Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pamiętam,że bardzo szybko nam sie odpieluchował w dzień, tylko jeszcze jakiś czas oduczaliśmy go pieluszek w nocy.
Ehhh a ja dalej się kulam i kulam, a dzisiejszy upał nie pomaga mi w tym
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tam gotować mogę, ale sprzątanie to dla mnie kara
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ile jest czasu na odesłanie ? ( przepraszam za głupie pytania, ale nie mam dzisiaj siły wertowac regulaminu
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo mieli mi i mieli, a w końcu mam strone z danymi i bez wgranego paragonu i nie wiem czy to poszło czy nie
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wczoraj maratony w każdej postaci nic nie ruszyły, zaraz biorę się za sprzątanie ( mop od jakiegoś czasu ma szlaban, wole malutką ściereczke i na kolanach
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pomocą jest akceptacja ...
Kończę tą polemikę, bo już dawno przekonałam się,że to bez sensu
Wkurza mnie mały uparciuch, który zawzięcie woli siedzieć w brzuszku niż w końcu zobaczyć piękną wiosne Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skoro nie szukałeś a samo się nawinęło to chyba jednak znaczy,że jest to nagłośnione, a nie skrywane ?
Dlaczego kolana kapelana były w każdych mediach, a to nie ? A zastanowiłeś się,że może to pierwsze wydarzyło się w Polsce, a to drugie jednak w stanach ...
I nie mów,że opinia ludzka nazwała Cię homofobem, bo sam z tym wyskoczyłeś na forum i zaczełeś podkręcać atmosfere ( tak, dokładnie pamiętam tą dyskusję). I co innego inne poglądy, a co innego poniżanie ludzi odmiennej orientacji - to właśnie jest homofobia i udowadniasz to stawiając na równi homoseksualistów, morderców i pedofili.
Bo Ci pierwsi NIKOGO nie krzywdzą, a reszta tak.
Czemu nie odpowiesz na pytanie ilonar co zrobisz jak twoja córka ( czego Ci nie życzę) za kilka lat powie Ci,że kocha kobiete ?
I żeby było jasne, jestem przeciwko adopcji dzieci przez osoby homoseksualne, ale nie z uwagi na krzywdę jaką oni mogliby wyrządzić dzieciom, a na nasze zacofane społeczeństwo, które zryło by im psychikę na maksa. Nie mam nic do par homoseksualnych, do puki nie robią nic na moich oczach i to samo tyczy się par heteroseksualnych. A wkurza mnie ukrywanie homofobii pod osłoną "martwię się o dzieci/społeczeństwo" , a większość tych pieniaczy nawet nie miało nigdy z tymi ludźmi do czynienia
Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I nie gadaj,że o innych grupach społecznych się nagłaśnia, a o homoseksualnych nie, bo raczej jest to na odwrót. Znam ludzi o odmiennej orientacji i wiem, jak są traktowani w naszym kraju i niestety znam też przypadek kiedy to heteryk molestował dziecko ... i co ? Wielkie jajo jak znajome osoby homoseksualne zwiały z tego kraju ze względu na traktowanie, to taki pedofil mimo próby nagłośnienia sprawy śmieje się wszystkim w oczy, jest traktowany jak ofiara i wszystkie instytucje olały sprawe. Wyświetl w wątku >>