Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

fan-mandaryny

#7239761 Napisano: 09.02.2025 21:12:27
Czy macie jakieś dane paragonu z sieci Eurosklep (z supermarketu, tego największego sklepu) jakikolwiek numer karty klienta? Konkurs Amooco.
0 0

misiamisiam

#7239765 Napisano: 09.02.2025 21:48:31
Mam pytanie do osób, które wygrały w Syoss w Rossmannie. Czy w zgłoszeniu podawaliście numer paragonu? Na priv miałam zapytanie o paragon od osoby, która wygrała i twierdzi, że numeru się nie podawało. Czyżby nagrodzili także zgłoszenia bez numeru paragonu? Jak je zweryfikują?
0 0

lidka_

#7239766 Napisano: 09.02.2025 21:53:57
misiamisiam napisał(a):

Mam pytanie do osób, które wygrały w Syoss w Rossmannie. Czy w zgłoszeniu podawaliście numer paragonu? Na priv miałam zapytanie o paragon od osoby, która wygrała i twierdzi, że numeru się nie podawało. Czyżby nagrodzili także zgłoszenia bez numeru paragonu? Jak je zweryfikują?

Miałam podany numer paragonu. Oni w tym regulaminie mieli błąd, bo w jednym miejscu był zapis, że ma być prefiks Rossmann.odpowiedź na pytanie, a w innym punkcie - Rossmann.numer dowodu zakupu.odpowiedź

slonecznik1309

#7239767 Napisano: 09.02.2025 21:56:05
misiamisiam napisał(a):

ja miałam w zgłoszeniu nr paragonu w smsie i wygrałam; taki był zapis w regulaminie Rossmann.nr par.odp

misiamisiam

#7239768 Napisano: 09.02.2025 21:57:59
lika napisał(a):

misiamisiam napisał(a):

Miałam podany numer paragonu. Oni w tym regulaminie mieli błąd, bo w jednym miejscu był zapis, że ma być prefiks Rossmann.odpowiedź na pytanie, a w innym punkcie - Rossmann.numer dowodu zakupu.odpowiedź

Już doszłam, że regulamin mieli do niczego. Czyli można było puszczać z kilku numerów tel. A ja, skrupulatnie, wpisałam numer. 
Ciekawe które zgłoszenia miały większą szansę emotka
0 0

cytriss19

#7239770 Napisano: 09.02.2025 22:16:26
misiamisiam napisał(a):

lika napisał(a):

misiamisiam napisał(a):

Już doszłam, że regulamin mieli do niczego. Czyli można było puszczać z kilku numerów tel. A ja, skrupulatnie, wpisałam numer. 

ja wygrałam zestaw i miałam wpisany numer paragonu. Szczerze mówiąc chyba nie przeczytałam regulaminu dokładnie, bo dopiero tu czytam, że mieli błąd

FBsebastian3

#7239772 Napisano: 09.02.2025 22:22:37
Jaką szkołę wspieramy z Winiary?
0 0

FBkasia17

#7239775 Napisano: 09.02.2025 22:47:08
[quote=Wygrałam, bez podawania numeru paragonu. Zgodnie z regulaminem. 

cytriss19]
misiamisiam napisał(a):

lika napisał(a):

misiamisiam napisał(a):

ja wygrałam zestaw i miałam wpisany numer paragonu. Szczerze mówiąc chyba nie przeczytałam regulaminu dokładnie, bo dopiero tu czytam, że mieli błąd

wuzetka92

#7239801 Napisano: 10.02.2025 09:23:56
[quote=

FBkasia17 napisał(a):[quote=Wygrałam, bez podawania numeru paragonu. Zgodnie z regulaminem. 

cytriss19]

misiamisiam napisał(a):

lika napisał(a):

misiamisiam napisał(a):

[quote=Wygrałam, bez podawania numeru paragonu. Zgodnie z regulaminem. 

cytriss19]

misiamisiam napisał(a):

lika napisał(a):

misiamisiam napisał(a):

misiamisiam napisał(a):

lika napisał(a):

misiamisiam napisał(a):

lika napisał(a):

misiamisiam napisał(a):

misiamisiam]Mam pytanie do osób, które wygrały w Syoss w Rossmannie. Czy w zgłoszeniu podawaliście numer paragonu? Na priv miałam zapytanie o paragon od osoby, która wygrała i twierdzi, że numeru się nie podawało. Czyżby nagrodzili także zgłoszenia bez numeru paragonu? Jak je zweryfikują?

