Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

atyde25

#7381353 Napisano: dzisiaj o 22:29:49
O właśnie dobrze ,że napisałyście o tych lodach zdjęcie z produktem.
4 markety na zakończenie dnia .A chłop pyta i ty w tym wszystkim wygrasz co nakupił aś ( cały wózek transportowy tylko promo zakupy ) .Co miałam powiedzieć wątpię nawet jak w jednym wygram będzie to sukces hahahhah emotka
0 0

rufus

#7381357 Napisano: dzisiaj o 22:43:51
pikawka napisał(a):

A ten trzeci punkt kliknąłeś? I załączałeś oświadczenie?

Bez trzeciego punktu. To dotyczylo przedstawiciela ustawowego jesli dobrze pamietam
0 0

agnesita

#7381360 Napisano: dzisiaj o 22:55:25
8igora9 napisał(a):

Fantastycznie, właśnie chciałam sobie dodać zgłoszenie na konkurs Hagen Dazs w Kauflandzie, a tam trzeba załączyć zdjęcie paragonu z produktem. Czy oni są normalni? Przecież te lody nawet nie odwiedziły zamrażarki w moim domu, zjedliśmy je od razu po powrocie ze sklepu. 😂

A to nie chodzi o to, żeby załączyć paragon na którym jest ten produkt? Bo ja tak to zrozumiałam
0 0

zielonaszpilka

#7381362 Napisano: dzisiaj o 23:05:05
agnesita napisał(a):

A to nie chodzi o to, żeby załączyć paragon na którym jest ten produkt? Bo ja tak to zrozumiałam

No niee... "Dołącz zdjęcie dowodu zakupu razem z produktem" a w regulaminie: "załączenie fotografii przedstawiającej zakupiony Produkt Promocyjny wraz z dowodem zakupu, przy czym zarówno produkt, jak i dowód zakupu muszą być widoczne na jednym zdjęciu; "
0 0

sergrazyna

#7381363 Napisano: dzisiaj o 23:07:10
zielonaszpilka napisał(a):

No niee... "Dołącz zdjęcie dowodu zakupu razem z produktem" a w regulaminie: "załączenie fotografii przedstawiającej zakupiony Produkt Promocyjny wraz z dowodem zakupu, przy czym zarówno produkt, jak i dowód zakupu muszą być widoczne na jednym zdjęciu; "

Ja wysyłam bez, najwyżej napiszę, że już zjedzone emotka
0 0

pikawka

#7381366 Napisano: dzisiaj o 23:19:17
rufus napisał(a):

Bez trzeciego punktu. To dotyczylo przedstawiciela ustawowego jesli dobrze pamietam

No wiem kurde i ciagle mam error
0 0