Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

adamo86

#7351351 Napisano: dzisiaj o 10:29:20
agaluna napisał(a):

Chao_Phraya napisał(a):

bartez1357 napisał(a):

Czy udało Wam się zgłosić do konkursu Peroni w Biedronce? Limit znaków mam poprawny a pojawia się komunikat, że "Ta wartość jest zbyt długa. Powinna mieć 300 lub mniej znaków." nie mogę wysłać zgłoszenia emotka

Hej, czy udało Ci się wysłać to zgłoszenie? Mam cały czas ten sam komunikat, mimo że moja odpowiedź ma 298 znaków. Kilka razy próbowałam i cały czas to samo

Prawdopodobnie system liczy inaczej znaki, ja bym spróbowała skrócić jeszcze trochę odpowiedź

Jeszcze nie brałem udziału ale możliwe, że "Entery" są liczone podwójnie emotka

atlantydek

#7351353 Napisano: dzisiaj o 10:34:22
Chao_Phraya napisał(a):

bartez1357 napisał(a):

Czy udało Wam się zgłosić do konkursu Peroni w Biedronce? Limit znaków mam poprawny a pojawia się komunikat, że "Ta wartość jest zbyt długa. Powinna mieć 300 lub mniej znaków." nie mogę wysłać zgłoszenia emotka

Hej, czy udało Ci się wysłać to zgłoszenie? Mam cały czas ten sam komunikat, mimo że moja odpowiedź ma 298 znaków. Kilka razy próbowałam i cały czas to samo

U mnie pomogła zmiana przeglądarki, bodajże na Chromie nawet 300 poszło

Chao_Phraya

#7351354 Napisano: dzisiaj o 10:38:03
adamo86 napisał(a):

agaluna napisał(a):

Chao_Phraya napisał(a):

bartez1357 napisał(a):

Prawdopodobnie system liczy inaczej znaki, ja bym spróbowała skrócić jeszcze trochę odpowiedź

Jeszcze nie brałem udziału ale możliwe, że "Entery" są liczone podwójnie emotka

Dziękuję Ci Mędrcze, zamiana enterów na spacje rozwiązała problem!
Sama bym na to nie wpadła, dziękuję!
0 0

WiktoriaM

#7351369 Napisano: dzisiaj o 11:47:02
Hej , dostałam uszkodzona walizkę jest szansa na wymianę ? Miał ktoś z was taka sytuację ? 
0 0