Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#4389883 Napisano: 24.05.2011 05:50:23 w Inne mniejsze markety
agamaty napisał(a):

joan napisał(a):

bethan napisał(a):

Leclerc Vizir i 1000 zł na rodzinne wakacje. Ciekawa opcja emotka

Też mnie to rozwaliło, ale potem pomyślałam, że może im chodzi o wczasy pod gruszą emotka

hihi, to będą megaoszczędne wakacje emotka

Chyba, że jeden pojedzie za kasę z konka, a reszta rodziny zapłaci za siebie i... będzie rodzinnie emotka

BTW: Przypomina mi to nieco voucher SP, który leży u mnie na półce i się kurzy emotka A jak u Ciebie? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4389831 Napisano: 24.05.2011 05:35:16 w Inne mniejsze markety
bethan napisał(a):

Leclerc Vizir i 1000 zł na rodzinne wakacje. Ciekawa opcja emotka

Też mnie to rozwaliło, ale potem pomyślałam, że może im chodzi o wczasy pod gruszą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4389095 Napisano: 24.05.2011 01:56:39 w RMF
marlenkalw napisał(a):

Mojej mamy koleżanka wygrała 100tys pokłóciła się z mężem wzięła książkę wysłała sms-a i walnęła się na łóżku i zadzwonili do niej szybko mąż ją przepraszał gdy napisała mu sms-a 'włącz radio' emotka

Oł no, nie mam męża, żeby się z nim móc pokłócić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4385612 Napisano: 23.05.2011 01:10:49 w Dyskusje o wynikach konkursu
aka napisał(a):

Polsat

2. Jaki jest Twój ulubiony program na TLC i dlaczego?

http://www.cyfrow...ski-slub-29042011.cp

emotka

A ja chciałam Wam tu napisać, że to na pewno jakaś pomyłka informatyka i zamieścili wyniki innego konkursu emotka

Ja ten konkurs świadomie olałam. Jeśli tylko mogę, nie startuję w konkursach, gdzie jest możliwość przesłania pracy pocztą emotka Mniej nerwów emotka A czy i tym razem ktoś napisze coś na temat przeogromnej wartości artystycznej prac oraz zaprezentowanemu zaangażowaniu? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4383543 Napisano: 22.05.2011 11:15:41 w Dziś cieszę się z.....
monisia23 napisał(a):

Ciesze sie, ze udal mi sie torcik na czwarte urodzinki synka emotka
Jest taki jaki chcialam emotka

http://imageshack...s/29/dsc01733mf.jpg/

Jak możesz tu dawać takie coś, gdy u mnie dopiero za godzinę obiad! emotka

PS: Fajny, mojemu facetowi się spodobał - dobrze, że urodziny miał w zeszłą środę, bo jeszcze bym mu musiała wyczarować taki torcik emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4383092 Napisano: 21.05.2011 09:17:02 w Carrefour konkursy
cudaczek napisał(a):

na ulotkach w sklepie już pierwszego dnia była informacja o tych 10 zł emotka

Et tu Brute, contra me? emotka

Ja to widzę tak: jako mugolski konsument, znalazłam wzmiankę o konkursie w gazetce Carrefour. Ponieważ wyraźnie napisano tam, gdzie można uzyskać więcej informacji o konkursie, udałam się na stronę konkursu, przeczytałam regulamin, wydrukowałam go i wielokrotnie dokonałam na jego podstawie prawidłowych zakupów.

Nie jest moim obowiązkiem, jako uczestnika konkursu:
1) studiowanie jakichkolwiek ulotek ani materiałów reklamowych, gdyż konkurs odbywa się w oparciu o pełną treść regulaminu,
2) wielokrotne zapoznawanie się z regulaminem i dociekanie, czy organizator dokonuje w nim zmian, czy też nie.

Przypominam również, że:
16. Organizator Konkursu zastrzega sobie prawo do dokonania modyfikacji postanowień Regulaminu (w tym w zakresie nagród), pod warunkiem, że zmiany takie nie naruszą praw nabytych Uczestników Konkursu. Moje prawa zostały naruszone.

PS: Nie wiem, jak rozumieć adnotację nad linkiem z regulaminem, który Wam dałam: Zdjęcie przedstawia stan strony z 6 Maj 2011 20:34:47 GMT Się nie znam na takich informatycznych sprawach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4383012 Napisano: 21.05.2011 08:45:54 w Popraw sobie humor...
isiulka napisał(a):

http://www.youtub.../watch?v=Pa5yG1JdvLA emotka

emotka Tego mi było trzeba... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4382974 Napisano: 21.05.2011 08:30:38 w Carrefour konkursy
Ja robiłam zakupy w różne dni, ale trzymałam się pierwotnego regulaminu, bez wzmianki o tych 10 zł. I gdyby ktoś na forum nie wspomniał o kwocie, nigdy bym nie wpadła na to, żeby ponownie zajrzeć na stronę konkursową i studiować regulamin. Skoro w necie zachował się regulamin o innej treści, niż aktualnie zamieszczony na stronce, to znaczy, że były dwie wersje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4382873 Napisano: 21.05.2011 07:34:47 w Carrefour konkursy
Poprzednia wersja regulaminu jest tutaj, mam nadzieję, że Wam też się otwiera:

http://tiny.pl/hf7bj (skróciłam w Tiny)

Co to k* za organizator konkursu?! Naprawdę się zdenerwowałam - nagrody za kilka tysięcy złotych, a oni sobie ot tak zmieniają regulamin oczekując, że konsument będzie codziennie zerkał na stronę konkursu i sprawdzał wyraz po wyrazie, czy organizator nie raczył czegoś zmienić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4382863 Napisano: 21.05.2011 07:30:04 w Carrefour konkursy
psika napisał(a):

joan napisał(a):

Czy ktoś ma wydrukowany/zapisany na kompie regulamin do konka Wakacje na lajcie emotka Wkurzałam się na siebie, że nie zauważyłam wzmianki o minimalnej wartości produktów promocyjnych (10 zł), a w regulaminie, który mam wydrukowany nie ma w ogóle takiego zapisu! emotka Chyba zmienili regulamin...
Czy ktoś z Was również ma taką wersję regulaminu, jak moja?

