Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

atlantydek

#7244075 Napisano: 02.03.2025 14:17:11
kaprysek30 napisał(a):

Chciałam wysłać zgłoszenia z konkursu Kiora: Konkurs "Ulubiony bohater Marvela" Carrefour - e-Konkursy.info Według regulaminu zgłoszenie można było wysłać do 06.03.2025r. Dzisiaj klikam na formularz, a tam informacja o zakończeniu konkursu. Miał ktoś kiedyś podobny problem? Napisałam do organizatora, ale nie wiem w jakim czasie odpowie na wiadomość.

Zdarzają się czasem takie przedwczesne zamknięcia. Jutro powinni  otworzyć formularz.
0 0

czarny_kot

#7244099 Napisano: 02.03.2025 17:14:04
donia7 napisał(a):

magalan83 napisał(a):

termitek99 napisał(a):

donia7 napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Czy ktoś korzystał już może z karty podarunkowej Pluxee ? Działa Wam? 
Zarejestrowałam w aplikacji, nadałam pin. Minęło już tydzień a ja nadal nie mogę kartą płacić, mam komunikat odrzucono. Kartę wkładam do terminala, wpisuje pin. Na infolinię próbowałam zadzwonić ale rozmawia się z botem 🗣️

To nie jest ta karta przypadkiem z Pepsi DC?

Tak, to jest karta do DC, ale problem jest taki, że wielu z tych sklepów nie ma nawet na liście.... W tym sklepów, gdzie był robiony zakup produktu do konkursu  emotka

Tak to ta karta z tego konkursu. Czyli wybrane sklepy są przypisane do jej użytku? 😳

Niestety, ale tak. W innych DC nią nie zapłacisz emotka

U mnie sklep na sklepie jak chodzi o DC a zrealizować mogę tylko w dwóch. Na @ jest lista sklepów
1 magalan83 0

ktosiek1

#7244101 Napisano: 02.03.2025 19:03:00
Czy możecie polecić jakiś prosty darmowy i intuicyjny program do montowania filmików na laptopie?
0 0

fellow

#7244106 Napisano: 02.03.2025 19:52:59
Czy ktoś realizował już wygrany voucher do hotelu Crystal Mountain z konkursu Silana? Chciałabym dopytać o parę szczegółów, dlatego będę wdzięczna za kontakt w wiadomości prywatnej emotka
0 0

andii

#7244135 Napisano: 02.03.2025 22:43:01
czarny_kot napisał(a):

donia7 napisał(a):

magalan83 napisał(a):

termitek99 napisał(a):

donia7 napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Zarejestrowałam w aplikacji, nadałam pin. Minęło już tydzień a ja nadal nie mogę kartą płacić, mam komunikat odrzucono. Kartę wkładam do terminala, wpisuje pin. Na infolinię próbowałam zadzwonić ale rozmawia się z botem 🗣️

Tak, to jest karta do DC, ale problem jest taki, że wielu z tych sklepów nie ma nawet na liście.... W tym sklepów, gdzie był robiony zakup produktu do konkursu  emotka

Tak to ta karta z tego konkursu. Czyli wybrane sklepy są przypisane do jej użytku? 😳

U mnie sklep na sklepie jak chodzi o DC a zrealizować mogę tylko w dwóch. Na @ jest lista sklepów

W zabce możesz zapłacić Pluxee
0 0

rudzixon

#7244140 Napisano: 03.03.2025 04:39:45
Kompletnie nie rozumiem przesłania tej nagrody. Może to dalej jakiś konkurs i Avanti czeka na kreatywne "obejście" narzuconej listy?
W moim 70 tysięcznym miasteczku nie ma ani jednego DC, w którym mogę  zrealizować kartę emotka
Także sorry Avanti, ale w tym wypadku nie czuje się jak zwycięzca.
1 ReneK 0

yaagatka

#7244160 Napisano: 03.03.2025 09:59:29
Co za beznadziejna promocja TIGER ze zdrapkami. 
Ciekawe w których sklepach te zdrapki w ogóle będą...
Gdzie jest lista sklepów?

agakaz2

#7244161 Napisano: 03.03.2025 10:02:57
yaagatka napisał(a):

właśnie nie ma
0 0

isiulka

#7244193 Napisano: 03.03.2025 12:50:09
andii napisał(a):

czarny_kot napisał(a):

donia7 napisał(a):

magalan83 napisał(a):

termitek99 napisał(a):

donia7 napisał(a):

magalan83 napisał(a):

