Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

toudikot

#5187729 Napisano: 16.05.2012 07:07:40
pang napisał(a):

wsciekly napisał(a):

aurorcia napisał(a):

A co z wiosną pachnącą???Nie dzwonią,czy po prostu mnie olali? emotka

z większości sklepów nie dotarły kupony

nadesłane pocztą się nie liczą

a terminy rozstrzygnięcia w większości minęły

te konkursy kuponowe to jedna wielka lipa, powinien być sms nr paragonu i koniec , a tak to wielu sklepach urn nie ma albo dziwnie znikają

numer paragonu smsem wysyłało sie w ostatniej promocji E organizowanej przez Euro Rscg, a teraz inna agencja, inne zasady...
0 0

efelinkaaa

#5187735 Napisano: 16.05.2012 07:09:35
a te kupony z wiosny trzeba wypełniać na miejscu w drogeriach, czy można zabrać do domu i wrzucić innego dnia? emotka
0 0

toka

#5187761 Napisano: 16.05.2012 07:25:49
efelinkaaa napisał(a):

a te kupony z wiosny trzeba wypełniać na miejscu w drogeriach, czy można zabrać do domu i wrzucić innego dnia? emotka

mozna zabrać
0 0

79magda

#5187785 Napisano: 16.05.2012 07:38:46
efelinkaaa napisał(a):

Trzeba koniecznie w sklepach. Przed wyjściem bowiem stoi specjalnie przeszkolona pani w czerwonym berecie, baaardzo masywna i co odważniejszym śmiałkom, którzy usiłują potajemnie i podstępnie wynieść kupon ze sklepu, boleśnie pokazuje, że popełniają błąd!!!
0 0

sylwika76

#5187792 Napisano: 16.05.2012 07:42:08
79magda napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

Trzeba koniecznie w sklepach. Przed wyjściem bowiem stoi specjalnie przeszkolona pani w czerwonym berecie, baaardzo masywna i co odważniejszym śmiałkom, którzy usiłują potajemnie i podstępnie wynieść kupon ze sklepu, boleśnie pokazuje, że popełniają błąd!!!

a w którym sklepie Ona stoi ? to pójdę się z Nią zmierzyć - Która z Nas Większa ?
emotka emotka emotka
0 0

toka

#5187795 Napisano: 16.05.2012 07:42:37
79magda napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

dziwne
emotka U mnie stał facet.A może tak pani była tak mało kobieca? emotka emotka
0 0

joan

#5187807 Napisano: 16.05.2012 07:47:57
toka napisał(a):

dziwne
emotka U mnie stał facet.A może tak pani była tak mało kobieca? emotka emotka

No pienknie pienknie, wystarczy, że kobieta ma wąsa i ludzie od razu myślą, że to FACET, to już nie można wykroczyć nieco poza stereotypy?
emotka emotka

U mnie każdy kupon był nitką przymocowany do palucha u lewej nogi Szanownej Kasjerki, żeby czasem kto kuponów nie podwędził. A urnę zabetonowano na środku sklepu, tak dla pewności. Niestety, w związku z tym nie dotrze ona do organizatora...
0 0

Gość: asiasia

#5187814 Napisano: 16.05.2012 07:52:34
79magda napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

U mnie też stała, ale sypnęłam jej proszkiem E w oczy, wylałam płyn do naczyń na głowę, ukradłam 7 kuponów i zwiałam!.

0 0

efelinkaaa

#5187815 Napisano: 16.05.2012 07:53:15
kurcze, tylko spytałam, nie musicie się ze mnie zaraz nabijać..
Nie brałam jeszcze udziału w wiośnie pachnącej, a w ostatnim konkursie urnowym w jakim brałam udział kupony trzeba było wypełniać na miejscu, stąd moje pytanie, za które przepraszam emotka
0 0

Gość: asiasia

#5187818 Napisano: 16.05.2012 07:55:16
efelinkaaa napisał(a):

Nie brałam jeszcze udziału w wiośnie pachnącej, a w ostatnim konkursie urnowym w jakim brałam udział kupony trzeba było wypełniać na miejscu, stąd moje pytanie, za które przepraszam emotka

efelinkaaa, ja się absolutnie nie nabijam, wiem że czasami trzeba na miejscu, np. w Auchan.

Takie tam żarty z rana, nic osobistego
emotka
0 0

frodo

#5187819 Napisano: 16.05.2012 07:55:54
asiasia napisał(a):

79magda napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

U mnie też stała, ale sypnęłam jej proszkiem E w oczy, wylałam płyn do naczyń na głowę, ukradłam 7 kuponów i zwiałam!.

