Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Maczupikczu

#7326435 Napisano: 07.01.2026 22:51:54
malgosia74 napisał(a):

nie ma to jak w ostatni dzień konkursów w Rossmann mieć paragony z zakupionymi innymi produktami niż w regulaminie emotka
 nie ma co zgłaszać na Neboa Glow - "Neboa Styling Glo/AX"?
a na So!Flow- "odżywka D/AX" ?

kurczę to ja brałam to co było na standzie konkursowym, nawet nie wiedziałam, że mają być specjalne a już zgłosiłam. emotka
Mam na paragonie:
So!flow let it gl/ax  i Neboa glossy hair/ax
0 0

dziób_dziób1321

#7326436 Napisano: 07.01.2026 22:52:26
ananaska napisał(a):

Hej, czy jak nie dostałam potwierdzenia z konkursu "Pierniczkowe love- Grzaniec Galicyjski" to to znaczy, że moje zgłoszenie do nich nie dotarło?
Czy Wy macie potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia na e-mailu?

Moje zdjęcie wysyłałam ostatniego dnia i zaraz po wysłaniu zgłoszenia otrzymałam od nich zwrotny @ o treści: Dodałeś pracę konkursową w konkursie: Konkurs Pierniczkowe Love. Dodatkowo widzę, że w regulaminie jest zapis: W odpowiedzi na prawidłowo przesłane Zgłoszenie, Uczestnicy Konkursuotrzymują zwrotną wiadomość e-mail, na adres e-mail podany w Zgłoszeniu
konkursowym.
Więc lepiej do nich napisać i wyjaśnić sprawę emotka
1 ananaska 0

malgosia74

#7326437 Napisano: 07.01.2026 22:54:06
Maczupikczu napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

nie ma to jak w ostatni dzień konkursów w Rossmann mieć paragony z zakupionymi innymi produktami niż w regulaminie emotka

kurczę to ja brałam to co było na standzie konkursowym, nawet nie wiedziałam, że mają być specjalne a już zgłosiłam. emotka
Mam na paragonie:

to ja mam złe... emotka
0 0

Dekasia

#7326438 Napisano: 07.01.2026 22:57:12
malgosia74 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Mam na paragonie:

to ja mam złe... emotka

Neboa chyba ok. To któryś z tych do włosów? Ja akurat kupowałam ten do ciała. 
0 0

malgosia74

#7326439 Napisano: 07.01.2026 22:59:04
Dekasia napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Mam na paragonie:

to ja mam złe... emotka

nie będzie ok, bo mam kupione fioletowe opakowanie spray do stylizacji włosów
0 0

Dekasia

#7326440 Napisano: 07.01.2026 23:04:36
malgosia74 napisał(a):

Dekasia napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Mam na paragonie:

to ja mam złe... emotka

Ok, bo z nazwy przypominało konkursowy produkt do włosów.
0 0

fan-mandaryny

#7326441 Napisano: 07.01.2026 23:05:09
malgosia74 napisał(a):

Dekasia napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Mam na paragonie:

to ja mam złe... emotka

A ja kupiłem jeden z tych pięciu nowych brokatowych produktów. Bo oni po dziadowsku opisali "Neboa Shine & Glossy" - nawet strona internetowa Rossmanna nie kapuje co to za produkty. Tylko na stronie Vouge'a jest co nieco napisane. Bo to jakaś zupełnie nowa seria. Ja sugerowałem się tylko tymi produktami  w szklanych opakowaniach z brokatem. A te fioletowe w plastikowych opakowaniach, co są na stronie to one nie są produktami konkursowymi. One są do wygrania!

Kwiat Paproci

#7326442 Napisano: 07.01.2026 23:06:34
dziób_dziób1321 napisał(a):

ananaska napisał(a):

Hej, czy jak nie dostałam potwierdzenia z konkursu "Pierniczkowe love- Grzaniec Galicyjski" to to znaczy, że moje zgłoszenie do nich nie dotarło?
Czy Wy macie potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia na e-mailu?

Moje zdjęcie wysyłałam ostatniego dnia i zaraz po wysłaniu zgłoszenia otrzymałam od nich zwrotny @ o treści: Dodałeś pracę konkursową w konkursie: Konkurs Pierniczkowe Love. Dodatkowo widzę, że w regulaminie jest zapis: W odpowiedzi na prawidłowo przesłane Zgłoszenie, Uczestnicy Konkursuotrzymują zwrotną wiadomość e-mail, na adres e-mail podany w Zgłoszeniu
konkursowym.
Więc lepiej do nich napisać i wyjaśnić sprawę emotka

jak brałam w listopadzie to przyszedł mail potwierdzajacy od
konkurs JNT Group 
sprawdz w spamie albo gdzieś indziej wpadło  emotka
0 1 ananaska

visserarthur

#7326453 Napisano: 08.01.2026 00:27:52
fan-mandaryny napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Dekasia napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Mam na paragonie:

to ja mam złe... emotka

A ja kupiłem jeden z tych pięciu nowych brokatowych produktów. Bo oni po dziadowsku opisali "Neboa Shine & Glossy" - nawet strona internetowa Rossmanna nie kapuje co to za produkty. Tylko na stronie Vouge'a jest co nieco napisane. Bo to jakaś zupełnie nowa seria. Ja sugerowałem się tylko tymi produktami  w szklanych opakowaniach z brokatem. A te fioletowe w plastikowych opakowaniach, co są na stronie to one nie są produktami konkursowymi. One są do wygrania!

