętych czasową obniżką ceny

czyli to chodzi o zwykłe pasty Colgate? Kupiłem dwie, po 4,59 zł sztuka... będą ok? nie wiem po ile są w ogóle te pasty, bo osobiście kupuję całkiem inną....

Tak byle jakie 2 pasty Colgate. 

super, dziękuję za info emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6742176 Napisano: 06.11.2020 14:15:28 w Biedronka

Aby wziąć udział w konkursie należy:

• dokonać zakupu przynajmniej dwóch dowolnych produktów marki COLGATE, w tym produktów marki COLGATE objętych czasową obniżką ceny

czyli to chodzi o zwykłe pasty Colgate? Kupiłem dwie, po 4,59 zł sztuka... będą ok? nie wiem po ile są w ogóle te pasty, bo osobiście kupuję całkiem inną.... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6741551 Napisano: 03.11.2020 18:52:36 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Lech...emotka emotka emotka no więcej jak 9 odpowiedzi nie jestem w stanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6740998 Napisano: 01.11.2020 17:59:52 w GFK
mi się dobrze wydaje, że nagrody na ankietach GFK podrożały doładowania? Chciałem brać teraz Orange 30 zł bo miałem na to jeszcze ostatnio pkt, a teraz prawie 700 pkt emotka a byłpo chyba nieco ponad 400 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6740918 Napisano: 01.11.2020 06:06:18 w Żegnamy zmarłych
(*) za wszystkich zmarłych... Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6740806 Napisano: 31.10.2020 16:25:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W ferrero należy odesłać tylko jeden kod kreskowy z paragonem który wygrał czy wszystkie?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6740752 Napisano: 31.10.2020 10:44:55 w Pomocy!!!!
luzak napisał(a):

Dziękuję za podpowiedź, na szczęście znalazł się w innej torebce, ale i tak mnie ciekawi to czy na ten e- paragon moglby zastąpić ten papierowy

Na 99,99999% nie, 
wyraźnie w regulaminach jest informacja, że ma być oryginalny paragon, odebrany w sklepie. a jesli to jest w aplikacji, to on raczej oryginalny, papierowy nie jest, 
te e paragony służą chyba tylko dla nas, jako sprawdzenia sobie historii zakupów i dla Lidla, jak chcesz coś zwrócić czy na reklamacje, to dla nich to jest ok emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6740651 Napisano: 30.10.2020 18:50:30 w Smolar
masza napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

lolzek napisał(a):

Czy ktoś wygrał w bramkach w konkursie "Wygraj pełen koszyk" w Dino?

Jak to wygląda w konkursach bramkowych u Smolara? Czy jest później rzeczywiście losowanie "niewykorzystanych" bramek, czy raczej nie ma na co liczyć tak w praktyce? emotka  Nie grałam wcześniej u nich w bramkach i stąd pytam emotka  

jak dla mnie smolar robi dobrą robotę w konkursach emotka dla mnie solidni i to bardzo.
co do niewykorzystanych bramek. Przykład z BONBOWEJ PROMOCJI W EUROSKLEPIE na wiosnę.
Po loterii niewygrane bony znalazły właścicieli,
mają stale rezerwy, jesli ktoś nie wyśle danych.
Co prawda rzadko u nich wygrywam, ale dla mnie SMOLAR, AMOOCO i Avanti to najlepsze agencje emotka

*wypowiadam się z własnego doświadczenia emotka

Avanti to przechodzi chyba wszystkie agencje jeśli chodzi o pozytywnych ludzi.... całkiem niedawno zadzwoniła do mnie pani, abym poprawiła oświadczenia i odeslala z prawidłowym danymi bo nie wygrała osoba x tylko y  emotka  myślałam, że się zapadne pod ziemię... A Pani humor odpisywał. Avanti to mój idol  emotka

Avanti jest super. Ja parę lat temu grałem u nich w jakimś konkursie, na emaila, którego używam raz na pół roku. Zapomniałem sprawdzić go w ogóle, a pani dzwoni z Avanti, że nie wysłałem danych do konkursu i bardzo prosi o wysłanie do jakiegoś tam dnia, żeby nagroda nie przepadła. I faktycznie, sprawdzam emaila, a tam email sprzed dwóch tygodni z nagrodą. Także mam to samo o nich zdanie. Avanti, Smolar i Amooco to profesjonaliści jak dla mnie

Z amooco bym polemizowała . Jak zgłosiłam 2 x zepsute powerbanki z Tymbarka - pani mi zaugerowała , ze ją naciągam na nowe.
Powerbanki odesłałam i cisza - ani wymiany , ani przepraszam - nabrali wody w usta.
Kosz z produktami zalany musem z kubusia - zniszczony - sugerowali , zeby sobie umyć.
Dlka mnie  zaden profesjonalizm.

ja wypowiadałem się z własnego doświadczenia emotka ja nie mam co narzekać. jeśli się takie sytuacje zdarzają, faktycznie, może nie profesjonalni.  Wyświetl w wątku >>
1 masza 0

pioge7

#6740626 Napisano: 30.10.2020 16:54:01 w Pomocy!!!!
palladyn-klotz napisał(a):

Nie mam doświadczenia w konkursach , loteriach wiec spytam czy  produkty które kupuje dla konkursu muszą być na osobnym paragonie co  reszta zakupów
czy jest to obojetne.Nie wiem czy regulaminy coś takiego uwzględniaja ????

