Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#6830291 Napisano: 11.12.2021 00:33:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
deva napisał(a):

Frama napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

deva napisał(a):

deva napisał(a):

Słuchajcie to chyba jakiś konkurs widmohttps://poststick.../ZywiecWazneZRazem/Z FB zniknęło info o tym konkursie, napisałam prywatną wiadomość do Żywca i echo, zero odpowiedzi...A wg. regulaminu do dziś (4 dni robocze) powinny być maile, u mnie nie ma i nie widziałam żeby ktoś się chwalił...

Jak powinny być maile, jak maile mają być do 5 dni po zakończeniu etapu a etap I kończy się 12.12?

Pierwszy etap od 1 do 6 grudnia

No chyba nie

Widocznie są dwie wersje regulaminu, bo ja mam: a. Etap I: spośród Uczestników, którzy udzielili Odpowiedzi w okresie od dnia 1 grudnia 2021, godz.: 15:00 do dnia 6 grudnia 2021 roku, godz.: 23:59, Organizator wyłoni 70 Zwycięzców Nagrody I stopnia i 450 Zwycięzców Nagrody II stopnia b. Etap II: spośród Uczestników, którzy udzielili Odpowiedzi w okresie od dnia 7 grudnia 2021, godz.: 00:00 do dnia 13 grudnia 2021 roku ...

właśnie, dziwne, są dwie wersje, ten regulamin podpięty u nas w konkursach aktualnych mówi o terminach od 1 do 6...

Zmniejszyli ilość etapów i zwiększyli ilość nagród na etap. Pytanie czy dało się dodać zgłoszenie przed 6 grudnia, a jeśli tak, to czy te zgłoszenia są zapisane i czy biorą udział? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6830281 Napisano: 10.12.2021 23:42:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
deva napisał(a):

deva napisał(a):

Słuchajcie to chyba jakiś konkurs widmohttps://poststick.../ZywiecWazneZRazem/Z FB zniknęło info o tym konkursie, napisałam prywatną wiadomość do Żywca i echo, zero odpowiedzi...A wg. regulaminu do dziś (4 dni robocze) powinny być maile, u mnie nie ma i nie widziałam żeby ktoś się chwalił...

Jak powinny być maile, jak maile mają być do 5 dni po zakończeniu etapu a etap I kończy się 12.12?

Pierwszy etap od 1 do 6 grudnia

No chyba nie Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6830276 Napisano: 10.12.2021 23:13:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
deva napisał(a):

Słuchajcie to chyba jakiś konkurs widmohttps://poststick...1/ZywiecWazneZRazem/

Z FB zniknęło info o tym konkursie, napisałam prywatną wiadomość do Żywca i echo, zero odpowiedzi...
A wg. regulaminu do dziś (4 dni robocze) powinny być maile, u mnie nie ma i nie widziałam żeby ktoś się chwalił...

Jak powinny być maile, jak maile mają być do 5 dni po zakończeniu etapu a etap I kończy się 12.12? Wyświetl w wątku >>
1 asper01 0

zielonaszpilka

#6830258 Napisano: 10.12.2021 22:03:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ludwinia666 napisał(a):

ludwinia666 napisał(a):

Nie mogę wysłać zgłoszenia do Heinekena, na ostatnim etapie, po wpisaniu danych, klikając "Dalej", nic się nie dzieje, czy ktoś ma podobny problem?

Nie kopiuj tekstu życzeń, wpisz wszystko od nowa ręcznie. 

pytałem znajomego, nie chodzi o żadne pisanie ręczne, trzeba skrócić tekst życzeń, kopiować można jak najbardziej, więc do boju, kopiujmy jak najwięcej i wrzucajmy jak najwięcej życzeń się da!

Skrócone życzenia zapewne mają usunięty znak, który z jakiegoś powodu przy kopiowaniu nie przechodził. Można słać i zgłoszenia na 500 znaków i w większości przypadków udaje się je normalnie kopiować z notatnika czy maila, ale czasami coś się zacina i jakiś skopiowany znak "blokuje". Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

zielonaszpilka

#6830246 Napisano: 10.12.2021 21:28:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ludwinia666 napisał(a):

Nie mogę wysłać zgłoszenia do Heinekena, na ostatnim etapie, po wpisaniu danych, klikając "Dalej", nic się nie dzieje, czy ktoś ma podobny problem?

