Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

79magda

#5187887 Napisano: 16.05.2012 08:26:23
dusia99 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

a te kupony z wiosny trzeba wypełniać na miejscu w drogeriach, czy można zabrać do domu i wrzucić innego dnia? emotka

w niektorych sklepach to nawet urne można do domu zabrać

emotka emotka emotka
0 0

Gość: skurczol

#5187894 Napisano: 16.05.2012 08:28:13
Do kogoś dzwoniło Palette? emotka
0 0

joan

#5187897 Napisano: 16.05.2012 08:30:51
dusia99 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

a te kupony z wiosny trzeba wypełniać na miejscu w drogeriach, czy można zabrać do domu i wrzucić innego dnia? emotka

emotka
Ja również zabrałam urnę do domu, nasypałam do środka ziemi i wrzuciłam ziarenko fasolki, na którym laserem wyryłam tekst konkursowy. Od 7 dni podlewam moje zgłoszenie, ale się organizator zdziwi, gdy urnę otworzy emotka
0 0

Gość: kotmarian

#5187898 Napisano: 16.05.2012 08:31:02
niet, do nikogo.
0 0

Gość: cb656Old

#5187899 Napisano: 16.05.2012 08:31:18
efelinkaaa napisał(a):

Nie brałam jeszcze udziału w wiośnie pachnącej....

Ech, żałuj... emotka
U mnie wiosna tak pachnie, że nie sposób NIE BRAÆ udziału - mimochodem, na każdym kroku!

P.S. Cierpią tylko alergicy, tak zwani 'normalni uśmiechają się na samo wspomnienie.
emotka
0 0

mia

#5187901 Napisano: 16.05.2012 08:31:35
skurczol napisał(a):

Niewykluczone, że raczej prędko nie zadzwoni...
Patrz: wątek Reklamacje emotka
0 0

Gość: wsciekly

#5187904 Napisano: 16.05.2012 08:32:20
cc_investigator napisał(a):

aurorcia napisał(a):

wsciekly napisał(a):

aurorcia napisał(a):

A co z wiosną pachnącą???Nie dzwonią,czy po prostu mnie olali? emotka

z większości sklepów nie dotarły kupony

nadesłane pocztą się nie liczą

a terminy rozstrzygnięcia w większości minęły

Ale jak nie dotarły,skoro to należy do przedstawiciela,który powinien urne z kuponami zabrać i dowieźć pustą z nowymi kuponami?????? emotka emotka

Wiośnie pachnącej dziękuję.
Czy możliwe jest sprawdzenie, czy kupony dotarły z mojego miasteczka do Warszawy - pewnie nie. I nie ma na to sposobu.
wyslę jeszcze 1 zgłoszenie na ogólnopolski, bo został mi 1 paragon. Niesmak został straszny, produktów e, jak wcześniej nie kupowałam, tak dalej nie będę.
Pytanie - Wściekły skąd takie info?

Prosto z agencji emotka

Najpierw Pani dzwoniła z info o wygranych, potem z... awantura kto wysłał kupony i dlaczego

a potem jeszcze dzwoniła z przeprosinami za awanturę emotka

ale niesmak pozostał emotka

bo kupony poczta zostały wysłane ze sklepów, gdzie nie ma ten albo w tajemniczy sposób wyparowały emotka

a w kilku sklepach nawalili przedstawiciele, bo do 12.05 nie zabrali kuponów kwietniowych - wsadzilisny więc do koperty i juz

jak oni chca się bawić w konkursy urniqe, skoro w dacie rozstrzygnięcia konkursu kupony z danego etapu jeszcze w sklepie emotka emotka emotka
0 0

Gość: cb656Old

#5187905 Napisano: 16.05.2012 08:33:26
joan napisał(a):

...zabrałam urnę do domu, nasypałam do środka ziemi i wrzuciłam ziarenko fasolki, na którym laserem wyryłam tekst konkursowy. Od 7 dni podlewam moje zgłoszenie, ale się organizator zdziwi, gdy urnę otworzy emotka

Czad! emotka Łał! Ale zazdroszczę kreatywności!
....ja tylko wydrapałem na liściu tekst... właściwie to namówiłem jednego robaczka, by ten tekst wygryzł emotka
0 0

Gość: nocti

#5187907 Napisano: 16.05.2012 08:33:43
dusia99 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

To by wyjaśniało brak urny w sklepie emotka
0 0

Gość: skurczol

#5187908 Napisano: 16.05.2012 08:33:48
mia napisał(a):

skurczol napisał(a):

dzięki za wiadomość..
teoretycznie w regulaminie jest podane, że do 16 maja i nawet jeśli to może dłużej potrwać, to myślicie, że będą teraz ryzykować i podadzą wyniki później? Chyba nie będą chcieli się ośmieszać..
0 0

cc_investigator

#5187917 Napisano: 16.05.2012 08:36:52
skurczol napisał(a):

mia napisał(a):

skurczol napisał(a):

dzięki za wiadomość..
teoretycznie w regulaminie jest podane, że do 16 maja i nawet jeśli to może dłużej potrwać, to myślicie, że będą teraz ryzykować i podadzą wyniki później? Chyba nie będą chcieli się ośmieszać..

