Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mahuska
Postów 6331
Data rejestracji 25.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nikt nie wygrał autka, to było pytanie teoretyczne
cudaczek121
Postów 6829
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
dzięki
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
edzia21
Postów 9854
Data rejestracji 27.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aaa chyba że tak, przeglądałam wcześniejsze posty i była jakaś spina, że jakaś firma wygrała auto w delicjach i pytają się kogo to auto teraz jest ... czy tego co kupił, tego co wysypał ciastka, czy tego co zjadł
Ale ogólnie, coś mi śmierdzi tym, że w przeciągu 2 tyg nikt z forum ani 1! bransoletki nie drapnął...
\"Kopciuszek jest dowodem na to, że nowa para butów może odmienić życie...\"
Gość: roberton7
ruda88
Postów 540
Data rejestracji 01.08.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: nineczka17
czasami są teraz raczej nie ma
assal
Postów 3016
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czekając na...
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To kiepściutko
assal
Postów 3016
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak najprościej, a szybko odpisują
Gość: giuliettaX
na stronie konkursu są w produktach zaznaczone czerwonym napisem KONKURS to chyba tylko takie
delfinka101
Postów 5761
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moze będą informować na koniec konkursu?
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no, mogli nie dawać dla zmyłki ultra biel i bleach na drugiej stronie w produktach xD ja jakaś zamotana ostatnio jestem i zawaliłam sprawę...
edzia21
Postów 9854
Data rejestracji 27.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wtedy byłoby to niezgodne z zapisami w ich regulaminie.... ;/ noo ale kto organizatorowi zabroni?
staszek
Postów 3670
Data rejestracji 07.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18751
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Łoj staszek, źle zaczynasz przygodę z konkami z promocyjnymi
Poza tym, w takich loteriach najwięcej zgłoszeń wysyłają osoby, którym do pięt nie dorastamy. Zatem radzę wybrać inną promocję albo wysłać jednego SMSa
mahuska
Postów 6331
Data rejestracji 25.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
komputer im ilośc esków liczy
staszek
Postów 3670
Data rejestracji 07.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no własnie wysłałam jednego
Gość: adamadam
konkurs dla wszystkich
ale szanse marne
joan
Postów 18751
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Dla tych, co:
- mają swoje tajemne sposoby na zwiększenie prawdopodobieństwa wygranej (finansowe tudzież inne),
- mają szczęście po swojej stronie = mocno im sprzyja. Oni wygrywają wszędzie, nawet 1 esemesem.
Niestety, nie zaliczam się do żadnej z tych grup
szprotka
Postów 2371
Data rejestracji 20.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane