Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

ZetZ

#7346909 Napisano: 08.04.2026 17:58:06
happybee napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Rossmann zakupy Colgate z aplikacją, nie zaliczyło mi zakupu, pisałam maila przed świętami na kontakt na stronie, do dziś bez odzewu, napiszę reklamację, ale czym to mogło być spowodowane? Produkty dwa różne i na pewno z wykazu w aplikacji, sprawdzałam kody kreskowe, aplikacja odbita, widać na paragonie. Chciał człowiek zagrać o wakacje, a zostanie mu jeno świeży oddech emotka  emotka

mam tak samo, nie zaliczylo misji mimo paragonu

Hej, może te 2 różne produkty były powodem? U mnie takie same i jest misja. emotka
0 0

niewyspanamama

#7346912 Napisano: 08.04.2026 18:05:54
ZetZ napisał(a):

happybee napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Rossmann zakupy Colgate z aplikacją, nie zaliczyło mi zakupu, pisałam maila przed świętami na kontakt na stronie, do dziś bez odzewu, napiszę reklamację, ale czym to mogło być spowodowane? Produkty dwa różne i na pewno z wykazu w aplikacji, sprawdzałam kody kreskowe, aplikacja odbita, widać na paragonie. Chciał człowiek zagrać o wakacje, a zostanie mu jeno świeży oddech emotka  emotka

Hej, może te 2 różne produkty były powodem? U mnie takie same i jest misja. emotka

Ja juz przestałam brać udział w tych wyzwaniach po akcji z nivea - pomadki u nich.Zakladke miałam...po zakupie niezaliczone wyzwanie z apką....po napisaniu @ odpisali ze nie spełniłam kategorii wiekowej by wziąć udział w wyzwaniuemotka  Bo tam niby byl przedział wiekowy i tylko ludzie którzy spełnili ten przedział wiekowy mogli grać... jak dla mnie bezsens....
0 0

happybee

#7346913 Napisano: 08.04.2026 18:09:25
niewyspanamama napisał(a):

ZetZ napisał(a):

happybee napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Ja juz przestałam brać udział w tych wyzwaniach po akcji z nivea - pomadki u nich.Zakladke miałam...po zakupie niezaliczone wyzwanie z apką....po napisaniu @ odpisali ze nie spełniłam kategorii wiekowej by wziąć udział w wyzwaniuemotka  Bo tam niby byl przedział wiekowy i tylko ludzie którzy spełnili ten przedział wiekowy mogli grać... jak dla mnie bezsens....

zrobiłam dwa niezależne zakupy, jedne online drugie stacjonarnie, misje nie istnieja, za to udało się jedynie zrobić misje pin
0 0

rufus

#7346920 Napisano: 08.04.2026 18:27:04
mia napisał(a):

Czy po wzięciu udziału w Nestle jest jakiś mail? Przerzuciło mnie tylko na koniec strony i tyle. emotka
Zapewne jak zwykle w loterii nic nie wygralam, ale chciałabym przynajmniej wiedzieć, czy zgłoszenie poszło...

Nie ma maila. Komunikat pojawia sie, ale trzeba przewinac do gory
1 mia 0

bezaczek7

#7346934 Napisano: 08.04.2026 19:50:37
ZetZ napisał(a):

happybee napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

No ale jak napisali, że dwa dowolne, no to...? emotka
1 ZetZ 0

plaziks

#7346935 Napisano: 08.04.2026 19:52:08
Ja kupiłam przed chwilą i zaliczyło mi wykonanie misji.
0 0

Agnes

#7346936 Napisano: 08.04.2026 19:54:30
Ja kupiłam płyn i szczoteczkę i misja zaliczona
0 0

fan-mandaryny

#7346943 Napisano: 08.04.2026 20:22:48
Co jeśli bon towarowy Intermarche nie ma pieczątki z tyłu. Na jednym nie mam pieczątki. Co robić, by nie mieć nieprzyjemnej sytuacji w sklepie?
0 0

ZetZ

#7346945 Napisano: 08.04.2026 20:28:56
bezaczek7 napisał(a):

ZetZ napisał(a):

happybee napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

No ale jak napisali, że dwa dowolne, no to...? emotka

No tak, no tak- tam brak logiki, brak wygranych, ale że pasta się skończyła, to konkursowo-naiwne ja, poszło na zakupyemotka  i tylko z tym świeżym oddechem zostanę jak nic znów.
0 0

elmas

#7346953 Napisano: 08.04.2026 22:02:54
happybee napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

A macie te zakupy w historii transakcji? Ja też nie mogę wziąć udziału w konkursie - zakupu w ogóle nie ma w aplikacji (a kartę na pewno zeskanowałam, na paragonie jest numer).
0 0

adamo86

#7346960 Napisano: 08.04.2026 22:58:44
Jest jakaś nowa akcja kart kredytowych Citi -> https://www.citib...grody-lap-z-rozpedu/

Ale niby trzeba dostać "zaproszenie". Ktoś takowe dostał?

"3. Możesz wziąć udział w Ofercie (zostać Uczestnikiem) jeśli:
a) jesteś osobą fizyczną, posiadającą pełną zdolność do czynności prawnych, będącą konsumentem w rozumieniu art. 221 kodeksu cywilnego,
b) jesteś posiadaczem Karty Kredytowej Citibank będącej Kartą główną,
c) poinformowaliśmy Cię o Ofercie drogą elektroniczną (przez SMS, e-mail, powiadomienie Push, w Serwisie bankowości internetowej Citibank Online lub aplikacji mobilnej CitiMobile).
"
0 0

carrrolinax3

#7346964 Napisano: 08.04.2026 23:33:08
elmas napisał(a):

happybee napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

A macie te zakupy w historii transakcji? Ja też nie mogę wziąć udziału w konkursie - zakupu w ogóle nie ma w aplikacji (a kartę na pewno zeskanowałam, na paragonie jest numer).

