Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

nanajka81

#7147157 Napisano: 14.12.2023 16:29:20
zezowaty_kot napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Czym wygrywaliscie w Fa oszczędzanie u Albedo? Bo jestem wkurzona, że tyle nagród a nic nie wpadło... Co oni lubią w takim razie?

Tym co zawsze, tekstami pokroju:
Fa kupuję 
Bo po nim promieniuję
I dobrze się czuję
Pieniomszki siem oszczendzajom 
Bo w Fa promocje dajom XD

Z premedytacją wysłałam trochę takiego szajsu i trochę dobrych tekstów. Wygrał oczywiście ten muł, pod którym bym się publicznie nie podpisała. Nie cierpię Albedo, nawet jak wygrywam, bo to policzek dla mojej twórczości

Kolega pisał wierszowane poematy, ja jakieś takie byle co bo jakoś ten temat taki nie wiadomo jaki. On wygrał kosmetyki, ja wygrałam kosmetyki. Tak więc byle użyć nazwy organizatora i szansa wzrasta.
0 0

mampytanie

#7147162 Napisano: 14.12.2023 16:33:22
nanajka81 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Czym wygrywaliscie w Fa oszczędzanie u Albedo? Bo jestem wkurzona, że tyle nagród a nic nie wpadło... Co oni lubią w takim razie?

Fa kupuję 
Bo po nim promieniuję
I dobrze się czuję

Z premedytacją wysłałam trochę takiego szajsu i trochę dobrych tekstów. Wygrał oczywiście ten muł, pod którym bym się publicznie nie podpisała. Nie cierpię Albedo, nawet jak wygrywam, bo to policzek dla mojej twórczości

Kolega pisał wierszowane poematy, ja jakieś takie byle co bo jakoś ten temat taki nie wiadomo jaki. On wygrał kosmetyki, ja wygrałam kosmetyki. Tak więc byle użyć nazwy organizatora i szansa wzrasta.

Nie zgodzę się co do tej nazwy organizatora. Ja w żadnej z moich odpowiedzi nie użyłam ani razu nazw organizatora, nie wspomniałam o kosmetykach, nic z tych rzeczy. Jakoś nie wiążę kosmetyków z oszczędzaniem, dlatego też nie pisałam o tym, natomiast każde zgłoszenie wygrało:)

8igora9

#7147170 Napisano: 14.12.2023 16:44:11
mampytanie napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Fa kupuję 
Bo po nim promieniuję
I dobrze się czuję

Nie zgodzę się co do tej nazwy organizatora. Ja w żadnej z moich odpowiedzi nie użyłam ani razu nazw organizatora, nie wspomniałam o kosmetykach, nic z tych rzeczy. Jakoś nie wiążę kosmetyków z oszczędzaniem, dlatego też nie pisałam o tym, natomiast każde zgłoszenie wygrało:)

U mnie wygrała zarówno rymowanka z lokowaniem produktu, jak i zwykły tekst bez lokowania. Według mnie nie ma co tego za bardzo rozkminiać ani brać do siebie, bo przy takiej ilości nagród pewnie jest to bardziej loteria niż konkurs.

ladyinred

#7147175 Napisano: 14.12.2023 16:57:29
Rymowanka, ogólna, żadnej nazwy, zero promowania - wygrana
0 0

malgosia74

#7147176 Napisano: 14.12.2023 16:59:55
Jak zgłaszacie paragony do Loterii Prezentowej Lidla to wpisujecie kwotę po odjęciu alkoholu czy całą sumę z paragonu ( jeśli faktycznie po odjęciu alko i tak na paragonie zostaje powyżej 100zł) ? Różne wersje słyszę, a jak Wy to praktykujecie?
0 0

jagodzianka

#7147178 Napisano: 14.12.2023 17:01:09
malgosia74 napisał(a):

Jak zgłaszacie paragony do Loterii Prezentowej Lidla to wpisujecie kwotę po odjęciu alkoholu czy całą sumę z paragonu ( jeśli faktycznie po odjęciu alko i tak na paragonie zostaje powyżej 100zł) ? Różne wersje słyszę, a jak Wy to praktykujecie?

