Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

team2sis

#7322179 Napisano: dzisiaj o 19:18:32
Pewnie to pytanie już gdzieś było ale czy w Pepsi Biedronka można wygrać więcej niż jeden raz na tą samą osobę? Wydaje mi się że rok temu tak było.
0 0

mietowa

#7322182 Napisano: dzisiaj o 19:31:04
team2sis napisał(a):

Pewnie to pytanie już gdzieś było ale czy w Pepsi Biedronka można wygrać więcej niż jeden raz na tą samą osobę? Wydaje mi się że rok temu tak było.

Zazwyczaj u nich nie ma z tym problemu emotka , ale nie czytałam dokładnie regulaminu.
0 0

agaga

#7322183 Napisano: dzisiaj o 19:31:42
Mam pytanie do tych co wygrali kilka saturatorów z bąbelkowego konkursu. Można 2 szt na gospodarstwo domowe? Bo widzę w regulaminie że jest napisane jedną wygraną na osobę. Może w domyśle jest też że tj gospodarstwo?
0 0

baxter

#7322200 Napisano: dzisiaj o 20:31:48
agaga napisał(a):

Mam pytanie do tych co wygrali kilka saturatorów z bąbelkowego konkursu. Można 2 szt na gospodarstwo domowe? Bo widzę w regulaminie że jest napisane jedną wygraną na osobę. Może w domyśle jest też że tj gospodarstwo?

Ja rozumiem, że nie ma ograniczeń na gospodarsto. Co prawda Smolar często robi takie ograniczenie ale jest to w regulaminie zaznaczone a tu nie ma nic na ten temat.
1 agaga 0

kanafapinifi

#7322201 Napisano: dzisiaj o 20:42:19
dużo razy graliście w hard loterię w żabce? wpisy ukazują nieziemskie wygrane, ale w (dziś nie wygrałem/am to już było" widzę również dużo pokrzywdzonych osób! a każdy ma chrapkę na 88k.
0 0

Luiza37

#7322202 Napisano: dzisiaj o 20:46:23
kanafapinifi napisał(a):

dużo razy graliście w hard loterię w żabce? wpisy ukazują nieziemskie wygrane, ale w (dziś nie wygrałem/am to już było" widzę również dużo pokrzywdzonych osób! a każdy ma chrapkę na 88k.

U mnie wczoraj na 10 losów trafione 2x 800 zł. Dzisiaj na 10 losów pusto 😉

cytriss19

#7322204 Napisano: dzisiaj o 21:12:00
Luiza37 napisał(a):

kanafapinifi napisał(a):

ja wczoraj 3 losy, dziś 1 - pusto. Kupię jeszcze parę razy aż zgromadzę zapas na Sylwestra oraz Święta i to będzie tyle. Jak mi w czymś nie idzie to wolę odpuścić (chociaż czasami ciężko emotka  )

grzybekmalutki

#7322206 Napisano: dzisiaj o 21:20:42
cytriss19 napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

kanafapinifi napisał(a):

ja wczoraj 3 losy, dziś 1 - pusto. Kupię jeszcze parę razy aż zgromadzę zapas na Sylwestra oraz Święta i to będzie tyle. Jak mi w czymś nie idzie to wolę odpuścić (chociaż czasami ciężko emotka  )

Jak się kupi 20 sztuk to od razu 5 losów wpadnie??
0 0

sergrazyna

#7322207 Napisano: dzisiaj o 21:22:09
kanafapinifi napisał(a):

Wczoraj 14 losów, 2 x 800 (było to w pierwszych 8 losach), dzisiaj 5 kolejnych i pustki
0 0

sergrazyna

#7322208 Napisano: dzisiaj o 21:22:10
kanafapinifi napisał(a):

Wczoraj 14 losów, 2 x 800 (było to w pierwszych 8 losach), dzisiaj 5 kolejnych i pustki
0 0

sergrazyna

#7322209 Napisano: dzisiaj o 21:22:39
grzybekmalutki napisał(a):

cytriss19 napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

kanafapinifi napisał(a):

Jak się kupi 20 sztuk to od razu 5 losów wpadnie??

Tak

endrjuen

#7322214 Napisano: dzisiaj o 21:45:09
kanafapinifi napisał(a):

My rodzinnie zapasy na Sylwestra i okrągłe urodziny - już 38 losów i nic. Na tym raczej będzie koniec 😅
0 0

coccinelle

#7322219 Napisano: dzisiaj o 22:13:51
W hard loterii ma znaczenie czas zakupu towaru czy kliknięcie w danym momencie z zamiarem gry?
0 0

zebry

#7322223 Napisano: dzisiaj o 22:19:58
coccinelle napisał(a):

W hard loterii ma znaczenie czas zakupu towaru czy kliknięcie w danym momencie z zamiarem gry?

Czas zakupu