Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#4600251 Napisano: 10.08.2011 08:41:20 w Carrefour konkursy
Wpisujcie numer transakcji, nie ten naprzeciw daty. Zobaczycie, czy przejdzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4600244 Napisano: 10.08.2011 08:38:32 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Namiot z Mlekołaków doczłapał emotka W taką pogodę tylko do użytku domowego...

Przy okazji zorientowałam się, że nie dostałam do dziś dwóch nagród z połowy czerwca emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4600183 Napisano: 10.08.2011 08:22:53 w Carrefour konkursy
pola731 napisał(a):

w tym konkursie można grać w dniu zakupu tylko ?

Tak, każdy dzień to osobna tura rozdania nagród emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4600170 Napisano: 10.08.2011 08:19:08 w Carrefour konkursy
Co do konkursu Tchibo - najbezpieczniej kupować te produkty, które są wyszczególnione w gazetce razem z cenami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4599748 Napisano: 09.08.2011 09:52:30 w Carrefour konkursy
U mnie poszło bez problemu, ale wysyłałam popołudniu i wieczorem, nie przed chwilą. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4599393 Napisano: 09.08.2011 07:06:45 w Wkurza mnie...
czarnygreg - a może po prostu czas na mały urlop od wszystkiego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4599341 Napisano: 09.08.2011 06:42:06 w Wkurza mnie...
czarnygreg - kup se segregator i koszulki na docsy, za kilkanaście dni rozpocznie się rok szkolny, w marketach jest spory wybór produktów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4598389 Napisano: 09.08.2011 12:16:14 w Dyskusje o wynikach konkursu
anava napisał(a):

pewnie jak wygrał to się nawet nie przyzna, bo wstyd

Ja bym się przyznała, alem nie grała emotka To żaden wstyd, że ktoś poczytał na forum o wcześniejszych wyborach pracowników tej agencji i ruszył mózgownicą, tworząc pracę, która idealnie wpisała się w gusta żiri. Wybaczta, ale konki to nie poszukiwania klonów Mickiewicza czy Kapuścińskiego, a tak się niektórym graczom wydaje. Zamiast się nadymać, po prostu dajcie żiri to, czego pragnie. Wciskanie lukrowanego słonia przez dziurkę od klucza to kompletny nonsens emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4598077 Napisano: 09.08.2011 10:11:09 w Pomocy!!!!
ewaewa - dodzwonią się, jeśli roaming jest włączony.

Co do tego, czy nagroda przepada - każdy konkurs reguluje to inaczej, trzeba poczytać zasady. Zwykle dzwonią kilka razy emotka Inna sprawa, że czasem masz np. tylko 2 dni na nadanie przesyłki z paragonami. Warto sobie zawczasu wszystko przygotować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4596915 Napisano: 08.08.2011 07:15:42 w Wkurza mnie...
edith napisał(a):

I wkurza mnie że 6 rower w tym roku przeszedł mi koło nosa chodzi mi o Tesco emotka

Ech, u mnie również brak SMSów o rowerach emotka Smutno mi, bo skoro tyle wygranych pojawiło się na forum, to naprawdę czytali nadesłane hasełka i nagrodzili najlepsze. Musiałam strasznie słabe zgłoszenia posłać, czuję się, jak jakiś analfabeta spod budki z piwem emotka