W zabce możesz zapłacić Pluxee

Pod warunkiem, ze masz Pluxee , które obsługuje żabkę emotka  Te z DC są tylko do wybranych sklepów DC.
Ja osobiście mam kilka kart pluxee i mam specjalne kupony i dostępy do różnych sklepów, do których nie maja dostępu zwykli zjadacze chleba, wiec to wszystko kwestia umowy pomiędzy zamawiającym a Pluxee.
1 andii 0

notta

#7244196 Napisano: 03.03.2025 12:51:52
agakaz2 napisał(a):

yaagatka napisał(a):

właśnie nie ma

a jak będą to czasami tylko dla wybranych emotka
0 0

rufus

#7244203 Napisano: 03.03.2025 13:05:46
Pojawily sie wyniki blikomanii za kolejny tydzien emotka
1 samuraj 0

rudzixon

#7244204 Napisano: 03.03.2025 13:11:27
rufus napisał(a):

Ta.. ja już nie ufam, ja już nie wierzę. nanajka81 dobrze mówiła.

Jutro powinny być wiadomości w MDW.
1 MDL 0

MDL

#7244206 Napisano: 03.03.2025 13:14:23
rudzixon napisał(a):

rufus napisał(a):

Ja też widziałam siebie ostatnio kilka razy, ale....to nie byłam ja 😅
1 nanajka81 0

nanajka81

#7244207 Napisano: 03.03.2025 13:15:48
rudzixon napisał(a):

rufus napisał(a):

Nadal podtrzymuje, że nie ma co tam zaglądać i gdybać czy to ja czy nie ja. Rok temu tak zerkałam - i nic. Tydzień temu też popatrzyłam jak tu ludzie zaczęli rozkminiać czy to ich inicjały - moje były ale to nie ja. Nie patrzę więcej. Czekam na niespodziankę emotka
1 MDL 0

81czarnaowca

#7244209 Napisano: 03.03.2025 13:19:05
[quote=Ja też miałam nie zerkać, bo tydzień temu moje inicjaly byly ale to nie ja. No i oczywiście sprawdziłam teraz też są 🫣

nanajka81]
rudzixon napisał(a):

rufus napisał(a):

Nadal podtrzymuje, że nie ma co tam zaglądać i gdybać czy to ja czy nie ja. Rok temu tak zerkałam - i nic. Tydzień temu też popatrzyłam jak tu ludzie zaczęli rozkminiać czy to ich inicjały - moje były ale to nie ja. Nie patrzę więcej. Czekam na niespodziankę emotka
0 0

rudzixon

#7244210 Napisano: 03.03.2025 13:20:01
nanajka81 napisał(a):

rudzixon napisał(a):

rufus napisał(a):

Jeden lubi rozkminiac, drugi nie. Myślę, że to indywidualny wybór. Ja zaglądam, bo lubię emotka ale wyniki przyjmuje na chłodno.
1 ReneK 0

as32572

#7244213 Napisano: 03.03.2025 13:30:16
rudzixon napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

rudzixon napisał(a):

rufus napisał(a):

Jeden lubi rozkminiac, drugi nie. Myślę, że to indywidualny wybór. Ja zaglądam, bo lubię emotka ale wyniki przyjmuje na chłodno.

Ale to chyba trzeba mieć jakies niepopularne imię, bo przecież Tomków, Kasi itd to jest na pęczki i taka informacja w loterii o takiej skali grających to nic nie wnosi.

szalcial

#7244216 Napisano: 03.03.2025 13:39:51
Czy w konkursach organizowanych przez Advalue, albo czy konkretnie z Konkurs "Magum - Przyjemność na wyższym oziomie" Żabka - e-Konkursy.info dostawaliście zwrotkę na maila?
0 0

patiworld

#7244219 Napisano: 03.03.2025 13:43:33
szalcial napisał(a):

Czy w konkursach organizowanych przez Advalue, albo czy konkretnie z Konkurs "Magum - Przyjemność na wyższym oziomie" Żabka - e-Konkursy.info dostawaliście zwrotkę na maila?

Nie
1 szalcial 0

aster222

#7244220 Napisano: 03.03.2025 13:44:59
as32572 napisał(a):

rudzixon napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

rudzixon napisał(a):

rufus napisał(a):

Ale to chyba trzeba mieć jakies niepopularne imię, bo przecież Tomków, Kasi itd to jest na pęczki i taka informacja w loterii o takiej skali grających to nic nie wnosi.

Przeglądając wyniki zauważyłam, że ktoś podał obydwa imiona może to jest sposób na to być pewnym , że na liście to ja
1 as32572 0