Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

ktosiek1

#7324807 Napisano: dzisiaj o 20:21:10
makra napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

Czy wygrał ktoś kto grał ostatniego dnia w oral b?

Ja

Ja też
0 0

8igora9

#7324808 Napisano: dzisiaj o 20:28:22
nawrotkatv napisał(a):

Nie wiem jak Wy, ale ja mam już dosć konkursu Pepsi&Lays. Staram się być skrupulatna i wysyłam codziennie jedna a czasem 2 odpowiedzi i jestem już tak wyjałowiona z pomysłow, że zaczynam rymować od rzeczy emotka  Dobrze ze jutro ostatni dzień...

Też tak miałam, ale w okolicach 8 paragonu otworzyła mi się jakaś dodatkowa szufladka w mózgu i 2 razy wysyłałam męża do sklepu po kolejne paragony. 🤣 Wydaje mi się, że te moje ostatnie zgłoszenia są świetne, ale prawdopodobnie  jest właśnie tak, że "wydaje mi się" 😂😂😂
Jeszcze 1 paragon z Carrefoura i po świątecznych konkursach Avanti zostaną tylko traumatyczne wspomnienia i torby pełne chipsów. 🫣

malgosia74

#7324832 Napisano: dzisiaj o 21:46:07
8igora9 napisał(a):

nawrotkatv napisał(a):

Nie wiem jak Wy, ale ja mam już dosć konkursu Pepsi&Lays. Staram się być skrupulatna i wysyłam codziennie jedna a czasem 2 odpowiedzi i jestem już tak wyjałowiona z pomysłow, że zaczynam rymować od rzeczy emotka  Dobrze ze jutro ostatni dzień...

Też tak miałam, ale w okolicach 8 paragonu otworzyła mi się jakaś dodatkowa szufladka w mózgu i 2 razy wysyłałam męża do sklepu po kolejne paragony. 🤣 Wydaje mi się, że te moje ostatnie zgłoszenia są świetne, ale prawdopodobnie  jest właśnie tak, że "wydaje mi się" 😂😂😂
Jeszcze 1 paragon z Carrefoura i po świątecznych konkursach Avanti zostaną tylko traumatyczne wspomnienia i torby pełne chipsów. 🫣

Też mam dość emotka , nie brałam udziału w konkursach we wszystkich sieciach sklepów, do tej pory mając czas na wolnym stworzyłam w bólach mniejszych i większych 31 tekstów- poważne i głupawe - jutro ostatnie 2 muszę jakoś wymęczyć, ale pomysłów to już nima ... emotka