Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

onlyrybka

#7345967 Napisano: 01.04.2026 23:18:30
AgnieszkaNie napisał(a):

adamo86 napisał(a):

androm napisał(a):

adamo86 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Czy ktoś też dziś nie dostał nagrody z konkursu o miłości (bony z intermarche) bo przy dostarczaniu w kopercie w której miały być dokumenty do podpisu nie było dokumentów do podpisu??? Mi kurier zabrał - dokumenty rzecz święta...

Tak samo u mnie. Przy kurierze otwierałem kopertę i tam też brak dokumentów.
Zabrał bo inaczej kara dla niego 500zł za brak dokumentów.

w której firmie taka kara?

DPD

Ja dziś dostałam info na maila, że kurier mnie dziś odwiedzi, czekałam na niego cały dzień i nie przyjechał.

Co masz w statusie przesyłki ? U mnie  też wcale nie przyjechał, a zaznaczył: Przesyłka niedoręczona - odbiorca nieobecny
0 0

adamo86

#7345968 Napisano: 01.04.2026 23:22:07
onlyrybka napisał(a):

AgnieszkaNie napisał(a):

adamo86 napisał(a):

androm napisał(a):

adamo86 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Czy ktoś też dziś nie dostał nagrody z konkursu o miłości (bony z intermarche) bo przy dostarczaniu w kopercie w której miały być dokumenty do podpisu nie było dokumentów do podpisu??? Mi kurier zabrał - dokumenty rzecz święta...

DPD

Ja dziś dostałam info na maila, że kurier mnie dziś odwiedzi, czekałam na niego cały dzień i nie przyjechał.

Co masz w statusie przesyłki ? U mnie  też wcale nie przyjechał, a zaznaczył: Przesyłka niedoręczona - odbiorca nieobecny

U mnie "Przesyłka niedoręczona - negatywna weryfikacja odbiorcy" i zwrot przesyłki do nadawcy
0 0

AgnieszkaNie

#7345972 Napisano: 01.04.2026 23:52:23
adamo86 napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

AgnieszkaNie napisał(a):

adamo86 napisał(a):

androm napisał(a):

adamo86 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

DPD

U mnie "Przesyłka niedoręczona - negatywna weryfikacja odbiorcy" i zwrot przesyłki do nadawcy

Jak próbuję wejść w przesyłkę to mam napisane:
Wprowadzona przesyłka nie jest już dostępna.
Nie mam aplikacji DPD. Wysłałam dziś sms do kuriera, ale bez odpowiedzi.
0 0

nanajka81

#7345977 Napisano: 02.04.2026 06:42:39
AgnieszkaNie napisał(a):

adamo86 napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

AgnieszkaNie napisał(a):

adamo86 napisał(a):

androm napisał(a):

adamo86 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

DPD

Jak próbuję wejść w przesyłkę to mam napisane:
Wprowadzona przesyłka nie jest już dostępna.
Nie mam aplikacji DPD. Wysłałam dziś sms do kuriera, ale bez odpowiedzi.

Odpowiedz od organizatora: "Dzień dobry, Sytuacja jest wyjaśniana już z DPD. Mam nadzieję, że uda się ją rozwiązać zanim paczka do nas wróci. Jeśli tak się stanie to oczywiście wyślemy ją ponownie. Przepraszamy za zamieszanie i za problem z odbiorem."
0 0

maro27

#7345982 Napisano: 02.04.2026 07:45:53
Działa wam żubr w dino. Wczoraj puszczałem i zrobiła się zielona strona i tyle, potem że limit dzienny osiągnięty, dziś to samo, żadnego potwierdzenia. To w ogóle działa?
0 0

Kamil_K

#7345993 Napisano: 02.04.2026 08:58:48
Ta strona paczka lorenz to niezły ubaw zarejestrować się nie da nawet na kontakt napisać nie można bo ciągle jakieś błędy 😂
0 0

anialistopad

#7346025 Napisano: 02.04.2026 11:08:58
Żubr dino wysyłają potwierdzenie zgłoszenia na@?
0 0

wiesia30

#7346031 Napisano: 02.04.2026 11:16:49
anialistopad napisał(a):

Żubr dino wysyłają potwierdzenie zgłoszenia na@?

Nie wysyłają
0 0

niewyspanamama

#7346039 Napisano: 02.04.2026 11:42:49
Dotarł zając z lindt z loterii kompletnie roztrzaskany w kawałkach emotka  na którego tak bardzo czekałam...warto pisać jakas reklamacje ? emotka
0 0

magdalena-chili

#7346040 Napisano: 02.04.2026 11:46:01
niewyspanamama napisał(a):

Dotarł zając z lindt z loterii kompletnie roztrzaskany w kawałkach emotka  na którego tak bardzo czekałam...warto pisać jakas reklamacje ? emotka

Wydaje mi się ze powinni tak zabezpieczyć przesyłkę, by takich sytuacji nie było. Nic nie kosztuje napisać, jak to nie Kropka Bordo z oliwami, to może się zainteresują.
0 0

niewyspanamama

#7346043 Napisano: 02.04.2026 12:02:37
magdalena-chili napisał(a):

Wydaje mi się ze powinni tak zabezpieczyć przesyłkę, by takich sytuacji nie było. Nic nie kosztuje napisać, jak to nie Kropka Bordo z oliwami, to może się zainteresują.