jeśli kupujesz codzienne zakupy i chcesz kupić coś na konkurs normalnie możesz kupić z zakupami. Jeśli kupujesz na więcej niz 1 konkurs w tym samym sklepie, najlepiej rozbić na kilka paragonów. Jak wygrasz w Kilku to przynajmniej nie masz problemu co gdzie komu wysłać emotka Wyświetl w wątku >>
1 ziolko 0

pioge7

#6740604 Napisano: 30.10.2020 15:31:47 w Smolar
pikawka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

lolzek napisał(a):

Jak to wygląda w konkursach bramkowych u Smolara? Czy jest później rzeczywiście losowanie "niewykorzystanych" bramek, czy raczej nie ma na co liczyć tak w praktyce? emotka  Nie grałam wcześniej u nich w bramkach i stąd pytam emotka  

jak dla mnie smolar robi dobrą robotę w konkursach emotka dla mnie solidni i to bardzo.
co do niewykorzystanych bramek. Przykład z BONBOWEJ PROMOCJI W EUROSKLEPIE na wiosnę.
Co prawda rzadko u nich wygrywam, ale dla mnie SMOLAR, AMOOCO i Avanti to najlepsze agencje emotka

*wypowiadam się z własnego doświadczenia emotka

Avanti to przechodzi chyba wszystkie agencje jeśli chodzi o pozytywnych ludzi.... całkiem niedawno zadzwoniła do mnie pani, abym poprawiła oświadczenia i odeslala z prawidłowym danymi bo nie wygrała osoba x tylko y  emotka  myślałam, że się zapadne pod ziemię... A Pani humor odpisywał. Avanti to mój idol  emotka

Avanti jest super. Ja parę lat temu grałem u nich w jakimś konkursie, na emaila, którego używam raz na pół roku. Zapomniałem sprawdzić go w ogóle, a pani dzwoni z Avanti, że nie wysłałem danych do konkursu i bardzo prosi o wysłanie do jakiegoś tam dnia, żeby nagroda nie przepadła. I faktycznie, sprawdzam emaila, a tam email sprzed dwóch tygodni z nagrodą. Także mam to samo o nich zdanie. Avanti, Smolar i Amooco to profesjonaliści jak dla mnie Wyświetl w wątku >>
2 pikawka, nkba 0

pioge7

#6740559 Napisano: 30.10.2020 13:57:35 w Smolar
lolzek napisał(a):

*wypowiadam się z własnego doświadczenia emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6740513 Napisano: 30.10.2020 12:43:20 w Gratulacje! Dla wygranych!
olunka emotka
GRATULACJE
Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6740397 Napisano: 30.10.2020 05:25:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

czy jest jakiś "specjalny" obrazek z dialogami w Stokrotce do uzupełnienia czy chodzi o ten rysunek:

wg mnie nie chodzi o ten obrazek, ale ogólnie o stworzenie kreatywnego dialogu parówek Berlinek (ja tak pisałam w konkursie w Polo)

pikawka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

czy jest jakiś "specjalny" obrazek z dialogami w Stokrotce do uzupełnienia czy chodzi o ten rysunek:

Ja przy berlinkach z polo nie odnosiłam się do zdjęcia. Pisałam jakby rozmawiały dwie żeńskie parówki emotka  wygrałam  emotka

Dziękuje dziewczyny emotka  :*  Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

pioge7

#6740351 Napisano: 29.10.2020 20:22:30 w WC - rozmowy o wszystkim
delvitto napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Awaria to by chyba mrygala i raczej na czerwono lub pomaranczowo?

też mi tak przez głowę przemknęło, lecz za nową technologią przestałam nadążać emotka  a tak w ogóle, czemu on mi się świeci, skoro go nie włączałam? No chyba że przypadkiem coś wcisnęłam...

na czerwono świeci jak jest usterka, którą trzeba JUŻ NAPRAWIĆ, pomarańczowo to świeci jak trzeba zwrócić na to uwagę.
Zielono świeci, że jest włączone.
Tak mnie uczyli na prawku emotka
a jak się to włącza, to nie wiem, musisz poczytać, bo to jakaś taka funkcja, co jest w nowszych modelach chyba emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6740341 Napisano: 29.10.2020 19:55:53 w WC - rozmowy o wszystkim
delvitto napisał(a):

wstydzę się, bo nie wiem, i nie umiem znaleźć, jaka to kontrolka wyświetla mi się na zielono? O czym mówi ta ikonka? 

włączony tempomat.

Tempomat jest urządzeniem, które steruje pracą układu napędowego samochodu tak, by utrzymać prędkość jazdy, zadaną przez kierowcę, z
uwzględnieniem pochylenia terenu i innych czynników zewnętrznych.
Współcześnie działa on poprzez elektroniczne sterowanie przepustnicą. Wyświetl w wątku >>
1 delvitto 0

pioge7

#6740334 Napisano: 29.10.2020 19:38:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6740128 Napisano: 29.10.2020 11:45:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
BONbowa promocja w Tesco z Milką to tylko 1 osoba wygrała na forum? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6740062 Napisano: 29.10.2020 09:20:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

pioge7 napisał(a):

monkakk napisał(a):

pioge7 napisał(a):

czy na kopercie z danymi do SŁYNNE MR LEWIATAN oprócz adresu trzeba wpisać jakiś dopisek?
W regulaminie nie ma info, a zdawało mi się, że Pani coś mówiła i teraz nie wiem emotka

Nie jestem pewna, ale chyba właśnie mówiła o dopisku na kopercie emotka

właśnie też mi się wydaje... myślisz, że tytuł wystarczy? Bo sobie przypomnieć nie mogę co to było. emotka

Ja dopiszę na kopercie nazwę konkursu. Myślę, że dadzą radę emotka

dziękuję za informację emotka Też tak zrobię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0