Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6728348 Napisano: 11.09.2020 05:35:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bibeck napisał(a):

Mulinka napisał(a):

Czeka ktoś na voucher eBilet z o.b.? ( Loteria Zdobądź muzyczne nagrody)

Ja czekam, wygrana chyba z przedostatniego etapu

Ja też czekam.  Wyświetl w wątku >>
1 Mulinka 0

pioge7

#6728078 Napisano: 09.09.2020 20:57:01 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

rufus napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy wam też aplikacja działa bardzo wolno?
Przejście pomiędzy tematami trwa dość długo. Kuleczka się ładuje i laduje i po pewnym czasie dopiero wychodzi...
Odinstalowanie aplikacji nic nie dało... Dalej to samo

U mnie to samo, ale to już od dawna.
I na różnych telefonach.

chodzi tylko o forum czy też o zakładkę konkursy?
spróbuję jutro coś popatrzeć w kod, może jest gdzieś wąskie gardło.
Jeśli nie uda mi się zrobić tego jutro to dopiero od wtorku będę wolny bo w piątek wyjeżdżam na sesję...

cała aplikacja. 
pod wejścia w konkursy, powiadomienia, wiadomości po forum. Przechodzenie między tematami i zmienianiem stron po wejściu w dany temat. 
też mi się to dzieje już od kilkunastu dni, ale wcześniej to jakoś szybciej się działo a dziś to już jest trochę uciążliwe.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6728036 Napisano: 09.09.2020 18:42:01 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Czy wam też aplikacja działa bardzo wolno?
Przejście pomiędzy tematami trwa dość długo. Kuleczka się ładuje i laduje i po pewnym czasie dopiero wychodzi...
Odinstalowanie aplikacji nic nie dało... Dalej to samo Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6727314 Napisano: 07.09.2020 09:47:15 w SZUKAM....
picola napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Szukam kogoś kto ma konto w banku millenium.
Potrzebuje informacji
Czy jeśli zapłaci się gdziekolwiek w sklepie kartą do konta, to jest ta płatność od razu widoczna w historii rachunku czy dopiero po 2-3 dniach? A wcześniej tylko w zablokowanych?

Płatność jest widoczna z opóźnieniem, nie wiem ile dni, ale na pewno nie widać jej od razu w historii.

dziękuję bardzo za informację. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6727294 Napisano: 07.09.2020 08:51:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

czy z Pepsi/Lay's C4 przychodzi powiadomienie na @ czy tylko na stronce się wyświetla???

sylwika76 napisał(a):

nikt nic nie wie na ten temat?

sylwika76 napisał(a):

też tak myślałam bo zawsze było!Tym razem na stronce się wyświetliło a na @ nie mam nic emotka

W Mirindzie/Avanti na niektóre mejle nie przychodziły zwrotki, ale info o przyznanej nagrodzie i tak dotarło.

Na wp.pl mi nie przyszło na Onet przyszło.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6727284 Napisano: 07.09.2020 07:16:55 w SZUKAM....
Szukam kogoś kto ma konto w banku millenium.
Potrzebuje informacji
Czy jeśli zapłaci się gdziekolwiek w sklepie kartą do konta, to jest ta płatność od razu widoczna w historii rachunku czy dopiero po 2-3 dniach? A wcześniej tylko w zablokowanych? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6725326 Napisano: 28.08.2020 14:56:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slomkab napisał(a):

Czy ktos wie czy w Nestle ITM jest ograniczenie i.mozna wygrac tylko raz na ten sam nr? Nie moge znaleźć zapisu w regulaminie.

jeśli chodzi o ograniczenie co do ilości znaków to nie ma. Wysłałem odpowiedź na ponad 400 znaków i wygrałem. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6724827 Napisano: 26.08.2020 17:15:30 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
@gnieszk@ napisał(a):

pioge7 napisał(a):

emotka
co jest niżej dna i 100 metrów mułu?  Bo właśnie tam jestem albo i jeszcze niżej emotka  

