Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

andii

#7257652 Napisano: 01.05.2025 12:26:00
Heloooooemotka
Jak długo weryfikują paragon z produktami Winiary?
Coś długi go miałam i rozsiane po całym Winiary emotka  i niedało się go zmniejszyć. 
Może odczytać nie mogą emotka
0 0

maverick

#7257653 Napisano: 01.05.2025 12:37:57
andii napisał(a):

Heloooooemotka
Coś długi go miałam i rozsiane po całym Winiary emotka  i niedało się go zmniejszyć. 

Krótkie zatwierdza od razu AI po nazwach nawet "Win", długie trafiają do ręcznej weryfikacji, sądzę że piatek lub poniedziałek emotka
1 andii 0

andii

#7257656 Napisano: 01.05.2025 13:01:33
maverick napisał(a):

andii napisał(a):

Heloooooemotka

Krótkie zatwierdza od razu AI po zabawach nawet "Win", długie trafiają do ręcznej weryfikacji, sądzę że Osiek lub poniedziałek emotka

🌝
0 0

sesyjnie1

#7257667 Napisano: 01.05.2025 14:26:26
Czy ktoś się zlituje i poda hasło z Itaki?:)
0 0

notta

#7257743 Napisano: 02.05.2025 09:26:59
czy ktoś mi powie, o co chodzi z tym balcerzakiem? Dodaje kolejne paragony i kody, wysyłam a po kliknięciu wyślij formularz, strona się przeładowuje i nic.. a ni nie wiem czy przeszło zgłoszenie, przegrało czy wygrało? Ta sama sytuacja z telefonu czy z komputera emotka
0 0

kwia32

#7257752 Napisano: 02.05.2025 10:23:19
Ktoś poratuje hasłem z Itaki? emotka
0 0

rudzixon

#7257755 Napisano: 02.05.2025 10:26:57
notta napisał(a):

czy ktoś mi powie, o co chodzi z tym balcerzakiem? Dodaje kolejne paragony i kody, wysyłam a po kliknięciu wyślij formularz, strona się przeładowuje i nic.. a ni nie wiem czy przeszło zgłoszenie, przegrało czy wygrało? Ta sama sytuacja z telefonu czy z komputera emotka

Powinno Cię przenieść na sam dół strony gdzie masz napisane czy wygrałeś/as czy nie. Poza tym przychodzi na maila wiadomość.
0 0

notta

#7257758 Napisano: 02.05.2025 10:42:21
rudzixon napisał(a):

notta napisał(a):

Powinno Cię przenieść na sam dół strony gdzie masz napisane czy wygrałeś/as czy nie. Poza tym przychodzi na maila wiadomość.

Wiem co powinno być bo na początku działało. Teraz coś fiksuje. Ani maila ani infornacji. Ktoś miał podobnie i pisał na support?
0 0

gazelle

#7257761 Napisano: 02.05.2025 11:00:30
Nie doczytałam że wygrany voucher do pijalni Wedel najpierw trzeba odebrać w wybranej pijalni do upływu miesiąca od wygranej, a dopiero potem ten voucher jest ważny do lutego 2026. Czy udało się komuś po upływie miesiąca odebrać go? 
Trochę denerwujące że na odebranie nagrody było 3 tygodnie i nie poinformowali o tak krótkim terminie.
0 0

pioge7

#7257764 Napisano: 02.05.2025 11:14:30
gazelle napisał(a):

Trochę denerwujące że na odebranie nagrody było 3 tygodnie i nie poinformowali o tak krótkim terminie.

jak nie poinformowali? Przecież informacja w regulaminie była...

do upływu jednego miesiąca od dnia otrzymania przez uczestnika zawiadomienia o

0 0

gazelle

#7257777 Napisano: 02.05.2025 12:41:06
gazelle napisał(a):

Nie doczytałam że wygrany voucher do pijalni Wedel najpierw trzeba odebrać w wybranej pijalni do upływu miesiąca od wygranej, a dopiero potem ten voucher jest ważny do lutego 2026. Czy udało się komuś po upływie miesiąca odebrać go? 

Informacyjnie - udało mi się odebrać voucher po upływie 8 dni od teoretycznego końca terminu. Panie albo nie wiedziały albo ich nie obchodziło. Nie trzeba go od razu wykorzystywać.

