Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalisto1986

kalisto1986

#5566631 Napisano: 28.01.2013 07:36:46 w Konkursowiczki w ciąży
dianek napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

diana miałaś tetre bambusową kokosi i jej włady ?
Zakochałam się, jakie one są milusie emotka Kupiłam te małe teterki i małe wkłady, ale chyba muszę zbierać na dużą tetrę, bo mimo powalającej ceny myślę,że warto

nie miałam od kokosi, miałam z kikko - czyli to samo
i duże i małe
nie używałam jako wkłady do sikania bo... mi było szkoda emotka używamy do wycierania i do przytulania przy zasypianiu

nowy bambus jest megamilusi ^^

kali, jak coś to na all mam dużo pieluch wystawionych emotka i innych takichtam... emotka

A sio, ja już allegro i bazarek ( no poza wymiankowym) omijam szerokim łukiem emotka
Tylko CHYBA dokupie tą tetre i wkłady od kokosi ( te malutkie, chyba zostaną do buziolka, bo są cudowne), a tak tylko biore z wymianek pieluszki i to one size lub M, bo noworodkowych nie napisze ile mam emotka no i schiselle zaczyna mi szyć, ale to też za transakcje niegotówkową i mniejsze one size. Myślałam,że mam mało wkładów, ale zmieniłam zdanie, jak dzisiaj wszystko sortowałam

emotka
Usprawiedliwiam się tym,że wypróbuje mase rzeczy, a co nie przypasuje pójdzie w świat emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5566606 Napisano: 28.01.2013 07:24:54 w Konkursowiczki w ciąży
malutka mój też buszuje własnie emotka

Kasia to nie ma dużej rozbieżności emotka , super teraz byle do końca 1 trymestru emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5566594 Napisano: 28.01.2013 07:17:44 w Konkursowiczki w ciąży
Kasia super ! na kiedy wychodzi Ci termin ? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5566581 Napisano: 28.01.2013 07:11:12 w Konkursowiczki w ciąży
diana miałaś tetre bambusową kokosi i jej włady ?
Zakochałam się, jakie one są milusie emotka Kupiłam te małe teterki i małe wkłady, ale chyba muszę zbierać na dużą tetrę, bo mimo powalającej ceny myślę,że warto Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5566502 Napisano: 28.01.2013 05:59:09 w Konkursowiczki w ciąży
ja na wanne też licze, tylko ta temperatura wody to dla mnie lodówka emotka nie przyznam się w jakiej się kąpie emotka
A znieczulenie to właśnie dla komfortu psychicznego, bo nie wiadomo, czy dojade na czas emotka
Jak teraz lekarzowi powiedziałam, jaki był mój ostatni poród w szpitalu tak z 3 godziny maks, ale już z komplikacjami( w karcie wpisane od początku skurczy, ale ja tego nie licze, bo nie bolało emotka ), to śmiał się,żebym zdążyła tym razem dojechać emotka
Moja mamuśka starszą siostrę w karetce zaczeła główka wychodzić, a ynteligentny lekarz ją wpychał, ja urodziłam się na izbie przyjęć emotka a młodszą siostre jak to mówi, długo rodziła bo chyba z 3 godziny emotka

Zresztą, gdyby nie to,że Dominik nie miał ciemiączka i działo się jak się działo, to coś czuje,że też miałabym poród poza szpitalem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5566463 Napisano: 28.01.2013 05:40:46 w Konkursowiczki w ciąży
Właśnie ten nr 1 najbardziej mnie kusi z uwagi na znieczulenie, w dwóch pozostałych nie ma o nich mowy.
I jeszcze w 1 były kiedyś nie wiem jak teraz, sale na położnictwie rodzinne, tak,że mąż może spać przez cały pobyt w szpitalu- tylko nie wiem czy nadal są (oczywiście płatne)

Niby planu przestrzegają, ale dla mnie ważne jest,żeby mnie nie kładli, ewentualnie w wannie emotka A wiem,że nie chcą tak
A powiedz mi czy przy zwykłym ktg można np stać ? czy trzeba koniecznie leżeć ? ( bo jeszcze nie wiem gdzie mają te bezprzewodowe)

