Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

darq1991

#7257617 Napisano: 01.05.2025 09:22:22
Dzięki za podpowiedź, do regulaminu nie mogłem się dostać, błąd wyskakiwał
0 0

Madzix_10

#7257625 Napisano: 01.05.2025 10:15:13
Hej , przepusza Was strona w konkursie "chwytaj chwile " ? Konkurs z capitan Jack / hardmade . Mi wyskakuje komunikat że złe dane z paragonu , ale sprawdzałam kilka razy i wszystko się zgadza , zastanawiam się czy mają jakiś błąd może...
0 0

andii

#7257652 Napisano: 01.05.2025 12:26:00
Heloooooemotka
Jak długo weryfikują paragon z produktami Winiary?
Coś długi go miałam i rozsiane po całym Winiary emotka  i niedało się go zmniejszyć. 
Może odczytać nie mogą emotka
0 0

maverick

#7257653 Napisano: 01.05.2025 12:37:57
andii napisał(a):

Heloooooemotka
Coś długi go miałam i rozsiane po całym Winiary emotka  i niedało się go zmniejszyć. 

Krótkie zatwierdza od razu AI po nazwach nawet "Win", długie trafiają do ręcznej weryfikacji, sądzę że piatek lub poniedziałek emotka
1 andii 0

andii

#7257656 Napisano: 01.05.2025 13:01:33
maverick napisał(a):

andii napisał(a):

Heloooooemotka

Krótkie zatwierdza od razu AI po zabawach nawet "Win", długie trafiają do ręcznej weryfikacji, sądzę że Osiek lub poniedziałek emotka

🌝
0 0

sesyjnie1

#7257667 Napisano: 01.05.2025 14:26:26
Czy ktoś się zlituje i poda hasło z Itaki?:)
0 0

notta

#7257743 Napisano: 02.05.2025 09:26:59
czy ktoś mi powie, o co chodzi z tym balcerzakiem? Dodaje kolejne paragony i kody, wysyłam a po kliknięciu wyślij formularz, strona się przeładowuje i nic.. a ni nie wiem czy przeszło zgłoszenie, przegrało czy wygrało? Ta sama sytuacja z telefonu czy z komputera emotka
0 0

kwia32

#7257752 Napisano: 02.05.2025 10:23:19
Ktoś poratuje hasłem z Itaki? emotka
0 0

rudzixon

#7257755 Napisano: 02.05.2025 10:26:57
notta napisał(a):

czy ktoś mi powie, o co chodzi z tym balcerzakiem? Dodaje kolejne paragony i kody, wysyłam a po kliknięciu wyślij formularz, strona się przeładowuje i nic.. a ni nie wiem czy przeszło zgłoszenie, przegrało czy wygrało? Ta sama sytuacja z telefonu czy z komputera emotka

Powinno Cię przenieść na sam dół strony gdzie masz napisane czy wygrałeś/as czy nie. Poza tym przychodzi na maila wiadomość.
0 0

notta

#7257758 Napisano: 02.05.2025 10:42:21
rudzixon napisał(a):

notta napisał(a):

Powinno Cię przenieść na sam dół strony gdzie masz napisane czy wygrałeś/as czy nie. Poza tym przychodzi na maila wiadomość.

Wiem co powinno być bo na początku działało. Teraz coś fiksuje. Ani maila ani infornacji. Ktoś miał podobnie i pisał na support?
0 0

gazelle

#7257761 Napisano: 02.05.2025 11:00:30
Nie doczytałam że wygrany voucher do pijalni Wedel najpierw trzeba odebrać w wybranej pijalni do upływu miesiąca od wygranej, a dopiero potem ten voucher jest ważny do lutego 2026. Czy udało się komuś po upływie miesiąca odebrać go? 
Trochę denerwujące że na odebranie nagrody było 3 tygodnie i nie poinformowali o tak krótkim terminie.
0 0

pioge7

#7257764 Napisano: 02.05.2025 11:14:30
gazelle napisał(a):