Nie kopiuj tekstu życzeń, wpisz wszystko od nowa ręcznie.  Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6830207 Napisano: 10.12.2021 19:18:19 w Gratulacje! Dla wygranych!
rare85 napisał(a):

zielonaszpilka Jak czytałam Twoje podsumowanie roczne (chyba 2 lata temu?) to sobie pomyślałam, że dziewczyna jest niesamowita, zgarnia nagrody aż miło emotka   Wiem, że jest kilkanaście osób na forum, które kojarzę z nicków i są turbo-wymiataczami w konkursach (ukłony wszystkim emotka ), to po Twoim wpisie miałam w głowie myśl, że kiedyś "będę jak zielonaszpilka" emotka Daleko mi do tego poziomu, ale małymi kroczkami... emotka Gratuluję serdecznie! emotka i nie ukrywam, że chętnie przeczytam i w tym roku Twoje podsumowanie emotka

Dziękuję za miłe słowa emotka  mam wrażenie, że wcale mi nie ustępujesz emotka  Też będziesz mieć piękne podsumowanie w tym roku emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6830190 Napisano: 10.12.2021 18:32:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olivkap napisał(a):

fineessa napisał(a):

Za które dni macie te piękne wygrane w Tyskim?

Też jestem ciekawa  emotka

Prawdopodobnie za 7.12 Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6830140 Napisano: 10.12.2021 17:22:41 w moje dzisiejsze wygrane :)
Zgłoszenie popełnione w afekcie emotka  i mam i ja emotka
Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6829875 Napisano: 10.12.2021 12:24:44 w Avanti
daisygirl napisał(a):

paula9891 napisał(a):

daisygirl napisał(a):

pikawka napisał(a):

paula9891 napisał(a):

Poproszę info z jakiego dnia informują z podwójnego emotka Miał ktoś @ za 27?

To są wyniki za poszczególne etapy  emotka

dokładnie tak. Teraz idą za etap 4 

Ale ja o tym doskonale wiem.Pytam za jakie dni poszły @, bo idą po kolei datami :) będę wiedziała, czy jeszcze sie łudzić, czy już zapomnieć emotka

A skad wiesz ze ida datami a nie np nazwiskami zwyciezcow czy jakas inna metoda?

Avanti publikuje listy zwycięzców ułożone według daty i godziny zgłoszenia. Dlatego ja jestem zawsze na liście ostatnia 😂🙈 i tak samo chyba śle maile. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6829671 Napisano: 09.12.2021 20:45:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

Zrobiłam zakupy na Milkę w Dino w niedzielę 05.12.2021. Do głowy mi nie przyszło, że skoro sklepy tej sieci są normalnie czynne w niedzielę to z jakiegoś nieznanego powodu agencja zrobiła sobie wykluczenie. Wiem, że doznali paranoi i urazu po konkursie w Biedronce, który rozpoczęli w niedzielę niehandlową, a pule nagród były dzienne, ale rany Julek...Czy ktoś miał może ten sam problem i kontaktował się z Karlsbad-em w tej sprawie?

Ktoś pisał o tym w wątku chyba Wkurza mnie albo Pomocy. Zerknij, może autorka tych nieszczęsnych niedzielnych zakupów już do nich pisała.
Edit. https://www.e-kon...rza-mnie?strona=4810 lubiekisiel miała taką sytuację Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

zielonaszpilka

#6829463 Napisano: 09.12.2021 13:19:39 w Avanti
Śmieję się od ucha do ucha czytając wasze rymy,
I sama z nerwów odświeżam pocztę raz na pół godziny,
Ale już mi rozum wraca pomału...
Po co? Jak ja w tym etapie nie brałam udziału emotka emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6828968 Napisano: 07.12.2021 23:58:05 w Gratulacje! Dla wygranych!
Zaległe gratulacje dla pioge7 emotka emotka  i aktualne dla rare85 emotka emotka  No i czekamy na kolejnych grudniowych zwycięzców emotka Wyświetl w wątku >>
2 pioge7, rare85 0

zielonaszpilka

#6828558 Napisano: 06.12.2021 18:08:30 w Zdjęcia naszych wygranych
Milka Mile wieści - Dzień dobry TVN - postarali się, mąż zadowolony emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6828462 Napisano: 06.12.2021 13:37:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

o! już moja hejterka  forumowa zielonaszpilka wynalazła mój post.
A zrozumiesz kiedyś że realizacja nagrody powinna być zgodna z ustaleniami z laureatem? Widzisz gdzieś na bilecie lub w informacji mailowej inne ustalenia niż to, iż: wejście po okazaniu biletu?

