Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Dagaa

#7312774 Napisano: 11.11.2025 15:59:28
Też nie dostaliście kodów z Prince polo w zappce? Wczoraj kupiony do dzisiaj nie mam kodu i nie wiem czy to kwestia czasu i się pojawi czy pisać do organizatora?
0 0

taak

#7312776 Napisano: 11.11.2025 16:06:00
Dagaa napisał(a):

Też nie dostaliście kodów z Prince polo w zappce? Wczoraj kupiony do dzisiaj nie mam kodu i nie wiem czy to kwestia czasu i się pojawi czy pisać do organizatora?

Ja nie dostałam, wyzwanie ma status ukończonego a kodu nie ma
0 0

Dagaa

#7312782 Napisano: 11.11.2025 16:17:55
taak napisał(a):

Dagaa napisał(a):

Dokładnie tak samo mam 🫣
0 0

masza

#7312790 Napisano: 11.11.2025 16:55:00
Dagaa napisał(a):

taak napisał(a):

Dagaa napisał(a):

Dokładnie tak samo mam 🫣

też nie mam
0 0

wziumbadam

#7312802 Napisano: 11.11.2025 17:38:57
Ach...ten Pelargos i pytanie konkursowe do: https://www.e-kon...b-roczny-zapas-lenor emotka

sergrazyna

#7312803 Napisano: 11.11.2025 17:43:43
wziumbadam napisał(a):

Ach...ten Pelargos i pytanie konkursowe do: https://www.e-kon...b-roczny-zapas-lenor emotka

pytanie takie jak nagrody emotka

snowflake

#7312808 Napisano: 11.11.2025 18:16:38
wziumbadam napisał(a):

Nawet oryginalne pytanie jest beznadziejnie głupie   :zbanowany:
0 0

zaczytana-pola

#7312810 Napisano: 11.11.2025 18:27:36
halliday napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

rare85 napisał(a):

Wiem, że przez stronę Biedronki nie można sprawdzić salda e-kodów. Jak można to szybko i sprawnie sprawdzić? Mam kilka e-kodów do sprawdzenia, bo gdzieś umknęło mi trochę kasy i nie wiem z którego kodu zostało emotka paragonów wszystkich nie mam, a w aplikacji nie ma podanego nr kody tylko ogólnie, że inna karta podarunkowa.

Ja jak nie wiem, to płacę na samoobsłudze. Albo przejdzie albo nie. Można użyć kilku na raz. Bo sprawdzić chyba się nie da.

ale przecież jak karta jest pusta, to musi pracownik zaakceptować, więć nie wiem czy dobry to pomysł? Ze u ciebie cały czas jakiś pracownik jest przy kasach samoobsługowych to nie ma z tym problemu, bo u mnie to kasjer który kasuje na zwykłej kasie, więc każde zaakceptowanie trwa długo.

Nie musi. Płaciłam ostatnio czterema kartami/e-kodami(w tym z Nałęczowianki) - 1 była pusta i nikt nic nie akceptował.
U mnie nie ma osoby od kas. Obsługuje je ta sama osoba, która jest na normalnej kasie.
1 halliday 0

pioge7

#7312816 Napisano: 11.11.2025 18:39:54

Nie musi. Płaciłam ostatnio czterema kartami/e-kodami(w tym z Nałęczowianki) - 1 była pusta i nikt nic nie akceptował.U mnie nie ma osoby od kas. Obsługuje je ta sama osoba, która jest na normalnej kasie.

U mnie na samoobsługowej jeśli miałem pustą kartę musiała przyjść Pani z obsługi, żeby coś poklikać, bo kasa nie działała wtedy.

@gnieszk@

#7312825 Napisano: 11.11.2025 19:26:12
pioge7 napisał(a):

Nie musi. Płaciłam ostatnio czterema kartami/e-kodami(w tym z Nałęczowianki) - 1 była pusta i nikt nic nie akceptował.U mnie nie ma osoby od kas. Obsługuje je ta sama osoba, która jest na normalnej kasie.

U mnie na samoobsługowej jeśli miałem pustą kartę musiała przyjść Pani z obsługi, żeby coś poklikać, bo kasa nie działała wtedy.