To ja chyba dzisiaj zostanę w domu, bo w tych sklepach to do strasznych aktów przemocy dochodzi, aż strach się bać emotka
0 0

joan

#5187823 Napisano: 16.05.2012 07:56:46
efelinkaaa napisał(a):

Ale przecież dziś taki szary i wiejący chłodem dzień, cieszę się, że trochę głupot popisaliśmy emotka Nie nabijamy się z Ciebie, Twój post stał się przyczynkiem do wielu uśmiechów, więc uśmiechnij się też emotka
0 0

cudaczek121

#5187827 Napisano: 16.05.2012 07:59:18
cc_investigator napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

kotmarian napisał(a):

wylosowane?? chyba o innym konkursie mówili.

Tak Kocie Marianie - wylosowane, na co wszyscy się zdzwiliśmy. I na pewno chodzi o Palette, chyba, że sama Paniw Albedo się machnęła, ale mówiła o nagrodach dodatkowych - więc wątpię. Miejmy nadzieję, że chcący lub niechcący wprowadziła asię w błąd.

doczytałąm nowe info z wątku reklamacje, pozwolę sobie wkleić:

Pani została wydzwoniona i podpytana. Otóż - agencja Albedo przy okazji licznych reklamacji dostała również informację o plagiatach wśród nagrodzonych haseł. Sprawdzenie i WYKLUCZENIE plagiatów musi trochę potrwać...

Podsumowując, nie wiadomo ile zajmie to im czasu, nie znamy żadnych terminów.

Po mojemu,to oni wcale nie zamierzają nikogo dodatkowo wybierać-ani dodatkowych ani ani samochodu.Tak tylko napisali,żeby zamknąć nam usta.Pewnie jakieś fikcyjne dane dopiszą do listy,zmyślone hasła i tyle emotka
0 0

joan

#5187829 Napisano: 16.05.2012 08:03:32
cudaczek121 napisał(a):

Po mojemu,to oni wcale nie zamierzają nikogo dodatkowo wybierać-ani dodatkowych ani ani samochodu.Tak tylko napisali,żeby zamknąć nam usta.Pewnie jakieś fikcyjne dane dopiszą do listy,zmyślone hasła i tyle emotka

Nie strasz ludzi, na zawał zejdą emotka Wszystko będzie teraz cacy, uczestnicy konkursu patrzą im na ręce, czas szykować teksty gratulacyjne dla nowych laureatów emotka
0 0

79magda

#5187836 Napisano: 16.05.2012 08:07:56
joan napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

Ale przecież dziś taki szary i wiejący chłodem dzień, cieszę się, że trochę głupot popisaliśmy emotka Nie nabijamy się z Ciebie, Twój post stał się przyczynkiem do wielu uśmiechów, więc uśmiechnij się też emotka

No dokładnie, czasem tak się jakoś spontanicznie wyrwie... a, że kreatywnych osób na forum nie brakuje, to pośmiać się można. Jeżeli Cię uraziłam, przepraszam.
0 0

assal

#5187839 Napisano: 16.05.2012 08:08:45
Wybiorą. Opublikują.
Ja jestem pewna.
Obiecali nagrody publicznie, muszą te nagrody dać.
Cierpliwie poczekam.
Coś wierzę w laptopa teraz emotka
0 0

notta

#5187840 Napisano: 16.05.2012 08:09:00
ja myślę że się spiszą emotka

boją się a kolejny numer nie przejdzie bez większego echa emotka
0 0

cc_investigator

#5187850 Napisano: 16.05.2012 08:13:39
iva napisał(a):

ja myślę że się spiszą emotka

boją się a kolejny numer nie przejdzie bez większego echa emotka

myślę, że nie zaryzykują. Machina raz poruszona, może ich dobić. Zależy im na kolejnych zleceniach, a myślę, że reputacja jednak podupadła (w oczach zleceniodawcy)
0 0

masza

#5187872 Napisano: 16.05.2012 08:22:41
efelinkaaa napisał(a):

ja sobie so domu zabrałam, i spokojnie wypełniłam, zaniosłam pod koniec miesiaca emotka
0 0

Gość: dusia99

#5187882 Napisano: 16.05.2012 08:25:47
efelinkaaa napisał(a):

w niektorych sklepach to nawet urne można do domu zabrać
0 0