Ech...to za trudne....musi ci się "ulać"...bo dawno nie ulewało.... a psychika twa cierpi z tego powodu...hahahahhahaah.
Radocha że nagroda nie zrealizowana....
Owszem po to są ustalenia, po to zapisy, emotka rawo, etc..RODO - by się tego trzymać.
Moim marzeniem jest byś wygrała napisany w regulaminie np Iphone 12, a dostała Iphone 6...
A spróbuj tylko napisać do organizatora że w regulaminie jest co innego! 
mój post byłby pierwszy: wygrała- niech się cieszy- to też iphone!

Jak tak ci zależy na trzymaniu się przepisów to bardzo proszę, regulamin: "7.2. Laureat Nagrody II stopnia otrzyma dwuosobowy bilet na pociąg Tyskie z unikatowym kodem.Laureat oraz osoba towarzysząca winni go okazać konduktorowi razem z dowodami osobistymi. W pociągu będzie prowadzona kontrola. Do pociągu nie będą wpuszczane osoby bez uprawnienia (biletu z unikatowym kodem – dotyczy to zarówno Laureata Nagrody II stopnia jak również osobytowarzyszącej)." emotka  Było podać nazwisko znajomym albo przedstawić im się prawdziwym to oni by mieli miły wieczór, a Ty miałbyś dalej znajomych emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6828442 Napisano: 06.12.2021 12:58:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

freyja88 napisał(a):

darog napisał(a):

paula9891 napisał(a):

Jeanettka. napisał(a):

Jak wyglądała "kontrola biletów" w pociągu Tyskie? Czy można komuś oddać bilet czy musiał być zwycięzca nagrody osobiście?

Szukali nazwisk na liście, ale dowodów nie sprawdzali emotka u

?? Przecież tam był numer biletu...to już rozumiem, dlaczego znajomi z Wawy na mnie obrażeni ...- nie wpuścili ich?!

W ogóle nie interesował ich bilet. Mieli listę osób i pytali o nazwisko. Osoby towarzyszącej już nie. Dowodów osobistych nie sprawdzano. "stół biesiadny" nie miał wystarczającej ilości miejsc, by pomieścić wszystkich uczestników. Część ludzi musiała stać i chybotać się z kuflem piwa, mając nadzieję, że nie dojdzie do większego hamowania.
Niedopracowane moim zdaniem.

No to jasne...A RODO z podawaniem nazwiska-gdy ktoś za plecami stoi ich nie obchodziło?
Nie było mowy o nazwiskach a o tym by OKAZAĆ BILET. 

A co wy się tak boicie o te swoje nazwiska? To jakaś wiedzą tajemna czy wstydzicie się ich? Nie ogarniam powoływania się na Rodo w takiej bzdurnej sytuacji, wybacz. A znajomi nie znają Twojego nazwiska, że nie weszli? Rodo srodo, hucpa się zrobiła z tą ochrona danych osobowych i niektórzy stali się przewrażliwieni na ich punkcie, jakby niewiadomo co miało się stać jak to swoje drogocenne nazwisko podadzą. Ulalo mi się emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6828125 Napisano: 05.12.2021 00:52:39 w WC - rozmowy o wszystkim
emanuela24 napisał(a):

A nie lepiej drobizg plus gotówka? Domyślam sie że pewnie jest na rencie socjalnej (to głodowe grosze). Jeśli się myle to mnie poprawcie. Sam wie najlepiej czy potrzebuje nowych butów czy kurtki czy też po prostu coś dobrego do jedzenia.

