Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Agnes

#7135077 Napisano: 30.10.2023 19:44:36
Bluza Wawel wygrana 12 października.
Mam już pisać do agencji że nie doszła czy jeszcze jest czas?
0 0

agnesita

#7135078 Napisano: 30.10.2023 19:44:56
Hochland właśnie wysyła potwierdzenia zgłoszeń z dnia dzisiejszego
1 tad_pole 0

bezaczek7

#7135092 Napisano: 30.10.2023 20:29:31
asper01 napisał(a):

Serio mam w Biedronce iść po pieczątkę, że kupiłem Bonduelle? Co to za durna agencja to organizuje?:/

W biedronce jedynie warto kupić dwupaki malutkich puszek typu buraczki lub te z fasolą itd ze standu. Klasycznie dostępna kukurydza w dwupaku ma zły opis, ale robię zdjęcie paragonu z produktem z widoczną tą gramaturą, co na opisie na paragonie i liczę na cud emotka
0 0

catcat

#7135093 Napisano: 30.10.2023 20:36:37
bezaczek7 napisał(a):

asper01 napisał(a):

Serio mam w Biedronce iść po pieczątkę, że kupiłem Bonduelle? Co to za durna agencja to organizuje?:/

W biedronce jedynie warto kupić dwupaki malutkich puszek typu buraczki lub te z fasolą itd ze standu. Klasycznie dostępna kukurydza w dwupaku ma zły opis, ale robię zdjęcie paragonu z produktem z widoczną tą gramaturą, co na opisie na paragonie i liczę na cud emotka

Bez sensu ja mam paragon z Dino, też źle opisany. Rozumiem jak już się wygra jakąś bardziej wartościową nagrodę iść po pieczątkę, ale tak za każdym paragonem? o.O
0 0

notta

#7135094 Napisano: 30.10.2023 20:37:29
bezaczek7 napisał(a):

asper01 napisał(a):

" Dzień dobry, dziękujemy za kontakt.
....Zalecamy, aby w opisanej sytuacji zgłosiła się Pani do punktu sprzedaży, w którym dokonano zakupu i uzyskała pieczątkę potwierdzającą, że zakup dotyczy produktu Bonduelle - zdjęcie paragonu wraz z produktem promocyjnym obok nie jest wystarczające do poprawnej weryfikacji zgłoszenia." 

pytałam o to już na początku loterii.. emotka
1 bezaczek7 0

tad_pole

#7135096 Napisano: 30.10.2023 20:45:12
Catcat napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

asper01 napisał(a):

Bez sensu ja mam paragon z Dino, też źle opisany. Rozumiem jak już się wygra jakąś bardziej wartościową nagrodę iść po pieczątkę, ale tak za każdym paragonem? o.O

To jest totalnie bez sensu. Mi w ten sposób już kilka paragonów przepadło, bo nie będę latać za każdym razem po pieczątkę, a jak się okazuje, mało gdzie są one dobrze opisane. Organizatorzy się nie popisali emotka

asper01

#7135097 Napisano: 30.10.2023 20:46:19
Amatorzy jacyś, albo lenie. Dla mnie np. "Kukurydza złocista" jest oczywistym opisem, że to Bonduelle, bo google innej marki nie znają z takową nazwą...

mia

#7135098 Napisano: 30.10.2023 20:51:07
rufus napisał(a):

Gdzie w żappce jest kod z tego konk?
https://dajmudrugaszanse.pl/

Zaliczylo zabsy, w zakupach jest zaliczone 2/2 ale powiadomienie o ukonczeniu wyzwania nie przyszlo. U gory go tez nie widze emotka

U mnie jest u góry - tam, gdzie zawsze kody. Pojawił się od razu po zakupach.
1 rufus 0

zielonaszpilka

#7135099 Napisano: 30.10.2023 20:53:13
notta napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

asper01 napisał(a):

....Zalecamy, aby w opisanej sytuacji zgłosiła się Pani do punktu sprzedaży, w którym dokonano zakupu i uzyskała pieczątkę potwierdzającą, że zakup dotyczy produktu Bonduelle - zdjęcie paragonu wraz z produktem promocyjnym obok nie jest wystarczające do poprawnej weryfikacji zgłoszenia." 

