Avanti

Cytrusek77

#7321117 Napisano: 15.12.2025 20:47:46
luko922 napisał(a):

joan napisał(a):

luko922 napisał(a):

Czy Avanti zmieniło swój gust? emotka
Kilka lat temu zdarzało mi się wygrywać wiele nagród, nawet głównych, a odkąd wróciłem do konkursów w tym roku, prawie nic.

Weź pod uwagę, jaki mamy staż w konkursach emotka Żyjemy w czasach, gdzie standardem jest, że się co rok/dwa lata zmienia pracodawcę. Nie oczekuj, że w Avanti odnajdziesz te same osoby, co dekadę temu emotka

PS: Odkąd przeszli na platformę Joy, ustrzeliłam u nich tylko JEDNĄ nagrodę (wcześniej było zupełnie inaczej) emotka

W sumie racja, nie wziąłem pod uwagę, że ludzie już mogli powymierać przy konkursowych dinozaurach emotka

Ja tak mam w Los Mejores, kiedyś główne, a teraz nawet 3 stopień nie wchodzi
0 0

izak1000

#7321119 Napisano: 15.12.2025 20:50:41
catcat napisał(a):

zoonder napisał(a):

Czy w nowym konkursie biedronki jest tak że konto na portalu joy Pepsi musi być aktywne już przed rozpoczęciem konkursu? Dobrze to rozumiem? Czy np. jak założę na dniach i wtedy dokonam zgłoszenia to też będzie okej?

możesz założyć później, liczy się tylko data wysłania zgłoszenia, a nie założenia konta

Bez rejestracji na platformie nie można wysłać zgłoszenia.. 🙂
0 0

kreatywny17

#7321148 Napisano: dzisiaj o 00:48:43
Cytrusek77 napisał(a):

luko922 napisał(a):

joan napisał(a):

luko922 napisał(a):

Czy Avanti zmieniło swój gust? emotka
Kilka lat temu zdarzało mi się wygrywać wiele nagród, nawet głównych, a odkąd wróciłem do konkursów w tym roku, prawie nic.

Weź pod uwagę, jaki mamy staż w konkursach emotka Żyjemy w czasach, gdzie standardem jest, że się co rok/dwa lata zmienia pracodawcę. Nie oczekuj, że w Avanti odnajdziesz te same osoby, co dekadę temu emotka

PS: Odkąd przeszli na platformę Joy, ustrzeliłam u nich tylko JEDNĄ nagrodę (wcześniej było zupełnie inaczej) emotka

W sumie racja, nie wziąłem pod uwagę, że ludzie już mogli powymierać przy konkursowych dinozaurach emotka

Ja tak mam w Los Mejores, kiedyś główne, a teraz nawet 3 stopień nie wchodzi

Nie jedna, nie dwie, ani nawet nie pięć fajnych głównych trafiło mi się w Los Mejores, ale to było 5, 4 i 3 lata temu, jakby zupełnie inna epoka konkursowa, a u Avanti, dawno temu może nie główne ale takie lepsiejsze nagrody wpadały, a odkąd jest Joy to posucha niemal całkowita.
0 0