Spokojnie. Spójrz jeszcze niżej w dół i mi pomachaj emotka

emotka Pode mną nie widzę, ale widzę że ktoś u góry macha emotka Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

pioge7

#6724815 Napisano: 26.08.2020 16:48:30 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
emotka
co jest niżej dna i 100 metrów mułu?  Bo właśnie tam jestem albo i jeszcze niżej emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6722315 Napisano: 16.08.2020 16:33:51 w Wygraj mi / Wygram za...
mam6 kodów z lecha. oddam za wygranie 1 koszulki Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6722269 Napisano: 16.08.2020 11:03:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ile mniej więcej czasu czeka się na bon z Altax? od ok. 22.07 czekam i nic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6722003 Napisano: 14.08.2020 11:26:25 w WC - rozmowy o wszystkim
Wszystkiego dobrego. Szczęścia zdrowia i wszelkiej pomyślności dla was Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6719658 Napisano: 03.08.2020 15:57:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy kartę travel and spa z farmio wykorzystam w mcdonalds?

Tak

Dziekuje za szybką odpowiedź emotka  
jutro chce zabrać siostrzeńców i ją wykorzystać emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6719656 Napisano: 03.08.2020 15:56:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy kartę travel and spa z farmio wykorzystam w mcdonalds? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6717904 Napisano: 24.07.2020 17:35:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

czy dostał już ktos bony z altax?
Jest jakieś minimum kupna czy to przy każdej kwocie można zrobić zakupy?

Zakupy musisz zrobić za minimum 200 zł, bo to działa jak jednorazowy rabat. Wysyłka darmowa, jeśli się chce to dają fakturę ale za tą kwotę powyżej 200 zł. No i nie można łączyć tych kodów emotka a liczyłam na cud, że kosiarkę sobie kupie

no to tyle dobrze, że nie ma minimalnej kwoty emotka
nie myślałem, że uda się je połączyć... to by było zbyt piękne... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6717900 Napisano: 24.07.2020 17:13:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy dostał już ktos bony z altax?
Jest jakieś minimum kupna czy to przy każdej kwocie można zrobić zakupy? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6717420 Napisano: 22.07.2020 13:21:19 w Pomocy!!!!
martul napisał(a):

Czy ktoś może mi wytłumaczyć jak użyć kod na player wygranego z EverydayMe
Wpisuje w miejscu na voucher i wyskakuje komunikat o nieprawidłowym kodzie 
Czy robię coś źle czy mam jakiś felerny kod

A kopiujesz czy przepisujesz? 
ja skopiowałem i skopiowała mi się dodatkowo spacja i nie przechodził. 
usunąłem spację i przeszedł emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6717157 Napisano: 21.07.2020 11:52:39 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Oj, to ja tak nie mam.Nie wygrywam zbyt dużo,ale nie wyobrażam sobie brać od rodziny czy znajomych pieniędzy za coś, za co i tak sama nie musiałam płacić.10 lat temu zabrałam siostrę za friko na wygraną wycieczkę do Maroka, 3 lata temu wysłałam rodziców, gdy wygrałam spa.Najmłodsza siostra dostała głośnik jbl i rower Nivea.Oprócz tego jakieś bony, bilety do kina czy teatru.Ostatnio wysłałam na adres domowy moich sióstr 40 kartek papieru z POL, to się wkurzyły, że szastam ich danymi za kilka sztuk papieru i potem będą do nich wydzwaniać i wysyłać spam na maila,ech.Tylko,że ja podałam tam wszędzie dane ze swoich maili, he,he.  2-3 lata temu wygrała zestaw kina domowego z Lays bez tv. Mama mówi: nie sprzedawaj, przecież się przyda.Teraz gada,że to jej do zagraca i może bym to jednak wystawiła.No tak, tylko jest już zapewne dawno po gwarancji, to nikt teraz tego nie kupi ,wrr.

