Wkurza mnie...

mampytanie

#6831759 Napisano: 16.12.2021 22:01:47
paula9891 napisał(a):

diabkate napisał(a):

Dzięki za pomysły, ale teraz mam dylemat, co wysłać.😅 Proza, rymy... Może pora się pogodzić z tym, że nie jestem dobra w pisaniu i niezależnie od rodzaju nic z tego nie będzie.😓

Niby proza/rymy obie formy wygrywają. Sama piszę i nie wiem... Niby wygrałam bilety, ale do dychy dalej daleko emotka

U mnie to samo, bilety za pierwszym podejściem wpadły, a 10tys. jakoś nie widać emotka
0 0

mia

#6831764 Napisano: 16.12.2021 22:17:54
Taa..., jak nie mam  szczęścia w bramkach, tak na dwa zgłoszenia z Colą/Stokrotka dwa miśki XXL. emotka I co ja z tym będę robić?? Nawet jesli się to sprzeda, to jak to wysłać? Tam nikt nie gra, czy co?emotka
P.S.
Uprzedzam życzliwe/zjadliwe pytania: Gram, bo piję Colę, Stokrotkę mam pod bokiem, a wśród wygranych są TV.emotka

DAIKOKU

#6831818 Napisano: 17.12.2021 09:53:57
...a mnie wkurza, że chcąc dzielić się radością... spotykam się z krytyką, ocenami... bo jestem taka czy taka.. że robię tak czy tak...
Dobrze, że mam WAS, bo tu akurat można się pochwalić i dostać nawet gratulacje! To motywuje! a paskudna rzeczywistość ...gasi.
U mnie dzięki konkursom na święta już jest atmosfera świąteczna, bo mi migająca świeczka daje pomysł by uciec w marzenia... wspomnienia...
Pseudo "perfekcjoniści" biegają i jak sobie z tym nie radzą to wiadro pomyj najchętniej na kogoś... za "wszystko"
W sercu smutek... że chyba już nic do Tyskiego nie napiszę... bo słowa nawet się nie kleją...
Lay's i Cheetos... same gnioty.... aj, cóż za głupoty... 

nanajka81

#6831835 Napisano: 17.12.2021 10:39:26
mia napisał(a):

Taa..., jak nie mam  szczęścia w bramkach, tak na dwa zgłoszenia z Colą/Stokrotka dwa miśki XXL. emotka I co ja z tym będę robić?? Nawet jesli się to sprzeda, to jak to wysłać? Tam nikt nie gra, czy co?emotka P.S.
Uprzedzam życzliwe/zjadliwe pytania: Gram, bo piję Colę, Stokrotkę mam pod bokiem, a wśród wygranych są TV.emotka

Współczuję miśków, takie kurzozbieracze aczkolwiek myślę że wysłać to wyślesz bo w końcu do Ciebie jakoś go przecież przywiozą. Tylko z tymi obecnymi sprzedażami to też lipa, za dużą cenę nie sprzedasz choć czasami lepiej sprzedać taniej i się pozbyć niż zawalać kąt. Powodzenia i trzymam kciuki abyś wygrała TV emotka
1 mia 0

as32572

#6831872 Napisano: 17.12.2021 11:39:48
as32572 napisał(a):

Wkurza mnie,że otrzymałam czyjeś zamówienie z apteki i od tygodnia się nie odzywają kiedy prześlą prawidłowe emotka Jeden lek już musiałam przepłacić stacjonarnie, a na resztę nie wiadomo czy czekać czy zamawiać gdzie indziej.

Odezwali się po tygodniu, że odbiorą cudze zamówienie a mi oddadzą kasę. Ja mogę sobie złożyć nowe zamówienie,ale już bez promocji która wtedy obowiązywała.
Jak dla mnie to mega słabe podejście do klienta i wcale nie mam ochoty nic tam zamawiać.

ziolko

#6831997 Napisano: 17.12.2021 17:36:29
as32572 napisał(a):

as32572 napisał(a):

Wkurza mnie,że otrzymałam czyjeś zamówienie z apteki i od tygodnia się nie odzywają kiedy prześlą prawidłowe emotka Jeden lek już musiałam przepłacić stacjonarnie, a na resztę nie wiadomo czy czekać czy zamawiać gdzie indziej.