Ta kwotę która jest na paragonie na dole, jeśli jest alko lub papaierosy to po odjęciu ich z paragonu ( w głowie) paragon mam być na min 99 zl

nanajka81

#7147182 Napisano: 14.12.2023 17:12:18
8igora9 napisał(a):

mampytanie napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Fa kupuję 
Bo po nim promieniuję
I dobrze się czuję

U mnie wygrała zarówno rymowanka z lokowaniem produktu, jak i zwykły tekst bez lokowania. Według mnie nie ma co tego za bardzo rozkminiać ani brać do siebie, bo przy takiej ilości nagród pewnie jest to bardziej loteria niż konkurs.

czyli zależy od tekstu i jakości lokowania. W każdym razie ja nic wybitnego nie napisałam..
0 0

malgosia74

#7147183 Napisano: 14.12.2023 17:12:32
[quote=
jagodzianka napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Ta kwotę która jest na paragonie na dole, jeśli jest alko lub papaierosy to po odjęciu ich z paragonu ( w głowie) paragon mam być na min 99 zl

jagodzianka]
malgosia74 napisał(a):

Ta kwotę która jest na paragonie na dole, jeśli jest alko lub papaierosy to po odjęciu ich z paragonu ( w głowie) paragon mam być na min 99 zlWłaśnie też tak zgłaszam i dziękuję bardzo za odpowiedź  emotka
0 0

vanillasky-2017

#7147187 Napisano: 14.12.2023 17:18:36
Czy ktoś mógłby sprawdzić, czy Albedo podpięło wyniki z Oszczędzania do sprawdzenia na ich stronce?
Z góry dziękuję:)
0 0

slonecznik1309

#7147190 Napisano: 14.12.2023 17:22:16
Czy po wysłaniu zgłoszenia na Bociana jest jakieś info na stronie/podziękowanie.mail? emotka
0 0

majonez1992

#7147193 Napisano: 14.12.2023 17:28:12
vanillasky-2017 napisał(a):

Czy ktoś mógłby sprawdzić, czy Albedo podpięło wyniki z Oszczędzania do sprawdzenia na ich stronce?

Juz pare h temu.

slomkab

#7147195 Napisano: 14.12.2023 17:29:30
slonecznik1309 napisał(a):

Czy po wysłaniu zgłoszenia na Bociana jest jakieś info na stronie/podziękowanie.mail? emotka

Ja nie widziałam

vanillasky-2017

#7147196 Napisano: 14.12.2023 17:30:51
majonez1992 napisał(a):

vanillasky-2017 napisał(a):

Juz pare h temu.

Dzięki za info:)
0 0

FBmagdalena17

#7147198 Napisano: 14.12.2023 17:32:01
asia8564 napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Ja nie grałam ale gdzieś na innym forum ktoś pisał , ze rymowanką o produktach konkursowych .

Pisałam rymowanką o produktach konkursowych i lipa. Także to jest wielka niewiadoma co wybiorą.
0 0

jokan

#7147210 Napisano: 14.12.2023 18:06:42
FBmagdalena17 napisał(a):

asia8564 napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Ja nie grałam ale gdzieś na innym forum ktoś pisał , ze rymowanką o produktach konkursowych .

Pisałam rymowanką o produktach konkursowych i lipa. Także to jest wielka niewiadoma co wybiorą.

ja nic nie pisałam o produktach konkursowych i wpadło 2 na 2

jokan

#7147211 Napisano: 14.12.2023 18:07:26
W konkursie Glade musi być jakiś opis produktu, czy wystarczy, że jest Glade ?
0 0

przyherbacie

#7147224 Napisano: 14.12.2023 18:57:33
SMS z zestawem kosmetyków z FA,  a na https://www.wyniki.albedomarketing.pl/  jest że moje zgłoszenie nie jest zwycięskie. Też tak macie?
0 0

nataliii

#7147234 Napisano: 14.12.2023 19:42:52
jokan napisał(a):

Obawiam się że nie da rady załatwić specjalnego opisu emotka  kupowałam w różnych sklepach i wszędzie tylko „glade” nie pisze nic o specjalnej seri!
raz na paragonie miałam początek zapachu co można by ewentualnie powiązać z specjalną serią
0 0

mampytanie

#7147235 Napisano: 14.12.2023 19:46:39
nataliii napisał(a):

jokan napisał(a):

Obawiam się że nie da rady załatwić specjalnego opisu emotka  kupowałam w różnych sklepach i wszędzie tylko „glade” nie pisze nic o specjalnej seri!
raz na paragonie miałam początek zapachu co można by ewentualnie powiązać z specjalną serią

Ja miałam kod ean na paragonie, po wpisaniu w neta wychodził produkt z tej edycji limitowanej.
0 0

zezowaty_kot

#7147237 Napisano: 14.12.2023 19:47:39
przyherbacie napisał(a):

SMS z zestawem kosmetyków z FA,  a na https://www.wyniki.albedomarketing.pl/  jest że moje zgłoszenie nie jest zwycięskie. Też tak macie?

Wpisujesz 48 przed numerem telefonu?
1 nanajka81 0