Jeśli by nie wydały na pewno złożyłabym reklamacje z uwagi na to że w mailu była informacja o voucherze, a nie o kodzie do odbioru nagrody. Voucher zgodnie z regulaminem ważny do lutego 2026.
0 0

tad_pole

#7257791 Napisano: 02.05.2025 13:44:40
Konkurs Hair in Balance OnlyBio - mogą być małe opakowania kosmetyków?
0 0

renatak0renatak0

#7257792 Napisano: 02.05.2025 13:49:23
Chciałam Was dopytać czy wszyscy dostaliście kosmetyki z loterii Nivea Men. Uświadomiłam sobie ,że kolejny raz nic do mnie nie dotarło. W poprzedniej edycji musiałam dosyłać zdjęcie produktu ( paragon nie był zbyt dobrze opisany) pomimo tego kosmetyki nie dotarły. W ostatniej loterii również wygrałam kosmetyki , już z lepszym paragonem i nic nie przyszło.
0 0

pikawka

#7257793 Napisano: 02.05.2025 13:51:56
renatak0renatak0 napisał(a):

Chciałam Was dopytać czy wszyscy dostaliście kosmetyki z loterii Nivea Men. Uświadomiłam sobie ,że kolejny raz nic do mnie nie dotarło. W poprzedniej edycji musiałam dosyłać zdjęcie produktu ( paragon nie był zbyt dobrze opisany) pomimo tego kosmetyki nie dotarły. W ostatniej loterii również wygrałam kosmetyki , już z lepszym paragonem i nic nie przyszło.

Ja już dawno…. A odesłałaś w terminie wszystko?
0 0

renatak0renatak0

#7257795 Napisano: 02.05.2025 14:13:51
pikawka napisał(a):

Tak, pilnuje tego .
0 0

pikawka

#7257799 Napisano: 02.05.2025 14:24:34

pikawka napisał(a):

Tak, pilnuje tego .

To napisz do nich maila czy wszystko ok bo nie dostałaś nagrody:/
0 0

pikawka

#7257800 Napisano: 02.05.2025 14:25:09
pikawka napisał(a):

pikawka napisał(a):

Tak, pilnuje tego .

Mi zdarza się przy lepszych nagrodach, pisać do agencji czy oświadczenie dostało i jest ok. Dla świętego spokoju.
0 0

FBsebastian3

#7257815 Napisano: 02.05.2025 16:00:43
pikawka napisał(a):

pikawka napisał(a):

pikawka napisał(a):

Tak, pilnuje tego .

Mi zdarza się przy lepszych nagrodach, pisać do agencji czy oświadczenie dostało i jest ok. Dla świętego spokoju

2szystko dostałam i ocenam k9nkur z nivea za.ba4dzo skrupulatny. Doszło szybko i wszystko. Napisz do nich. Wszedzie pracują tulko ludzie więc o pomyłke nie trudno
0 0

mima

#7257819 Napisano: 02.05.2025 16:29:08
Loteria Grześki.... tylko się że mnie nie śmiejcie..emotka nie mam pojęcia jak wpisać te kody do bankomatu żeby otrzymać wygrane 50. Czy ktoś podpowie blondynce????emotka
0 0

mia

#7257821 Napisano: 02.05.2025 16:34:17
mima napisał(a):

Loteria Grześki.... tylko się że mnie nie śmiejcie..emotka nie mam pojęcia jak wpisać te kody do bankomatu żeby otrzymać wygrane 50. Czy ktoś podpowie blondynce????emotka

Musisz na ekranie wybrać wypłata bez karty, potem Blik.
Prawa strona u dołu.
W ktorymś momencie (nie pamiętam w którym) jest pytanie o kwotę. Wybierasz 50 zł (chyba że wygrałaś 100, to wybierasz sto).
Pokaże się pierwsze okienko do wpisania numeru. Wpisujesz kod (ten długi). Zatwierdzasz zielonym.
Pokazuje się drugie okienko - tam wpisujesz PIN (czterocyfrowy otrzymany w mailu).
Koniec - bankomat wydaje Ci pieniądze.