Nie, nie jestem z Wrocławia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5566446 Napisano: 28.01.2013 05:28:56 w Konkursowiczki w ciąży
hehe właśnie będziesz po drugiej stronie mocy emotka
Mam do wyboru 3 szpitale
W 1 jest znieczulenie bezpłatne, sam szpital stary, ale opinie ma w miare ok, znajome które tam rodziły, nie narzekały, no i pracuje tam mój lekarz
2 to jest mercedes wśród szpitali w całym kraju jeśli chodzi o wyposażenie - otworzyli oddział chyba 2-3 lata temu i mają tam wszystko od kół porodowych do super wypaśnych sprzętów - tylko pacjentki walą tam drzwiami i oknami, więc lubią odsyłać rodzące ( u mnie nie byłoby tego problemu, jakbym bardzo chciała, to znalazłoby się na pewno miejsce emotka ) - wszystkich lekarzy zna teściowa, ogólnie kadra super
3 też nowo otwart oddział, ale mam z tym szpitalem średnie wspomnienia - porodówka ok, po porodowo średnio, ale znowu u nich stosują mało znane techniki, np zamiast oxy najpierw wywołują jakimś balonikiem itp - do tego jeden facet położny, to marzenie każdej rodzącej - no i tutaj w szpitalu teściówka pracuje

I tak każdy szpital ma jakieś plusy i minusy, a ja mam mętlik w głowie.
2 szpital odpada, jeśli byłoby mało czasu bo trzeba się przebić przez calutkie miasto i jechac na drugi koniec, 1 luzik, znamy taką trase,że moment da się dojechać, do 2 też bez problemu, mimo,że to w innym mieście, ale mamy blisko.
Coś czuje,że dużo mi powiedzą wizyty jak w końcu zdecyduje się jechać oglądać, no i fakt czy biorą pod uwagę plan porodu Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5566431 Napisano: 28.01.2013 05:19:51 w Konkursowiczki w ciąży
ja brałam laptopa emotka
malutka456 powiedz mi kochana co sądzisz o znieczuleniu przy porodzie ? Bo już mam rozdwojenie jaździ i sama nie wiem czego chce, a to zależy od wyboru szpitala emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5566360 Napisano: 28.01.2013 04:29:04 w Konkursowiczki w ciąży
To była starsza babka, wpuściłam ją, bo po pierwsze nie chciałam sie kłócić, po drugie ja już tak mam do starszych,że czasem mnie najdzie miękie serce emotka
No i wtedy był kołchoz, bo lekarz przyjmował wszystkich z 2 dni, bo przesunął wizyty piątkowe ( min ja byłam przesunięta)

Najlepsze u nas są dziadki i babcie obok działek, pamiętam jeszcze jak jeździłam autobusami.
Autobus jedzie a ci dawaj jak na wyścigach z siatami biegną, wlecą do autobusu i nagle im się przypomina ile mają lat i upominają się o miejsce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5566190 Napisano: 28.01.2013 02:25:58 w Konkursowiczki w ciąży
mnie ostatnio wkurzyła baba u gina.
Przyszłam ja miałam wizyte na 14, ona na 14:40 ja mam wchodzić a ona już startuje i stoi przy drzwiach, mówię jej,że teraz moja kolej, a ta,że ona tu siedzi już 3 godziny, a ja dopiero przyszłam emotka
Czy to moja wina,że ja nie nudzę się i nie przychodze z kilku godzinnym wyprzedzeniem, skoro mam wyznaczoną godzine ?
Wpuściłam ją tylko dlatego,że nie chciało mi sie szarpać z nią.
Autobusami całe szczęście nie jeżdżę, chyba,że od wielkiego dzwonu, a jak idę po małego do szkoły, to mamuśki rzucają się żeby mi ustąpić miejsca jak czekamy, mimo,że nigdy nie chcę Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5566132 Napisano: 28.01.2013 01:40:24 w Konkursowiczki w ciąży
Agusia nie wiem czy to Cię pocieszy, ale mojemu do dzisiaj zostało rozbieranie emotka
Ledwo wchodzi do domu i rajty w dół i w samych gaciach chce biegać ile ja muszę się nakłócić,żeby się ubrał, a i tak pomaga to na chwile emotka
Skarpetki i rajstopki to jego wróg - luzik jak jest ciepło, ale w zime u nas jest strasznie zimno emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5565745 Napisano: 28.01.2013 11:20:50 w Konkursowiczki w ciąży
Ja robię ciasto do pizzy z dodatkiem ziół, papryki słodkiej i garści otrębów - wtedy ma świetny smak, na prawdę polecam emotka
A sos do pizzy :
Podsmażam cebulkę, czosnek dodaje do tego pomidory w puszce i dusze, aż się ładnie rozgotują, doprawiam solą, pieprzem i ziołami do tego ketchup i jak trzeba odrobine przecieru - sos jest pyszny, zawsze robię na zapas i wekuje w małych słoiczkach żeby było na później Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5565402 Napisano: 27.01.2013 10:12:44 w Kaufland konkursy
Jak dla mnie wysłać info o wygranych mogą w ostatni dzień, byle wysyłki bonów nie zostawiali na ostatnią chwile, jak to robią ostatnio .... Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5565250 Napisano: 27.01.2013 08:44:12 w Konkursowiczki w ciąży
szejk truskawkowy najlepszy emotka
Ja nie mam daleko, ale nie kusi mnie, dzisiaj jakoś mnie wzieło emotka

