Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

pipistrello

#7150230 Napisano: 30.12.2023 13:34:53
donia7 napisał(a):

pipistrello napisał(a):

donia7 napisał(a):

Blackie napisał(a):

Czesc:) Czy ktos wie, do kiedy sa wazne srodki na karcie Leclerc z konkursu „POWRÓT DO SZKOŁY”? Wygralam zasilenie karty, ale mam dosc daleko do sklepu a teraz zaczelam sie zastanawiac, czy srodki na karcie nie znikna z poczatkiem nowego roku.. Jesli ktos wie to prosba o info emotka  Dzieki

Masz rację. Te środki z Leclercowej karty trzeba wydać do końca roku. Jak dasz radę to jedź na zakupy.

A czy możecie mi napisać w jaki sposób płaci się tą kartą? Zaraz się wybieram na zakupy.

Tylko ją dajesz przy kasie i odbije kwotę. Ale musi być karta (nie numer telefonu).

Dziękuję za info, czyli aplikacja wystarczy.
1 donia7 0

asper01

#7150259 Napisano: 30.12.2023 17:19:53
donia7 napisał(a):

Blackie napisał(a):

Czesc:) Czy ktos wie, do kiedy sa wazne srodki na karcie Leclerc z konkursu „POWRÓT DO SZKOŁY”? Wygralam zasilenie karty, ale mam dosc daleko do sklepu a teraz zaczelam sie zastanawiac, czy srodki na karcie nie znikna z poczatkiem nowego roku.. Jesli ktos wie to prosba o info emotka  Dzieki

Masz rację. Te środki z Leclercowej karty trzeba wydać do końca roku. Jak dasz radę to jedź na zakupy.

No nawet nie żartujcie. Z czego to wynika, że do końca roku tylko?;/
0 0

donia7

#7150260 Napisano: 30.12.2023 17:26:21
asper01 napisał(a):

donia7 napisał(a):

Blackie napisał(a):

Mam nadzieję, że to doładowanie z konkursu tak nie będzie działać emotka Bo ogólnie ta kasa za zakupy ( za każde 90 zł jest bodajże 4 zł) jest do wydania do końca roku. Nawet ostatnio jak robiłam zakupy, to facetka w kasie mi przypomniała (a miałam kilkadziesiąt zł), bo inaczej przepadnie.
0 0

asper01

#7150261 Napisano: 30.12.2023 17:30:00
donia7 napisał(a):

asper01 napisał(a):

donia7 napisał(a):

Blackie napisał(a):

Mam nadzieję, że to doładowanie z konkursu tak nie będzie działać emotka Bo ogólnie ta kasa za zakupy ( za każde 90 zł jest bodajże 4 zł) jest do wydania do końca roku. Nawet ostatnio jak robiłam zakupy, to facetka w kasie mi przypomniała (a miałam kilkadziesiąt zł), bo inaczej przepadnie.

To pewno tak jest ;/ Same problemy z tą nagrodą.
0 0

kreatywny17

#7150262 Napisano: 30.12.2023 17:30:04
donia7 napisał(a):

asper01 napisał(a):

donia7 napisał(a):

Blackie napisał(a):

No poważnie nie róbcie sobie jaj, żona na karcie ma jeszcze pełne 500 zł, a mi 170 zł zostało, aż nie wierzę, żeby one tylko 1 miesiąc były ważne
0 0

donia7

#7150265 Napisano: 30.12.2023 17:34:29
Nie chcę Was straszyć na koniec roku emotka  oby jednak Los Mejores przedłużył w jakiś sposób te środki.
0 0

justyna1411

#7150267 Napisano: 30.12.2023 17:44:07
donia7 napisał(a):

Nie chcę Was straszyć na koniec roku emotka  oby jednak Los Mejores przedłużył w jakiś sposób te środki.

