Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

d.kla

#7344279 Napisano: dzisiaj o 10:25:49
Pytanie do osób które brały udział w konkursie Bonduelle - robiliście jakieś danie gdzie kukurydza była kluczowym składnikiem czy serio tylko
kukurydzę z masłem i solą ;d? Dzisiaj się za to zabieram, bo paragon leży już któryś tydzień, a z regulaminu średnio wynika co to może być.
0 0

agakaz2

#7344283 Napisano: dzisiaj o 10:32:17
d.kla napisał(a):

Pytanie do osób które brały udział w konkursie Bonduelle - robiliście jakieś danie gdzie kukurydza była kluczowym składnikiem czy serio tylko
kukurydzę z masłem i solą ;d? Dzisiaj się za to zabieram, bo paragon leży już któryś tydzień, a z regulaminu średnio wynika co to może być.

tak zrobiłam danie
1 d.kla 0

8igora9

#7344285 Napisano: dzisiaj o 10:33:47
d.kla napisał(a):

Jak na moje to ma być po prostu kukurydza i takie też zdjęcia robiłam, ale nie wiem z jakimi efektami, bo coś się ociągają z wynikami 🙃

monisss

#7344287 Napisano: dzisiaj o 10:38:59
ja tylko kukurydzę z solą i masłem, ale nawet tego masła i soli nie widać emotka  ale podane w nietypowy sposób,ale wyników nie mam...

tad_pole

#7344291 Napisano: dzisiaj o 10:52:03
Loteria Nutella - czy 1 kg wchodzi w to? W regulaminie niby wypisane pojemności, ale na stronie "kup dowolny słoik nutellą"
0 0

Palina

#7344298 Napisano: dzisiaj o 11:12:09
Za który dzień wysyłają z Milki teraz wyniki ?
0 0

lirianka

#7344301 Napisano: dzisiaj o 11:17:31
Palina napisał(a):

Za który dzień wysyłają z Milki teraz wyniki ?

U mnie za 22 marca.
1 Palina 0

AgnieszkaNie

#7344306 Napisano: dzisiaj o 11:28:31
monisss napisał(a):

ja tylko kukurydzę z solą i masłem, ale nawet tego masła i soli nie widać emotka  ale podane w nietypowy sposób,ale wyników nie mam...

Ja zrobiłam z jakimiś dodatkami, nietypowo podane ale nie widać, że jest to ciepłe i masłem i solą emotka  a było.
0 0

ita1987

#7344314 Napisano: dzisiaj o 11:43:38
tad_pole napisał(a):

Loteria Nutella - czy 1 kg wchodzi w to? W regulaminie niby wypisane pojemności, ale na stronie "kup dowolny słoik nutellą"

Ale zgłaszając się musisz podać pojemność, a 1kg tam po prostu nie ma.

0 0

atyde25

#7344346 Napisano: dzisiaj o 13:25:53
Znowu misja Rossmanna nie działa ( Sensodyne ) Nawet miałam szaleństwo w oczach by je kupić bo 2 vouchery na wydanie były. Ale jak wchodzę w misję to się buja,buja i nie otwiera. Teoretycznie nagrody to e-karty podarunkowe za 100 zeta. Ale nie nakupię nowych past jak to wisi.
0 0