PS: Nie wygrałam wycieczki, ale co w przypadku, gdy wygram cokolwiek i każą mi odesłać wszystkie paragony? Grr emotka

od początku była wzmianka o 10zł

A właśnie, że nie - znalazłam w necie POPRZEDNI¡ wersję regulaminu bez wzmianki o kwocie minimalnej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4382835 Napisano: 21.05.2011 07:16:03 w Carrefour konkursy
Czy ktoś ma wydrukowany/zapisany na kompie regulamin do konka Wakacje na lajcie emotka Wkurzałam się na siebie, że nie zauważyłam wzmianki o minimalnej wartości produktów promocyjnych (10 zł), a w regulaminie, który mam wydrukowany nie ma w ogóle takiego zapisu! emotka Chyba zmienili regulamin...
Czy ktoś z Was również ma taką wersję regulaminu, jak moja?

PS: Nie wygrałam wycieczki, ale co w przypadku, gdy wygram cokolwiek i każą mi odesłać wszystkie paragony? Grr emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4380654 Napisano: 20.05.2011 01:10:56 w Rossmann
PS: A jak myślicie, czy oni wczoraj podwyższyli ceny tych tuszy o 41%? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4380646 Napisano: 20.05.2011 01:06:38 w Rossmann
Dostałam właśnie kupon na inny tusz z tego konkursu emotka kod, który daje zniżkę 40% na zakup tuszy, jest taki sam dla wszystkich produktów.
Podaję: 2981417257172. Spiszcie sobie go i spróbujcie zrobić zakupy bez wydrukowanego numeru - zawsze można przy kasie powiedzieć, że się nie ma w domu drukarki emotka

Na pewno kodzik zadziała przy zakupie tych tuszy:
1) Bourjois Volume Glamour (Black)
2) L'Oreal Mascara Volume Million Lashes (Black)
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4380362 Napisano: 20.05.2011 12:08:01 w Rossmann
ksantypa napisał(a):

mi sie otwiera-tam jest kod , ktory trzeba pokazac pzry zakupie tuszu maybelline z 40 % znizka

U mnie na obrazku znajduje się tusz Bourjois* oraz duży kod kreskowy. I zapis, żeby skorzystać ze zniżki 40% w dniach 19 - 25.05.2011.

*wersje tuszy różnią się w zależności od tego, co ktoś wcześniej zaznaczył w ankiecie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4380231 Napisano: 20.05.2011 11:39:05 w Inne mniejsze markety
agamaty napisał(a):

isiulka napisał(a):

bo to przynosi pecha emotka

a wcale nie! dwa tygodnie temu dzwoniłam i pytałam, czemu nie ma jeszcze wyników z Kamisa w Auchan emotka Dziś wygrałam TV:) dzwońcie, a co tam! Pan bardzo miły jest.

...i teraz wszyscy dzwonią do Smolara emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4378176 Napisano: 19.05.2011 03:41:11 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
joan napisał(a):

Bony z wiosennego zauroczenia, karta RMFu oraz iPOD nano z gazety emotka Jeszcze tylko niech burza tutaj dziś dotrze emotka

I jeszcze jeden iPOD w kolorze srebra emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4378172 Napisano: 19.05.2011 03:37:49 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bony z wiosennego zauroczenia, karta RMFu oraz iPOD nano z gazety emotka Jeszcze tylko niech burza tutaj dziś dotrze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4374391 Napisano: 18.05.2011 11:05:31 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

Nie dziwię się, że tak usłyszała... sorry za naiwność mojego pytania - naprawdę nie mam pojęcia o tym konku, ale czy one nie są do Tesco te karty? emotka

Trudno powiedzieć, nigdy wcześniej takiej karty nie wygrałam. Jak dla mnie, są to zwykle karty płatnicze Visa. Chciałam wydać tę kasę przy pierwszej lepszej okazji, bo nie mam u siebie Tesco, a samochodu nie posiadam. Chcąc zrobić zakupy w Tesco, musiałabym kogoś poprosić o pomoc przy transporcie, a nie chcę nikomu zawracać gitary emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4374319 Napisano: 18.05.2011 10:43:23 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

joan napisał(a):

Mój facet ma dziś urodziny; poszedł do Carrefoura z AKTYWN¡ kartą Visa RMFu i musiał zostawić jedzenie dla gości przy kasie emotka

Może nie powiedział w kasie RMF FM najlepsza muzyka...
emotka

sorry, nie mogłam się powstrzymać emotka nie wygrałam ani sztuki w tym konku, ale na forum czytałam, że podobno wszędzie można nimi płacić emotka

Karta była podpisana, wygrana na niego, jej status w necie to aktywna emotka Czekam, aż laureaci napiszą, gdzie zapłacili tą kartą emotka

Madziu - obawiam się, że pani kasjerka usłyszała raczej coś wysoce niecenzuralnego, wysyczanego ze sporą dozą złości, którą może przejawiać jedynie zagubiony pośród ogromu produktów solenizant, co się musi wrócić do domu po większą ilość gotówki... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4374209 Napisano: 18.05.2011 10:05:14 w Wkurza mnie...
Mój facet ma dziś urodziny; poszedł do Carrefoura z AKTYWN¡ kartą Visa RMFu i musiał zostawić jedzenie dla gości przy kasie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0