Beniaminowa , buziaki urodzinowe dla solenizanta emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5565086 Napisano: 27.01.2013 06:27:36 w Konkursowiczki w ciąży
Oooo jak dobrze,że jestem najedzona jak .... świnka emotka
Pojechaliśmy w trase pozałatwiać sprawy i tak najpierw banany do mnie przemówiły emotka więc jak taka małpka opychałam się w aucie bananami, a później taka magiczna świecąca literka M normalnie wręcz kazała zajechać przed domem emotka właśnie wykończyłam wieśmaka i sheka i normalnie nie mogę się ruszyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5564583 Napisano: 26.01.2013 11:19:45 w Konkursowiczki w ciąży
To ja polecam danie meksykańskie
Kapusta pekińska, czerwona fasola, pieczarki, cebula, mielone - pychota u mnie każdemu smakuje, jak będziesz chciała podam szczególy.
Poza tym może jakieś roladki schabowe lub drobiowe, albo dobrą zapiekankę Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5564114 Napisano: 26.01.2013 02:57:52 w Konkursowiczki w ciąży
keiti78zg napisał(a):

my kiedys mielismy wypozyczany inhalator z przychodni jak Wiki miał czestsze infekcje ale miał wtedy 2-3 latka, juz jakis czas myslałam o własnym, mysle ze to dobry pomysł, bo opinie na temat jego uzywania sa swietne, tylko musze przepatrzyc net za jakimś odpowiednim ( a miske z goraca woda i sola pamietam z dziecinstwa jako przymus i placz emotka

ja też nie lubię miski - zaraz słabo mi się robi.
Inhalator już w okolicach 100 zł, sama musze kupić nowy Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5564101 Napisano: 26.01.2013 02:44:17 w Konkursowiczki w ciąży
agasiam śliczne ubranko
Kasia ja zależy do czego, ale czasem wrzucam kostki
A inhalacje są genialne, nawet z samej soli fizjologicznej, na katar i kaszel świetnie pomagają, można też w misce z gorącą wodą i z solą zrobić.
Lipe możesz pić emotka

Za mną dzisiaj chodzi zupa gulaszowa emotka ale, że u mnie w soboty późny obiad, to dopiero małż będzie jechał na zakupy obiadowe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5563974 Napisano: 26.01.2013 12:53:35 w Wkurza mnie...
A takie podstawowe pytanie, czy zapłaciłaś za ten paragon, co miał być wysłany ? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5563969 Napisano: 26.01.2013 12:46:06 w Wkurza mnie...
malenka89 napisał(a):

A ja nadal mam problem ze zrozumieniem tego co piszesz emotka Popracuj nad składnią emotka

Zgadzam się z poprzednikami, trzeba było ruszyć tyłek i zająć się swoją sprawą osobiście.
Nie wiem co to za zwyczaj szukam dla kogoś , szukam bo koleżanka nie ma, szukam dla sąsiadki bo źle kupiła/zgubiła emotka

Dwie lewe ręce masz czy jak? emotka

hehe to chyba nie ja jedyna czytam, czytam i sama zastanawiam się czy dobrze zrozumiałam.
Co by nie było, wina jest tylko po jednej stronie - osoby, która nie ma paragonu.
I dziwię się,że tak ciężko było założyć konto,żeby samemu załatwić sprawe, a żeby oczernić kogoś to już żaden problem emotka
I jakby nie było publikowanie pw jest nie tylko łamaniem regulaminu ale też zwykłym chamstwem emotka i gdyby nie te ataki, na pewno ktoś by poradził jak wyjść z takiej sytuacji Wyświetl w wątku >>
0 0