Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalisto1986

kalisto1986

#5574391 Napisano: 04.02.2013 09:19:47 w Konkursowiczki w ciąży
Oj tak wiosna emotka działeczka, spacerki, kwiaty achhhh rozmarzyłam się emotka
Ja uwielbiam babrać się w ziemi, więc tylko czekam, aż będę na chodzie i przyjdzie pora na sadzenie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5573749 Napisano: 04.02.2013 11:51:33 w TESCO konkursy
malenka89 napisał(a):

ciekawe czy uda im się wysłać wcześniej emotka

i ciekawe czy to będą karty przedpłacowe np visa, czy tylko do tesco emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5573269 Napisano: 03.02.2013 07:59:24 w Konkursowiczki w ciąży
monika1985monik napisał(a):

kalisto1986 ja też chcę zobaczyć zaprosisz mnie do znajomych ??

Ja się zastanawiam jak wy to robicie nie raz wchodzę rano a tu posty z 1 czy 2 w nocy w wogóle śpicie ???

wysłałam pw, taaa ja śpie jak wampir w dzień emotka a teraz to całkowicie jak mam usnąć to czasem świt mnie zastanie.

emilka1705 ja polecam tylko i wyłącznie antare ( ancantara). Mieliśmy już chyba wszystko, ale ten materiał jest genialny !
Każde zabrudzenie schodzi po wytarciu wilgotną szmatką, jak wylałam wielką miche wody od mycia okien emotka to materiał pije na tyle wolno wodę,że zdążyłam wytrzeć i wieczorem już było wszystko suche.
I śmiało mogę polecić agata meble Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5573244 Napisano: 03.02.2013 07:44:05 w Konkursowiczki w ciąży
beniaminowa napisał(a):

Nie zdążyłam edytować emotka
Zazdroszczę bo ciążę miło wspominam i mam nadzieję że zdrowie i finanse pozwolą na jeszcze jedną emotka - może córeczka dla odmiany emotka
I ja też chuda nie jestem emotka Byłam po ciąży z Beniem a teraz jakieś 10 kg na plusie emotka

Ja po ciąży z Domisiem byłam chuda ( oczywiście wtedy widziałam niewidzialny brzuszek z czego teraz się śmieje), ale jak przestałam go karmić itp to taaak się rozbujałam,że szok.
Teraz zanim zaszłam w ciążę trochę schudłam, bo inaczej całkowicie mój kręgosłup i stawy by nie wytrzymały emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5573230 Napisano: 03.02.2013 07:35:26 w Konkursowiczki w ciąży
Keiti ja ostatnio usypiam nad ranem, więc wtedy zazwyczaj czytam

Agusia masz mnie w znajomych emotka
benasia dziękuje, oj tak mąż ciążuje ze mną, nie tylko z brzuchem, ale zachciankami czasem bije mnie na głowe emotka
A czemu zazdrościsz ? ja wcale chuda przed ciążą nie byłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5573198 Napisano: 03.02.2013 07:23:47 w Konkursowiczki w ciąży
keiti78zg napisał(a):

cobena jest super:) mam spora biblioteczkę:) ale to chyba raczej pod kryminał niz sensacje?:) Kali ładnie wygladasz:))

dziękuje emotka
on jest zazwyczaj w dziale sensacja, też mam pełno jego książek,ale ostatnio w Gerritsen z lubością się zaczytuje - fajne zwłaszcza te medyczne Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5573188 Napisano: 03.02.2013 07:16:45 w Konkursowiczki w ciąży
beniaminowa napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

Ja lubie Picoult - świetnie opisuje różne problematyczne tematy i uwielbiam Tess Gerritsen i cobena ale to już sensacja

Kto ma mnie w znajomych na fb, to dodałam zdjęcia swoich aktualnie malutkich rozmiarow emotka

Kali daj namiary na PW emotka

poszło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5573147 Napisano: 03.02.2013 06:49:31 w Konkursowiczki w ciąży
Ja lubie Picoult - świetnie opisuje różne problematyczne tematy i uwielbiam Tess Gerritsen i cobena ale to już sensacja

Kto ma mnie w znajomych na fb, to dodałam zdjęcia swoich aktualnie malutkich rozmiarow emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5572505 Napisano: 02.02.2013 09:38:43 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