Odezwali się po tygodniu, że odbiorą cudze zamówienie a mi oddadzą kasę. Ja mogę sobie złożyć nowe zamówienie,ale już bez promocji która wtedy obowiązywała.Jak dla mnie to mega słabe podejście do klienta i wcale nie mam ochoty nic tam zamawiać.

Ich wina, że źle wysłali zamówienie, więc teraz powinni przyjąć zamówienie ponownie, po tych samych cenach, co były wcześniej. 
0 0

tormenta77

#6832020 Napisano: 17.12.2021 18:36:24
Moja praca....
Dużo by pisać...
Dzisiaj żałuję, że nie jestem moim kotem.
Wygrzewałabym się w ciągu dnia na słoneczku....

notta

#6832859 Napisano: 22.12.2021 14:04:33
Dużo obowiązków, sporo na głowie, brak zrozumienia i przez to kompletny brak weny czy konkursowego polotu emotka
Świąteczna gorączka mnie co roku wkurza 
0 0

delfinka101

#6832873 Napisano: 22.12.2021 14:46:18
tormenta77 napisał(a):

Moja praca....Dużo by pisać...
Dzisiaj żałuję, że nie jestem moim kotem.

To co powiesz na moją szefowa. Miesiąc temu otrzymałam masakryczną dla mnie wiadomość; nowotwór płuc ( od 2 dni wiem, ze jest ciężko ale to nie nowotwór) a ona powiedziała, ze specjalnie poszłam na l4 bo nie chce mi sie w tym okresie swiatecznym robić i ze zrobiłam jej na złość by jej dokuczyć. 
1 nelunia 0

diabkate

#6832878 Napisano: 22.12.2021 14:53:31
delfinka101 napisał(a):

tormenta77 napisał(a):

Moja praca....Dużo by pisać...Dzisiaj żałuję, że nie jestem moim kotem.

To co powiesz na moją szefowa. Miesiąc temu otrzymałam masakryczną dla mnie wiadomość; nowotwór płuc ( od 2 dni wiem, ze jest ciężko ale to nie nowotwór) a ona powiedziała, ze specjalnie poszłam na l4 bo nie chce mi sie w tym okresie swiatecznym robić i ze zrobiłam jej na złość by jej dokuczyć. 

Egocentryczka jakaś.
0 0

joan

#6832889 Napisano: 22.12.2021 15:22:39
delfinka101 napisał(a):

Trudno się żyje w otoczeniu osób zakompleksionych - cokolwiek myślisz / mówisz / robisz, one czują się oszukane, atakowane, niepewne, urażone, zranione i tak dalej w nieskończoność. Żal, pretensje i emocjonalna karuzela są na porządku dziennym. Ale na szczęście możesz mieć na to zwyczajnie wywalone i skoncentrować się na powrocie do zdrowia. Czego Ci świątecznie życzę emotka

delfinka101

#6832894 Napisano: 22.12.2021 15:43:28
joan napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Trudno się żyje w otoczeniu osób zakompleksionych - cokolwiek myślisz / mówisz / robisz, one czują się oszukane, atakowane, niepewne, urażone, zranione i tak dalej w nieskończoność. Żal, pretensje i emocjonalna karuzela są na porządku dziennym. Ale na szczęście możesz mieć na to zwyczajnie wywalone i skoncentrować się na powrocie do zdrowia. Czego Ci świątecznie życzę emotka

Tak właśnie zrobiłam. Informację o długości L4 wysyłam smsem. 

nanajka81

#6832903 Napisano: 22.12.2021 16:08:43
delfinka101 napisał(a):

tormenta77 napisał(a):

Moja praca....Dużo by pisać...Dzisiaj żałuję, że nie jestem moim kotem.

