Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#4543380 Napisano: 19.07.2011 11:24:59 w Popraw sobie humor...
0 0

joan

#4542976 Napisano: 19.07.2011 09:03:50 w Wkurza mnie...
taaga20 napisał(a):

ja się kiedyś przejechałam na takim właśnie zbieraniu kodów ... podczas spaceru z dziećmi w lesie czasami zbierałam kody z lmów ... a potem idziemy z moimi dziewczynami głównym deptakiem w mieście ... pełno ludzi a moja córka dojrzała na chodniku pustą paczkę po lmach i krzyczy:
- Mamo! Mamo Popatrz kod! Podnieść ci emotka

Chachacha, dzieci potrafią zwalić z nóg jednym zdaniem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4542867 Napisano: 19.07.2011 08:14:30 w Wkurza mnie...
pola731 napisał(a):

nawet nie wiedziałabym ,że w Warce jest konkurs - piwa nie pijamy i nie kupuję konkursowo tego ,czego nie zużyję - ale moja prawie 4 latka zbierała KACPLE żeby z chłopakami wciskać w asfalt - oni wciskali a ona jak nazbierała to się rozpłakała , bo jej nie pozwolili wciskać i przyniosła do domu - więc mam szklanki tym sposobem

Fajna historia, poprawiła mi humor (i tak był dobry, ale dziękuję!) emotka

dzasmina - no no, całkiem nieźle! Fajnie byłoby teraz coś wygrać z tych znalezionych kodów, tak dla jaj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4542835 Napisano: 19.07.2011 08:00:00 w Wkurza mnie...
dzasmina napisał(a):

niektórzy zbierają puszki, inni zawleczki, tylko tu można spotkać takich ludzi emotka
joan przypomniało mi się, że kiedyś lubiłam jeździć rowerem po okolicy właśnie w tym celu, a kodów miałam tyle, że nawet koleżanka pracująca w barze była zdziwiona.
eh, chyba pora odkurzyć sprzęt

Z roweru nie chciałoby mi się schodzić, nordic to co innego, zawsze można niby sznurówkę wiązać cy cuś emotka A udało Ci się wtedy coś wygrać? emotka
Podejrzewałam, że mogę mieć takie ciągotki, bo lubię zbierać kamienie / muszle / grzyby / jagody / jeżyny / maliny... to i na piwne zawleczki nadszedł czas emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4542403 Napisano: 18.07.2011 08:30:43 w Wkurza mnie...
Już wiem emotka to Heineken, przepraszam za zamieszanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4542373 Napisano: 18.07.2011 08:24:03 w Wkurza mnie...
dzasmina napisał(a):

postscript napisał(a):

joan napisał(a):

Ejo, nie kłócić mi się tu, ino odpowiedzieć na moją zagadkę. A leci ona tak: co to jest? Małe, srebrno-zielone, z dwoma rzędami kodów alfanumerycznych emotka Oj, zapomniałabym dodać: wygląda, jak zawleczka z puszki po piwie emotka Wkurza mnie, że mam takie coś i nie potrafię tego zidentyfikować emotka

kolory jak z Lecha

stawiam na carlsberga

Mam kapsle i z Lecha i z Carlsberga, ale na żadnym z nich nie ma dwóch rzędów kodów. A na zawleczce są dwa kody i myślę, że to konkurs aktualny - zawleczka świeżo znaleziona. Taka zagadka na dobranoc emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4542321 Napisano: 18.07.2011 08:11:12 w Wkurza mnie...
Ejo, nie kłócić mi się tu, ino odpowiedzieć na moją zagadkę. A leci ona tak: co to jest? Małe, srebrno-zielone, z dwoma rzędami kodów alfanumerycznych emotka Oj, zapomniałabym dodać: wygląda, jak zawleczka z puszki po piwie emotka Wkurza mnie, że mam takie coś i nie potrafię tego zidentyfikować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4542178 Napisano: 18.07.2011 07:34:51 w Wkurza mnie...
dawidekk napisał(a):

Wkurza mnie, że dostałem w tymbraku mądrość Wstęp bezpłatny emotka i teraz nie wiem gdzie mam ten wstęp bezpłatny emotka

Weź se facet gwóźdź, młotek, igłę i nitkę. Walnij w kapslu 4 dziurki i noś go, jako guzik u spodni, oczywiście napisem na zewnątrz emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4542083 Napisano: 18.07.2011 07:05:24 w Pomocy!!!!
dawidekk napisał(a):

Załóżmy, że muszę wysłać komuś kwiaty na przeprosiny, ale ta osoba nie mieszka w tym samym mieście, rowerem za daleko, a prawka nie mam. Jak je dostarczyć bez użycia poczty kwiatowej?