A ja nie mogę wypełnić oświadczenia laureata, podawałam kod z sms'a, podawałam numer paragonu (dałam w zgłoszeniu), ale nie wchodzi ani jedno, ani drugie 😑

0 0

ktosiek1

#7239811 Napisano: 10.02.2025 10:08:42
cytriss19 napisał(a):

misiamisiam napisał(a):

lika napisał(a):

misiamisiam napisał(a):

U mnie to samo. Wpisałam numery paragonów i nic nie wpadło. Za to na priv zapytania o odsprzedaż paragonów. Mam nadzieję, że nikt nie odsprzeda.
1 kumulacja 0

malmika

#7239820 Napisano: 10.02.2025 11:04:19
Otrzymałam sms pd Los Mejores z konkursu "Naturalnie zadbana z Palmolive w Hebe. Nie mam podanej nagrody, tylko informacja: wygrałeś nagrodę w konkursie... To jakaś pomyłka? Rzadko wygrywam w tej agencji i pierwszy raz mam taką sytuację

adamo86

#7239821 Napisano: 10.02.2025 11:06:07
malmika napisał(a):

Otrzymałam sms pd Los Mejores z konkursu "Naturalnie zadbana z Palmolive #w Hebe. Nie mam podanej nagrody, tylko informacja l:wygrałeś nagrodę w konkursie... To jakaś pomyłka? Rzadko wygrywam w tej agencji i pierwszy raz mam taką sytuację

Nie wygrywam u nich, ale obiło mi się o oczy na forum, że jak nie podają rodzaju nagrody to jest to główna emotka
Trzymam kciuki żeby tak było w Twoim przypadku emotka

misiamarysia

#7239825 Napisano: 10.02.2025 11:14:32
malmika napisał(a):

Otrzymałam sms pd Los Mejores z konkursu "Naturalnie zadbana z Palmolive w Hebe. Nie mam podanej nagrody, tylko informacja: wygrałeś nagrodę w konkursie... To jakaś pomyłka? Rzadko wygrywam w tej agencji i pierwszy raz mam taką sytuację

U nich jak jest wyższa nagroda to nie podają co wygrałaś, czyli na pewno nie kosmetyki. Gratulacje emotka

malmika

#7239831 Napisano: 10.02.2025 11:20:00
misiamarysia napisał(a):

malmika napisał(a):

U nich jak jest wyższa nagroda to nie podają co wygrałaś, czyli na pewno nie kosmetyki. Gratulacje emotka

Właśnie raz u nich wygrałam, gdzie była nagroda główna 5000, drugiego stopnia 500 zł i trzeciego kosmetyki. Wygrałam 500 zł i miałam informację w smsie o tym, dlatego ta sytuacja mnie zaskoczyła emotka

kalina590

#7239849 Napisano: 10.02.2025 12:18:59
malmika napisał(a):

Jeśli w smsie nie ma podanego stopnia nagrody to oznacza, że wygrywasz główną (jeśli coś się zmieniło, niech ktoś mnie poprawi)  emotka  Gratuluję emotka
1 malmika 0

malmika

#7239851 Napisano: 10.02.2025 12:25:53
Dziękuję za Wasze odpowiedzi i gratulacje, rzeczywiście tak jest. Co za niespodziewana radość emotka

parad0x

#7239858 Napisano: 10.02.2025 13:00:38
Ktoś z forum ma kod Ean jakiegokolwiek produktu Ambition Altro z Biedronki? Chciałbym sprawdzić dostępność w okolicy, czy cokolwiek, gdziekolwiek jeszcze zalega.
0 0

FBaneta4

#7239900 Napisano: 10.02.2025 14:58:25
Czy Kinder jest już na @ informacja mam SMS a nie mam nic na @
0 0

adamo86

#7239904 Napisano: 10.02.2025 15:04:49
FBaneta4 napisał(a):

Czy Kinder jest już na @ informacja mam SMS a nie mam nic na @

U mnie było w tym samym momencie
0 0

lidka_

#7239906 Napisano: 10.02.2025 15:05:27
Kinder za który etap idzie? Ten co trwał do wczoraj?
0 0