Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

makra

#7359037 Napisano: 28.05.2026 10:02:32
lukaszn12 napisał(a):

makra napisał(a):

xerdan napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

xerdan napisał(a):

Dzień dobry, (nie wiem czy to dobry wątek, rzadko tu wchodze) moglibyście kliknąć mój kapselek? Odwdzięcze się gdy ktoś również potrzebuje mojej pomocy! dziękuje!
https://www.twojk...a022eb0?imageIndex=3

Kliknąłem Ci, ale tak jak ktoś tu już pisał, bez dużego wsparcia nie da rady wygrać. Pierwsze miejsce i tak zajmie fanpage z milionowym zasięgiem. Ponoć wygrana na cele charytatywne. Podejrzewam, że na topowe miejsca jest marna szansa. Wystarczy że tiktoker poprosi fanów o głosy i zgarnie nagrodę. Napis na kapslu nie ma tu znaczenia emotka

Mi wystarczy top 100, a tak to sie postaram cos like uzbierac. Dziekuje za klikniecia, a kto nie kliknal jeszcze to zapraszam. Student Xerdan dziękuje wam

By wygrać skarpetki i łańcuszek z hasłem za 500 zł?? Czy ja coś źle ogarniam

• box,
• zawieszkę charms z łańcuszkiem od marki Iced Stuff z wygrawerowanym Twoim hasłem,
• pin od marki Bee’s Knees w kształcie Kapsla z losowym hasłem,
• skarpetki od marki Warsaw Saints z losowym hasłem,
• poduszkę z wypełnieniem gryczanym w kształcie Kapsla,
• nagrodę niespodziankę.

mnie ciekawi poduszka emotka  

niech ktoś zrobi grupę wsparcia dla tymbarkowych haseł emotka

Są ok. Bo tam obok pisze otwórz box i pokazywało tylko te 2 rzeczy. A tak to super
1 lukaszn12 0

atena03

#7359059 Napisano: 28.05.2026 11:06:55
Kupiec Auchan mi odpisał, ze dzisiaj wyślą maile z wynikami emotka
1 Julix 0

anialistopad

#7359066 Napisano: 28.05.2026 11:28:25
A z 14 i  19 maja blikomania informowali czy nie ? Widze wyniki na stronie ,ale nie wiem jak i kiedy informuja
0 0

Biala17

#7359125 Napisano: 28.05.2026 14:06:10
Biala17 napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

Loteria Kujawski - czy nagrody z początku loterii już może do Was sukcesywnie trafiają, czy trzeba czekać na koniec loterii?

Ja wygrałam pierwszego lub drugiego dnia patelnię i jeszcze nie otrzymałam przesyłki. Jedynie pozytywną weryfikację emotka

Właśnie nadali przesyłkę - kurier DPD emotka

moniaj1

#7359137 Napisano: 28.05.2026 15:12:29
Czy wszyscy dostali dzisiaj bony do Dino od Fortisa z loterii Bobovita? Bo nie wiem czy idą wszystkie za jednym razem czy nie, ja wygrałam ale jeszcze nic nie dostałam
0 0

notta

#7359139 Napisano: 28.05.2026 15:26:51
moniaj1 napisał(a):

Czy wszyscy dostali dzisiaj bony do Dino od Fortisa z loterii Bobovita? Bo nie wiem czy idą wszystkie za jednym razem czy nie, ja wygrałam ale jeszcze nic nie dostałam

ja nie dostałam
1 moniaj1 0

Biala17

#7359143 Napisano: 28.05.2026 15:36:37
moniaj1 napisał(a):

Ja dostałam wszystkie (wygrane z różnych dni). A otrzymałaś juz pozytywną weryfikację? emotka
0 0

pieg

#7359145 Napisano: 28.05.2026 15:42:26
moniaj1 napisał(a):

Dostałem
0 0

moniaj1

#7359175 Napisano: 28.05.2026 17:00:59
Biala17 napisał(a):

moniaj1 napisał(a):

Ja dostałam wszystkie (wygrane z różnych dni). A otrzymałaś juz pozytywną weryfikację? emotka

Nie, miałam wygrane dzień po dniu, możliwe że pomyliłam paragony jeśli nic nie przyszło odnośnie weryfikacji emotka
0 0

kukuleczka

#7359177 Napisano: 28.05.2026 17:05:43
Osoby ktore wygraly w Blikomanii- ile srednio transakcji dziennie robicie blikiem? Jak mozecie to rozbijacie płatności? Np w kasie samoobsługowej placicie za każdą rzecz osobno? 
Zastanawiam sie czy to po prostu kwestia szczescia czy obranej taktyki.
Ja sie przyznaje ze rozbijam platnosci jak moge, w jednym dniu zrobilam ok 20 transakcji i nie wygralam...
0 0

agakaz2

#7359184 Napisano: 28.05.2026 17:33:59
kukuleczka napisał(a):

