Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

nawrotkatv

#7321909 Napisano: dzisiaj o 09:22:33
Nie mogę znaleźć watku "Co można dostać za darmo" - więc wklejam tutaj - ze dzis w Krakowie za darmo można dostać obiad w barze Flisak (od godz 11:00)  https://youtu.be/c4G7ceBcWqs?t=143
0 0

michalmichna

#7321911 Napisano: dzisiaj o 09:27:10
Czy zakup piwa na loterię w Żabce faktycznie trzeba czekać 3 min między zakupami? Czy zlicza losy kupione bezpośrednio po sobie?
0 0

nawrotkatv

#7321949 Napisano: dzisiaj o 10:54:36
michalmichna napisał(a):

Czy zakup piwa na loterię w Żabce faktycznie trzeba czekać 3 min między zakupami? Czy zlicza losy kupione bezpośrednio po sobie?

Nie ryzykowałabym...

Mam pytanie odnośnie bąbelkowego konkursu w Biedrze. Na jednym z paragonów (z 12 grudnia) nie mam odliczonego rabatu. Czy to normalne? Czy każdy sklep miał wtedy z góry naliczony rabat? W nazwie widnieje pepsi syrop i cena 19,99x2.
0 0

snowflake

#7321956 Napisano: dzisiaj o 11:06:28
michalmichna napisał(a):

a nie możesz na 1 paragonie kupić? Ja bym przestrzegała tych 3 minut przy osobnych paragonach...emotka
0 0

pimparimpa

#7321959 Napisano: dzisiaj o 11:07:57
nawrotkatv napisał(a):

michalmichna napisał(a):

Nie ryzykowałabym...

Mam pytanie odnośnie bąbelkowego konkursu w Biedrze. Na jednym z paragonów (z 12 grudnia) nie mam odliczonego rabatu. Czy to normalne? Czy każdy sklep miał wtedy z góry naliczony rabat? W nazwie widnieje pepsi syrop i cena 19,99x2.

tez nie mam rabatu na moich dwóch paragonach, ale w mojej biedrze to zawsze jest bałagan i coś się nie zgadza i już nie miałam czasu aby dociekać i wołać kierowniczkę.
Po prostu jesteśmy w plecy po 3zl na jednym koncentracie

agakaz2

#7321963 Napisano: dzisiaj o 11:14:32
co nadaje Magazyn McD
dhl-em?
0 0

slomkabb

#7321970 Napisano: dzisiaj o 11:25:22
Czy w konkursie Pepsi Lidl i pepsi Biedronka jest limit wygranych na osobę? Nic takiego nie znalazłam w regulaminie ale może coś przeoczyłam
0 0