Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mia

#7351234 Napisano: dzisiaj o 18:33:08
olunka napisał(a):

mia napisał(a):

Czy możecie mi wyjaśnić, o co tu chodzi?
Dostałam maila o tytule Zawiadomienie o weryfikacji prawa do nagrody II stopnia w konkursie "Wiosenny wyjazd", ale nie dostałam maila o wygranej.  emotka  Piszą tylko, że mam wysłać paragony, oświadczenia, zaświadczenia, a w końcu nie wiem - czy wygrałam, czy potem z tych zweryfikowanych sobie laureatów wybiorą?
Widzę, że ludzie się chwalą Milką w MDW, więc stąd pytanie...

wygrałas nagrode 2 stopnia, gratulacje

Dzięki, w konkursach od pewnego czasu biorę udział od przypadku do przypadku, i zostałam na etapie, jak Karlsbad normalnie informował o nagrodzie.  emotka
0 0

samdej

#7351235 Napisano: dzisiaj o 18:34:12
olunka napisał(a):

mia napisał(a):

Dostałam maila o tytule Zawiadomienie o weryfikacji prawa do nagrody II stopnia w konkursie "Wiosenny wyjazd", ale nie dostałam maila o wygranej.  emotka  Piszą tylko, że mam wysłać paragony, oświadczenia, zaświadczenia, a w końcu nie wiem - czy wygrałam, czy potem z tych zweryfikowanych sobie laureatów wybiorą?

Karlsbad jest po prostu dość oryginalny w informowaniu o wygranej. 😀
2 MDL, mia 0

nanajka81

#7351240 Napisano: dzisiaj o 18:42:24
samdej napisał(a):

olunka napisał(a):

mia napisał(a):

Karlsbad jest po prostu dość oryginalny w informowaniu o wygranej. 😀

Karlsbad wymaga wysłania paragonu pocztą bądź kurierem emotka  I w taki właśnie sposób o tym informuje. Jak Cię zweryfikuje pozytywnie to dostaniesz nagrodę emotka
0 0

lima

#7351241 Napisano: dzisiaj o 18:44:19
Odnośnie konkursu Kasztelan Intermarche, zakup 4 piw. Jeśli kupię 1 czteropak piwa w puszce to będzie ok, czy trzeba nabijać osobno po jednej sztuce? Bo całkiem już zgłupiałam 🙄
0 0