We wcześniejszym konkursie Colgate też szwankowała mi aplikacja - kupiłam 2 produkty, zaliczyło jeden... Napisałam do nich, wysłałam paragon, odpowiedź z kontaktu brzmiała "zaktualizuj aplikację", po czym napisałam, że jest już zaktualizowana i czy zaliczą mi misję... Z racji, że konkurs się kończył, zrobiłam zakup ponownie i dopiero wtedy zaliczyło misję. Odpowiedzieli po upływie konkursu, że nie zaliczą mi wcześniejszego zakupu z uwagi na nieaktualną wersję aplikacji. 
Czy to miało wpływ na misję? Nie mam pojęcia, ale mimo udokumentowania zakupu, misja nie zostałaby zaliczona. Także warto na nich uważać i niestety, jeśli czegoś nie zalicza prawidłowo, to raczej trzeba liczyć się z kolejnym zakupem, bo na pomoc nie ma co liczyć.
1 elmas 0

bezaczek7

#7346968 Napisano: 08.04.2026 23:59:53
elmas napisał(a):

happybee napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Właśnie widzę w historii i na paragonie też mój nr karty odbity. Nawet dziś kupiłam drugi raz i dalej nic. W sklepiku nie ma aktualizacji do pobrania, więc mam najnowszą wersję apki. Wysłałam maila, zobaczymy co z tym zrobią. No nie nastawiam się, wiadomo, ale wkurza takie coś. Gorzej, niż z żabką, tam chociaż sprawnie ostatnio odpisują na zgłoszenia.
1 elmas 0

slomkabb

#7346984 Napisano: 09.04.2026 07:14:31
bezaczek7 napisał(a):

elmas napisał(a):

happybee napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Właśnie widzę w historii i na paragonie też mój nr karty odbity. Nawet dziś kupiłam drugi raz i dalej nic. W sklepiku nie ma aktualizacji do pobrania, więc mam najnowszą wersję apki. Wysłałam maila, zobaczymy co z tym zrobią. No nie nastawiam się, wiadomo, ale wkurza takie coś. Gorzej, niż z żabką, tam chociaż sprawnie ostatnio odpisują na zgłoszenia.

U mnie to samo i odpuściłam już te ich misje
0 0

paula9891

#7346986 Napisano: 09.04.2026 07:33:16
A czy ktoś z forum wygrał w Giacomo Conti?  emotka
1 MDL 0

Luiza37

#7346987 Napisano: 09.04.2026 07:34:29
Czy wygrał ktoś z forumowiczów w 1 etapie Giacomo Conti?
Zastanawiam się czy wygrał ktoś na świeżo założoną kartę stałego klienta, czy jednak nagradzają swoich klientów, którzy już wcześniej kupowali... 
Czytam wygrane odpowiedzi na FB i zastanawiam się, czy jest sens brać udział w ich konkursie...
1 MDL 0

mrmax

#7346988 Napisano: 09.04.2026 07:38:45
Luiza37 napisał(a):

Zastanawiam się czy wygrał ktoś na świeżo założoną kartę stałego klienta, czy jednak nagradzają swoich klientów, którzy już wcześniej kupowali... 
Czytam wygrane odpowiedzi na FB i zastanawiam się, czy jest sens brać udział w ich konkursie...

te odpowiedzi wyglądają trochę jak z AI emotka , więc ciekawe czy to w ogóle nie ustawka jak sami organizują emotka
1 Luiza37 0

banka-manka

#7346989 Napisano: 09.04.2026 07:43:44
Luiza37 napisał(a):

Ja mam bardziej przeczucie, że zwracają uwagę na profile w Social Mediach. Szukają dobrej  ‚darmowej’ reklamy i wybierają osoby, które mają dużo obserwujących i profil tematycznie pasujący do ich produktów. Inaczej nie chcieliby tych linków. Może też zwracają uwagę na samą aparycję, skoro zwycięzca ma stać się ambasadorem ich marki na rok, plus cała ta relacja z odbioru nagrody. 
Ten element bardzo mi się nie podoba, bo w końcu ocenie ma podlegać odpowiedź, a nie osoba, która ją napisała.

Luiza37

#7346993 Napisano: 09.04.2026 08:05:19
[quote=

banka-manka napisał(a):

Pytanie co w sytuacji, gdy odpowiedź wysyła kobieta (można pisać o stylizacji dla swojej drugiej połówki).
Ona zostaje ambasadorem czy partner, o którym będzie pisać?
Mój partner nie prowadzi profili na social mediach, a więc ja musiałabym wysłać odpowiedź...
Wygrane odpowiedzi są także w wersji damskiej 🤔
0 0

atyde25

#7346996 Napisano: 09.04.2026 08:24:31
Tak samo jak z tymi wyjazdami z influ. Nie wybiorą osoby starej, grubej ,brzydkiej ,Bo takie się źle komponują z marką i nie są reklamowo potrzebne. Zawsze lepiej wiek 20 lat,  długie nogi, włosy długie , mały zgrabny nosek, wielkie oczy. Powiększone usta itp itd.
1 kumulacja 0