Bo te produkty były dostępne tylko czasowo- jak zapytałem o ten pierwszy ze zdjęcia, to mi pani powiedziała, że je właśnie zdjęła, bo one tylko w okresie promocji (gazetkowej?) były i mi przyniosła z magazynu...
0 0

karoxxa

#7326474 Napisano: 08.01.2026 08:56:18
Ej to co w końcu bylo do kupienia w neboa? Ja najpierw kupilam to z plakatu konkursowego te fioletowe maski szampony, potem trafiłam na reklamę konkursu gdzie byly te serum z brokatami i kupilam razy dwa. To dobrze czy nie? Ten konkurs mnie wkurzyl bo nie precyzyjnie podali to wszystko. Z reszta chyba przekombinowałam i bedzie pudło. Jeszcze jeden inny konkurs mnie wkurzył. Chyba sie wypalam
0 0

mizazu71

#7326475 Napisano: 08.01.2026 09:03:06
karoxxa napisał(a):

Ej to co w końcu bylo do kupienia w neboa? Ja najpierw kupilam to z plakatu konkursowego te fioletowe maski szampony, potem trafiłam na reklamę konkursu gdzie byly te serum z brokatami i kupilam razy dwa. To dobrze czy nie? Ten konkurs mnie wkurzyl bo nie precyzyjnie podali to wszystko. Z reszta chyba przekombinowałam i bedzie pudło. Jeszcze jeden inny konkurs mnie wkurzył. Chyba sie wypalam

Do kupienia były tylko te brokatowe na konkurs
0 0

jagodzianka

#7326478 Napisano: 08.01.2026 09:06:38
Potwierdzam , wysłałam maila do Smolara bo kupiłam szampon bo był na tym standzie i odpowiedzieli że nie może być , tylko te produkty brokatowe z tych szklanych butelkach , te co są na zdjęciu na stronie konkursowej , mylące jest to że jednocześnie trwał drugi konkurs organizowany przez inną agenacje gdzie do wygrania jest tam 200 chyba bonów do rossmanna po 100zl i tam ten szampon się nada
0 0

aleksiak

#7326479 Napisano: 08.01.2026 09:07:28
karoxxa napisał(a):

Jeden z tych produktów 
0 0

karoxxa

#7326492 Napisano: 08.01.2026 09:43:31
aleksiak napisał(a):

karoxxa napisał(a):

Jeden z tych produktów 

Oki to mam dobrze ale i tak pewnie uwaliłam😂 dzięki!
0 0

wasata

#7326515 Napisano: 08.01.2026 10:22:24
Czy w konkursie freewolucja przychodzi potwierdzenie na maila?
0 0

wasata

#7326516 Napisano: 08.01.2026 10:22:25
0 0

ananaska

#7326523 Napisano: 08.01.2026 10:31:56
wasata napisał(a):

tak, ale nie od razu tylko po dłuuuugim czasie.
Jest taka treść:
Dziękujemy za zgłoszenie! Twoja praca weźmie udział w konkursie FREEWOLUCJA marki Cin&Cin Free! Masz szansę wygrać kartę przedpłaconą o wartości 500 zł, aparat INSTAX SQUARE lub Wyjazd na Karnawał do Wenecji o wartości 15 000 zł!

Trzymamy kciuki!
Z pozdrowieniami, Zespół Cin&Cin Free
0 0

banka-manka

#7326526 Napisano: 08.01.2026 10:36:03
ananaska napisał(a):

wasata napisał(a):

Jest taka treść:
Dziękujemy za zgłoszenie! Twoja praca weźmie udział w konkursie FREEWOLUCJA marki Cin&Cin Free! Masz szansę wygrać kartę przedpłaconą o wartości 500 zł, aparat INSTAX SQUARE lub Wyjazd na Karnawał do Wenecji o wartości 15 000 zł!

Trzymamy kciuki!

A po jakim czasie to dostałaś? 
Gram od początku i do dziś nic do mnie nie dotarło emotka  
Były też już jakieś wyniki?
0 0

cherry21

#7326528 Napisano: 08.01.2026 10:40:14
Mam pytanie o loterii Foxy. Czy tam już było losowanie dodatkowe i ktoś coś z niego dostał?
0 0

ananaska

#7326531 Napisano: 08.01.2026 10:43:22
banka-manka napisał(a):

ananaska napisał(a):

wasata napisał(a):

Jest taka treść:

Trzymamy kciuki!

A po jakim czasie to dostałaś? 
Gram od początku i do dziś nic do mnie nie dotarło emotka  
Były też już jakieś wyniki?

Grałam w pierwszym etapie.
19.12. dostałam e-maila, o przyjęciu zgłoszenia, a 22.12. dostałam informację,że wygrałam aparat.