Nie jestem za dawaniem pieniędzy w takiej sytuacji. To nie jest zbiórka zorganizowana ze względu na trudną sytuację, nikt z rodziny delvitto o to nie prosił. Zostały pieniądze ze składki na wiązankę i powstał pomysł, aby zrobić prezent Adrianowi, więc niech to będzie prezent, choćby w postaci karty prezentowej, a nie gotówki. Dawanie pieniędzy w takiej sytuacji wydaje mi się niezręczne i może wprawić rodzinę Renaty w zakłopotanie. Mogą się poczuć niekomfortowo. Ale chętnie posłucham głosu innych.  Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6828118 Napisano: 04.12.2021 23:19:57 w WC - rozmowy o wszystkim
kolorowekredki napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Patrzylam i np roczna prenumerata Świata wiedzy kosztuje 76 zl, więc jeszcze spora nadwyżka zostaje.Osoba,która w wieku 30 lat kupuje sobie jajko niespodziankę i zbiera figurki Mario Bros, to raczej potrzebuje do pomocy osoby trzeciej, która by mu pomogła zamówić coś online lub podjechała z nim do sklepu albo tak jak pisała wyżej zielonaszpilka moznaby  kupić tez jakis zestaw Lego z Mario Bros

Tak jak pisała Delvitto jej syn Adrian choruje na autyzm. Tak się zastanawiam czy on dalej lubi Mario Bros, bo ostatnie informacje o jego zainteresowaniach mamy z lipca zeszłego roku... Zainteresowania się zmieniają u wszystkich.

U osoby ze spektrum autyzmu zainteresowania są bardzo silne. Zmieniają się, owszem, ale rzadko. Myślę, że dalej jest wielkim fanem Mario emotka  ale dlatego mimo to myślę, że bezpieczniejsza będzie karta podarunkowa. Zasugerowałam media expert, bo myślę, że jest to sklep, w którym Adrian znalazłby sporo rzeczy, które sprawiłyby mu radość albo razem z rodzeństwem będą mogli kupić jakiś sprzęt, który im się przyda do domu i ułatwi/uprzyjemni funkcjonowanie. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6828045 Napisano: 04.12.2021 17:28:42 w WC - rozmowy o wszystkim
cudaczek121 napisał(a):

Patrzylam i np roczna prenumerata Świata wiedzy kosztuje 76 zl, więc jeszcze spora nadwyżka zostaje.Osoba,która w wieku 30 lat kupuje sobie jajko niespodziankę i zbiera figurki Mario Bros, to raczej potrzebuje do pomocy osoby trzeciej, która by mu pomogła zamówić coś online lub podjechała z nim do sklepu albo tak jak pisała wyżej zielonaszpilka moznaby  kupić tez jakis zestaw Lego z Mario Bros

Zupełnie niekoniecznie. Osoby ze spektrum mające zajawkę na coś i zbierające figurki, zabawki czy kupujące Kinder jajka w dorosłym wieku to norma emotka  zupełnie bez związku z tym jak dana osoba funkcjonuje, więc jest duża szansa, że Adrian sam jest w stanie ogarnąć wykorzystanie karty podarunkowej. Poza tym z tego co pisała Mia to wprowadza się do niego brat, więc będzie miał wsparcie. Myślę, że prenumerata (o ile jej nie ma) i karta podarunkowa jest najbezpieczniejszą opcją, bo będą mogli ją wykorzystać dopasowując do swoich potrzeb i nie ma ryzyka, że nie trafimy czy zdublujemy coś co już mają:) No chyba, że LEGO. LEGO nigdy dość emotka
76 zł to koszt rocznej prenumeraty dla osób, które ja wykupują po raz kolejny. Dla nowych to kwota 83 zł - niewiele więcej:) Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6828037 Napisano: 04.12.2021 16:45:55 w WC - rozmowy o wszystkim
Delvitto tak pisała o Adrianie
Moze zamówić mu roczną prenumeratę Świata wiedzy? To koszt niecałych 90 zł (ale warto by było spytać siostry czy już takiej prenumeraty nie ma). Za resztę proponuję kartę prezentową, np. Media expert - mógłby wybrać coś z elektroniki albo coś do projektowania graficznego, np. jakiś program albo jesli lubi to klocki LEGO, bo media expert ma teraz chyba najlepsze ceny na LEGO i ma zestawy z Mario Bros.  Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6827926 Napisano: 03.12.2021 22:26:21 w Avanti
Czy ktoś może napisać czy wygrał w podwójnym wygrywaniu dwa razy na te same dane w jednym etapie albo w dwóch? Wyświetl w wątku >>
0 0