Ja na wszelki wypadek wybrałam się dziś do sklepu i nie potrzebowałam robić dużych zakupów więc za całą kwotę kupiłam bony podarunkowe do Allegro które na spokojnie będę mogła wykorzystać do końca 2024 roku. Pani w BOK (Leclerc Warszawa Bielany) była bardzo niemiła, nakrzyczała na mnie że to niemożliwe że mam na karcie zdeponowane jakieś środki w takiej kwocie bo oni nie organizują takich konkursów. Gdy okazało się, że na karcie jest 500 zł to spytałam do kiedy mogę je wykorzystać i znów na mnie nakrzyczała że ona nie musi tego wiedzieć a tak wogóle to "powinnam czytać regulaminy bo najwidoczniej w nich było to wskazane".... Życie i ludzka życzliwość.
0 0

kreatywny17

#7150270 Napisano: 30.12.2023 18:11:43
Mi się wydaję, że to nie jest typowa karta jak za punkty zakupowe, bo żeby to ściągnąć z karty jak płaciłem to na godzinę zablokowałem kasę, do kasjerki z informacji przyszła kierowniczka, a kierowniczka jeszcze dzwoniła do informatyka jak to ściągnąć, z rozmowy wynikała, że do karty, jest podpięta jeszcze jakaś druga karta i to się inaczej ściąga niż normalnie, trzy razy musiałem wykładać z koszyka zakupy i trzy razy kasjerka je skanowała. Przy zwykłych płatnościach z karty za punkty podejrzewam, że takich cyrków nie ma, tym bardziej, że tych środków nawet nigdzie nie widać, w punkcie obsługi można się tylko dowiedzieć, czy się ma i ile:) Ale żeby się spytać do kiedy to jest ważne, to mi nie przyszło do głowy...
0 0

pipistrello

#7150271 Napisano: 30.12.2023 18:14:06
justyna1411 napisał(a):

donia7 napisał(a):

Ja na wszelki wypadek wybrałam się dziś do sklepu i nie potrzebowałam robić dużych zakupów więc za całą kwotę kupiłam bony podarunkowe do Allegro które na spokojnie będę mogła wykorzystać do końca 2024 roku. Pani w BOK (Leclerc Warszawa Bielany) była bardzo niemiła, nakrzyczała na mnie że to niemożliwe że mam na karcie zdeponowane jakieś środki w takiej kwocie bo oni nie organizują takich konkursów. Gdy okazało się, że na karcie jest 500 zł to spytałam do kiedy mogę je wykorzystać i znów na mnie nakrzyczała że ona nie musi tego wiedzieć a tak wogóle to "powinnam czytać regulaminy bo najwidoczniej w nich było to wskazane".... Życie i ludzka życzliwość.

To jeszcze nic, ja pojechałam na zakupy i pomijam fakt, że nikt nie rozumiał o co mi chodzi, to w końcu okazało się, że na mojej karcie jest 0 PLN.
Więc zrobiłam z siebie wariatkę i tyle.

kreatywny17

#7150277 Napisano: 30.12.2023 18:56:08
kreatywny17 napisał(a):

Mi się wydaję, że to nie jest typowa karta jak za punkty zakupowe, bo żeby to ściągnąć z karty jak płaciłem to na godzinę zablokowałem kasę, do kasjerki z informacji przyszła kierowniczka, a kierowniczka jeszcze dzwoniła do informatyka jak to ściągnąć, z rozmowy wynikała, że do karty, jest podpięta jeszcze jakaś druga karta i to się inaczej ściąga niż normalnie, trzy razy musiałem wykładać z koszyka zakupy i trzy razy kasjerka je skanowała. Przy zwykłych płatnościach z karty za punkty podejrzewam, że takich cyrków nie ma, tym bardziej, że tych środków nawet nigdzie nie widać, w punkcie obsługi można się tylko dowiedzieć, czy się ma i ile:) Ale żeby się spytać do kiedy to jest ważne, to mi nie przyszło do głowy...

