Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18651
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Przy okazji zorientowałam się, że nie dostałam do dziś dwóch nagród z połowy czerwca
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tak, każdy dzień to osobna tura rozdania nagród
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ja bym się przyznała, alem nie grała
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Co do tego, czy nagroda przepada - każdy konkurs reguluje to inaczej, trzeba poczytać zasady. Zwykle dzwonią kilka razy
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ech, u mnie również brak SMSów o rowerach
Na pocieszenie przypomniała mi się taka oto historyjka z czwartku:
Ustka. Wymeldowaliśmy się z hotelu i dreptamy w kierunku dworca PKP, gdy nagle mija nas autobus PKS. Hmm, szkoda, że na niego nie zdążyliśmy, bo jechał w pożądanym kierunku. No nic, idziemy na przystanek autobusowy sprawdzić rozkład. Wtedy podjeżdża minibus i on również ucieka nam sprzed nosa. Grejt. Ale nie przejmujemy się, bo busiki kursują co 10 minut, a w sumie i tak planowaliśmy iść na pociąg - nie będzie busa, żadna strata. Czekamy na przystanku...
...nagle dzwoni mój telefon, odbieram cała w skowronkach, bo może to jakaś nagroda, tak tak, co najmniej podróż do Meksyku i szmery-bajery! Ale rozmówcą okazuje się recepcjonistka hotelu, który kilka minut wcześniej opuściliśmy; informuje mnie, że zostawiłam w pokoju sportowe buty. I to buty warte kilka stówek, kupione za wygrany bon. Szybko biegnę do hotelu po moje obuwnicze skarby. A morał z tego taki, że...
...dopiero czas jest w stanie zweryfikować, co w naszym życiu miało biegun pozytywny, a co negatywny. Wkurzanie się nie ma sensu. Jeśli tylko jest ktoś w zasięgu ręki, najlepiej otoczyć go ramieniem i się przytulić
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Potwierdzam, ludzie się boją bliźnich w mordę lać, nie można sobie nawet z cudzego OC zębów wyremontować
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Oj wiedz, że coś się dzieje!
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A to się wzruszyłam - nikt tutaj nigdy nie szuka paragonów na główne nagrody, zawsze tylko o nagrody pocieszenia chodzi
Nie masz paragonu = nie graj, to jest FORUM, nie TARGOWISKO
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Postaw sobie wyżej poprzeczkę i spróbuj być za najlepszy
Może, gdy wyrzucę to z siebie, jutrzejszy dzień będzie pasmem sukcesów. A więc:
- zaspałam o godzinę -> jestem ze wszystkim godzinę w plecy,
- wyprałam wczoraj białe spodnie -> nie wyschły do rana,
- wysuszyłam te spodnie suszarką do włosów -> pobrudził je łapskami pies w tramwaju,
- nie wzięłam parasola -> padał deszcz i uwięził mnie poza domem (znów godzina w plecy),
- wsiadłam do tramwaju nr 1 -> motorniczy nie miał biletów,
- wysiadłam z tramwaju nr 1 -> spadłam ze schodów (o stanie spodni nie wspomnę),
- wsiadłam do tramwaju nr 2 -> motorniczy nie miał wydać reszty z 20 zł, 10 minut odliczałam miedziaki,
- odliczałam miedziaki -> jedna moneta pomknęła na ostatni stopień schodów i wypadła z tramwaju,
- od jutra obowiązuje nowy rozkład jazdy -> muszę z samego rana jechać do miasta obok taksówką, bo inaczej się nie da,
- więcej nie pamiętam...
No, to teraz ma już być pięknie
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Otóż: nie interesuje mnie, kto ile ma kasy na koncie albo talentu w głowie, o ile gra zgodnie z zasadami regulaminu. Jak się komuś nie podoba, że inna osoba może więcej zainwestować w jeden konkretny konkurs, polecam wyjechać na kwartał do Anglii na zmywak i sobie przyrobić, a potem się na tyle zorganizować, żeby tymi pieniędzmi sprawnie obracać w konkursach. Jak dla mnie, możecie od razu jechać, zamiast się frustrować...
Ja tu nie widzę żadnej zmowy cenowej i sztucznego ruchu, przecież trzeba mieć tyle paragonów, ile posłało się SMSów. Skoro wygrywają osoby z największą ich liczbą, ilość zgłoszeń jest dokładnie weryfikowana. A jeśli ktoś podejrzewa, że tak nie jest, wystarczy przypomnieć pracownikom agencji, jakie obowiązują zasady w danym konkursie. Pewnie paru innych konkursowiczów chciałoby się w zabawić w tego typu licytacje, ale nie wiedzieliby, co potem zrobić z towarem i jak obniżyć koszty, żeby nie popłynąć. Cóż, w tego typu konkursach trzeba po prostu wszystko sprawnie rozegrać
Może mnie to gila, bo kiedyś wygrałam iPADa posławszy 1 SMSa
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Hmmm, może warto przypomnieć, że jest taki oto wątek?
https://www.e-kon...157-cat-1-pg-12.html
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie wysyłajcie tych zgłoszeń, to Ci marketingowi spece od Żanet Kalyty oraz innych wk* ufoków