U mnie też
0 0

gregory04

#7312829 Napisano: 11.11.2025 19:50:10
@gnieszk@ napisał(a):

pioge7 napisał(a):

U mnie też

To samo u mnie
0 0

niunio

#7312830 Napisano: 11.11.2025 19:55:02
gregory04 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

pioge7 napisał(a):

U mnie też

To samo u mnie

To chyba zależy od ustawień kasy. U mnie w tej samej Biedronce na jednej obsługa musiała coś przeklikać, a na dwóch innych nie.

angel119

#7312842 Napisano: 11.11.2025 21:55:37
Dostaliście jakieś potwierdzenie z Airwaves w Żabce? emotka
0 0

sergrazyna

#7312843 Napisano: 11.11.2025 22:23:48
angel119 napisał(a):

Dostaliście jakieś potwierdzenie z Airwaves w Żabce? emotka

Nie ma maili, dostajesz jedynie nr zgłoszenia
1 angel119 0

mdepfs

#7312848 Napisano: 11.11.2025 22:45:50
Czy ktoś już brał udział w konkursie Nivea Cellular w Rossmanie?
Na stronie jest napisane, aby zakupić dowolny kosmetyk z serii Nivea Cellular, w regulaminie dowolny produkt Nivea Cellular.
Chciałabym zakupić maskę w płacie, myślicie, że będzie okej? Niestety nie ma listy produktów w regulaminie.
0 0

Frama

#7312849 Napisano: 11.11.2025 22:49:09
mdepfs napisał(a):

Na stronie jest napisane, aby zakupić dowolny kosmetyk z serii Cellular, w regulaminie dowolny produkt.
Chciałabym zakupić maskę w płacie, myślicie, że będzie okej? Niestety nie ma listy produktów w regulaminie.

w regulaminie:
 12. Produkt: dowolny produkt marki NIVEA z serii Cellular.
0 0

mdepfs

#7312850 Napisano: 11.11.2025 22:51:17
Frama napisał(a):

mdepfs napisał(a):

Na stronie jest napisane, aby zakupić dowolny kosmetyk z serii Cellular, w regulaminie dowolny produkt.

w regulaminie:

mój skrót myślowy to był emotka
chodzi mi czy nie przyczepią się do maseczki, bo to znacząca różnica cenowa do np. kremów
0 0

Justa-zosia

#7312853 Napisano: 11.11.2025 22:54:21
mdepfs napisał(a):

Frama napisał(a):

mdepfs napisał(a):

w regulaminie:

mój skrót myślowy to był emotka
chodzi mi czy nie przyczepią się do maseczki, bo to znacząca różnica cenowa do np. kre

A sq w ogole maseczki? Ja na stronie zamawiałam i nie bylo, najtańsze jakieś serum.
0 0

lusienka

#7312855 Napisano: 11.11.2025 22:57:37

halliday napisał(a):

rare85 napisał(a):

Wiem, że przez stronę Biedronki nie można sprawdzić salda e-kodów. Jak można to szybko i sprawnie sprawdzić? Mam kilka e-kodów do sprawdzenia, bo gdzieś umknęło mi trochę kasy i nie wiem z którego kodu zostało emotka paragonów wszystkich nie mam, a w aplikacji nie ma podanego nr kody tylko ogólnie, że inna karta podarunkowa.

Ja jak nie wiem, to płacę na samoobsłudze. Albo przejdzie albo nie. Można użyć kilku na raz. Bo sprawdzić chyba się nie da.

ale przecież jak karta jest pusta, to musi pracownik zaakceptować, więć nie wiem czy dobry to pomysł? Ze u ciebie cały czas jakiś pracownik jest przy kasach samoobsługowych to nie ma z tym problemu, bo u mnie to kasjer który kasuje na zwykłej kasie, więc każde zaakceptowanie trwa długo.

Nie musi. Płaciłam ostatnio czterema kartami/e-kodami(w tym z Nałęczowianki) - 1 była pusta i nikt nic nie akceptował.
U mnie nie ma osoby od kas. Obsługuje je ta sama osoba, która jest na normalnej kasie.

Ja również e-kodami płaciłam nie raz w samoobsługowej i nigdy nie trzeba było nic zatwierdzać, samo pomniejszało kwotę o saldo bonu
0 0

androm

#7312857 Napisano: 11.11.2025 23:05:41
lusienka napisał(a):

halliday napisał(a):

rare85 napisał(a):

Ja również e-kodami płaciłam nie raz w samoobsługowej i nigdy nie trzeba było nic zatwierdzać, samo pomniejszało kwotę o saldo bonu

U mnie jak karta była pusta, bo użyłam już użytej to samo wzywa pracownika i on musi tam kliknąć więc to prawda.
0 0