Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

aspartaqs

#7103346 Napisano: 24.06.2023 20:19:43
Paweł, ja myślę, że Fresh & Fruity MUSI być
1 maverick 0

fan-mandaryny

#7103347 Napisano: 24.06.2023 20:21:18
maverick napisał(a):

Pytanie:
Jak rozumiecie zapis w konkursie Wawel Carrefour?p
Do udziału w Konkursie uprawnia zakup jakichkolwiek produktów marki Wawel (w tym m.in. Fresh&Fruity). 
Czy wg Was chodzi oto, aby kupić 2 czekolady jak nie chce się Fruity, czy musi być 1 czekolada i jakikolwiek Fruity byle suma over 15zl?

Ja kupiłem 20 dag tych galaretek i dopełniłem Malagą, żeby wyszło te 15 zł. Sfotografowałem te cukierki w torebkach,  w których odznaczają się te galaretki. Na samym paragonie widnieje ta sama nazwa „cukierki Wawel”,  bo były one w tej samej cenie. Fotę zrobiłem na wszelki wypadek, bo (jak przewidziałem) już po cukierkach… Nie da się w inny sposób udowodnić, że to te Fresz end Fruty

misiamarysia

#7103348 Napisano: 24.06.2023 20:29:30
maverick napisał(a):

Pytanie:
Do udziału w Konkursie uprawnia zakup jakichkolwiek produktów marki Wawel (w tym m.in. Fresh&Fruity). 
Czy wg Was chodzi oto, aby kupić 2 czekolady jak nie chce się Fruity, czy musi być 1 czekolada i jakikolwiek Fruity byle suma over 15zl?

Ja kupiłam tylko Michałki z Wawelu, bo "między innymi" to, oczywiście moim zdaniem, możliwość, a nie obowiązek, skoro jest mowa o jakichkolwiek produktach Wawel.
(w tym m.in. Fresh&Fruity).

maverick

#7103349 Napisano: 24.06.2023 20:34:16
misiamarysia napisał(a):

maverick napisał(a):

Pytanie:

Ja kupiłam tylko Michałki z Wawelu, bo "między innymi" to, oczywiście moim zdaniem, możliwość, a nie obowiązek, skoro jest mowa o jakichkolwiek produktach Wawel.

Właśnie ja też tak to rozumiem, mam paragon z czekoladą i cukierkami na wagę i zagram 2in1 emotka

maverick

#7103350 Napisano: 24.06.2023 20:36:04
aspartaqs
fan-mandaryny
Dzięki Chłopaki! emotka

Ostin789

#7103354 Napisano: 24.06.2023 20:48:16
Chyba nie musi być w ogóle, taka reklama w gazetce na której w ogóle nie ma tych galaretek 

fan-mandaryny

#7103357 Napisano: 24.06.2023 21:43:59
No ale nie zaszkodzi zrobić fotę paragonu na tle tych galaretek. Może też chcieli podkreślić, że ta marka tych galaretek to też Wawel. Sam nigdy o tym nie wiedziałem, gdyby nie ten konkurs, a przecież wiadomo ze chodzi o sprzedaż tych cukierków.
1 escada 0

wiesia30

#7103359 Napisano: 24.06.2023 21:47:43
maverick napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

maverick napisał(a):

Pytanie:

Właśnie ja też tak to rozumiem, mam paragon z czekoladą i cukierkami na wagę i zagram 2in1 emotka

Dzwoniłam i pytałam,powiedział Pan że dowolne produkty

wiesia30

#7103360 Napisano: 24.06.2023 21:48:30
aspartaqs napisał(a):

Paweł, ja myślę, że Fresh & Fruity MUSI być

Nie musi,pytałam

zezowaty_kot

#7103368 Napisano: 24.06.2023 23:33:39
Czy w tych konkursach T-mobile na kartę
https://www.e-kon...kacje-t-mobile-placi
numer musi być zarejestrowany na mnie, czy może być na męża? W regulaminie jest, że oświadczam iż jestem głównym użytkownikiem a nie właścicielem, jak to faktycznie wygląda?