Na pocieszenie przypomniała mi się taka oto historyjka z czwartku:
Ustka. Wymeldowaliśmy się z hotelu i dreptamy w kierunku dworca PKP, gdy nagle mija nas autobus PKS. Hmm, szkoda, że na niego nie zdążyliśmy, bo jechał w pożądanym kierunku. No nic, idziemy na przystanek autobusowy sprawdzić rozkład. Wtedy podjeżdża minibus i on również ucieka nam sprzed nosa. Grejt. Ale nie przejmujemy się, bo busiki kursują co 10 minut, a w sumie i tak planowaliśmy iść na pociąg - nie będzie busa, żadna strata. Czekamy na przystanku...
...nagle dzwoni mój telefon, odbieram cała w skowronkach, bo może to jakaś nagroda, tak tak, co najmniej podróż do Meksyku i szmery-bajery! Ale rozmówcą okazuje się recepcjonistka hotelu, który kilka minut wcześniej opuściliśmy; informuje mnie, że zostawiłam w pokoju sportowe buty. I to buty warte kilka stówek, kupione za wygrany bon. Szybko biegnę do hotelu po moje obuwnicze skarby. A morał z tego taki, że...
...dopiero czas jest w stanie zweryfikować, co w naszym życiu miało biegun pozytywny, a co negatywny. Wkurzanie się nie ma sensu. Jeśli tylko jest ktoś w zasięgu ręki, najlepiej otoczyć go ramieniem i się przytulić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4595974 Napisano: 08.08.2011 01:25:03 w TESCO konkursy
Kurczaki, u mnie nic, a dwa SMSy puściłam, trochę bezsensownie byłam zakręcona wyjazdem emotka Brałam jednak pod uwagę fakt, że nie wygram, więc jeśli ktoś z Was z góry zakładał, że będzie sprzedawał lub wymieniał tę nagrodę, proszę o mnie za jakiś czas pamiętać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4595826 Napisano: 08.08.2011 12:34:03 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

Darmo to można dostać w ryja emotka a i to nie zawsze, czasem trzeba sobie zasłużyć
emotka

Potwierdzam, ludzie się boją bliźnich w mordę lać, nie można sobie nawet z cudzego OC zębów wyremontować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4595645 Napisano: 08.08.2011 11:32:16 w Wkurza mnie...
goralecka - no coś Ty, przez szminkę taki post emotka Poza tym, każdemu przydarza się kryzys, odpocznij i zawitaj znowu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4595355 Napisano: 08.08.2011 09:31:46 w Rossmann
maria1980 napisał(a):

Ja też tak mam,mój mąż zresztą też nazywa się inaczej niż wtedy gdy brałam z nim slub-i zmienił płeć na żeńską emotka ja za każdym razem poprawiam:)

Oj wiedz, że coś się dzieje! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4595294 Napisano: 08.08.2011 09:15:38 w Paragony
mikebike7 napisał(a):

stonka napisał(a):

mikebike7 napisał(a):

poszukuje paragonu na klej pattex - z datą 1-5 sierpnia!!! pilne!

za 5000zł sprzedam:)

nie potrzebuje do głownej tylko na plecak emotka

A to się wzruszyłam - nikt tutaj nigdy nie szuka paragonów na główne nagrody, zawsze tylko o nagrody pocieszenia chodzi emotka Co za pech w konkursach emotka

Nie masz paragonu = nie graj, to jest FORUM, nie TARGOWISKO emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4594794 Napisano: 07.08.2011 09:33:10 w Rossmann
A ja walczyłam od rana z rozpakowaniem bagaży i teraz mieszkanie śmiało może walczyć o tytuł Miss Nieładu. Szkoda, że gdzieś-tam-hen-w-oddali zaginęła koszulka do konka Nałęczowianki emotka No nic, trudno, myślę nad najlepszym sposobem na oszczędzanie... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4584994 Napisano: 02.08.2011 09:28:40 w Wkurza mnie...
dawidekk napisał(a):

Wkurza mnie, że za dobry jestem.

Postaw sobie wyżej poprzeczkę i spróbuj być za najlepszy emotka

Może, gdy wyrzucę to z siebie, jutrzejszy dzień będzie pasmem sukcesów. A więc:
- zaspałam o godzinę -> jestem ze wszystkim godzinę w plecy,
- wyprałam wczoraj białe spodnie -> nie wyschły do rana,
- wysuszyłam te spodnie suszarką do włosów -> pobrudził je łapskami pies w tramwaju,
- nie wzięłam parasola -> padał deszcz i uwięził mnie poza domem (znów godzina w plecy),
- wsiadłam do tramwaju nr 1 -> motorniczy nie miał biletów,
- wysiadłam z tramwaju nr 1 -> spadłam ze schodów (o stanie spodni nie wspomnę),
- wsiadłam do tramwaju nr 2 -> motorniczy nie miał wydać reszty z 20 zł, 10 minut odliczałam miedziaki,
- odliczałam miedziaki -> jedna moneta pomknęła na ostatni stopień schodów i wypadła z tramwaju,
- od jutra obowiązuje nowy rozkład jazdy -> muszę z samego rana jechać do miasta obok taksówką, bo inaczej się nie da,
- więcej nie pamiętam...