Trochę dziwna sprawa bo jak przecięłam karton folia bąbelkowa była ale...tylko z boku królika zamiast cały owinięty... ta złota folia rozwalona i królika cały w kawałeczkach wielkości połówek jajka kinder niespodzianki małej... emotka
0 0

magdalena-chili

#7346046 Napisano: 02.04.2026 12:06:23

magdalena-chili napisał(a):

Trochę dziwna sprawa bo jak przecięłam karton folia bąbelkowa była ale...tylko z boku królika zamiast cały owinięty... ta złota folia rozwalona i królika cały w kawałeczkach wielkości połówek jajka kinder niespodzianki małej... emotka

Zrobiłabym zdjęcia i wyslala do agencji. No jednak to powinno być lepiej zabezpieczone. Po co takie nagrody oferować jak się nie potrafi skutecznie ich dostarczyć 🙄

mczarna

#7346060 Napisano: 02.04.2026 13:59:05
Nie widzę,żeby ktoś wcześniej o tym pisał,ale czy udaje wam się w Lubisiach wbić paragon z marca?Na telefonie nie mam takiej opcji,dopiero od kwietnia.
0 0

atyde25

#7346061 Napisano: 02.04.2026 14:01:44
W Lionie dali listę uczestników .1035 zgłoszeń jestem pod wrażeniem .Nagród mało na nic nie liczę ale takie podanie uczestników nie jest często spotykane.

nanajka81

#7346062 Napisano: 02.04.2026 14:08:51
atyde25 napisał(a):

W Lionie dali listę uczestników .1035 zgłoszeń jestem pod wrażeniem .Nagród mało na nic nie liczę ale takie podanie uczestników nie jest często spotykane.

Lol, rzeczywiście sporo osób udział wzięło. Chyba drugi czy trzeci raz widzę taką szczegółową listę...
0 0

pioge7

#7346076 Napisano: 02.04.2026 14:47:50
Calliope22 napisał(a):

mczarna napisał(a):

Nie widzę,żeby ktoś wcześniej o tym pisał,ale czy udaje wam się w Lubisiach wbić paragon z marca?Na telefonie nie mam takiej opcji,dopiero od kwietnia.

Też miałam ten sam problem . Kupowałam córce lubisie w marcu , mam 3 paragony i nie dało się dodać zgłoszenia

Na laptopie można dodać paragon z marca
0 0

elemelex

#7346079 Napisano: 02.04.2026 15:10:12
atyde25 napisał(a):

U mnie była ciekawa sprawa z dotępem produktu w mojej biedrze. Otóż na półkach ani jednego, natomiast jak wychodziłam od kas samoobsługowych to zauważyłam, że przy zwykłej kasie jest "skitrane" pudełko owych batonów, po drugiej stronie kasy tam gdzie się pakuje, tylko że akurat kasa była nieczynna, nikogo tam nie było ani kasjerki ani klientów.
Gdybym miałą wolę walki o bluzę to bym pewnie szukała w innej biedrze, ale w sumie się cieszę, że nie wzięłam udziału.
To już drugi raz jak w tej bierze dziwne rzeczy dzieją z Lionem jak jest konkurs.

atyde25

#7346085 Napisano: 02.04.2026 15:50:43
U mnie tych Lionów w Biedrze nie było w pierwszych dniach promocji .Przeszukałam wszystko i przy zwykłych kasach i samoobsługowych i tam gdzie stoją słodycze na regałach. 3 dni przed końcem postawili masę kartonów z Lionami tam na regałach ze słodyczami. Raz kupiłam z paragonem i tylko to jedno zgłoszenie posłałam. Bo drugi zakup paragon drukarka zablokowała a nie będę startować z kartkami A4 z napisem paragon. Bo to nic nie znaczy. Więc tylko raz udało mi się posłać. Ale to pytanie było dziwne ,nie w moim guście. Nagród mało (wiadomo nie o bluzy mi chodziło a o kapustę ).

atyde25

#7346086 Napisano: 02.04.2026 15:52:40
Mój styl pisania jest okropny ale mój mózg nie istnieje praktycznie. Mam takie zjazdy z pamięcią ,że brak mi słów. Wszystko dziś w Biedrze miałam nabazgrane na kartce co mam kupić z promo i 100 razy sprawdzałam.
0 0