Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

moskala22

#7324529 Napisano: dzisiaj o 10:01:54
darog napisał(a):

atyde25 napisał(a):

I przynajmniej te swetry tz Nutellę kupował w Społem bo oni mają W przed numerem na paragonach. Niech mu się ten akryl dobrze nosi emotka

"W" to Chorten.
w Społem u nas bez  -W"

Niekoniecznie, w naszych okolicach "W" mają lewiatany, OdiDo, a np.Chorten jest bez "W"
0 0

barcza1

#7324532 Napisano: dzisiaj o 10:06:35
Pomocy dostałam czek z Tymbarka wpisując dobrze nr telefonu do hasła informacja ze hasło złe.
0 0

joan

#7324536 Napisano: dzisiaj o 10:09:43
emotka
Primo: w loterii Nutella należy posiadać paragon. Skąd to zdziwienie, że ktoś wszedł w posiadanie paragonów, to ja nie rozumiem. Kiedy lubiani "wchodzą w posiadanie" paragonów / kapsli / nakrętek, jakoś nikt tego nie analizuje.

Drugie primo: literka "W" w paragonie nie ogranicza się do żadnej sieci sklepów. Też mi się takie regularnie trafiają w okolicy. Zero sensacji.

Trzecie primo: na jakiej podstawie chcecie znać pełne dane laureata? Co to ma zmienić?

Czwarte primo: już dawno temu wyraźnie zaznaczyłam w komentarzu przy tej loterii, co należy zakupić. Nie wiem, o jakich SŁOIKACH Nutelli piszecie, bo to nigdy nie było wymogiem. Brak znajomości asortymentu jest tutaj chyba źródłem niezrozumienia tematu.

Można się rozejść emotka

nanajka81

#7324563 Napisano: dzisiaj o 11:25:18
joan napisał(a):

emotka
Primo: w loterii Nutella należy posiadać paragon. Skąd to zdziwienie, że ktoś wszedł w posiadanie paragonów, to ja nie rozumiem. Kiedy lubiani "wchodzą w posiadanie" paragonów / kapsli / nakrętek, jakoś nikt tego nie analizuje.

Drugie primo: literka "W" w paragonie nie ogranicza się do żadnej sieci sklepów. Też mi się takie regularnie trafiają w okolicy. Zero sensacji.

Trzecie primo: na jakiej podstawie chcecie znać pełne dane laureata? Co to ma zmienić?

Czwarte primo: już dawno temu wyraźnie zaznaczyłam w komentarzu przy tej loterii, co należy zakupić. Nie wiem, o jakich SŁOIKACH Nutelli piszecie, bo to nigdy nie było wymogiem. Brak znajomości asortymentu jest tutaj chyba źródłem niezrozumienia tematu.

Można się rozejść emotka

Piąte: Jak już pisałam - nie ma czego zazdrościć. Te sweterki z Nutelli wcale nie są fajne ani wizualnie ani praktycznie. Pewnie ktoś grał o 10 tys a dostaly mu sie sweterki ktore wylądują w kontenerze.

Cytrusek77

#7324566 Napisano: dzisiaj o 11:28:08
Dokładnie, te swetry to jakiś dramat i wcale nie są dwustronne, to że przyszyli metkę Nutella nie robi ich dwustronnymi. Już lepsze swetry świąteczne są w Pepco
0 0

darq1991

#7324569 Napisano: dzisiaj o 11:33:53
Pal go sześć same swetry, bardziej mnie interesuje to, że facet tyle razy wygrał. Sam kilkukrotnie o różnych porach brałem tam udział i nie wygrałem nic. Można mieć szczęście, można wygrać i 5 razy ale 25 razy? Ciekawe na ile zgłoszeń łącznie…
0 0

Empatia

#7324583 Napisano: dzisiaj o 11:52:21
Bushido_75 napisał(a):

Poprawka. Łukasz.R, wygrał 24 swetry. Ja wysłałem chyba z 50 razy i ani jednego. Tak samo jak była loteria Dr.Gerard-też dobra ściema była.

To jest chyba pewne,że pan Łukasz musiał znać wcześniej godziny otwarcia bramek.Zgłasza ktoś takie sprawy gdzieś?To już nie pierwszy raz kiedy widzę takie oszustwa.
0 0