Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

koniczynka123

#7250347 Napisano: 30.03.2025 14:40:06
8igora9 - ja uważam, że nie trzeba, jestem tego żywym przykładem. Ale jak ktoś ma sporo czasu, to może dodawać, może sobie zwiększy szanse.
0 0

stalowiak1979

#7250350 Napisano: 30.03.2025 15:17:14
Konkurs "Ballantines" 18+  Do ilu znaków możemy pisac tekst??
0 0

titinunu

#7250351 Napisano: 30.03.2025 15:20:58
ditomaso napisał(a):

Nivea Men loteria,wymagany jest napis men na paragonie w razie wygranej do weryfikacji? Mam tylko sztyft Nivea 50 ml

U mnie było Pianka do golenia i prosili o zdjęcie paragonu z produktem
2 ditomaso, MDL 0

zmurcia

#7250364 Napisano: 30.03.2025 17:17:51
ditomaso napisał(a):

Nivea Men loteria,wymagany jest napis men na paragonie w razie wygranej do weryfikacji? Mam tylko sztyft Nivea 50 ml

U mnie było Nivea Lipcare na paragonie
Ale robiąc zdjęcie paragonu obok położyłam produkt i weryfikacja pozytywna
1 ditomaso 0

8igora9

#7250369 Napisano: 30.03.2025 18:30:15
koniczynka123 napisał(a):

8igora9 - ja uważam, że nie trzeba, jestem tego żywym przykładem. Ale jak ktoś ma sporo czasu, to może dodawać, może sobie zwiększy szanse.

Ja wysłałam wiele zgłoszeń bezskutecznie i dopiero po dodaniu 3 recenzji coś ruszyło. Teraz od czasu do czasu coś wpadnie. Podaję w formularzu swojego isnta, chociaż niewiele się na nim dzieje i nigdy nie umieszczam tam rezencji z wizażu. Według mnie oni mają użytkowników posegregowanych na kategorie i jednak częściej wybierają tych, którzy są aktywni i wrzucają recenzje na socjalach. To nie znaczy, że bez tego się nie da, po prostu będziemy rzadziej wybierani. emotka
0 0

Malaej

#7250373 Napisano: 30.03.2025 18:47:52
#mutti

Czy w aktualnym konkursie mutti na zdjęciu mogą być widoczne osoby? Bo nie rozumiem regulaminu emotka  
Czy "nie można naruszać praw autorskich osób trzecich" odnosi sie do osób na zdjęciu czy do użycia zdjęcia innej osoby np. Z interenu? 

1. Praca konkursowa musi być oryginalna, wykonana samodzielnie przez uczestnika konkursu i nie może naruszać praw autorskich osób trzecich. Zabrania się korzystania z gotowych zdjęć pochodzących od innych autorów
0 0

olunka

#7250389 Napisano: 30.03.2025 20:14:54
czy ktos kupował Bushmills w Lidlu? Mam pytanie:)
0 0

taalvikki

#7250409 Napisano: 31.03.2025 02:13:05
daisygirl napisał(a):

taalvikki napisał(a):

dzień dobry! jako, że miałam dość długą przerwę w graniu, chciałabym zadać pytanie odnośnie testów na wizażu. a mianowicie: czy idzie tam coś ugrać bez posiadania publicznego konta na instagramie oraz tik-toku? mam alergię zwłaszcza na to ostatnie i raczej to się nie zmieni, więc chodzi mi o to, czy w ogóle jest sens na wizażu pisać odpowiedzi? ktoś coś dostaje do testów bez tych kont?

Ja mam insta i tik tok ale zawsze zaznaczam, że nie mam emotka a mimo to czasem się załapuję, odpowiedzi daje krótkie na temat więc warto się zgłaszać

a często Wam się coś trafia? Pytam bo ja próbowałam może kilkanaście razy (co prawda na przestrzeni długiego czasu), ale nigdy nic się nie udało i w sumie nie wiem, czy tam jest sens próbować. Trzeba być aktywnym bardzo na wizaż? Patrzą na to?

gdy jeszcze grałam aktywnie, czyli pewnie z jakieś 5 lat temu, to się często zgłaszałam i co jakiś czas to wpadało. ostatni raz to pewnie jakoś ponad rok temu (potem nie grałam) - na wizażu się nie udzielam, mam może ze trzy dodane recenzje, tak po prostu od siebie (nie nazwałabym tego aktywnością). tam jest po prostu tak, że zgłasza się całe mnóstwo ludu i trzeba próbować chyba dość często, by się na coś załapać. aha - nigdy na wizażu nie piszę wierszyków, zawsze konkrety. powodzenia! emotka

wiolka252

#7250413 Napisano: 31.03.2025 06:53:20
taalvikki napisał(a):

daisygirl napisał(a):

taalvikki napisał(a):

dzień dobry! jako, że miałam dość długą przerwę w graniu, chciałabym zadać pytanie odnośnie testów na wizażu. a mianowicie: czy idzie tam coś ugrać bez posiadania publicznego konta na instagramie oraz tik-toku? mam alergię zwłaszcza na to ostatnie i raczej to się nie zmieni, więc chodzi mi o to, czy w ogóle jest sens na wizażu pisać odpowiedzi? ktoś coś dostaje do testów bez tych kont?

