Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

radziosny

#7390816 Napisano: dzisiaj o 21:12:31
mampytanie napisał(a):

Nie wiem. Ale jeśli z jednego IP ktoś śle 200 czy 500 zgłoszeń na 200 lub 500 różnych osób, to może jakoś to agencje ograniczają?  A może nie, pewnie nie. Nie wiem. Ale w sumie średnio mnie to obchodzi, bo i tak wolę konkursy tekstowe aniżeli loterie.

No ja też piszę samodzielnie wg mnie całkiem zgrabne teksty i wpada bardziej 1/10 niż większość w konkursach, dlatego myślałem o loteriach, ale widzę, że do tej loteryjnej enklawy nie ma co wchodzić.
0 0

niunio

#7390817 Napisano: dzisiaj o 21:12:45
mampytanie napisał(a):

Nie wiem. Ale jeśli z jednego IP ktoś śle 200 czy 500 zgłoszeń na 200 lub 500 różnych osób, to może jakoś to agencje ograniczają?  A może nie, pewnie nie. Nie wiem. Ale w sumie średnio mnie to obchodzi, bo i tak wolę konkursy tekstowe aniżeli loterie.

Myślałem, że masz na myśli jakieś faktycznie ukryte, wewnętrzne ograniczenia.
Kwestie typu IP są akurat zazwyczaj jasno określone w regulaminie. Natomiast nawet jakby nie były, to nie posądzałbym hurtowników o taką nieporadność. emotka

slonecznik1309

#7390818 Napisano: dzisiaj o 21:24:48
Jak zarejestrować zakupy do loterii Sinsay? (zakupy online w aplikacji, przesyłka jeszcze nie dotarła) …
0 0

atyde25

#7390819 Napisano: dzisiaj o 21:27:49
Kupiłam kilka opakować Balcerzaka .Teraz patrzę z poprzedniej promocji tej do 30.06.26. Bierz kobieto okularu do sklepu. Ale byłam pewna ,że opakowania z poprzedniej promo dawno wyszły. Widać chcą wyprzedać by nowe dodać no nie.
0 0

mampytanie

#7390822 Napisano: dzisiaj o 21:48:20
radziosny napisał(a):

No ja też piszę samodzielnie wg mnie całkiem zgrabne teksty i wpada bardziej 1/10 niż większość w konkursach, dlatego myślałem o loteriach, ale widzę, że do tej loteryjnej enklawy nie ma co wchodzić.

A ja bym loterii całkiem nie przekreślała. 1 zgłoszenie warto wysłać, szczególnie jak są to produkty, które się używa - kawa, ser, herbata, woda, etc. Wiem, mała szansa, ale zawsze jakaś jest, a takie rzeczy się używa. Ale tu znowu kwestia, że np. nigdy raczej nie wezmę udziału w loteriach red bulla czy monster, bo tego typu rzeczy nie kupuję. Z resztą, oni też zawsze mają dziwne nagrody, a nie gram tam, gdzie nagrody mi się nie podobają.
0 0