Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja uwielbiam babrać się w ziemi, więc tylko czekam, aż będę na chodzie i przyjdzie pora na sadzenie
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i ciekawe czy to będą karty przedpłacowe np visa, czy tylko do tesco
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wysłałam pw, taaa ja śpie jak wampir w dzień
emilka1705 ja polecam tylko i wyłącznie antare ( ancantara). Mieliśmy już chyba wszystko, ale ten materiał jest genialny !
Każde zabrudzenie schodzi po wytarciu wilgotną szmatką, jak wylałam wielką miche wody od mycia okien
I śmiało mogę polecić agata meble Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja po ciąży z Domisiem byłam chuda ( oczywiście wtedy widziałam niewidzialny brzuszek z czego teraz się śmieje), ale jak przestałam go karmić itp to taaak się rozbujałam,że szok.
Teraz zanim zaszłam w ciążę trochę schudłam, bo inaczej całkowicie mój kręgosłup i stawy by nie wytrzymały
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Agusia masz mnie w znajomych
benasia dziękuje, oj tak mąż ciążuje ze mną, nie tylko z brzuchem, ale zachciankami czasem bije mnie na głowe
A czemu zazdrościsz ? ja wcale chuda przed ciążą nie byłam
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuje
on jest zazwyczaj w dziale sensacja, też mam pełno jego książek,ale ostatnio w Gerritsen z lubością się zaczytuje - fajne zwłaszcza te medyczne Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
poszło
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kto ma mnie w znajomych na fb, to dodałam zdjęcia swoich aktualnie malutkich rozmiarow
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przecież mogłaś pisać zażalenie, nie wiem czy dobrze kojarzę, ale chyba egzamin jest nagrywany ? Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dla mnie proste mam prawko jeżdże po ulicy, nie mam to co najwyżej mogę wsiąść w lesie ...
rozumiem,że jeśli byś wracała z mężem ( to on by kierował) i ktoś bez prawka wjechałby w was ( o 3-4 w nocy) to nie miałabyś pretensji jakby coś się stało ? No bo ten ktoś mógł umieć jeździć, a prawko to wiesz .....
Przepraszam, ale musiałam
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My bardzo dużo jeździmy w trasy i jednak przydałby się mojemu zmiennik. Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas raczej jasna jeśli chodzi i ową dziurą, dzień wcześniej kilka aut i po nas kilka, więc z tym nie wywiną się. Jeszcze tylko sprawa jak to wszystko policzą jeśli chodzi o alu i opony - jednak faktury są więc luz, mam nadzieję,że amortyzatory nie poszły, bo nie wiem czy tak łatwo byśmy takie dostali, ale raczej byśmy czuli jak pojechaliśmy na zapasówce Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a dlaczego płacić ?
Oni w takiej sytuacji mają obowiązek przyjechać, ewentualnie tak jak w naszym przypadku, jeśli mają dużo zgłoszeń, to wysyłają zarząd dróg, jeśli nie wezwiesz nie będzie odszkodowania Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przy uszkodzeniach auta z winy stanu dróg, zawsze trzeba wezwać policje lub zarząd dróg i wtedy raczej nie ma problemów z wypłatą odszkodowania
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie mamy ac, ale ubezpieczenie wypłaca zarządca drogi. Jest powiadomienie na policji, jako,że oni mieli mase zgłoszeń, to wysłali zarząd dróg - jest spisany protokół, plus zdjęcia i pomiary ( zdjęcia robiliśmy i my i zarząd dróg).
Ja tak łatwo bym im nie odpuściła
W poniedziałek mamy zgłosić się do zarządu po dokumenty, a później do ich ubezpieczalni.
My mamy dość,że alu, to jeszcze jakies sportowe. Dopiero skończyła się gwarancja na opony, więc mamy całą dokumentację i ceny. Z tego co się zdążyliśmy zorientować będą chyba musieli wymieniać nam na pewno 2 opony, nie wiem jak z alu . Jeszcze musimy sprawdzić jak z amortyzatorami, bo jak uszkodziło je, to na bank będzie wojna, bo na pewno nie zgodzimy się na wymiane na standardowe, tylko takie jakie są w tej chwili.
Tak jak pisałam, całe szczęście,że nie zdążyliśmy się rozpędzić, bo to jest akurat droga gdzie jedzie się szybciej. Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja nigdy nie zawiodłam się na ciuszkach next, cheeroke i h&m, reszte też kupujemy typu reserved, f&f itp dobra jakość, ale zdarzają się wyjątki.
Z bodziaków dla synka kochałam coccodrillo Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też dzwoniłam na policję, przysłali zarząd dróg, bo nie wyrabiali ze zgłoszeniami, zaraz po nas 4 auta też uszkodzone ...
Całe szczęście nie zdążyliśmy rozpędzić się, bo jakby nas odbiło na przeciwległy pas, to nie byłoby ciekawie.
Jutro chyba podjedziemy do warsztatu, bo był taki huk, że to raczej nie tylko alufelga uszkodzona ... ehh szkoda gadać Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo po co łatać dziury w jezdni ...
Dzisiaj mieliśmy wątpliwą przyjemność najechać na taką, całe szczęście nie zdążyliśmy się rozpędzić, bo nie wiem co by było jakby nas rzuciło na drugi pas, pan z zarządu dróg stwierdził,że już wczoraj były zgłoszenia i mieli załatać, nie wiem czemu nie załatali
żeby było ciekawie po nas 4 szczęśliwców również uszkodziło auta Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziewczyna uszyje Ci je na zamówienie idealnie dobrane do nóżki itp - na chustoforum o jej wyroby biją się.
Size jak będziesz prała kombinezon to uważaj, nam kurtka ze smyka po pierwszym praniu zafarbowała tj zielone elementy puściły na białe - tragedia
Jestem dzisiaj wściekła wrrr ledwo wyjechaliśmy z domu a na cholernej dziurze rozwaliliśmy koło
Niby na zapasówce jeździmy, ale nie możemy za długo, bo jest za duża różnica. ehhh szkoda gadać Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak i z tego co czytam, to dużo osób wygrało własnie przez strone