Osoby ktore wygraly w Blikomanii- ile srednio transakcji dziennie robicie blikiem? Jak mozecie to rozbijacie płatności? Np w kasie samoobsługowej placicie za każdą rzecz osobno? 
Ja sie przyznaje ze rozbijam platnosci jak moge, w jednym dniu zrobilam ok 20 transakcji i nie wygralam...

to jest szczęście 

ja robie wiele transakcji dziennie do tej pory nie udało mi sie wygrac. a corka robi blik na telefon 1 raz dziennie i wygrala 200zl

Madzix67

#7359186 Napisano: 28.05.2026 17:41:02
kukuleczka napisał(a):

Wygrałam robiąc 1 transakcję w tym dniu. Przy takiej skali transakcji dziennie robiąc nawet te 20 - 30 będzie ciężko się wbić. Zresztą podsumowując ogólnie moje granie w loteriach do tej pory - najlepsze wyniki mam tam gdzie puściłam dosłownie jedno czy dwa zgłoszenia.

anialistopad

#7359188 Napisano: 28.05.2026 17:56:13
Ponoc dalej leci blikomania teraz puszczali smsy i emaile . Nje wiem za jaki dzien. Kolezanka mi mowila ,ze dostala smsa po 17

kuoka

#7359199 Napisano: 28.05.2026 19:06:28
Ja wygrałem raz na początku - 200 zł. Ilość transakcji oczywiście zwiększa szanse ale przy tej ilości zgłoszeń to po prostu fart. Zazwyczaj robiłem 1-2 dziennie a i to nie zawsze.

pieg

#7359211 Napisano: 28.05.2026 19:53:53
kukuleczka napisał(a):

Kilkaset dziennie nic nie daje. Ostatnio coraz częściej słyszę przy kasie jak klient mówi, że zapłaci Blikiem. Wygrana to czysty fart. Przy milionach transakcji dziennie i reklamach na każdym kroku, w każdej aplikacji bankowej, nawet banki spamują e-mailowo, to nie ma zupełnie szans na zwiększenie szans.

atyde25

#7359225 Napisano: 28.05.2026 21:22:13
Nie wiem czy się znam ja płacę góra 2 transakcje na kasie samoobsługowej ( w pato mieści by mnie zjedli za nawet 10 paragonów i płatności blikiem ) Już na 2 są wielkie gały i chrząkanie. Płące też tak za zakupu on-line. Ale co nie wykluczam i nie mam farta ( tak samo jak w życiu ) albo coś robię źle. Jeszcze 6 dni złudzeń i po zabawie.

pieg

#7359227 Napisano: 28.05.2026 21:28:15
atyde25 napisał(a):

Nie wiem czy się znam ja płacę góra 2 transakcje na kasie samoobsługowej ( w pato mieści by mnie zjedli za nawet 10 paragonów i płatności blikiem ) Już na 2 są wielkie gały i chrząkanie. Płące też tak za zakupu on-line. Ale co nie wykluczam i nie mam farta ( tak samo jak w życiu ) albo coś robię źle. Jeszcze 6 dni złudzeń i po zabawie.

Można płacić zbliżeniowo BLIKiem, bez klepania kodu, wtedy jest szybciej.
0 0

halliday

#7359234 Napisano: 28.05.2026 21:46:30
pieg napisał(a):

atyde25 napisał(a):

tak, ale najpierw bank musi mieć tą usługę, a nie mają jej na pewno w nestbank, unicredit, revolut i pewnie wiele innych.
0 0

pieg

#7359235 Napisano: 28.05.2026 21:56:06
halliday napisał(a):

pieg napisał(a):

atyde25 napisał(a):

tak, ale najpierw bank musi mieć tą usługę, a nie mają jej na pewno w nestbank, unicredit, revolut i pewnie wiele innych.

ING i Alior mają, z czasem pewno będzie we wszystkich
1 halliday 0

@gnieszk@

#7359236 Napisano: 28.05.2026 21:59:29
kukuleczka napisał(a):

Ja różnie, ale max kilka dziennie. Wygrałam w pierwszym tygodniu. Może wtedy jeszcze mniej osób się zarejestrowało i dlatego mi się udało.