Ja mam insta i tik tok ale zawsze zaznaczam, że nie mam emotka a mimo to czasem się załapuję, odpowiedzi daje krótkie na temat więc warto się zgłaszać

a często Wam się coś trafia? Pytam bo ja próbowałam może kilkanaście razy (co prawda na przestrzeni długiego czasu), ale nigdy nic się nie udało i w sumie nie wiem, czy tam jest sens próbować. Trzeba być aktywnym bardzo na wizaż? Patrzą na to?

gdy jeszcze grałam aktywnie, czyli pewnie z jakieś 5 lat temu, to się często zgłaszałam i co jakiś czas to wpadało. ostatni raz to pewnie jakoś ponad rok temu (potem nie grałam) - na wizażu się nie udzielam, mam może ze trzy dodane recenzje, tak po prostu od siebie (nie nazwałabym tego aktywnością). tam jest po prostu tak, że zgłasza się całe mnóstwo ludu i trzeba próbować chyba dość często, by się na coś załapać. aha - nigdy na wizażu nie piszę wierszyków, zawsze konkrety. powodzenia! emotka

Też zaznaczam że nic nie mam ,bo nie mam i testuje dość często ,a zgłaszam się jak leci na stronie to co jest do testowania

nanajka81

#7250416 Napisano: 31.03.2025 07:18:09
wiolka252 napisał(a):

taalvikki napisał(a):

daisygirl napisał(a):

taalvikki napisał(a):

Też zaznaczam że nic nie mam ,bo nie mam i testuje dość często ,a zgłaszam się jak leci na stronie to co jest do testowania

to chyba dobrze piszesz odpowiedź "czemu chcesz testować dany produkt". Ja cokolwiek bym tam nie napisała i tak efekt jest ten sam: zero rzeczy do testowania.
0 0

wiolka252

#7250419 Napisano: 31.03.2025 07:49:28
nanajka81 napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

taalvikki napisał(a):

daisygirl napisał(a):

taalvikki napisał(a):

to chyba dobrze piszesz odpowiedź "czemu chcesz testować dany produkt". Ja cokolwiek bym tam nie napisała i tak efekt jest ten sam: zero rzeczy do testowania.

Nie wiem czy dobrze ,czy nie biorą pod uwagę tego co się wpisywało na samym początku rejestracji u nich .Testuje przeważnie kremy ,serum i inne rzeczy do twarzy .Nigdy nie miałam pomadek,pudrów itp
1 nanajka81 0

Anisu

#7250424 Napisano: 31.03.2025 08:11:21
taalvikki napisał(a):

tak, ja dostałam emotka
0 0

czarny_kot

#7250428 Napisano: 31.03.2025 08:46:01
Ktoś się orientuje czy w Familijnych rzucą pulę biletów do wszystkich kin? Bo zostały jakieś resztki kino niezależne i Multikino. Ile x nie wejdę początkiem tygodnia tak ciągle jest "pusto", a akcja trwa jeszcze sporo czasu.
0 0

bandit

#7250430 Napisano: 31.03.2025 08:59:42
witam

biedronka -> sielskirok.pl ?
ktoś cos wie ? od dzis w gazetce Biedornki a strony nie ma
0 0

Agnes

#7250431 Napisano: 31.03.2025 09:02:49
bandit napisał(a):

witam

też czekam na stronkę by się szczegółów dowiedzieć
0 0

InkaR

#7250432 Napisano: 31.03.2025 09:13:00
Agnes napisał(a):

bandit napisał(a):

witam

też czekam na stronkę by się szczegółów dowiedzieć

na biedronce też jeszcze tego nie ma - https://www.biedr...sy-i-akcje-specjalne
0 0

lasiglasty

#7250437 Napisano: 31.03.2025 09:37:32
Ciekawe, kiedy się obudzą, że mają od dzisiaj konkurs emotka

1 atanerka 0

stalowiak1979

#7250442 Napisano: 31.03.2025 10:05:01
Na jaką stronę wchodzicie żeby sprawdzić regulamin i zagrać w konkursie Schweeps z Lidla.
0 0

pusheen

#7250446 Napisano: 31.03.2025 10:12:51
bandit napisał(a):

witam

Już działa emotka
1 niunio 0

lasiglasty

#7250448 Napisano: 31.03.2025 10:18:12
pusheen napisał(a):