Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18651
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Chachacha, dzieci potrafią zwalić z nóg jednym zdaniem
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Fajna historia, poprawiła mi humor (i tak był dobry, ale dziękuję!)
dzasmina - no no, całkiem nieźle! Fajnie byłoby teraz coś wygrać z tych znalezionych kodów, tak dla jaj
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Z roweru nie chciałoby mi się schodzić, nordic to co innego, zawsze można niby sznurówkę wiązać cy cuś
Podejrzewałam, że mogę mieć takie ciągotki, bo lubię zbierać kamienie / muszle / grzyby / jagody / jeżyny / maliny... to i na piwne zawleczki nadszedł czas
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mam kapsle i z Lecha i z Carlsberga, ale na żadnym z nich nie ma dwóch rzędów kodów. A na zawleczce są dwa kody i myślę, że to konkurs aktualny - zawleczka świeżo znaleziona. Taka zagadka na dobranoc
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Weź se facet gwóźdź, młotek, igłę i nitkę. Walnij w kapslu 4 dziurki i noś go, jako guzik u spodni, oczywiście napisem na zewnątrz
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
U mnie w mieście jest kwiaciarnia, na której można przeczytać Na terenie X dostarczamy kwiaty bezpłatnie! To malutki sklep - widocznie w ten sposób chce pokonać konkurencję. Sprawdź w necie, może znajdziesz w mieście docelowym podobne usługi
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
ewelinakbk99 - jeśli chcesz coś oddać poprzez ten wątek, napisz, co to takiego. Są rzeczy, których nikt nawet za darmo nie zechce
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tysz prowda, już zdążyłam zapomnieć, że w ogóle był jakiś konkurs Naturelli
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ubawiłam się, powaga
pola731 - ja turystykę konkursową przeważnie zostawiam mojemu facetowi
A w ogóle, to jest tu wątek Carrefour - co tam u nich ciekawego, bo jakoś ostatnio nie mam czasu wstąpić...? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Można było kombinować, ale nie będę pisać jak, bo nie zamierzam nikogo publicznie edukować i dziadostwa nakręcać. Trzeba między wierszami czytać. Co robią również obecni tutaj od czasu do czasu pracownicy agencji, stąd różne dziwne z pozoru procedury... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Oj, tylko wiesz, to nie o kasę chodzi, a o mentalność gracza. Był swego czasu konek Always, gdzie cena produktów oscylowala wokół 2 zł, a i tak niektórym było to stanowczo za drogo
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wkurza mnie, że moje czoło prezentuje barwy flagi narodowej, bo sobie ćwiczyłam jogę w parku i nie zorientowałam się na czas, że mi chustka zjechała znacząco poniżej linii włosów
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dziękuję, poproszę Tyskie - nie piję piwa, więc nie posiadałam nigdy dotąd ani jednego piwnego kodziku