Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzisiaj na wizycie u gina nic nie ruszyło
Co do "magicznych" sposobów kazał raczej uważać, bo często przeginanie skutkuje odklejeniem łożyska. Schody owszem, ale w normalnym stopniu, piłka bez jakiś super podskoków ( właśnie sobie na niej siedze
Dzisiaj jestem już po jednym spacerku, odpoczniemy, ogarniemy w domu, zrobie obiad i idziemy znowu połazić Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Matko jedyna, Kuba z całym szacunkiem, ale nie powiem, kto posługuje się takimi demotami ....
Wśród hetero nie ma idiotów, którzy maltretują/gwałcą czy zabijają dzieci ?
Tak są !
Czy wśród księży nie ukrywa się pedofili ?
Ukrywa !
Czy wśród prawników/lekarzy itp nie ukrywa się tego samego
Tak ukrywa !
Więc takie zdjęcia/demoty są jak dla mnie jedynie szczytem debilizmu ze strony autorów, którzy chcą napiętnować ludzi odmiennej orientacji Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja miałam ciągłe stany zapalne, nawet po 2 razy w miesiącu, więc jest to ból, do tego wstawanie nocne itp ale jakby nie było mleczko jest za darmo i samo zdrowie, nie trzeba się martwić czy dane mm przypasuje itp
A co do diety, to przy Domiśku tylko miesiąc w miare uważałam, ale też nie do końca, po prostu testowałam i jak nic nie było to jadłam, tak po miesiącu 90% rzeczy mogłam już jeść.
A co do otulaczyków, niby mają świetne opinie, sama się zastanawiałam, ale pamiętam,że przy Domiśku nawet rożka nie używaliśmy po wyjściu ze szpitala i jeszcze w taką pogode, to uważam,że lepiej próbować bez żadnych otulacz i bez krępowania ruchu, a jeśli byłaby taka potrzeba dopiero kombinować
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jednak czy butla, czy cyc to dzieci jedzą w nocy, a tu jednak mamy gotowe, w odpowiedniej temp, a modyfikowane trzeba przygotować, co dla mnie w nocy byłoby masakrą
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja baaardzo przytyłam po odstawieniu
Moja mama karmiła młodszą siostre 3,5 roku , kuzynka swoją córkę 3 lata
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://allegro.pl...eli-i3028135182.html
Aaaa widziałam w wątku wymienie na, że ilonar oferuje zestaw startowy tommeee tippee ( laktator, butelki itp)
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przy Domiśku używaliśmy do wanienki podkładki gąbkowej typu misiu itp, ale trzeba to wymieniać często, bo wiadomo jak to gąbka lubią tam różne paskudztwa się gromadzić, teraz kupiłam leżaczek frotkowy i z samego wyglądu fajnie wygląda, a co najważniejsze można go prać.
Takie leżaczki są świetne zwłaszcza jak samemu kąpie się malucha - ma się 2 ręce wolne i można bezpiecznie myć - sam leżaczek kosztuje grosze Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi spodobało się w nim ( poza dobrymi opiniami) to,że kupując pojemniczki na pokarm, wkładasz je do butelki - montujesz to do laktatora i wprost do pojemniczka zbiera się pokarm. Do tego te pojemniczki są malutkie, ale to jak dla mnie plus, można małe porcję zamrażać - ja mam ich 4 albo 6 sztuk i dokupie później do mrożenia zupek i różnych dań.
Fajne są też wkładki laktacyjne, przede wszystkim cienkie - nie takie jak innych firm, no i pakowane każda osobno, więc można wrzucić do torby itp bez martwienia się Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Polecam też produkty z tommee tippee, my mamy wszystko smoczki uspakajacze, do butelek, butelki, laktator, pojemniczki na mleczko, wkładki laktacyjne itp - jakościowo wydają się fajne i mają świetne opinie w necie i wsród znajomych mamusiek Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też mamy z mikrofibry i dla Domiśka ( większy notorycznie mu podkradam, na małym właśnie śpi - rozkłada go sobie na poduszce), dla juniora też mam mikrofibrowe i też są super, ale też zależy od firmy. No i one są super na wiosne, na zime mieliśmy o ile pamiętam akrylowe Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiązany jest wstążką, bo nie chciałam rzepów, więc później będzie służył jako kocyk, do tego ma metki do memlania, a w szlufki po wstążce można wpiąć zabawki.
Chciałam dla starszaka uszyć taki tylko duży, ale niestety maksymalna szerokość to około 90 cm no i cena 300-400 zł więc chwilowo muszę się wstrzymać Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co do jedzenia, to ja lubie od czasu, do czasu coś śmieciowego pochłonąć
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gdzieś tutaj wrzucałam zdjęcie rożka, zrobiła nam tak,żeby służył później jako kocyko-kołderka, a nawet mata ze szlufkami na zabawki Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w weekendy, ferie, święta i wakacje tylko gotujemy, no i jak mamy ochote lub nie pasuje nam menu danego dnia
Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane