Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mahuska

#5356832 Napisano: 09.09.2012 01:57:32
turli napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Tak, niby tyle nagród, losowania dzień po dniu... i jeszcze do tego, ktoś już samochód wygrał, który ma być losowany na koniec loterii (info z tego forum prawnego) PORAŻKA emotka

jakiego forum prawnego?? naprawdę auto już ma właściciela? a ja chciałam tam kilka zgłoszeń posłać, o czymś nie wiem?

nikt nie wygrał autka, to było pytanie teoretyczne emotka
0 0

cudaczek121

#5356834 Napisano: 09.09.2012 01:59:23
aurorcia napisał(a):

maa napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

czy wygrał ktoś z forum w 1 lub 2 edycji konkursu Energia Tauron emotka

nikt sie nie chwalil

właśnie i to mnie trochę dziwi, bo wprawdzie brałam udział dopiero w drugiej to dziwne, że na 13 nagród ani jedna osoba z forum się nie pochwaliła emotka ale może też być tak, że mają opóźnienie i jeszcze z I są nie poinformowani!

dzięki
0 0

edzia21

#5356842 Napisano: 09.09.2012 02:06:33
mahuska napisał(a):

turli napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Tak, niby tyle nagród, losowania dzień po dniu... i jeszcze do tego, ktoś już samochód wygrał, który ma być losowany na koniec loterii (info z tego forum prawnego) PORAŻKA emotka

jakiego forum prawnego?? naprawdę auto już ma właściciela? a ja chciałam tam kilka zgłoszeń posłać, o czymś nie wiem?

emotka emotka emotka

Aaa chyba że tak, przeglądałam wcześniejsze posty i była jakaś spina, że jakaś firma wygrała auto w delicjach i pytają się kogo to auto teraz jest ... czy tego co kupił, tego co wysypał ciastka, czy tego co zjadł emotka ale nic nie było, że to teoretyczne
Ale ogólnie, coś mi śmierdzi tym, że w przeciągu 2 tyg nikt z forum ani 1! bransoletki nie drapnął...
0 0

Gość: roberton7

#5357362 Napisano: 10.09.2012 07:04:26
Ja mam pytanie tylko nie wiedziałem w jakim dziale napisać. Czy w Żabce są jakieś konkursy wie ktoś może?
0 0

ruda88

#5357373 Napisano: 10.09.2012 07:10:22
Czy ktoś ma tu jakieś doświadczenie z konkursem CIF i BOSH? Poszło moje zgłoszenie w tym tygodniu a teraz dopiero doczytałam że paragon ma być na określony rodzaj CIFa, a nie na dowolny(jak mi się wydawało...) a ultrawhite, który mam na paragonie nie jest jednym z nich - czy oni naprawdę tak tego przestrzegają? Mała szansa na wygraną, ale jak wygram a mi nie uznają tego paragonu to się chyba załamię... emotka
0 0

Gość: nineczka17

#5357377 Napisano: 10.09.2012 07:14:05
roberton7 napisał(a):

Ja mam pytanie tylko nie wiedziałem w jakim dziale napisać. Czy w Żabce są jakieś konkursy wie ktoś może?

czasami są teraz raczej nie ma
0 0

assal

#5357396 Napisano: 10.09.2012 07:37:28
Ruda88: zakładam, że innego nie uznają, bo wszędzie wymienionych było tych kilka
0 0

ruda88

#5357400 Napisano: 10.09.2012 07:42:18
assal napisał(a):

Ruda88: zakładam, że innego nie uznają, bo wszędzie wymienionych było tych kilka

To kiepściutko emotka zaczynam szukać paragonu w takim razie...
0 0

assal

#5357413 Napisano: 10.09.2012 07:55:24
Możesz do nich maila wysłać i spytać.
Tak najprościej, a szybko odpisują emotka
0 0

Gość: giuliettaX

#5357416 Napisano: 10.09.2012 07:56:38

ruda88 napisał(a):

