Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

visserarthur

#7345620 Napisano: dzisiaj o 16:12:21
pieg napisał(a):

Działa komuś dodanie zgłoszenia w loterii Coli w Dino? 

Regulamin>>> zgłoszenia do 15:00
1 pieg 0

atena03

#7345624 Napisano: dzisiaj o 16:19:35
Żabka/Heinekin myślicie że wszystko poszło, czy idzie ratami?
0 0

visserarthur

#7345625 Napisano: dzisiaj o 16:22:45
as32572 napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

Ja wygrałam I stopień w Intermarche w 2025 paragonem, który był opłacony bonem i nikt mi niczego nie cofnął u Smolara... bo niby dlaczego, to taki sam środek płatniczy jak każdy inny. 5 lutego pozytywna weryfikacja nagrody za paragon opłacony bonem w Biedronce w innej loterii. Idąc tym tokiem myślenia, trzeba by mieć zaświadczenie, że jak płatność gotówką, to nie była gotówka wygrana w konkursie i wyciągnięta z bankomatu...

No dokładnie dla mnie to dyskryminacja osób nie płacących gotówką, też kiedyś przy loterii jakieś wcześniejszej Merci kojarze wpisy, że chcieli potwierdzenia/oświadczenia że płaciłeś swoją kartą.
A gotówkę jak zweryfikują? Bez sensu.

Już to chyba pisałem- te zapisy Smolara są jedynie po to by "odstraszyć", bo nie mają wiele wspólnego z prawem, grubymi nićmi szyte. Ludzie kupują mieszkania poprzez pełnomocnictwo, a ktoś komuś wafelka za 2 zł kupić nie może... Niech dochodzą, czy Konsumentem była osoba, która kupiła, jako upoważniona i dostała na to pieniądze, czy jednak ta, która dokonała zakupu bezpośrednio. Mnie się nie czepiali póki co- raz tylko wysłali do jakiegoś zwrotu oświadczenie, ale im dodatkową, sarkastyczną adnotację załączyłem na dole oświadczenia i nie męczyli więcej.
1 as32572 0

StaryJunior

#7345626 Napisano: dzisiaj o 16:23:27
Duck na stronie ma, ze 100zl Blikiem
A w mailu chca konto bankowe...mmm
0 0

-Triss-

#7345633 Napisano: dzisiaj o 16:47:33
tosiaczek777 napisał(a):

Czy duck jeszcze śle?

Tak, idą na raty

sasaaabp

#7345662 Napisano: dzisiaj o 18:45:22
czy Afekt i ASPE to 2 różne, niepowiązane ze sobą agencje? Bo obie z Poznania i obie robią jednocześnie 2 różne konkursy/loterie Żubra
0 0