Żarty sobie robią. Dzięki temu chociaż normalnie kupuję bonduelle to w czasie tej loterii przerzucam się na inną kukukrydzę, bo nie będę z siebie robiła idiotki przy każdej kupionej puszcze z opisem "kukurydza złocista" i w ramach buntu nie będę jej kupować.

catcat

#7135100 Napisano: 30.10.2023 20:56:37
zielonaszpilka napisał(a):

notta napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

asper01 napisał(a):

Żarty sobie robią. Dzięki temu chociaż normalnie kupuję bonduelle to w czasie tej loterii przerzucam się na inną kukukrydzę, bo nie będę z siebie robiła idiotki przy każdej kupionej puszcze z opisem "kukurydza złocista" i w ramach buntu nie będę jej kupować.

Przyłączam się do buntu.

sledzik860

#7135101 Napisano: 30.10.2023 21:00:15
W Lewiatanie przy zakupie małego groszku miałem opis 'groszek mały bonduelle'. A w C4 przy zakupie dużej puszki kukurydzy 'kukurydza_bonduel'. Pomimo 10 prób nic nie wygrałem. Może to komuś pomoże.
0 0

rufus

#7135102 Napisano: 30.10.2023 21:07:36
mia napisał(a):

rufus napisał(a):

Gdzie w żappce jest kod z tego konk?
https://dajmudrugaszanse.pl/

Zaliczylo zabsy, w zakupach jest zaliczone 2/2 ale powiadomienie o ukonczeniu wyzwania nie przyszlo. U gory go tez nie widze emotka

U mnie jest u góry - tam, gdzie zawsze kody. Pojawił się od razu po zakupach.

Ok. Czyli blad.
Juz napisalem przez formularz.. tylko odp moze im zajac dluzej niz trwa konkurs. emotka
0 0

stalowiak1979

#7135104 Napisano: 30.10.2023 21:10:52
Witam. Daj mu drugą szansę w żabce po zakupach nie mam kodu. Co doradzacie.  gdzie odezwać się w tej sprawie i jak wygląda to u Was?
0 0

notta

#7135105 Napisano: 30.10.2023 21:11:32
stalowiak1979 napisał(a):

Witam. Daj mu drugą szansę w żabce po zakupach nie mam kodu. Co doradzacie.  gdzie odezwać się w tej sprawie i jak wygląda to u Was?

napisz na bok żabki
0 0

rufus

#7135106 Napisano: 30.10.2023 21:12:27

Napisz przez formularz zabki i czekaj na odp i kod lub zrob kolejny zakup, bo do konca konkursu moga nie zdazyc odpowiedziec..
0 0

anaesth

#7135108 Napisano: 30.10.2023 21:19:15
Agnes napisał(a):

Bluza Wawel wygrana 12 października.
Mam już pisać do agencji że nie doszła czy jeszcze jest czas?

A nie masz w aplikacji DPD paczki od Fortuny w przygotowaniu? U mnie jest od kilku dni, wygrana chyba z 17.10.
0 0

atlantydek

#7135109 Napisano: 30.10.2023 21:20:50
rufus napisał(a):

Napisz przez formularz zabki i czekaj na odp i kod lub zrob kolejny zakup, bo do konca konkursu moga nie zdazyc odpowiedziec..

Jak nie zdążą, to rób raban. Takim zawodnikom dają kody na zakupy nawet ponad wartość zakupu emotka
1 rufus 0

anaesth

#7135110 Napisano: 30.10.2023 21:21:17
asper01 napisał(a):

Amatorzy jacyś, albo lenie. Dla mnie np. "Kukurydza złocista" jest oczywistym opisem, że to Bonduelle, bo google innej marki nie znają z takową nazwą...

Masz negatywną weryfikację za kukurydzę złocistą, czy na razie domyślamy się, że taki opis może nie przejść? Czy może ktoś na forum pisał, że nagroda przepadła za ten opis?
0 0

rufus

#7135112 Napisano: 30.10.2023 21:22:42
atlantydek napisał(a):

rufus napisał(a):

Jak nie zdążą, to rób raban. Takim zawodnikom dają kody na zakupy nawet ponad wartość zakupu emotka

Dobrze wiedziec. emotka
0 0

asper01

#7135113 Napisano: 30.10.2023 21:23:38
anaesth napisał(a):

asper01 napisał(a):

Masz negatywną weryfikację za kukurydzę złocistą, czy na razie domyślamy się, że taki opis może nie przejść? Czy może ktoś na forum pisał, że nagroda przepadła za ten opis?

Domyślam się, bo z tego co piszą, jasno wynika, że interesuje ich tylko słowo "Bonduelle"
1 anaesth 0