współczuję. Też miałam taką emotka Póki nie miałam dzieci, nie chorowałam i siedziałam do burej godziny za darmo - było wszystko super, urodziłam dzieci to nagle zrobiłam się "niedyspozycyjna, roszczeniowa i wymagająca". Zmarnowałam 11 lat w tej firmie i zostałam ze zniszczoną psychiką i złamaną wiarą we własne możliwości. Życzę Ci zdrówka koleżanko! I siedź na tym L4 i się tą durną szefową nie przejmuj. 
1 joan 0

delfinka101

#6832904 Napisano: 22.12.2021 16:13:49
nanajka81 napisał(a):

współczuję. Też miałam taką Póki nie miałam dzieci, nie chorowałam i siedziałam do burej godziny za darmo - było wszystko super, urodziłam dzieci to nagle zrobiłam się "niedyspozycyjna, roszczeniowa i wymagająca". Zmarnowałam 11 lat w tej firmie i zostałam ze zniszczoną psychiką i złamaną wiarą we własne możliwości. Życzę Ci zdrówka koleżanko! I siedź na tym L4 i się tą durną szefową nie przejmuj. 

Za chwilę byłą szefową. Mam umowę do 31 grudnia i od razu mi powiedziała, ze skoro poszłam na L4 to mi umowy nie przedłuży, więc ją oświeciłam, ze ja bym  wcale nie podpisała dalszej umowy, bo mam już nowa pracę i podpisałam wstępną umowę.:) Szkoda, ze będę musiała zrezygnować ale może poczekają. 

diabkate

#6832966 Napisano: 22.12.2021 20:05:21
Sama siebie wkurzam.emotka
1 DAIKOKU 0

gosiak351

#6832971 Napisano: 22.12.2021 20:25:24
Wyję od rana (w sensie płaczu) bo jestem życiową niedorajdą, zgubiłam paragnon i 
najgorze jest to, że miałam aż 2 a ja zgubiłam oba - nie dość, że nic mi w życiu nie wychodzi to jeszcze to. 

jestem 
I
D
I
O
T
K
Ą

sory za ten wpis, ale musialam się wygadać i pożalić

{edit) omg nie było konkursu na któy paragonu szukałam:D poprostu przełożyłam sobie kartki z kalendarza, ech
0 0

kalina590

#6832975 Napisano: 22.12.2021 20:45:39
gosiak351 napisał(a):

Wyję od rana (w sensie płaczu) bo jestem życiową niedorajdą, zgubiłam paragnon i najgorze jest to, że miałam aż 2 a ja zgubiłam oba - nie dość, że nic mi w życiu nie wychodzi to jeszcze to. 

jestem 
I
D
I
O
T
K
Ą

emotka
0 0

psotka

#6832988 Napisano: 22.12.2021 21:27:56
gosiak351 napisał(a):

Wyję od rana (w sensie płaczu) bo jestem życiową niedorajdą, zgubiłam paragnon i najgorze jest to, że miałam aż 2 a ja zgubiłam oba - nie dość, że nic mi w życiu nie wychodzi to jeszcze to. 

jestem 
I
D
I
O
T
K
Ą

Jutro bedzie lepiej. Glowa do gory. Czasem cos sie chrzani ale potem wychodzi slonce! 🌼🌼🌼
0 0

gosiak351

#6832991 Napisano: 22.12.2021 21:29:02
psotka napisał(a):

gosiak351 napisał(a):

Wyję od rana (w sensie płaczu) bo jestem życiową niedorajdą, zgubiłam paragnon i najgorze jest to, że miałam aż 2 a ja zgubiłam oba - nie dość, że nic mi w życiu nie wychodzi to jeszcze to. jestem 
I
D
I
O
T
K
Ą

Jutro bedzie lepiej. Glowa do gory. Czasem cos sie chrzani ale potem wychodzi slonce! 🌼🌼🌼

no nie wiem, głowa mnie boli już od szukania i nie wiem co z nimi zrobiłam...

omg nie było konkursu na któy paragonu szukałam:D poprostu przełożyłam sobie kartki z kalendarza, ech
1 DAIKOKU 0

diabkate

#6832996 Napisano: 22.12.2021 21:45:44
gosiak351 napisał(a):

jestem 
I
D
I
O
T
K
Ą

Rozumiem konkursy, zgłoszenia, atrakcyjne nagrody, ale... to tylko paragony.emotka
0 0