Ja tam, jeśli coś sprzedam, to po to żeby coś z tego mieć.  A początku dawałem im za darmo co tylko było mi nie potrzebne, później  chciały więcej i więcej... a potem było, wygraj mi... ja nie umiem, itp. To że kupić produkt czasami trzeba za 20 zł i wymyśli coś potem znaczki czas... a potem daj... już się tego oduczyłem. 
po latach tego dawania za darmo widziałem jak mają powystawiane coś na Olx rzeczy ode mnie... już się skończyły dobre czasy. emotka  :p  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6717119 Napisano: 21.07.2020 09:51:15 w Wkurza mnie...
takaja86 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Wkurzają mnie znajomi, którzy oczekują, że wygramy np. głośnik jbl2 sprzedam im za 40 zł. Wystawiłam jbl charge 4 za 400 zł(sprzedałam w 5 min) A kumpel, który wcześniej napalony mówił, ja go od Ciebie kupię, stwierdził, że nie no za drogo... liczył na 200 zł. emotka
Wkurza mnie, że ktoś myśli, że skoro wygrane to sprzedam za pół darmo. Staram się, ustalić taka kwotę, żeby obie stronę były zadowolone. I zawsze wszystko mi dość szybko schodzi. Ale szanujmy swoją pracę, bo konkursy to czasem ciężka robota. emotka  Nie bedę sprzedawac za grosze. Wwwrrr. Wyżaliłam się emotka

Moi znajomi nie dość że liczą na wygranie dla nich konkursu to jeszcze gdy wygralam pobyt w hotelu ze spa wraz z zabiegami dla dwóch osób o wartosci 4000 zl znajomy powiedzial ze moze to ode mnie odkupić ale za 600 zl emotka  to ja juz wole tam pojechać wraz z mężem i dzieckiem niż to komuś sprzedac a jeszcze potem pretensje ze za drogo. Pobyt sprzedałam za 2000 zl i wcale ciezko to nie było. Moja siostra ktora wciągnęłam do konkursów choć teraz tego czasem zaluje, nigdy mi nie podziękowała za pierwsze nagrody które ja jej wygralam defacto oddając jej mój patent na wygrywanie, mało tego gdy jej nie ułożyłam jakiegoś tekstu na konkurs to wielkie pretensje były. Zero wdzięczności.  Ja zeby wygrac 10 000 zl w jednej agencji to grałam pol roku zeby się do nich przebić a to jest przecież praca, kup produkt, zachowaj paragon, ogarnij regulaminy wymysl teksty i tak po każdej porażce próbowałam dalej aż się udało a tu ona dostala cos gotowego na tacy i ani dziękuję. Ech musialam się wyżalić. Jedyne osoby które się szczerze cieszą z moich wygranych to rodzice mąż i corka. Corcia jak tylko dzwoni telefon od razu wola mamo moze znow cos wygralas emotka

Znam to... siostry stale coś chcą, bo przecież masz za darmo.
wygrany motor w oreo, niby 9000 zł chcą za 2000 zł kupić, bo przecież dałem 2 zł za produkt... 
jak każdemu na urodziny dałem bon 200 zł do Decathlonu to podziękowali, ale później nie dość że nawet na urodziny głupiego wszystkiego najlepszego nie usłyszałem, to potem słyszałem tylko, że mógłbyś dać jeszcze jedno takie 200 zł bo tamto już wydane i brakuje emotka teraz się nic nie odzywam, nagrody jak wpadną to od razu idą na Allegro, a do czasu sprzedania siedzą sobie cicho na strychu w zakamarku i nikt nic nie wie emotka  mam spokój emotka
kiedyś wygrałem bilety dwa na skoki w Zakopanem plus weekend w Nosalowym Dworze, całość nagrody była za ponad 4000 zł to siostra powiedziała że 200 zł mi da za niego bo przecież i tak nie wykorzystam emotka  koniec końców poszedł na Olx za 2300 zł wiec 2100 zł w kieszeni. emotka już wiem, że chwalić się nie ma czym, wie tylko mama i tata a sprzedażą dzielimy się po połowie, bo kupujemy produkty na pół zawsze emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6716695 Napisano: 19.07.2020 09:29:46 w Oddam za darmo
0 0