Czy ktoś ma tu jakieś doświadczenie z konkursem CIF i BOSH? Poszło moje zgłoszenie w tym tygodniu a teraz dopiero doczytałam że paragon ma być na określony rodzaj CIFa, a nie na dowolny(jak mi się wydawało...) a ultrawhite, który mam na paragonie nie jest jednym z nich - czy oni naprawdę tak tego przestrzegają? Mała szansa na wygraną, ale jak wygram a mi nie uznają tego paragonu to się chyba załamię... emotka

na stronie konkursu są w produktach zaznaczone czerwonym napisem KONKURS to chyba tylko takie emotka emotka
0 0

delfinka101

#5357425 Napisano: 10.09.2012 07:59:20
edzia21 napisał(a):

mahuska napisał(a):

turli napisał(a):

edzia21 napisał(a):

emotka emotka emotka

Aaa chyba że tak, przeglądałam wcześniejsze posty i była jakaś spina, że jakaś firma wygrała auto w delicjach i pytają się kogo to auto teraz jest ... czy tego co kupił, tego co wysypał ciastka, czy tego co zjadł emotka ale nic nie było, że to teoretyczne
Ale ogólnie, coś mi śmierdzi tym, że w przeciągu 2 tyg nikt z forum ani 1! bransoletki nie drapnął...

Moze będą informować na koniec konkursu?
0 0

ruda88

#5357427 Napisano: 10.09.2012 08:00:38
giulietta napisał(a):

na stronie konkursu są w produktach zaznaczone czerwonym napisem KONKURS to chyba tylko takie emotka emotka

no, mogli nie dawać dla zmyłki ultra biel i bleach na drugiej stronie w produktach xD ja jakaś zamotana ostatnio jestem i zawaliłam sprawę... emotka
0 0

edzia21

#5357709 Napisano: 10.09.2012 11:16:48
delfinka101 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mahuska napisał(a):

turli napisał(a):

edzia21 napisał(a):

emotka emotka emotka

Moze będą informować na koniec konkursu?

Wtedy byłoby to niezgodne z zapisami w ich regulaminie.... ;/ noo ale kto organizatorowi zabroni? emotka
0 0

staszek

#5357726 Napisano: 10.09.2012 11:28:39
Mam pytanie dotyczące loterii Elseve. w regulaminie jest, że trzeba wysłac SMS na podany numer, a w treści napisać ELSEVE. Tyle, że nie podaje się nr paragonu ani nic takiego. Co prawda piszą, że na 1 SMS musi być zakupiony towar promocyjny. Ale z drugiej strony jak sprawdzą, jeśli na 1 paragon wysle się kilka SMS-ów. Co o tym sądzicie?
0 0

joan

#5357729 Napisano: 10.09.2012 11:31:10
staszek napisał(a):

Mam pytanie dotyczące loterii Elseve. w regulaminie jest, że trzeba wysłac SMS na podany numer, a w treści napisać ELSEVE. Tyle, że nie podaje się nr paragonu ani nic takiego. Co prawda piszą, że na 1 SMS musi być zakupiony towar promocyjny. Ale z drugiej strony jak sprawdzą, jeśli na 1 paragon wysle się kilka SMS-ów. Co o tym sądzicie?

Łoj staszek, źle zaczynasz przygodę z konkami z promocyjnymi emotka
Poza tym, w takich loteriach najwięcej zgłoszeń wysyłają osoby, którym do pięt nie dorastamy. Zatem radzę wybrać inną promocję albo wysłać jednego SMSa emotka
0 0

mahuska

#5357736 Napisano: 10.09.2012 11:35:50
staszek napisał(a):

komputer im ilośc esków liczy emotka
0 0

staszek

#5357743 Napisano: 10.09.2012 11:39:12
joan napisał(a):

staszek napisał(a):

Poza tym, w takich loteriach najwięcej zgłoszeń wysyłają osoby, którym do pięt nie dorastamy. Zatem radzę wybrać inną promocję albo wysłać jednego SMSa emotka

no własnie wysłałam jednego emotka czyli to dla hurtownikow konkurs czy dla szemranych? emotka
0 0

Gość: adamadam

#5357750 Napisano: 10.09.2012 11:43:34
staszek napisał(a):

joan napisał(a):

staszek napisał(a):

no własnie wysłałam jednego emotka czyli to dla hurtownikow konkurs czy dla szemranych? emotka

konkurs dla wszystkich
ale szanse marne
0 0

joan

#5357752 Napisano: 10.09.2012 11:44:58
staszek napisał(a):

Dla tych, co:
- mają swoje tajemne sposoby na zwiększenie prawdopodobieństwa wygranej (finansowe tudzież inne),
- mają szczęście po swojej stronie = mocno im sprzyja. Oni wygrywają wszędzie, nawet 1 esemesem.

Niestety, nie zaliczam się do żadnej z tych grup emotka
0 0

szprotka

#5357753 Napisano: 10.09.2012 11:45:30
Właśnie, tym bardziej, że za jeden paragonik trzeba zapłacić 23 zł. Czy ktoś widział taniej ELSEVE?
0 0