Ale poważnie moim zdaniem się uwzięli... Nie raz żałowałam, że nie mam dyktafonu bo przynajmniej bym im smrodu narobiła.

przecież mogłaś pisać zażalenie, nie wiem czy dobrze kojarzę, ale chyba egzamin jest nagrywany ? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5572489 Napisano: 02.02.2013 09:22:58 w Konkursowiczki w ciąży
agusia moim zdaniem nie masz czym się chwalić emotka A gadanie, o egzaminie, to już całkowicie dla mnie niezrozumiałe, mam kilka osób w rodzinie na których też egzaminatorzy się uwzieli i nie mogą zdać któryś raz z rzędu.
Dla mnie proste mam prawko jeżdże po ulicy, nie mam to co najwyżej mogę wsiąść w lesie ...

agusia147 napisał(a):

A jak zdarza mi się wracać po mieście to jest 3-4 w nocy, kiedy to nic nie jeździ emotka

rozumiem,że jeśli byś wracała z mężem ( to on by kierował) i ktoś bez prawka wjechałby w was ( o 3-4 w nocy) to nie miałabyś pretensji jakby coś się stało ? No bo ten ktoś mógł umieć jeździć, a prawko to wiesz .....

Przepraszam, ale musiałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5572364 Napisano: 02.02.2013 07:48:04 w Konkursowiczki w ciąży
Ja zdecydowanie wole być pasażerem emotka Chociaż ciągle powtarzam,że w końcu pójdę na prawko emotka
My bardzo dużo jeździmy w trasy i jednak przydałby się mojemu zmiennik. Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5572357 Napisano: 02.02.2013 07:44:07 w Konkursowiczki w ciąży
dianek napisał(a):

można albo po policje albo po zarząd - oni siebie informują, więc wszystko jedno po kogo się zadzwoni

też przerabialiśmy emotka
w ciągu 30 dni odszkodowanie jest przy jasnych sprawach

U nas raczej jasna jeśli chodzi i ową dziurą, dzień wcześniej kilka aut i po nas kilka, więc z tym nie wywiną się. Jeszcze tylko sprawa jak to wszystko policzą jeśli chodzi o alu i opony - jednak faktury są więc luz, mam nadzieję,że amortyzatory nie poszły, bo nie wiem czy tak łatwo byśmy takie dostali, ale raczej byśmy czuli jak pojechaliśmy na zapasówce Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5572346 Napisano: 02.02.2013 07:36:21 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

Nie byliśmy, cały dzień leniliśmy się emotka Jutro mój ze szwagrem popatrzą emotka
Przy uszkodzeniach auta z winy stanu dróg, zawsze trzeba wezwać policje lub zarząd dróg i wtedy raczej nie ma problemów z wypłatą odszkodowania emotka

I płacić za przyjazd owej policji?

a dlaczego płacić ?
Oni w takiej sytuacji mają obowiązek przyjechać, ewentualnie tak jak w naszym przypadku, jeśli mają dużo zgłoszeń, to wysyłają zarząd dróg, jeśli nie wezwiesz nie będzie odszkodowania Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5572334 Napisano: 02.02.2013 07:28:20 w Konkursowiczki w ciąży
Nie byliśmy, cały dzień leniliśmy się emotka Jutro mój ze szwagrem popatrzą emotka
Przy uszkodzeniach auta z winy stanu dróg, zawsze trzeba wezwać policje lub zarząd dróg i wtedy raczej nie ma problemów z wypłatą odszkodowania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5571755 Napisano: 02.02.2013 12:15:14 w Konkursowiczki w ciąży
size napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

size teoretycznie muszą wypłacić odszkodowanie, ale i tak jestem wściekła, zwłaszcza,że my nie mamy zwykłych opon i felg, więc nie wiem czy nie będzie wojna,żeby za 2 płacili.

Ale macie ac? My też mamy dokupione alu do auta, większe niż te dedykowane, ale ubezpieczalnia nie robiła problemu --> dziura w jezdni + autobus wtedy z boku szturchnął... U nas to robione jest na koszt zajezdni. Dziurę kiedyś przerabialiśmy, na nowych alufelgach, poszło bez problemu, ale z ac.