U mnie w mieście jest kwiaciarnia, na której można przeczytać Na terenie X dostarczamy kwiaty bezpłatnie! To malutki sklep - widocznie w ten sposób chce pokonać konkurencję. Sprawdź w necie, może znajdziesz w mieście docelowym podobne usługi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4542065 Napisano: 18.07.2011 06:59:34 w Oddam za darmo
renia44 - za darmo oznacza, że za friko, bezpłatnie, z dobrego serca, ZA NIC emotka

ewelinakbk99 - jeśli chcesz coś oddać poprzez ten wątek, napisz, co to takiego. Są rzeczy, których nikt nawet za darmo nie zechce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4541146 Napisano: 18.07.2011 12:52:51 w Carrefour konkursy
musztarda - taki wypad to INWESTYCJA, wypad niekonkursowy to czysty KOSZT emotka Ja tam kosztów nie lubię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4541124 Napisano: 18.07.2011 12:45:32 w Carrefour konkursy
wsciekly napisał(a):

joan, nienaturalne problemy z Naturellą to też Carrefour emotka emotka emotka

Tysz prowda, już zdążyłam zapomnieć, że w ogóle był jakiś konkurs Naturelli emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4541111 Napisano: 18.07.2011 12:42:07 w Carrefour konkursy
wsciekly napisał(a):

(...)pech chciał, że zmieniła w photoshopie datę, ale zapomniała o... VAT, który od stycznia wzrósł, i nagroda pa pa emotka emotka emotka

Ubawiłam się, powaga emotka Niby sytuacja żenująca z pod znaku Spal się ze wstydu!, ale jednak jest w niej pierwiastek humorystyczny emotka Ciekawe, jak tam weryfikacja paragonów przesłanych mejlem vs. oryginały dosłane pocztą emotka

pola731 - ja turystykę konkursową przeważnie zostawiam mojemu facetowi emotka konkursy zwiążą się z moimi wojażami tylko w sierpniu, gdy Sfinks zapłaci za moje nadmorskie obiady emotka

A w ogóle, to jest tu wątek Carrefour - co tam u nich ciekawego, bo jakoś ostatnio nie mam czasu wstąpić...? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4541084 Napisano: 18.07.2011 12:32:06 w Carrefour konkursy
wsciekly napisał(a):

pola731, ale w Naturelli trzeba było podawać pełny adres sklepu i numer paragonu, więc nie sposób było kombinować emotka

a jak ktoś nie ma u siebie jakiegoś sklepu i zamówi sobie wcześniej paragonik, to inna sprawa, bo nikogo nie oszukuje

Można było kombinować, ale nie będę pisać jak, bo nie zamierzam nikogo publicznie edukować i dziadostwa nakręcać. Trzeba między wierszami czytać. Co robią również obecni tutaj od czasu do czasu pracownicy agencji, stąd różne dziwne z pozoru procedury... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4541061 Napisano: 18.07.2011 12:24:46 w Carrefour konkursy
wsciekly napisał(a):

poza tym Naturella należała do tanich konkursów, więc tylko głupi by tutaj oszukiwał emotka emotka emotka

Oj, tylko wiesz, to nie o kasę chodzi, a o mentalność gracza. Był swego czasu konek Always, gdzie cena produktów oscylowala wokół 2 zł, a i tak niektórym było to stanowczo za drogo emotka Jeśli się weźmie pod uwagę, jacy to zdolni są gracze, jakie talenta mają i szczęście wszelakie, w ogóle mnie podejście i komentarze TQG nie dziwią. Nawet chętnie u nich zagram, czekam tylko na okazję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4540381 Napisano: 18.07.2011 08:22:07 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

madzia34 napisał(a):

ze siedze z dziecmi nad morzem a tupada

Rozumiem, że tupada atakuje bezbronnych turystów, to straszne... Chciałam się powkurzać, że nie jestem na wakacjach, ale teraz to właściwie się cieszę... Sporo czytałam o tej odmianie drapieżnej ryby, ale nie sądziłam, iż tak szybko pojawi się w Bałtyku, brrr...

emotka
Wkurza mnie, że moje czoło prezentuje barwy flagi narodowej, bo sobie ćwiczyłam jogę w parku i nie zorientowałam się na czas, że mi chustka zjechała znacząco poniżej linii włosów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4540269 Napisano: 18.07.2011 07:34:47 w Wkurza mnie...
efelinkaaa napisał(a):

najtrudniejsza decyzja w moim życiu... zaczynam nowy etap... sama... nie wytrzymam więcej upokorzeń, nie wytrzymam... emotka emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4536755 Napisano: 15.07.2011 09:02:55 w Wkurza mnie...
dawidekk - ja zapytam, bom ciekawa emotka Czyżbyś poszedł na basen w żelowych bokserkach i one się w wodzie rozpuściły? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4536590 Napisano: 15.07.2011 08:01:33 w Konkurs na forum2?
Włożył je pod wycieraczkę. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4536584 Napisano: 15.07.2011 07:58:40 w Konkurs na forum2?
mariolakal napisał(a):

joan napisał(a):

Schował wszystkie łyżeczki i trzeba było mieszać herbatę widelcem emotka

BINGOS ! Dokładnie tak... Masz kodzik do wyboru... Pozostała jeszcze druga część pytanka: gdzie je schował ?
emotka

Dziękuję, poproszę Tyskie - nie piję piwa, więc nie posiadałam nigdy dotąd ani jednego piwnego kodziku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0