Tylko kwestia nie dotyczy już tylko wyboru dodatkowych wybranych, ale i sprawdzeniu wszystkich (???) pod katem plagiatu. Jakby przeznaczyć odpowiednie zasoby ludzkie, to moim zdaniem dałoby się to zrobić do dzisiaj (czy sprawdzanie tylko zgłoszonych, konkretnych plagiatów, czy przeszukiwanie internetu z każdym hasłem), ale kto ich tam wie...
0 0

Gość: wsciekly

#5187938 Napisano: 16.05.2012 08:41:42
dusia99 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

próbowałaś emotka emotka
0 0

masza

#5187948 Napisano: 16.05.2012 08:46:07
wsciekly napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

aurorcia napisał(a):

wsciekly napisał(a):

aurorcia napisał(a):

A co z wiosną pachnącą???Nie dzwonią,czy po prostu mnie olali? emotka

z większości sklepów nie dotarły kupony

nadesłane pocztą się nie liczą

a terminy rozstrzygnięcia w większości minęły

Ale jak nie dotarły,skoro to należy do przedstawiciela,który powinien urne z kuponami zabrać i dowieźć pustą z nowymi kuponami?????? emotka emotka

Wiośnie pachnącej dziękuję.
Czy możliwe jest sprawdzenie, czy kupony dotarły z mojego miasteczka do Warszawy - pewnie nie. I nie ma na to sposobu.
wyslę jeszcze 1 zgłoszenie na ogólnopolski, bo został mi 1 paragon. Niesmak został straszny, produktów e, jak wcześniej nie kupowałam, tak dalej nie będę.
Pytanie - Wściekły skąd takie info?

Prosto z agencji emotka

Najpierw Pani dzwoniła z info o wygranych, potem z... awantura kto wysłał kupony i dlaczego

a potem jeszcze dzwoniła z przeprosinami za awanturę emotka

ale niesmak pozostał emotka

bo kupony poczta zostały wysłane ze sklepów, gdzie nie ma ten albo w tajemniczy sposób wyparowały emotka

a w kilku sklepach nawalili przedstawiciele, bo do 12.05 nie zabrali kuponów kwietniowych - wsadzilisny więc do koperty i juz

jak oni chca się bawić w konkursy urniqe, skoro w dacie rozstrzygnięcia konkursu kupony z danego etapu jeszcze w sklepie emotka emotka emotka

qrcze to człowiek się stara, wymyśla, robi zakupy, a oni zapomnieli kupony odesłać emotka
0 0

Gość: dusia99

#5188061 Napisano: 16.05.2012 09:35:46
wsciekly napisał(a):

dusia99 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

próbowałaś emotka emotka

ależ oczywiście, nawet wybrałam zwycięskie hasła z wrzuconych tam kuponów i zadzwoniłam poinformować laureatów. Nie poznałeś mnie po głosie? emotka
0 0

Gość: siwy28

#5188103 Napisano: 16.05.2012 09:54:58
a kto mi powiee czy aster obdzwoniony??
panienki zakręcone i z 1 etapu wogole nie posłałay zgłoszeń bp myślały że ktoś po nie pezyjedzie emotka więc po cichu licze na ten bo ponoć w końcu posłały list emotka
0 0

Gość: jenny21

#5188109 Napisano: 16.05.2012 09:57:17
Ja ostatnio gram w niewielu konkach ale jakos trafiam a agencje ktore slimacza sie z oglaszaniem wynikow - Winiary Wielkanoc, Serenada... emotka
0 0

zaczytana-pola

#5188111 Napisano: 16.05.2012 09:58:29
jenny21 napisał(a):

Ja ostatnio gram w niewielu konkach ale jakos trafiam a agencje ktore slimacza sie z oglaszaniem wynikow - Winiary Wielkanoc, Serenada... emotka

Wielkanoc nie ma czasu do dzisiaj przypadkiem?
0 0

koper

#5188117 Napisano: 16.05.2012 10:02:24
ilonar2301 napisał(a):

jenny21 napisał(a):

Wielkanoc nie ma czasu do dzisiaj przypadkiem?

WINIARY Wielkanoc- wg regulaminu wyniki powinny być ogłoszone wczoraj emotka ale na fb ogłosili, że z przyczyn technicznych będą dzisiaj
0 0

ashley878

#5188312 Napisano: 16.05.2012 11:40:38
Serenada dalej milczy emotka ?
0 0

Gość: mf71

#5188378 Napisano: 16.05.2012 12:15:36
Ponad 50 nagród do wygrania. W tym DRUKARKA EPSON z kompletem materiałów eksploatacyjnych i PAPIERY FOTOGRAFICZNE.

Zadanie zajmie najwyżej kilka minut...

Szczegóły na: http://www.facebook.com/BlackPointSA
0 0