Teraz znalazłem wydruk z mojej płatności, ten który drukuje się do paragonu fiskalnego, są tam wyszczególnione "portfel punktowy" i "portfel gotówkowy", ten pierwszy to punkty i rabaty jakie można za to mieć jak dobrze czytam w regulaminie, natomiast ten portfel gotówkowy, o którym nigdzie żadnej wzmianki na necie nie mogę odszukać, to ta kasa którą dostaliśmy, na moje oko i przeczucie one są raczej bezpieczne przed zmianą roku i mam nadzieję, że się nie mylęemotka
0 0

rare85

#7150278 Napisano: 30.12.2023 18:57:46
Ktoś podpowie - te losy z Żabki z piwnej loterii można wykorzystać tylko w  dniu zakupu? Czy to nie ma znaczenia, bo to nie są bramki tylko nagroda przypisana do losu?
0 0

visserarthur

#7150283 Napisano: 30.12.2023 19:23:44
rare85 napisał(a):

Ktoś podpowie - te losy z Żabki z piwnej loterii można wykorzystać tylko w  dniu zakupu? Czy to nie ma znaczenia, bo to nie są bramki tylko nagroda przypisana do losu?

W regulaminie jest, że tylko w danym dniu, a nagrody wygrywają osoby, które zgłoszą się jako np. 1236 i 2222.
1 rare85 0

fan-mandaryny

#7150302 Napisano: 30.12.2023 21:45:12
Na konkurs Captaina Jacka nie dali mi kodu. Kupiłem jedno piwo za zappsy a drugie normalnie. Może dlatego nie otrzymałem kodu, jak myślicie? Oczywiście na jednej transakcji, używając aplikacji.
0 0

ReneK

#7150305 Napisano: 30.12.2023 21:49:52
fan-mandaryny napisał(a):

Na konkurs Captaina Jacka nie dali mi kodu. Kupiłem jedno piwo za zappsy a drugie normalnie. Może dlatego nie otrzymałem kodu, jak myślicie? Oczywiście na jednej transakcji, używając aplikacji.

Myślę ze tak !tak kiedyś miałam z wyzwaniem Wody Żywiec Zdroj gdzie przy 3 wodach jedno było za żappsy i niestety nie jest to zaliczane wówczas jako zakup ale jako nagroda🤷

anaesth

#7150308 Napisano: 30.12.2023 22:10:12
Czy działa Wam formularz Pepsi w C4? Słał ktoś niedawno?
0 0

koniczynka123

#7150309 Napisano: 30.12.2023 22:15:01
anaesth napisał(a):

Weryfikacja antybota nie powiodła się emotka też mi nie działa na żadnej przeglądarce emotka
1 anaesth 0

notta

#7150310 Napisano: 30.12.2023 22:21:34
koniczynka123 napisał(a):

anaesth napisał(a):

Weryfikacja antybota nie powiodła się emotka też mi nie działa na żadnej przeglądarce emotka

właśnie wysłałam: "Dzięki!
Twoje zgłoszenie zostało wysłane, damy Ci znać w wiadomości e-mail, jeśli wygrasz."
0 0

fan-mandaryny

#7150316 Napisano: 30.12.2023 22:58:29
ReneK napisał(a):

Myślę ze tak !tak kiedyś miałam z wyzwaniem Wody Żywiec Zdroj gdzie przy 3 wodach jedno było za żappsy i niestety nie jest to zaliczane wówczas jako zakup ale jako nagroda🤷

A to oszukańcy. Nic takiego w regulaminie nie odszukałem, ze nie może być za żappsy.
0 0

visserarthur

#7150317 Napisano: 30.12.2023 23:19:31

ReneK napisał(a):

A to oszukańcy. Nic takiego w regulaminie nie odszukałem, ze nie może być za żappsy.

Kiedyś zaliczało, bo do odbieranego za żapsy produktu drukował się paragon, a  teraz już się nie drukuje.

ReneK

#7150318 Napisano: 30.12.2023 23:23:32

ReneK napisał(a):

Może napisz do Nich!Może w tym przypadku uwzględnią!W końcu to też jakaś forma płatności którą zapracowałeś punktujac za zakupy!Dla mnie to też nie w porzo !to tak jakbys trzymał kasę na lokacie a z wypracowanych procentów nie mogłbyś za wszystko płacić!😶...