Nie mamy ac, ale ubezpieczenie wypłaca zarządca drogi. Jest powiadomienie na policji, jako,że oni mieli mase zgłoszeń, to wysłali zarząd dróg - jest spisany protokół, plus zdjęcia i pomiary ( zdjęcia robiliśmy i my i zarząd dróg).
Ja tak łatwo bym im nie odpuściła emotka A,że ja zrobiłam dym, to skorzystały na tym kolejne osoby, które po nas rozwaliły auta, więc zarząd dróg miał co robić dzisiaj emotka
W poniedziałek mamy zgłosić się do zarządu po dokumenty, a później do ich ubezpieczalni.
My mamy dość,że alu, to jeszcze jakies sportowe. Dopiero skończyła się gwarancja na opony, więc mamy całą dokumentację i ceny. Z tego co się zdążyliśmy zorientować będą chyba musieli wymieniać nam na pewno 2 opony, nie wiem jak z alu . Jeszcze musimy sprawdzić jak z amortyzatorami, bo jak uszkodziło je, to na bank będzie wojna, bo na pewno nie zgodzimy się na wymiane na standardowe, tylko takie jakie są w tej chwili.

Tak jak pisałam, całe szczęście,że nie zdążyliśmy się rozpędzić, bo to jest akurat droga gdzie jedzie się szybciej. Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5571723 Napisano: 01.02.2013 10:46:34 w Konkursowiczki w ciąży
size teoretycznie muszą wypłacić odszkodowanie, ale i tak jestem wściekła, zwłaszcza,że my nie mamy zwykłych opon i felg, więc nie wiem czy nie będzie wojna,żeby za 2 płacili.

Ja nigdy nie zawiodłam się na ciuszkach next, cheeroke i h&m, reszte też kupujemy typu reserved, f&f itp dobra jakość, ale zdarzają się wyjątki.
Z bodziaków dla synka kochałam coccodrillo Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5571670 Napisano: 01.02.2013 09:50:54 w Konkursowiczki w ciąży
Wiem, będziemy sprawdzać.
Ja też dzwoniłam na policję, przysłali zarząd dróg, bo nie wyrabiali ze zgłoszeniami, zaraz po nas 4 auta też uszkodzone ...
Całe szczęście nie zdążyliśmy rozpędzić się, bo jakby nas odbiło na przeciwległy pas, to nie byłoby ciekawie.
Jutro chyba podjedziemy do warsztatu, bo był taki huk, że to raczej nie tylko alufelga uszkodzona ... ehh szkoda gadać Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5571651 Napisano: 01.02.2013 09:37:23 w Wkurza mnie...
Podejście drogowców ...
Bo po co łatać dziury w jezdni ...
Dzisiaj mieliśmy wątpliwą przyjemność najechać na taką, całe szczęście nie zdążyliśmy się rozpędzić, bo nie wiem co by było jakby nas rzuciło na drugi pas, pan z zarządu dróg stwierdził,że już wczoraj były zgłoszenia i mieli załatać, nie wiem czemu nie załatali emotka
żeby było ciekawie po nas 4 szczęśliwców również uszkodziło auta Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5571646 Napisano: 01.02.2013 09:32:36 w Konkursowiczki w ciąży
benasiu jak chcesz skórzane i jeśli możesz wydać więcej kasy to też polece te co dianek dawała link.
Dziewczyna uszyje Ci je na zamówienie idealnie dobrane do nóżki itp - na chustoforum o jej wyroby biją się.

Size jak będziesz prała kombinezon to uważaj, nam kurtka ze smyka po pierwszym praniu zafarbowała tj zielone elementy puściły na białe - tragedia

Jestem dzisiaj wściekła wrrr ledwo wyjechaliśmy z domu a na cholernej dziurze rozwaliliśmy koło emotka był taki huk że szok, chyba alufelga cała strzeliła - jutro chyba musimy auto na warsztat brać,żeby sprawdzić czy nic więcej.
Niby na zapasówce jeździmy, ale nie możemy za długo, bo jest za duża różnica. ehhh szkoda gadać Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5570923 Napisano: 01.02.2013 10:58:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olunka napisał(a):

ewelka1979 napisał(a):

Wyniki Monnari juz sa, mam pytanie czy wygral ktos przez stronke?

tak, ja:)

tak i z tego co czytam, to dużo osób wygrało własnie przez strone emotka Wyświetl w wątku >>
0 0