Trochę denerwujące że na odebranie nagrody było 3 tygodnie i nie poinformowali o tak krótkim terminie.

jak nie poinformowali? Przecież informacja w regulaminie była...

do upływu jednego miesiąca od dnia otrzymania przez uczestnika zawiadomienia o

0 0

gazelle

#7257777 Napisano: 02.05.2025 12:41:06
gazelle napisał(a):

Nie doczytałam że wygrany voucher do pijalni Wedel najpierw trzeba odebrać w wybranej pijalni do upływu miesiąca od wygranej, a dopiero potem ten voucher jest ważny do lutego 2026. Czy udało się komuś po upływie miesiąca odebrać go? 

Informacyjnie - udało mi się odebrać voucher po upływie 8 dni od teoretycznego końca terminu. Panie albo nie wiedziały albo ich nie obchodziło. Nie trzeba go od razu wykorzystywać.

Jeśli by nie wydały na pewno złożyłabym reklamacje z uwagi na to że w mailu była informacja o voucherze, a nie o kodzie do odbioru nagrody. Voucher zgodnie z regulaminem ważny do lutego 2026.
0 0

tad_pole

#7257791 Napisano: 02.05.2025 13:44:40
Konkurs Hair in Balance OnlyBio - mogą być małe opakowania kosmetyków?
0 0

renatak0renatak0

#7257792 Napisano: 02.05.2025 13:49:23
Chciałam Was dopytać czy wszyscy dostaliście kosmetyki z loterii Nivea Men. Uświadomiłam sobie ,że kolejny raz nic do mnie nie dotarło. W poprzedniej edycji musiałam dosyłać zdjęcie produktu ( paragon nie był zbyt dobrze opisany) pomimo tego kosmetyki nie dotarły. W ostatniej loterii również wygrałam kosmetyki , już z lepszym paragonem i nic nie przyszło.
0 0

pikawka

#7257793 Napisano: 02.05.2025 13:51:56
renatak0renatak0 napisał(a):

Chciałam Was dopytać czy wszyscy dostaliście kosmetyki z loterii Nivea Men. Uświadomiłam sobie ,że kolejny raz nic do mnie nie dotarło. W poprzedniej edycji musiałam dosyłać zdjęcie produktu ( paragon nie był zbyt dobrze opisany) pomimo tego kosmetyki nie dotarły. W ostatniej loterii również wygrałam kosmetyki , już z lepszym paragonem i nic nie przyszło.

Ja już dawno…. A odesłałaś w terminie wszystko?
0 0

renatak0renatak0

#7257795 Napisano: 02.05.2025 14:13:51
pikawka napisał(a):

Tak, pilnuje tego .
0 0

pikawka

#7257799 Napisano: 02.05.2025 14:24:34

pikawka napisał(a):

Tak, pilnuje tego .

To napisz do nich maila czy wszystko ok bo nie dostałaś nagrody:/
0 0

pikawka

#7257800 Napisano: 02.05.2025 14:25:09
pikawka napisał(a):

pikawka napisał(a):

Tak, pilnuje tego .

Mi zdarza się przy lepszych nagrodach, pisać do agencji czy oświadczenie dostało i jest ok. Dla świętego spokoju.
0 0

FBsebastian3

#7257815 Napisano: 02.05.2025 16:00:43
pikawka napisał(a):

pikawka napisał(a):

pikawka napisał(a):

Tak, pilnuje tego .

Mi zdarza się przy lepszych nagrodach, pisać do agencji czy oświadczenie dostało i jest ok. Dla świętego spokoju

2szystko dostałam i ocenam k9nkur z nivea za.ba4dzo skrupulatny. Doszło szybko i wszystko. Napisz do nich. Wszedzie pracują tulko ludzie więc o pomyłke nie trudno
0 0