No, to teraz ma już być pięknie emotka Dobranoc wszystkim! Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4584710 Napisano: 02.08.2011 08:06:27 w Konkursy ABC
O proszę, właśnie miałam zrobić przerwę w pakowaniu gratów na wyjazd, więc pozwolę sobie wyrazić swoje zdanie.

Otóż: nie interesuje mnie, kto ile ma kasy na koncie albo talentu w głowie, o ile gra zgodnie z zasadami regulaminu. Jak się komuś nie podoba, że inna osoba może więcej zainwestować w jeden konkretny konkurs, polecam wyjechać na kwartał do Anglii na zmywak i sobie przyrobić, a potem się na tyle zorganizować, żeby tymi pieniędzmi sprawnie obracać w konkursach. Jak dla mnie, możecie od razu jechać, zamiast się frustrować...

Ja tu nie widzę żadnej zmowy cenowej i sztucznego ruchu, przecież trzeba mieć tyle paragonów, ile posłało się SMSów. Skoro wygrywają osoby z największą ich liczbą, ilość zgłoszeń jest dokładnie weryfikowana. A jeśli ktoś podejrzewa, że tak nie jest, wystarczy przypomnieć pracownikom agencji, jakie obowiązują zasady w danym konkursie. Pewnie paru innych konkursowiczów chciałoby się w zabawić w tego typu licytacje, ale nie wiedzieliby, co potem zrobić z towarem i jak obniżyć koszty, żeby nie popłynąć. Cóż, w tego typu konkursach trzeba po prostu wszystko sprawnie rozegrać emotka

Może mnie to gila, bo kiedyś wygrałam iPADa posławszy 1 SMSa emotka Niech każdy znajdzie sobie wygodne miejsce w konkursach, a wszyscy będą szczęśliwi. Podsumowując - mierz siły na zamiary. Wracam do pakowania. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4584051 Napisano: 02.08.2011 04:56:50 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

się wkurzyłem nie na żarty emotka emotka emotka emotka emotka emotka

wchodzę do działu KONKURSY PROMOCYJNE zaintrygowany dużą ilością dzisiaj dodanych konków i krew mnie zalewa

na 22 konkursy tylko 6 ma cokolwiek wspólnego z promocyjnymi

za to aż 15 organizuje serwis msz, gdzie jedynym wspólnym wyznacznikiem z promocyjnymi mógłby być kupon wycięty z jakiegoś dziecięcego pisemka

no i konki te są od 6 do 16 lat emotka

może więc pora takie newsy wyłączyć do działu DLA DZIECI lub PRASOWE, bo się robi tylko bałagan

co na to Szanowne grono Adminów emotka emotka emotka

Hmmm, może warto przypomnieć, że jest taki oto wątek?

https://www.e-kon...157-cat-1-pg-12.html
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4583432 Napisano: 02.08.2011 01:07:45 w Rossmann
kotek11 napisał(a):

wysyłał jakiś chłop zgłoszneie na lactacyd emotka moj chce się zgłosic - czuje sie dyskryminowany i ... nie moze wyslac odpowiedzi ;( nie przechodzi do nastepnego okienka

Nie wysyłajcie tych zgłoszeń, to Ci marketingowi spece od Żanet Kalyty oraz innych wk* ufoków emotka Chociaż... hmm, może założę konto na chomika i walnę im opisówke na temat moich odczuć, gdy słyszę te debilne reklamy w radio emotka Całe ciało zaczyna mnie boleć i swędzieć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0