Konradowska

#7103371 Napisano: 25.06.2023 01:45:12
zezowaty_kot napisał(a):

Czy w tych konkursach T-mobile na kartę
https://www.e-kon...kacje-t-mobile-placi
numer musi być zarejestrowany na mnie, czy może być na męża? W regulaminie jest, że oświadczam iż jestem głównym użytkownikiem a nie właścicielem, jak to faktycznie wygląda?

Może być zarejestrowany na byle kogo, byleś odebrała kiedy zadzwonią. Raz ponawiają próbę, a potem przepadnie.

Gość: koszalek

#7103393 Napisano: 25.06.2023 12:10:35
Czy w waszych Dino są dostepne opcje bezalkoholowe tych piw na konkurs grillowy? Interesuje mnie Okocim limonka, nie ma w sklepie. Myślicie, że jest sens szukać w innym Dino?
0 0

escada

#7103399 Napisano: 25.06.2023 12:22:58
wiesia30 napisał(a):

maverick napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

maverick napisał(a):

Pytanie:

Dzwoniłam i pytałam,powiedział Pan że dowolne produkty

może się komuś to przyda: 14 sztuk tych galaretek Fresh&Fruity waży 0,242 kg i kosztuje 9,66zł, no i są pyszne , nie da się ukryć:)

Malena_

#7103401 Napisano: 25.06.2023 12:49:52
Dzień dobry 

Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie tych konkursowych sms.
Np. w konkursie Lenor jest dozwolona długość tekstu. Moja odpowiedz konkursowa ma ponad 600 znaków, więc z polskimi znakami wyjdzie niemal 10 SMS…
Jak radzicie, czy lepiej wysłać ją bez polskich znaków czy z polskimi?
Czy aż tak taka liczba sms wpływa na ocenę Jury ? 
Dziękuję za pomoc miłego dnia dla wszystkich emotka
0 0

danaaa

#7103406 Napisano: 25.06.2023 13:08:45
Czy Kropka Bordo wymaga potwierdzenia/adnotacji na paragonie, że jest to produkt konkursowy czy wystarczy wysłać wraz z paragonem fragment opakowania z ciasteczek Leibniz? Wysyłka niestety pocztą, więc zdjęcie odpada. Na paragonie opis produktu "Herbatniki"  emotka
0 0

mia

#7103407 Napisano: 25.06.2023 13:10:18
MagdalenaMal napisał(a):

Dzień dobry 

Np. w konkursie Lenor jest dozwolona długość tekstu. Moja odpowiedz konkursowa ma ponad 600 znaków, więc z polskimi znakami wyjdzie niemal 10 SMS…

10 smsów zamieni Ci się w MMS i system nie przyjmie.
PS.
Ludzie, wściekliście się z tymi polskimi znakami? Aż tak wam one do szczęścia potrzebne? Bo komisjom na pewno nie. emotka

ameryka

#7103409 Napisano: 25.06.2023 13:11:12
koszalek napisał(a):

Czy w waszych Dino są dostepne opcje bezalkoholowe tych piw na konkurs grillowy? Interesuje mnie Okocim limonka, nie ma w sklepie. Myślicie, że jest sens szukać w innym Dino?

w Dino w zależności od powierzchni jest różny asortyment
0 0

wiesia30

#7103410 Napisano: 25.06.2023 13:11:41
MagdalenaMal napisał(a):

Dzień dobry 

Zawsze wysyłam bez polskich znaków,jeśli nie ma limitu to wysyłam na 2,góra trzy smy

atyde25

#7103413 Napisano: 25.06.2023 13:33:56
Danaaa niedługo się przekonam bo Dare przynajmniej w Biedrze też nie miał przy każdym produkcie napisane,że to produkt Dare.
W oliwach Monini też nie miałam ,że to Monini a uznali inna sprawa,że to była nagroda małej wartości (zestaw produktów).
Polecam zakup Lebnitzów w Biedrze przepięknie opisane niestety nie dane mi było wygrać:P
0 0

Igosia90

#7103415 Napisano: 25.06.2023 13:47:17
koszalek napisał(a):

U nas kupiłam w tym tugodniu to piwko, bo brakło Zateckiego 0.0 emotka
0 0